Praxis Bouwmarkt Reviews

69 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 70 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
begeleiding
vakantiekracht (voormalige medewerker) –  rotterdam28 december 2018
slecht begeleid, te veel druk zonder enige uitleg.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en gezellige collegas
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Venray12 december 2018
Iedereen bij Praxis Venray is willing om te helpen en jouw alles leren wat ze weten
Pluspunten
Hele goeie omgeving en je voelt lekker
Minpunten
Geen min punt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vv
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  shop18 november 2018
Leuk, goede sfeer. Veel werk.
Gezellige collegas, grote winkel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende werkzaamheden.
Bediening kassa (voormalige medewerker) –  Drachten13 november 2018
Veelzijdige werkzaamheden. Er wordt rekening gehouden met je wensen.
Pluspunten
Veelzijdig
Minpunten
Werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf helaas niet voor oudere medewerkers
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Venray1 oktober 2018
het is een leuk bedrijf met veel afwisseling. helaas is er voor de oudere medewerker geen doorgroei omdat degene te duur zijn.
Pluspunten
gezellige groep collega's
Minpunten
het beleid ten aanzien van lang werkende medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Praxis Bouwmarkt
5 oktober 2018

Allereerst bedankt voor het schrijven van de review, jouw mening is belangrijk voor ons. Vervelend om te horen dat je het beleid ten aanzien van de lang werkende medewerkers als negatief hebt ervaren. Wij vinden het belangrijk om een leerzame omgeving te bieden voor onze medewerkers, ongeacht de leeftijd. In de Praxis Academy is er voor iedereen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Is er een vraag waar wij misschien bij kunnen helpen? Dan horen we het graag van je!

2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bruine arm helpt
partime (huidige medewerker) –  durf ik niet te zeggen24 mei 2018
prive werk balans is er totaal niet , en overleg hier over strant in een nog slechter rooster!
salaris is echt laag!
en hoge werkdruk,ze laten je snel zwemmen met het werk en later hoor je dat je het niet goed heb gedaan.
Minpunten
werk prive balans is er niet maar verschilt per winkel...
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collega's, Slecht loon/management
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Beek11 april 2018
De collega's waar je mee werkt zijn absoluut fantastische. geen twijfel aan! Maar het management is gewoon zo slecht. zeker uit het hoofdkantoor!
Pluspunten
Gratis lunch, Goede collega's, Leuke sfeer, Goede pauze regeling
Minpunten
Slechte management, Alles moet zeer goedkoop
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Praxis Bouwmarkt
13 april 2018

Wat vervelend dat je het management en het hoofdkantoor als slecht ervaart. Wij zijn erg benieuwd waar we voor jou tekort zijn geschoten en wat we kunnen verbeteren. Want we vinden het erg belangrijk om jou en alle andere collega’s een fantastische werkplek te bieden in alle opzichten. Daarom komen we graag met je in contact. Zou je contact op willen nemen met je HR Business Partner of met de HR afdeling op het hoofdkantoor? We hopen snel van je te horen!

Praxis HR

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een super winkel
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Maarssen7 maart 2018
Leuke winkel en personeel.

ze hebben veel te koop.
Was deze review waardevol?JaNee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rustig
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Drunen25 februari 2018
ik werkte bij de kassa en soms was er helemaal niks te doen en dan zat je gewoon heel de dag stil aangezien je niet weg mocht bij de kassa.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
niet veel kunnen werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
administratief medewerkster / telefoniste
Administratief medewerkster / telefoniste (voormalige medewerker) –  Assen22 januari 2018
De diversiteit van de voorkomende werkzaamheden waren variabel.
Het ad hoc reageren op situaties is mij op het lijf geschreven.
Mijn functie hield in; contact met klanten, leveranciers en collega's over in en uitgaande goederen.
Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de uren registratie van collega's, en andere voorkomende werkzaamheden, die ik graag mondeling toelicht.
Pluspunten
eigen verantwoordelijkheid, diversiteit in werkzaamheden
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werken in een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen!
Afdelingsverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Tiel16 januari 2018
Ik heb diverse banen gehad binnen de retail en deze tak biedt de meeste uitdagingen als medewerker. De klant staat bij ons op één en dat is een mooie gedachte.
Pluspunten
Leuke collega's, goede arbeidsomstandigheden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukste en meest afwisselende baan die er is
Medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Leek16 januari 2018
Nu bijna een jaar werkzaam als medewerker verkoopondersteuning als bijbaan naast een drukke hbo-studie. Nog nooit een bijbaan gehad waar een ontzettend leuke sfeer hangt en een fijn management aanwezig is. Flexibel zijn wordt als een pluspunt gezien in plaats van een bemoeilijking en door de vele afwisseling in werkzaamheden is geen dag hetzelfde.
Pluspunten
Leuke sfeer, goed management, waardering voor flexibiliteit
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij Praxis maak je je eigen toekomst.
District Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam12 januari 2018
Praxis bied je de mogelijkheid om je te (blijven) ontwikkelen. Hierdoor kun je door je eigen inzet ook echt je eigen toekomst maken.
Pluspunten
Goede opleidingsmogelijkheden, geweldige collega’s, open cultuur
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk en leerzaam bedrijf. waar de klant op 1 staat.
Verkoopster (huidige medewerker) –  Huizen12 januari 2018
Ik werk al heel veel jaren bij de praxis. En ik ga er elke dag met heel veel plezier naar toe. met klanten bezig zijn vinden praxis als ik belangrijk, en dat maakt mijn werk erg leuk om te doen. De eerste stappen binnen praxis was als kassamedewerkster en ik ben nu doorgegroeid als senior AVVO van de afdeling verkoopondersteuning. Dus doorgroeien is zeker mogelijk,maar dat heb je zelf in de hand.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met goede doorgroeimogelijkheden
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Nieuwegein11 januari 2018
Erg leuk bedrijf met leuke groep collega's.er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden binnen in praxis.werk er zelf bijna een jaar en doe dit met veel plezier.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne bedrijfscultuur met leuke collega's. Parttime of fulltime, kan allemaal.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam West11 januari 2018
Praxis is een fijne bouwmarkt; er is veel te koop, er zijn altijd meerdere werknemers op de werkvloer die je kunnen helpen, en ze zijn flexibel met routeren e.d.
Management is persoonlijk maar eerlijk, en je wordt gestimuleerd te leren. Er is ruimte voor pauzes en vrije dagen, zeker als je het op tijd aangeeft.
Pluspunten
Leuke collega's, goede verdiensten (vooral op zondag), doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Collega's zijn niet allemaal vakbekwaam
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf met volop (doorgroei) kansen
Medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Amsterdam4 december 2017
Praxis is een leuke club, heel hecht en toch ook open voor nieuwe collega's. Iedereen is benaderbaar en er zijn zat doorgroei en opleidingsmogelijkheden.
Ook voor een bijbaan helemaal top; heel flexibel, prima salaris, genoeg vakantiedagen en zelfs vakantiegeld. Ik ben hier helemaal op mijn plek!
Pluspunten
Goede sfeer, doorgroei en leeropties
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkzaamheden
Medewerker Verkoper Allround (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 oktober 2017
De werkzaamheden waren niet echt leuk in mijn ogen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
verwijzen van klanten naar de juiste afdelingen (voormalige medewerker) –  Deventer19 oktober 2017
Voor mij ook dit keer weer een groot bedrijf met veel verschillende mensen waarmee je werkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Heerenveen12 oktober 2017
Leuke bijbaan leerde er veel over de gereedschappen die er zijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Praxis Bouwmarkt. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 70 reviews
518
437
311
23
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur