Praxis Doe-Het-Zelf Center Reviews

73 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 75 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf met volop (doorgroei) kansen
Medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Amsterdam4 december 2017
Praxis is een leuke club, heel hecht en toch ook open voor nieuwe collega's. Iedereen is benaderbaar en er zijn zat doorgroei en opleidingsmogelijkheden.
Ook voor een bijbaan helemaal top; heel flexibel, prima salaris, genoeg vakantiedagen en zelfs vakantiegeld. Ik ben hier helemaal op mijn plek!
Pluspunten
Goede sfeer, doorgroei en leeropties
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkzaamheden
Medewerker Verkoper Allround (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 oktober 2017
De werkzaamheden waren niet echt leuk in mijn ogen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
verwijzen van klanten naar de juiste afdelingen (voormalige medewerker) –  Deventer19 oktober 2017
Voor mij ook dit keer weer een groot bedrijf met veel verschillende mensen waarmee je werkt.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Heerenveen12 oktober 2017
Leuke bijbaan leerde er veel over de gereedschappen die er zijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Verkoopmederwerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch11 september 2017
goede werkomgeving, goede verstandhouding met collega's. Helaas indertijd veel wisseling geweest van management wat niet erg positief uitpakte
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bouwmarkt
Vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Spijkenisse28 augustus 2017
kreeg niet de kans om mij te ontwikkelen in de periode dat ik er werkte
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
stage (voormalige medewerker) –  Emmen27 juli 2017
Ik heb mijn stage periode met veel plezier ervaren bij de praxis ik heb hier veel geleerd
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke gezellige mensen. ..top werksfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Almere14 juli 2017
Leuke bedrijf, veel mogelijkheden en leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Praxis
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Alkmaar10 juli 2017
Leuke tijd gehad als medewerker verkoop.
Interne opleidingen gevolgd, zoals MBO 2,3 en 4.
Bedoeling om hogerop te komen.
Dit is helaas niet mogelijk binnen de organisatie, al doen ze het je wel geloven.
Ook doen ze naar de buitenwereld toe, alsof ze vakkundig personeel in huis hebben. Terwijl er steeds meer partimers worden aangenomen, zonder kennis van zaken. Dit is goedkoper!
De laatste 2 jaar, heb ik de Praxis in hun nadeel zien veranderen. Welzijn van de medewerkers maakt plaats voor winstbelang!
Pluspunten
Interne opleidingen mogelijk bij en contract van >15 uur
Minpunten
Geen collegialiteit
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek. Als manager heb je veel vrijheid.
Assistent manager (huidige medewerker) –  Nieuw-Vennep11 juni 2017
Het is leuk om je kennis te delen met mensen over klussen. Sommige klanten in de bouwmarkt hebben geen idee hoe ze moeten klussen en zijn volledig afhankelijk van jou advies, je weet dat je iemand enorm kan helpen door even de tijd voor degene te nemen. Er is veel werk in een bouwmarkt, zoals inruimen, ombouwen, voorraadbeheer en vakverzorging, waardoor het best moeilijk is om naast klantgericht te zijn, ook alles daarbij op orde te houden. Genoeg personeel met vakkennis is erg belangrijk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving met gezellige collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel4 juni 2017
Het leukste aan deze baan is dat je met verschillende mensen werkt. Het ene moment krijg je een klant die alleen een potje verf nodig heeft, het volgende moment een klant die zijn hele badkamer wil veranderen. Je moet goed naar de wensen van de klanten luisteren, dan weet je al snel genoeg wat hij nodig heeft.
Ik heb geleerd hoe ik met SAP moet werken, hoe ik om moet gaan met klachten en hoe de kassa werkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg prettige manier van werken
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Huissen9 mei 2017
Ik ben erg tevreden over de manier van werken bij Praxis. Het is altijd gezellig met collega's en we zorgen er met z'n allen voor dat iedereen zich prettig voelt en de klanten zo goed mogelijk helpen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf wat contant in beweging is
Winkelmanager (voormalige medewerker) –  Groningen6 maart 2017
Mooie tijd mogen meemaken met fijne groep mensen!
Jammer dat het over is.
Was nog niet klaar en we konden zeer zeker nog verder doorbouwen aan mooie toekomst.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Plaatsvervangende Vestigingsmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag21 februari 2017
In al die jaren heb ik het erg naar mijn zin gehad en ben ik van verkoper doorgegroeid naar Plaatsvervangende Vestigingsmanager.

Praxis heeft in deze jaren heel wat tijd in mij geïnvesteerd.

Leuke collega's, afwisselend werk.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Het aantal collega's op de werkvloer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving.
verkoopster bij bouwmarkt (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 februari 2017
veel afwisselend werk. leuke werksfeer. leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie werkomgeving
Stagiair (voormalige medewerker) –  Beverwijk4 januari 2017
fijne collega's
goede sfeer
aardige collega's
goede doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
grote winkel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met gezellige collega's
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Helmond16 december 2016
Elke dag is er wel iets te doen en ondanks dat je elke dag in de winkel staat is elke dag weer anders dankzij de klant en wisselend assortiment.
Dat is daarmee ook meteen het leukste van de baan.
Je leert geduld te hebben en probleem oplossend te denken door klachten op te lossen en kleine probleempjes te verhelpen.
Pluspunten
avondeten hoef je niet zelf mee te nemen
Minpunten
meer flexibiliteit, geen uren er meer bij kunnen krijgen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Breda13 december 2016
Veel gezellige collega's met een goede sfeer!
Leuk werk om te doen, valt veel te leren van de managers maar zeker ook van de overige collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Praxis DIY
Coordinator of marketing productions (huidige medewerker) –  Amsterdam16 november 2016
Sehr gute Kollegen. Jetzt gibt da viele Herausforderungen, aber die hilfen mit ein gute Erfahrung
Pluspunten
Viel möglichkeiten zu lernen
Minpunten
Hohe drück
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
px
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid4 augustus 2016
Praxis doet veel om zijn personeel te ontwikkelen.

echter bij een een bedrijfsconflict ben je slechts een nummertje
Pluspunten
ontwikkelings opties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Praxis Doe-Het-Zelf Center. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 75 reviews
520
438
313
23
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur