Profi-Sec Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 13 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Evenementenbeveiliger (huidige medewerker) –  Landelijk15 juli 2019
Zijn wel lange diensten met korte pauzes, maar er wordt goed voor je gezorgd.
Ben je moe dan kijken ze wel wat voor je gedaan kan worden.
Er is eten aanwezig voor je, drinken wordt naar je toe gebracht als je op een vaste post moet staan.
Is het zonnig dan zijn er petten aanwezig en zonnebrandcrème.
Planning wordt minimaal een maand van tevoren naar je gestuurt voor bevestiging.
Ben over het algemeen zeer tevreden.
Pluspunten
Gratis lunch en diner. Leuke collega's en werksfeer.
Minpunten
Lange diensten met weinig pauzes.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
Coördinator (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)7 november 2018
ik vind profi sec een fijne organisatie ,allen heel jammer dat je er niet een vast contact kan krijgen en geen fulltijd baan
Pluspunten
fijne werksfeer
Minpunten
geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensenwerk
Event Security Officer (huidige medewerker) –  Den Bosch3 november 2017
Ik werk ruim 7 jaar voor PROFI-SEC op zowel vaste objecten als evenementen. Het leuke aan het werk is voornamelijk dat je veel mensenkennis op doet en bij kan dragen aan de avond van de bezoeker. Het werk kan eentonig zijn omdat je niet ten alle tijden zelf kan bepalen op welke positie je komt te staan, het kan dus voorkomen dat je langere tijd op een (saaie) vaste positie staat.

Ik ervaar PROFI-SEC als een informele organisatie met korte lijnen. Alle collega's staan ten alle tijden voor elkaar klaar.
Pluspunten
Collegialiteit, Goed eten in pauze (Fawaka), leuke evenementen
Minpunten
0 Uren contracten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Arbeidsovereenkomst
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  -30 augustus 2017
Het bedrijf profi-sec is niks mis mee alleen opgelet!!! Bij elke tranning en cursussen die je krijgt word je opgelicht. Na afloop van je contract moet je alles terugbetalen dus mensen opgelet!!!!

Jammer dit niet verwacht.
Minpunten
Overeenkomsten
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive, leuke collegas, leuke opdrachten
Gastheer/Horeca portier (voormalige medewerker) –  Den Bosch2 augustus 2017
Ik had gewerkt met heel leuk multi-cultureel en vertrouwbaar collegas'wij hadden in heek veel cafes, discotheken en evenementen in bijna de hele Nederland. Wij zitten in de interventie team en moeten optreden tijdens moeilijke situaties.Ik had geleerd om snel te ingrijpen tijdens moeilijke situaties. Het leukste van de baan is de opdrachten heel snel en netjes uittevoeren tot de tevredenheid van de opdrachtgever en de moeilijkste van de ban is onzekerheid van de gevaarlijke situaties.
Pluspunten
Leuke opdrachten
Minpunten
Heel ver werken plaats
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Oost31 mei 2017
Heb met heel veel plezier voor Profi-sec gewerkt leuke colega's
Pluspunten
Genoeg ruimte voor je zelf alles is bespreekbaar
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn opject
Beveiliger 2 (huidige medewerker) –  Eindhoven28 april 2017
ben werkzaam als opjectbeveiliger en dit geeft voldoende afwisseling en veel zelfstandigheid. je bent zelf de verantwoordelijke voor een goede afsluiting van het pand toezicht op camera's ezv
Pluspunten
goede communicatie
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf waar ik met veel plezier gewerkt heb.
Allround beveiliger (voormalige medewerker) –  Rosmalen5 januari 2017
leuk bedrijf met leuke collega's en leiding gevenden die je persoonlijk bij naam kennen dus ze staan heel dicht bij hun medewerkers.
de directeur staat zelf op het veld daardoor weet hij wat er speelt en hij behandelt iedereen het zelfde ,hij is iemand die net als de gewone medewerkers op calamiteiten afgaat en niet op een afstandje gaat staan kijken zowel hij als de andere leiding gevenden staan vooraan bij calamiteiten, dat motiveert de collega´s om hun best te doen .
daarom heb ik 6 jaar met plezier gewerkt voor dit bedrijf.
Pluspunten
gezellig bedrijf
Minpunten
weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beveiligingsvereisten!
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Den Bosch10 oktober 2016
Hoi,
Sinds 1984 werk ik als beveiligingsbeambte op veel verschillende objecten.
Altijd met zeer veel plezier maar wel met de nodige (werk) discipline.
Wat ik in de loop van mijn werk als beveiliger heb aangeleerd is vooral, hoe ga je zo klantvriendelijk om met de mensen. Het is zo ontzettend belangrijk om in te kunnen schatten hoe je bezoekers of personeel moet benaderen bij b.v. een toegangscontrole of receptiefunctie. Naarmate jezelf daar in traint, geeft dit een enorme voldoening in je werk en bovendien dit straal je dan ook uit naar de opdrachtgever en collega's. Dit werk absoluut positief.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 24Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een grote familie
Servicemedewerkster, Sales medewerker (huidige medewerker) –  Den Bosch10 mei 2016
Dit bedrijf heeft mij zoveel succes gebracht je word om arm of dat je familie ben. grote successen met doorgroei mogelijkheden.
collega's zijn over de top.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdaging
Aspirate beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 oktober 2015
Kan leuk zijn ,maar vaak gaat niet goed met de plannen en de betalingen ook vaak laat binnen komen.
Pluspunten
altijd werk
Minpunten
niet altijd goed plannen
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over Profi-Sec

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Profi-Sec. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 13 reviews
56
43
31
22
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Profi-Sec gesorteerd op locatie