Praxis Doe-Het-Zelf Center Reviews

73 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 75 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enthousiaste team en leuke plek
Verkoop medewerkster (voormalige medewerker) –  Stadskanaal20 juni 2016
Leuke collega's, een redelijke afwisselende werkplek.
Verder kun je doorgroeien als je dit zou willen.
Pluspunten
Goede loon
Minpunten
De winkel zelf in de winter iets te koud en in de zomer te warm
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf
Caissière/balie medewerkster (huidige medewerker) –  Hengelo OV20 juni 2016
Voor iemand met geen verstand van bouwmaterialen heb ik veel geleerd over de bouw. Ik kan nu zelfstandig klussen in huis.
Er zijn leuke collega's waar we veel me kunnen lachen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving met aandacht ontwikkeling
Assistant Hoofdcassiere (voormalige medewerker) –  Den Haag29 mei 2016
Leerzame periode, waarbij ontwikkeling van de medewerkers belangrijks is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en goede werksfeer
Kassa medewerker (huidige medewerker) –  Malden10 mei 2016
ik heb het heel fijn ervaren bij praxis malden. ik werk achter de kassa maar deed ook kleine dingetjes zoals retouren terug brengen, klanten helpen, klanten bellen ivm bestelling
mijn collegas zijn erg fijn en de filiaalmanager is ook een fijne man
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle21 februari 2016
Ik heb kennis opgedaan van gereedschap en bouwmaterialen. en heb geleerd hoe je netjes met klanten omgaat.
Pluspunten
Gratis koffie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Cassière (voormalige medewerker) –  Tiel, GE3 februari 2016
bedrijf met goede baas, duidelijk,afwisselen werk, verschillende collega´s.
op tijd komen, even vergaderen wat op die dag staat, iedereen naar zijn werk plaats,.de dag begin, daarna pauze weer aan de slag, tot de tijd om naar huis te gaan.
Pluspunten
extra uren
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB19 januari 2016
Gezellige werkomgeving waarin ik wekelijks klanten op de best mogelijke manier probeer te helpen. Hiermee probeer ik mijn eigen communicatie vaardigheden tot hun uiterst te ontwikkelen om hierdoor tot een goede oplossingen te komen indien mogelijke problemen voorkomen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn review
Magazijnmedewerker en verkoopondersteuning (voormalige medewerker) –  Roermond, LI7 januari 2016
Veel variërende werkzaamheden per dag.
Een grote klantvriendelijkheid uitstralen en de bereidheid klanten en leveranciers te woord te staan.
Een goede directie die betrokken is met de werknemers.
Goede en leuke collega's wat de werksfeer ten goede komt.
vriendelijk blijven als klanten of leverancier moeilijk gaan doen.
een grote variatie in de werkzaamheden.
Pluspunten
gratis maaltijden bij overwerk en de onverwachte extra's van de directie
Minpunten
De hoge werkdruk tijdens actieweken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving
plaatsvervangend vestigingsmanager (voormalige medewerker) –  Groningen, GR3 december 2015
Veel geleerd in 34 jaar.
Veel ervaring met mensen zowel klanten als collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veelzijdig
medewerkster winkel/kassa (huidige medewerker) –  Deventer17 oktober 2015
het werken bij de praxis is leuk, varieert iedere dag. je bent veel in contact met klanten, in de winkel zelf en ook aan de telefoon.
Pluspunten
gratis warm eten wanneer er avonddienst is
Minpunten
het geroddel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Senior Sanitair en Decoratie (huidige medewerker) –  Oss29 september 2015
Ik heb heel veel geleerd, mede door de cursussen en de opleiding. In 11,5 jaar tijd heb ik heel veel werkervaring opgebouwd, alleen vind ik het jammer dat ik niet meer verder kan groeien. De uitdaging word hierdoor steeds minder.
De collega's zijn heel erg gezellig en er hangt altijd een leuke sfeer in de winkel.
Wat ik het leukste vind is het omgaan met mensen, de verschillende werkzaamheden en heb heel veel verantwoordelijkheden.
Wat ik moeilijk vind is om het overzicht te bewaren, aangezien de winkel erg groot is en ik daar alles kan. Daardoor word er veel aan je gevraagd door collega's en de klanten. Dit vind ik een vervelend punt, omdat ik dan niet ongestoord met mijn werkzaamheden verder kan gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
contact met collega`s was heel gezellig zowel op de werkvloer als buiten het bedrijf
Kassamedewerker detailhandel (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom, NB16 september 2015
werk gezellig evenals werken met de collega`s.
om bij te werken was het gezellig en vooral geweldig om met de klanten om te gaan.
Pluspunten
gratis koffie ne cuppersoep
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuk bedrijf!
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Leek, GR26 augustus 2015
ik heb veel geleerd in dit bedrijf, en was ook jammer dat ik er weg moest. ik heb een leuke tijd gehad met lieve collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdag
Medewerker verkoop (voormalige medewerker) –  Zaaandam24 maart 2015
Hier heb ik met veel plezier 7 jaar mogen werken. Dit was alleen een bijbaantje.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dit was mijn stage.
Stage (voormalige medewerker) –  Almere, FL25 februari 2015
ik liep hier maar 1 dag in de week dus veel kan ik hier niet over vertellen het was elke week hetzelfde.

Restanten lopen, schappen vullen, paden schoonhouden.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
geen duidelijke afspraken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuke stage periode
verkoop medewerker en magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE18 januari 2015
Half uur voor de openingstijden aanwezig en kwartier later ochtends vergadering. 9 uur deuren gaan open en iedereen werk op zijn afdeling maar ik was een stagiair dus was een allrounder daarmee bedoel ik dat ik in de winkel en ook in de magazijn kon werken. Ik werd ingezet waar iemand mijn hulp nodig had. 2 pauzes van 15 minuten per dag en ging altijd voor uitsluiten weg want wij werkten toen met 2 ploegendienst en ik mocht 8 uur per dag op mijn stage van school. Na een leuke periode te hebben meegemaakt is mijn contract tot eind gelopen en ben ik verder met mijn studie gegaan.
Pluspunten
Ik heb ervaring op gedaan
Minpunten
niets als ik me kan herineren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer, prettige collega's
kantinebeheerster (voormalige medewerker) –  Ede, GE12 oktober 2014
Leuke sfeer, prettige collega's. Hellaas waren er alleen te weinig uren voor me om een normaal aanvullend inkomen uit te halen...
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Stadskanaal, GR19 augustus 2014
Een typische werkdag is altijd leuk en gezellig. Ik val goed in de groep en heb een goeie klik met alle collega's. Ook met de directie heeft iedereen een goeie band. Ik kan weinig moeilijks bedenken, maar het leukste is dat je vaak dezelfde klanten tegen komt, en dat ze jou ook herkennen en zo komt toch vaak wel een praatje los, waardoor ook een goeie sfeer ontstaat.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
NVT
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
jaarlijkse feestavond, puzzeltocht, oudejaarsborrel
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zutphen, GE7 mei 2014
9uur s morgens beginnen, magazijn werk, wagens lossen, spiegelen, klanten helpen.
collega s wisselend, leukste was magazijn, minste leuke, klanten helpen in de winkel.
leiding zijn sociaal.
Pluspunten
gratis koffie, thee
Minpunten
niks geen eten aanwezig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkomgeving
Kassa/verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH25 april 2014
Beginnen met kassa's tellen en zorgen dat alles op orde is.
Klaarstaan voor klanten en vriendelijk te woord staan.
Schoonhouden van de winkel en spiegelen van de schappen.
Bestellingen die binnen komen verwerken en aanvullen.
Zorgen dat klanten met een tevreden gevoel weg gaan en terug
willen komen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Praxis Doe-Het-Zelf Center. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 75 reviews
520
438
313
23
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur