Processionals
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over Processionals

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op Processionals.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

9 vragen

Een oude werkgever had bij een grote reorganisatie de hulp in geroepen van o.a. processionals. Ik was een van de gelukkigen die toen mocht blijven maar altijd om me heen blijven kijken en zodoende ook weer in contact gekomen met processionals toen het bij een andere werkgever niet lekker meer liep.

Beantwoord 7 mei 2018

Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk

Beantwoord 1 mei 2018

Zeer goed, als ze iedereen het zelfde benaderen als naar mij zelf toe, dan voorspel ik een zeer goede toekomst voor processionals!

Beantwoord 7 februari 2019

Bij processioals ben ik zelf niet aan het werk geweest maar via processionals gedetacheerd geweest bij Nestle. De werkdruk bij Nestle is goed in balans.

Beantwoord 7 mei 2018

Het salaris dat je als procesoperator verdient is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau en het aantal jaren werkervaring dat je hebt. Daarnaast speelt ook mee wat voor ploegendienst je precies draait. Zo onderscheiden we bijvoorbeeld de volgende dienstroosters: dagdienst, 3-ploegendienst, 4-ploegendienst en 5-ploegendienst.

Afhankelijk van de regio waarin jij als procesoperator werkzaam bent, kan je het loon inschalen tussen de 2.300 en 3.800 euro bruto per maand. Als procesoperator werk je vaak in ploegendiensten waardoor je nog extra toeslagen krijgt bovenop je basissalaris. Deze toeslagen kunnen oplopen tot wel 35%.


Dat betekend dat je bij een basis salaris van 3.000 euro +35% toeslag ruim 4.050 euro verdient. Daarnaast ben je met een baan als procesoperator vaak verzekert van veel vrije tijd. Zo werk je in de 5-ploegendienst gemiddeld 33,6 uur per week.


Voor een procesoperator onderscheiden we 3 verschillende MBO niveaus: niveaus A, B en C. De mate van complexiteit van het productieproces bepaalt welk niveau nodig is voor de functie. Aan elk niveau gelden verschillende arbeidsvoorwaarden.


Salaris procesoperator A

Het salaris van een beginnend operator A ligt doorgaans tussen de 2.300 en 2.500 euro bruto per maand. Dit is exclusief ploegentoeslag dat er nog overheen kan komen. Als procesoperator A controleer je de productieprocessen en grijp je in waar nodig. Vaak werk je in ploegendiensten.


Salaris procesoperator B

Een procesoperator B heeft meer verantwoordelijkheden en daardoor zijn de arbeidsvoorwaarden uiteraard ook beter. Het salaris van een operator B ligt tussen de 2.400 en 2.900 euro bruto per maand, exclusief toeslagen. Als operator B hou je je bezig met het controleren en sturen van veelal geautomatiseerde mechanische- of chemische productieprocessen. Naast het gewone werk ziet de operator B toe op het veilig werken in de fabriek en kijkt hij waar verbeteringen mogelijk zijn.


Salaris procesoperator C

Een procesoperator C is een titel voor een ervaren operator. Het salaris van een operator C ligt gemiddeld tussen de 2.500 en 3.800 euro bruto per maand. Als een operator C zorg je ervoor dat het complete proces in een plant goed verloopt. Je kan leiding geven aan een team van operators en stuurt bij waar nodig. Je controleert of alle medewerkers zich aan de (veiligheid)voorschriften houden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de complexe productieprocessen.

Beantwoord door Processionals21 augustus 2019

De uren zelf laten invullen i.p.v. de werknemer zelf nu.

Beantwoord 7 februari 2019

Afhankelijk van bij welk bedrijf je gaat werken, ik heb 24 vakantiedagen en bouw ook vakantiedagen op ivm een 36 urige werkweek en een contract voor 40 uur per week

Beantwoord 8 mei 2018
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.
Profiel geclaimd