Primark Reviews

192 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.873 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 januari 2020
Het is altijd een uitdaging bij Primark zolang de winkel druk is. Collega's zijn heel leuk, maar qua management is het helaas niet zo. Jij moet erg veel tegen stress kunnen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good place to work
Customer Service (huidige medewerker) –  Gemeente Tilburg19 januari 2020
Good place to work, nice colleagues. Can be stressful, but no more than any other customer service job. Work varied, in general receptive to opinions and changes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie tussen medewerkers en supervisors en managers.
Verkoopster/caissière (voormalige medewerker) –  Tilburg18 januari 2020
Het management voelt zich erg hoog. Praten via supervisors tegen de medewerkers. Er is ook hele slechte communicatie tussen de supervisors en managers. Je moet veel tegelijkertijd doen terwijl managers en supervisors zelf niks of nauwelijks iets doen. Mag amper met je mede collega's contact hebben want dan krijg je op je kop. Terwijl de wat hogere functie met prive telefoons loopt en dood kletst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een grote chaos
Medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)14 januari 2020
Management praat niet met elkaar, informatie gaat langs elkaar heen, medewerkers die continu ruzie hebben, supervisors die worden afgedankt door management, werknemers worden afgedankt door management. Gewoon geen leuke werkplek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nvt
Paskamer medewerker/Heren afdeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 januari 2020
Medewerkers relax.
Fulltime werken van 09.00-18.00 is niet mogelijk voor ouders.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschikkelijk bedrijf
Verkoopmedewerkster/klantenserviemedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg2 januari 2020
De werkdruk is te hoog en van alle kanten worden en 10 dingen van je verwacht, omdat er een personeelstekort is. Je mag het niet te gezellig hebben met collega's en/of klanten, maar je moet wel overdreven enthousiast zijn. Managers beloven je dingen en komen ze niet na, zoals promoties of het switchen van afdeling. Achter je rug om is het management alleen maar aan het roddelen over je en in je gezicht zijn ze poeslief. Je komt alleen hogerop door bij het management te slijmen. Ohja en je wordt ontslagen om belachelijke redenen: of je bent niet enthousiast genoeg, of niet flexibel genoeg of niet betrouwbaar genoeg. Daarnaast lappen de managers functioneringsgesprekken aan hun laars en als je al een gesprek hebt gehad waarin ze heel positief over je zijn, kun je na je derde contract alsnog vertrekken.

Tip: ga er niet werken!!!
Minpunten
Hoge werkdruk, veel geroddel, beloftes worden niet nagekomen, je wordt om belachelijke redenen ontslagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekende collega's Vreselijke bazen
kassier (voormalige medewerker) –  Den Haag1 januari 2020
A place where you will find very good friends, but also very bad supervisors and managers, which make you feel useless. If you are not his friends, you will never ascend, here there is no meritocracy. Supervisors humiliate you every day and nothing happens. They only care about money. I speak specifically of the Primark Den Haag store.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Amsterdam (huidige medewerker) –  Dam5 december 2019
Ik ben positief , vind leuk werken naar primark , ook enthousiasme met mensen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, rommelig soms hectisch
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  rotterdam oost4 december 2019
typische dag is kleding vouwen en zorgen dat de winkel er netjes uit ziet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame werkomgeving
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle30 november 2019
Leuke werkzaamheden vooral kassa draaien. fijne collega's
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede ervaring gehad
Klantenservice/Kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 november 2019
Je werkt hard maar het word niet gewaardeerd, zij beloven veel maar komen hun woord niet na, gaan niet respectvol met collegas om.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Anoniem
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum5 november 2019
Je werkt je volledig uit de naad, maakt overuren (die je niet betaald krijgt) en je doet je best. Maar dat is niet goed ze willen robot mentaliteit, werken en geen communicatie. Krijgt beoordelings gesprekken waarin ze blij met je zijn en alles is goed 2 weken later ontslaan ze je omdat je niet goed genoeg werkt. Sta je alleen 𝙆𝙡𝙖𝙣𝙩𝙚𝙣𝙨𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙚 zonder collega’s heb je het te gezellig... met wie dan?


Managerdom
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Primark satış danışmanlığı
Satış danışmanı (voormalige medewerker) –  Eindhoven4 november 2019
Parttime işe girersiniz haftasonu veya haftaiçi görevlisi olarak günde 4 saate kadar çalışabilirsin vardiya sistemi gece çalışanı da vardır ücretleri yükselir çünkü iş çok zor yorucu 20 saat haftada çalışırsın saatine 11/12€ arası verirler yurt dışı için bu iyi bir ücret mağazacılık hayatında. Cok yorucudur bu yüzden fulltime almazlar . 3 katlı kocaman bir mağazadır. Avrupanın her şehrinde vardır Primarkt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice company to work
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 oktober 2019
It was really nice to work there, that was my first job!
I meet wonderful people and learned more Dutch
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onbedankt werk
Kassa- /vloermedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 oktober 2019
lange werkdagen, weinig tot geen pauzes, nooit verlof mogelijk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn salaris maar dat was het
Medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem29 september 2019
Eerste weekend gelijk in het diepe gegooid. Niet eens fatsoenlijk uitgelegd wat je precies moet doen. Werd al gewaarschuwd voor achterbakse collega’s en supervisors/managers. Je moet echt voorzichtig zijn met wat je zegt en tegen wie je het zegt, anders word je genaaid waar je bij staat. Supervisors en managers zitten vaak niet op een lijn en roddelen super hard. Ook wordt er onderscheid gemaakt of ze je wel mogen (dan hoef je minder te doen of geen vervelende dingen te doen) en of ze je niet mogen.

De manager onder de store manager praat niet direct tegen het personeel maar tegen de managers of supervisors wat heel storend is. Als je iets gedaan wilt hebben kan je dat ook direct tegen het personeel zeggen ipv je te behandelen alsof je minderwaardig bent.

Verder is de communicatie echt van lik me het versje. Het enige wat leuk was waren enkele collega’s met wie ik het goed kon vinden en het extra salaris naast de lening. Maar het leuk hebben met collega’s mag ook niet want dan word je gewaarschuwd terwijl de supervisors en managers om de haverklap zitten te ouwehoeren, maar o wee als het personeel onderling een grapje met elkaar maakt, dan word je gelijk uit elkaar gehaald.

Dit is by far echt de slechtste werkgever ooit. Pas op bepaalde tijden heb je recht op een maaltijd vergoeding. Als je van 11 tot 19u werkt krijg je geen eten vergoed. Pas bij diensten rond half 1.
Ik geloof nog steeds niet dat ze niet aan kinderarbeid doen.
Pluspunten
Extra zakcentje
Minpunten
Achterbaksheid van collega’s, supervisors en managers
Was deze review waardevol?Ja 18NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega’s
Verkoopmedewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Den Haag26 september 2019
Geen goede management ( was maar 1/2 goede managers maar de zijn all terug naar UK
Voor de rest van de managers de geen kennis van zakken hebben wat management is
Je moet maar slijmen en dan overleef je het daar
Allen cijfers behalen geen inkijk naar personeel
Of de drukte de op is of komt
Als je wat durft te zeggen dan is het te kosten van je contract
Dus met meer worden het word niet verlengd
Hoe ook je best doet
Het word niet gezien of gewaardeerd
Minpunten
20 uur contract
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet Doen
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)31 augustus 2019
Collega's zijn top!! Niks over te klagen. Zogenaamde managers en supervisors die zelf staan te kletsen. Als je teveel praat word je uitelkaar gehaald.
Als je niet goed bent met de managers en of supervisors wordt je eruit geschopt.
Word verwacht dat je heen en weer rent. Supervisors en managers roddelen.
Als je als slaaf behandelt wilt worden moet je zeker bij de Primark gaan werken.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Alles bij de primark
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht16 augustus 2019
Mooi intercultureele omgeving. Medewerkers worden goed verzorgd. Alleen het ruilen, een velof en vakanties regelen wordt een beetje lastig.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 augustus 2019
Werken in een kledingwinkel in hartje amsterdam gaat snel en vlot. Het is er altijd druk. Er wordt van je verwacht dat je de taken vlot afmaakt. De klanten zijn heel divers en vak ook veeleisend. Soms moet je wel heel sterk in je schoenen staan.
Pluspunten
Leuke team, collegas met diverse achtergronden
Minpunten
weinig uitdaging
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Primark. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 6.873 reviews
51.869
42.106
31.642
2632
1624

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur