Processionals Reviews

Alle 25 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede klik met collega s
Process Operator (huidige medewerker) –  Olst14 januari 2019
Ik ben benaderd via linkend inn. Ik dacht laat ik maar een gokje wagen en nu heb ik een nieuwe mooie baan waar ik veel doorgroei mogelijk heden heb.
Pluspunten
Kan er goed ontwikkelen
Minpunten
Weinig vrije dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking
Technisch medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 september 2018
Goed geholpen bij het zoeken van een baan. En daarnaast zijn ze altijd te bereiken en staan ze klaar om je te helpen. Kortom alleen maar goede ervaringen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bemiddeling en nu een leuke baan
Operator (huidige medewerker) –  Ede11 juli 2018
Veel aanbod en goede bemiddeling, echt een aanrader vergeleken met andere detacheringsbureaus of uitzendbureaus die ook in de techniek zitten
Pluspunten
Snel een baan gevonden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top Detachering gehad
Operator (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 juli 2018
Via Processionals binnen een jaar een vaste baan gekreegen. Zeer goede bemiddeling en ze staan altijd klaar voor het personeel. Nooit problemen gehad. Zeer tevreden. Keep up the good work.
Pluspunten
Meedenkend bij prive problemen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toppers
Operator (huidige medewerker) –  Heerenveen9 juli 2018
Ivm verhuizen was ik een nieuwe baan nodig. Na wat rondkijken een account aangemaakt en op een paar vacatures gereageerd.
Binnen een halfuur werd er al gelijk contact opgenomen om langs te komen. Ter plekke kennis gemaakt en gekeken wat we voor elkaar konden betekenen. Binnen 3 weken zat ik bij een nieuwe werkgever

Ik kan zelf niets anders zeggen als wat een topbedrijf en vriendelijkheid.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Via Processinals een mooie baan gevonden
Via Processionals, direct bij werkgever in dienst (huidige medewerker) –  Apeldoorn12 juni 2018
Via Processionals snel een mooie en uitdagende baan gevonden. Contact verliep zeer goed. Snelle en korte lijnen. Doen wat ze beloven en kunnen zeer snel schakelen. Een professionele organisatie die dicht bij de mens staat.

Gerwin Bonestroo, enorm bedankt voor je inzet en je betrokkenheid.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bemiddeling voor een nieuwe Job.....maar dan ff een stuk persoonlijker.
technicus procesindustrie (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 mei 2018
Proccesionals ....net ff iets persoonlijker.

Ik heb door de jaren heen al heel wat contacten gehad met bemiddelings bureaus te maken gehad en ik weet dus uit eigen ervaring dat er veel verschil in werkmethodes zit.
In de techniek is het tekort aan goed personeel zo groot.
Als je eenmaal op sociaal media aangeeft dat je open staat voor een nieuwe job dan komen ze met tientallen per week. Maar helaas gooien sommige bemiddelaars je C.V. zo bij iedereen die ze maar kunnen bedenken over de schutting en proberen je te plaatsen daar waar je kwijt kunnen.

Via linkedin werd ik benaderd door Tessa Straathof van Proccesionals, afd. werving en selectie.

De manier van benaderen was al zo anders, Ze vroeg enkel of ze me ergens mee van dienst kon zijn. Dat is toch anders dan dat spammen van jobs wat vaak de manier is.
Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en merkte tijdens dit gesprek dat er echt aandacht was voor wie ik ben, wat ik zocht en voor wat goed voor mij is.

In de weken daarna heb ik steeds heel gericht echt interessante job's voorgesteld gekregen.
Het contact was echt persoonlijk en professioneel.

Mijn uiteindelijke nieuwe baan heb ik gevonden via mijn eigen netwerk en niet via Proccesionals. Toch werd ik van harte gefeliciteerd met mijn nieuwe job. Als ik ooit weer opnieuw naar een nieuwe baan moet zoeken dan zou ik Tessa en haar collega's direct weer inschakelen.

Bedankt voor jullie tijd, inzet en persoonlijke aandacht!

René van Weelden
Pluspunten
persoonlijk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pro actief.
Elektromonteur (huidige medewerker) –  Amsterdam24 mei 2018
Via procesionals binnen twee weken aan een nieuwe werkgever gekomen.
Prettige gesprekken gehad, prima geholpen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Correcte en vriendelijke ontvangst bij sollicitatie.
Procesoperator (huidige medewerker) –  Rozenburg10 mei 2018
Zoals de naam al doet vermoeden vind ik Processionals zeer correct, vriendelijk en behulpzaam.
Ook de salarisadministratie is professioneel en bij eventuele vragen volgt er in zeer korte tijd een antwoord.
Ook over de nazorg wat betreft contract en de belangstelling ben ik zeer tevreden.
Kortom zeer aanbeveligingswaardig!
Pluspunten
Gratis koffie en frisdrank
Minpunten
Voor mij behoorlijk veel reistijd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking
Operator (huidige medewerker) –  Zeewolde10 mei 2018
Goed geholpen bij het zoeken van een baan. En daarnaast zijn ze altijd te bereiken en staan ze klaar om je te helpen. Kortom alleen maar goede ervaringen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke werksfeer hartstikke leuk
Operator (voormalige medewerker) –  Lelystad7 mei 2018
Leuk bedrijf word goed begeleid leuk team van mensen
Pluspunten
Niks
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong team met gezellige werksfeer
Operator (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost7 mei 2018
Jong team met een gezellige werksfeer. Altijd een goed contact gehad, wordt snel gereageerd als je met vragen komt.
Hebben mij prima en snel geholpen met het vinden van een baan met veel uitdaging in de dagdienst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong team
Coordinator (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost4 mei 2018
Jong team die voor je klaar staat,paar keer langs geweest en er heerst een gezellige sfeer.
Hebben mij prima geholpen bij het begeleiden naar een dagdienst baan.
Nogmaals bedankt hiervoor
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig jong team
Recruiter (huidige medewerker) –  Amsterdam3 mei 2018
Een dynamisch jong bedrijf in een uitdagend procestechnisch werkveld. Geen een dag is hetzelfde en je hebt veel verantwoordelijkheden binnen Processionals, wat de functie juist uitdagend maakt! Naast de dagelijkse werkzaamheden is iedereen binnen Processionals bezig met een eigen stuk bedrijfsvoering om de groei van Processionals in goede banen te leiden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed en gezellig team
Inleen moteur (huidige medewerker) –  Den dolder2 mei 2018
Je wordt goed geholpen met het vinden van een baan. Daarnaast blijven ze in contact of het goed verloopt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nieuwe baan
Procesoperator (huidige medewerker) –  Apeldoorn1 mei 2018
Zeer tevreden met mijn nieuwe baan.
Zij hebben mij heel goed geholpen met vinden van een passende baan.Tervreden dat ik weekend vrij bent voor mijn gezin.
Pluspunten
Snel een passende baan gevonden
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerlijk, dynamisch top team ✌
Monteur (voormalige medewerker) –  Nunspeet1 mei 2018
Met veel plezier kijk ik terug op een goede samenwerking met processionals.
Een leuk jong team die zich weldegelijk onderscheidt van de anderen conculega.
Bedankt voor een leuk jaar en een mooie baan.
Fabian
Pluspunten
Snelle en goede communicatie
Minpunten
Nog nixs gevonden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf waar persoonlijke aandacht voorop staat
Technicus werktuigbouwkunde (huidige medewerker) –  Alkmaar1 mei 2018
De medewerkers zijn deskundig en heel vriendelijk. Ze bereiden je zo goed mogelijk voor op het sollicitatieproces en zoeken echt de juiste match voor jou. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Pluspunten
Persoonlijk contact
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf.
maintenance technician (huidige medewerker) –  Borculo30 april 2018
Processionals is een goed bedrijf met leuke werknemers, ook wanneer je vragen hebt zijn ze goed bereikbaar en goed gezind.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed en meedenkend bedrijf
Procesoperator (huidige medewerker) –  Amsterdam30 april 2018
er word goed gekeken naar wat je wensen en mogelijkheden zijn aan de hand daarvan zoeken ze een bedrijf dat bij je past
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Processionals. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,7
Gebaseerd op 25 reviews
518
46
31
20
10

Waarderingen per categorie

4,5Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1Doorgroeimogelijkheden
4,4Management
4,5Bedrijfscultuur

Reviews over Processionals gesorteerd op locatie