Praxis Doe-Het-Zelf Center Reviews

74 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 76 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Afdelingshoofd (voormalige medewerker) –  Stadskanaal9 oktober 2019
Heel veel geleerd, alle cursussen gedaan die er zijn.
Maar na 23 jaar geen uitdaging meer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Verkoopmederwerker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Oost30 september 2019
De eerste 7 jaar erg leuk gehad, daarna ging de structuur van het bedrijf erg omlaag. Uiteindelijk na er 11 jaar gewerkt te hebben had ik besloten om een nieuwe start te gaan maken. Ik heb een jaar lang gereisd en bij terugkomst een nieuwe baan gevonden.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijke organisatie
Winkelmanager (huidige medewerker) –  Hoogezand21 september 2019
Top, we helpen elkaar en de klant. Winkelteam en klant staan op 1.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leuke werkomgeving en ruimte om je te ontwikkelen binnen het bedrijf na bijpasende functie
Verkoopmedewerker- magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen3 juni 2019
Zeer leuke werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf.
Elke dag in een nieuwe leuke ervaring
Klantgericht is t motto
Met gezellige collega's zorg je dr voor dat klanten tevreden zijn en terug komen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan maar raad het eerder schoolverlaters aan dan iemand die rekeningen en een gezin moet onderhouden
magazijnmedewerker/heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Den Haag Centrum2 februari 2019
wat ik al zei " leuke baan maar raad het eerder schoolverlaters aan dan iemand die rekeningen en een gezin moet onderhouden"
voor mij was het ook de bedoeling om daar niet zo lang te blijven maar bleef langer dan ik gehoopt had, dus dat is dan ook misschien positief als bedrijf zijnde
Pluspunten
Collega's heb er nog steeds contact mee
Minpunten
hard werken geen probleem maar daar zou best naar betaald kunnen worden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
begeleiding
vakantiekracht (voormalige medewerker) –  rotterdam28 december 2018
slecht begeleid, te veel druk zonder enige uitleg.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Helemaal Toppie
Stagaire (huidige medewerker) –  Alkmaar16 december 2018
Ik ben nog erg jong en werk nu een half jaar bij de praxis. Ik ben stagiaire door de weeks. En op woensdag avond en in de weekenden caissière. Het is onwijs leerzaam en ik heb super leuke collega's. Ik kan altijd alles vragen als het nodig is.
Pluspunten
Leuk personeel, leerzaam
Minpunten
N.V.T
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en gezellige collegas
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Venray12 december 2018
Iedereen bij Praxis Venray is willing om te helpen en jouw alles leren wat ze weten
Pluspunten
Hele goeie omgeving en je voelt lekker
Minpunten
Geen min punt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vv
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  shop18 november 2018
Leuk, goede sfeer. Veel werk.
Gezellige collegas, grote winkel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende werkzaamheden.
Bediening kassa (voormalige medewerker) –  Drachten13 november 2018
Veelzijdige werkzaamheden. Er wordt rekening gehouden met je wensen.
Pluspunten
Veelzijdig
Minpunten
Werksfeer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf helaas niet voor oudere medewerkers
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Venray1 oktober 2018
het is een leuk bedrijf met veel afwisseling. helaas is er voor de oudere medewerker geen doorgroei omdat degene te duur zijn.
Pluspunten
gezellige groep collega's
Minpunten
het beleid ten aanzien van lang werkende medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Praxis Doe-Het-Zelf Center
5 oktober 2018

Allereerst bedankt voor het schrijven van de review, jouw mening is belangrijk voor ons. Vervelend om te horen dat je het beleid ten aanzien van de lang werkende medewerkers als negatief hebt ervaren. Wij vinden het belangrijk om een leerzame omgeving te bieden voor onze medewerkers, ongeacht de leeftijd. In de Praxis Academy is er voor iedereen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Is er een vraag waar wij misschien bij kunnen helpen? Dan horen we het graag van je!

3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collega's, Slecht loon/management
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Beek11 april 2018
De collega's waar je mee werkt zijn absoluut fantastische. geen twijfel aan! Maar het management is gewoon zo slecht. zeker uit het hoofdkantoor!
Pluspunten
Gratis lunch, Goede collega's, Leuke sfeer, Goede pauze regeling
Minpunten
Slechte management, Alles moet zeer goedkoop
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 5Rapporteren
Officiële reactie van Praxis Doe-Het-Zelf Center
13 april 2018

Wat vervelend dat je het management en het hoofdkantoor als slecht ervaart. Wij zijn erg benieuwd waar we voor jou tekort zijn geschoten en wat we kunnen verbeteren. Want we vinden het erg belangrijk om jou en alle andere collega’s een fantastische werkplek te bieden in alle opzichten. Daarom komen we graag met je in contact. Zou je contact op willen nemen met je HR Business Partner of met de HR afdeling op het hoofdkantoor? We hopen snel van je te horen!

Praxis HR

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een super winkel
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Maarssen7 maart 2018
Leuke winkel en personeel.

ze hebben veel te koop.
Was deze review waardevol?JaNee 17Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rustig
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Drunen25 februari 2018
ik werkte bij de kassa en soms was er helemaal niks te doen en dan zat je gewoon heel de dag stil aangezien je niet weg mocht bij de kassa.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
niet veel kunnen werken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
administratief medewerkster / telefoniste
Administratief medewerkster / telefoniste (voormalige medewerker) –  Assen22 januari 2018
De diversiteit van de voorkomende werkzaamheden waren variabel.
Het ad hoc reageren op situaties is mij op het lijf geschreven.
Mijn functie hield in; contact met klanten, leveranciers en collega's over in en uitgaande goederen.
Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de uren registratie van collega's, en andere voorkomende werkzaamheden, die ik graag mondeling toelicht.
Pluspunten
eigen verantwoordelijkheid, diversiteit in werkzaamheden
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werken in een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen!
Afdelingsverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Tiel16 januari 2018
Ik heb diverse banen gehad binnen de retail en deze tak biedt de meeste uitdagingen als medewerker. De klant staat bij ons op één en dat is een mooie gedachte.
Pluspunten
Leuke collega's, goede arbeidsomstandigheden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukste en meest afwisselende baan die er is
Medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Leek16 januari 2018
Nu bijna een jaar werkzaam als medewerker verkoopondersteuning als bijbaan naast een drukke hbo-studie. Nog nooit een bijbaan gehad waar een ontzettend leuke sfeer hangt en een fijn management aanwezig is. Flexibel zijn wordt als een pluspunt gezien in plaats van een bemoeilijking en door de vele afwisseling in werkzaamheden is geen dag hetzelfde.
Pluspunten
Leuke sfeer, goed management, waardering voor flexibiliteit
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij Praxis maak je je eigen toekomst.
District Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam12 januari 2018
Praxis bied je de mogelijkheid om je te (blijven) ontwikkelen. Hierdoor kun je door je eigen inzet ook echt je eigen toekomst maken.
Pluspunten
Goede opleidingsmogelijkheden, geweldige collega’s, open cultuur
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk en leerzaam bedrijf. waar de klant op 1 staat.
Verkoopster (huidige medewerker) –  Huizen12 januari 2018
Ik werk al heel veel jaren bij de praxis. En ik ga er elke dag met heel veel plezier naar toe. met klanten bezig zijn vinden praxis als ik belangrijk, en dat maakt mijn werk erg leuk om te doen. De eerste stappen binnen praxis was als kassamedewerkster en ik ben nu doorgegroeid als senior AVVO van de afdeling verkoopondersteuning. Dus doorgroeien is zeker mogelijk,maar dat heb je zelf in de hand.
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met goede doorgroeimogelijkheden
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Nieuwegein11 januari 2018
Erg leuk bedrijf met leuke groep collega's.er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden binnen in praxis.werk er zelf bijna een jaar en doe dit met veel plezier.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Praxis Doe-Het-Zelf Center. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 76 reviews
520
438
314
23
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur