Praxis Doe-Het-Zelf Center Reviews

73 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 75 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Kassière (voormalige medewerker) –  Coevorden, DR3 april 2014
leuk werk, helaas niet de hele tijd goede begeleiding
contract niet verlengt vanwege het nog niet goed beheersen van verschillende opdrachten.
de directie en collega's waren leuk, er hing een goede werksfeer.
zeker een baan om aan te raden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
op aanvraag
Algemeen Vestigingsmanager (huidige medewerker) –  op aanvraag18 januari 2014
Iedere dag anders, inspelen op de actualiteiten van dag, week en seizoen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inkoop en verkoop afdeling Gereedschap & IJzerwaren
Inkoop / verkoop afdeling Gereedschap & IJzerwaren (voormalige medewerker) –  Beek11 december 2013
Een typische dag op het werk
- Vraagstukken klanten beantwoorden nieuwe aankoop
- After Service verlenen
- Inkoop afdeling ijzerwaren en gereedschap
- Onderhoud presentaties
- Vertalen marketing activiteiten

Wat je geleerd hebt
- Verkoopgesprekken
- Algemene kennis Bouwmaterialen
- Schaponderhoud en inrichting
Pluspunten
Ongedwongen sfeer
Minpunten
9.00 uur tot 21.00 uur werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Westpoort, NH22 november 2013
Leuk werk, goeie werkomgeving. Helaas was het alleen voor de vakantieperiode en werd ik daardoor op sommige punten niet goed ingewerkt.
Pluspunten
vlak bij huis
Minpunten
niet goed ingewerkt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving met leuke collega's.
verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH10 september 2013
Leuk en gevarieerd werken op eigen afdeling, geen dag is het zelfde. Klanten helpen en adviseren met een goed resultaat als gevolg.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega s en fijne werksfeer
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Middelburg, ZE26 augustus 2013
Het helpen van klanten, vragen beantwoorden klanten te woordt staan en netjes en het aangekochte waar afrekenen
fijne werksfeer en zeer collegiaal naar elkaar toe
Het moeilijkste is als een klant boos wordt en niet meer voor rede vatbaar is maar dat is ook een uitdaging om samen tot een oplossing van het probleem te komen
Leukste is het contact met de klanten ze te helpen en een gezellige werksfeer waar je elkaar te hulp schiet wanneer dat nodig is.
Pluspunten
gratis eten bij koopavonden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Medewerkers en een onderlinge goed sfeer.
Praxis Utrecht-Zuid / Senior Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht, UT19 juni 2013
Was leuk werk bij de Praxis, het is jammer dat ze geen aangepast werk voor me hadden.
Pluspunten
Late dienst gratis maaltijd
Minpunten
Moeten meer open en achter het personeel staan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzelige omgeving waar je met heel veel mensen te maken hebt
verkoopmedewerker praxis. (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 maart 2013
Je dag begint altijd met een controle in de ochtend of er lege vakken zijn, wat er besteld-gevuld moet worden. je controleert de klantenorders en bestellingen en dat is best leuk.
Wat ik veel geleerd heb is de product informatie en eigenschappen waarvoor bepaalde stoffen of gereedschappen beste gebruikt voor kunnen worden. Wat ik ook heb geleerd is mezelf kunnen concentreren in klant's zijn wensen en de beeld in klant's hoofd proberen uit te brengen door juiste advies informatie en producten aan te wijzen.
Mijn collega's waren allemaal super gezellig we werkten als een team en communiceerden non-stop met elkaar via de oortjes en hielpen elkaar met alles.
Moeilijkheden van de baan waren dat er soms onverwachtte situaties ontstonden wanneer bijvoorbeeld iemand zich van je afdeling ziek meldde.
Leukste van de baan was dat ik de tijd nooit voelde gaan omdat ik constant druk bezig was met van alles en nog wat.
Pluspunten
altijd werken tussen gezellige mensen
Minpunten
minimumloon voor veel werk.. dus hard voor weinig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer met goed materiaal
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden31 januari 2013
Je wordt als collega snel geaccepteerd, je wordt snel en deskundig ingewerkt. De directie staat open voor meerdere soorten van inzet. Je kan dingen in de groep gooien die behandeld kunnen worden.
Pluspunten
goede reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
medewerker sanitair & decoratie (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch1 oktober 2012
er was een gezellige werkomgeving maar er werd wel goed doorgewerkt
Pluspunten
gratis avondeten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij een Praxisvestiging is als werken bij een tweede Familie
Plaatsvervangend Vestigingsmanager (voormalige medewerker) –  Spijkeniss17 augustus 2012
Op vestigingsniveau is het werken bij Praxis goed.
Helaas zijn de leidingevenden (Personeelsfunctionarisen en Districtsmanagers) buiten de vestiging tegenwoordig totaal niet meer sociaal, maar is geld de belangrijkste drijfveer.
Contracten zijn niets meer waard.
Pluspunten
werksfeer (bij de goed geleidde vestigingen)
Minpunten
werkdruk en sociale tekortkomingen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Avondeten, biljard enz.
Sr. Verkoper Workshop (huidige medewerker) –  Utrecht - Zuid25 juni 2012
Hard werken, leerd veel binnen de organisatie, niet veel contact mee, zeer leuke collega's, geen moeilijkheden, afwisselend werk en met klanten omgaan.
Pluspunten
veel cursussen te volgen binnen de organisatie.
Minpunten
weet ik niet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Praxis Doe-Het-Zelf Center

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Praxis Doe-Het-Zelf Center. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 75 reviews
520
438
313
23
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur