PostNL Reviews

1.262 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige buitenjob met verantwoordelijkheid
Postbode (huidige medewerker) –  Apeldoorn24 september 2018
Je bent op jezelf aangewezen. Je haalt de post op bij het depot en brengt deze via een vastgestelde route en binnen de tijd bij de mensen thuis. De post moet dezelfde dag bezorgt worden bij wat voor weer dan ook. Je bent verplicht om een smartphone aan te schaffen (waarvoor je gedeeltelijk een vergoeding ontvangt in de kosten), waarmee je je kan aanmelden en afmelden bij elke loop. Ook krijg je een scanner waarmee je de scanpakjes moet scannen (track en trace). Je krijgt een kleine fietsvergoeding elke maand. Je bent verplicht om elke zaterdag te werken.
Het is een zware fysieke baan in de buitenlucht.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
word niet erg gewaarderd
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Leeuwarden23 september 2018
word niet erg gewaarderd moet altijd letten dat ik de gewerkte tijd krijg.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige maar stressvolle werkomgeving alles is aan tijd gebonden
voorbereider en postbezorgen (huidige medewerker) –  Rotterdam19 september 2018
vroeg beginnen ,te vroeg ,ik lees heel snel is belangrijk met post, het heeft niet echt moeilijke kanten een ieder zou het kunnen. er is alleen weinig tijd om te pauzeren.
Pluspunten
gratis koffie, en hety buiten werken is wel fijn behalve bij slecht weer
Minpunten
alles moet op tijd af in een korte tijd in een tijdsbestek van 4*a 5uur
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, gezelligde collega's, maar het bedrijf is organisatorisch een ramp.
Postbezorger PostNL op de scooter (voormalige medewerker) –  Sevenum12 september 2018
Als je tegen slechte weersomstandigheden kunt is het werk leuk. Echter je bent echt een nummer als werknemer en met eventuele tips wordt niets gedaan. Als er weer een nieuwe manager ergens opduikt verandert er weer van alles, lang niet altijd naar iets positiefs.
Pluspunten
Leuk werk, leuke collega's
Minpunten
Vreselijk bedrijf om voor te werken
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
Customer Service Representative (huidige medewerker) –  Hoofddorp10 september 2018
Dit bedrijf heeft een kantoor in Hoofddorp welke zal samenvoegen met het kantoor in Den Haag. Er staat dus een grote verhuizing op de planning. Je moet dus wel bereid zijn mee te verhuizen als je gesolliciteerd naar een functie bij dit bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, laag salaris
postbesteller (huidige medewerker) –  Zwolle10 september 2018
Leuk werk, laag salaris. Doorgroeimogelijkheden zijn laag.
Pluspunten
De vrijheid tijdens het werken
Minpunten
Laag Salaris en slecht weer
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review PostNL
Postbezorger (huidige medewerker) –  Groenlo7 september 2018
Ik werk hier al tijdelijke tussenstop naar een betere baan en dat blijft het voor mij ook.
Je moet heel hard werken voor heel weinig geld en er zijn geen doorgroeimogelijkheden.
Door het geboden aantal uren kun je dit ook enkel als bijbaan doen.
Pluspunten
Flexibiiteit
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collega's, werksfeer onder elkaar zeer goed, jammer dat postnl de mening van medewerkers niet erg serieus neemt.
Postnl bezorger op scooter (huidige medewerker) –  Haulerwijk6 september 2018
Veel vrijheid, maar je krijgt steeds minder tijd om je werk uit te voeren. Geen vrije dagen kunnen krijgen bijvoorbeeld een begravenis wordt enorm moeilijk overgedaan. De colega's zijn leuk, spontaan. Ook op de route die je rijd heb je contact met mensen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
je weet nooit waneer de te bezorgen post aankomt.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreemde cultuur maar heel prettige collega's
Postvoorbereider postbussen nacht (voormalige medewerker) –  Utrecht4 september 2018
Werkte daar in de nachtdienst.

Mensen die daar al heel lang werkten waren erg ontevreden over hoe er met de mensen afspraken werden gemaakt en hoe ze behandeld werden.

Eigenlijk had je weinig te vertellen, werd er niet serieus naar klachten geluisterd al doet het management/HR dat wel vermoeden maar op de werkvloer werkt het heel anders.

Bijna nooit contractverlenging en vaak aan de verkeerde mensen. Op een of andere manier wordt eerlijkheid en kritiek niet gewaardeerd.

Verder prima gewerkt met een hele leuke groep collega's meer dan 1,5 jaar maar omdat de werkdruk steeds hoger werd met steeds minder mensen en ik overdag ook nog een baan heb, heb ik besloten om ontslag te nemen.
Pluspunten
leuke collega/s
Minpunten
je wordt niet serieus genomen, je bent een nummer en de werkdruk is erg hoog
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi buitenwerk
Postbezorger (huidige medewerker) –  Sneek2 september 2018
Leuke buitenbaan

Beetje eigen baas over je werktijden

Wel fysiek zwaar werk
Pluspunten
Beetje eigen baas over werktijden
Minpunten
Fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer fijne collega's
Post bezorger (huidige medewerker) –  Winterswijk31 augustus 2018
Post NL is een ontzettend goed bedrijf om voor te werken!

Ze denken met je mee in verschillende situaties.

Ook de vrijheid die dit werk met zich meebrengt ervaar ik als zeer positief!
Pluspunten
Veel vrijheid naast het werk
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heerlijke buitenbaan
Postbezorger (huidige medewerker) –  Leeuwarden30 augustus 2018
met collegas op depot is gezellig en in de buitenlucht werken is heerlijk en de klanten kennen jou als hun gezicht.
fijne baan.
maar door bezuinigingen sfeer management en bedrijfscultuur niet erg over te spreken
Pluspunten
lekker buiten
Minpunten
veel veranderingen door bezuinigingen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ideaal te combineren met studie of gezin. werk in de ochtenduren
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Arnhem30 augustus 2018
Het is geen uitdagend werk maar leuk om te combineren met een studie of iemand die een paar uurtjes in de ochtend wil werken.
Er is wel werkdruk omdat de post voor een bepaalde tijd voorbereid moet zijn voor de postbode.
je moet nauwkeurig kunnen werken omdat de post op volgorde wordt gelegd.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen mening
Koerier (voormalige medewerker) –  Zeewolde24 augustus 2018
goede baan alleen jammer van de collega's

werkdruk ligt redelijk hoog
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigen verantwoordelijkheid, contact met de mensen
Postbezorger (huidige medewerker) –  Tiel23 augustus 2018
Mogelijkheid om zelf je tijd in te delen. Veel contact met mensen.
Pluspunten
Dag kun je redelijk zelf indelen
Minpunten
Wordt steeds zwaarder door meer pakjes
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Call center medewerker (huidige medewerker) –  Leeuwarden15 augustus 2018
Op zoek naar meer uitdaging. Vaak het zelfde antwoord moeten geven.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
lange dagen, vaak de zelfde antwoorden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 augustus 2018
Het was een leerzaame periode, ik heb met verschillende afdelingen meegekeken, leuke en behulpzaame collega's.
Pluspunten
leuk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort10 augustus 2018
Heb er een paar maanden gewerkt heb alleen maar probleem gehad met salaris krijgen of het was te weinig of veel te laat veel overuren worden niet betaald
Ben blij dat ik er wegben
Pluspunten
Hard werken veel op de weg
Minpunten
Salaris word moeilijk uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Roosendaal9 augustus 2018
fijne werkomgeving en de bewoners zijn ook erg leuk, elke dag is een andere dag die nooit het zelfde is
Pluspunten
afwisselend werk
Minpunten
bij slecht weer gaat het werk door en daardoor vallen er weleens ongelukken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk sfeer en collega’s
post sorteren en pakketten bezorgen (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 augustus 2018
Ik heb gewerk bij post nl scip ,en leuke tijd gehad (het verwerken van melkpoeder en het laden en lossen van pakketten ..
Pluspunten
Sport activiteiten en
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur