PostNL Reviews

1.262 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer stresvolle werkomgeving
Postbode/chauffeur (voormalige medewerker) –  Venlo15 november 2018
De cultuur bij postnl is alleen maar dat je uit je eigen vertrekt, ze willen van vast personeel af.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Holtum8 november 2018
leuke sfeer en leuke werkomgeving, goede collega's en helpen je goed op weg.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede baan voor tijdelijk
Postbezorger/Depothouder (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten7 november 2018
Werk is wel leuk, je werkt alleen, collega's zie je alleen bij het ophalen van de post.
Vervelend vond ik dat soms de post veel te laat op het depot gebracht werd zodat je soms een uur liep te niksen wat niet doorbetaald werd.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring met PostNL
postbode (voormalige medewerker) –  Oosterhout31 oktober 2018
Functie omschrijving:
In mijn tijd bij de post ben ik altijd werkzaam geweest als postbode. Zowel op kantoor als op straat. Uiteindelijk heb ik binnen het kantoor in Oosterhout, zo’n beetje alle taken wel een keer uitgevoerd. Van het opleiden van nieuwe werknemers, tot en met de functie postverdeler, het sorteren van de post bij de postbussen, de ritten naar de postdepots, de expeditie in de avond, enzovoorts.

Geleerde skills, tijdens mijn postperiode:
• Planning / indelen tijd.
• Accuraat werken.
• Communicatie met collega’s en leidinggevende.
• Initiatief tonen.
• Flexibel omgaan met werkdruk en werkbezetting.
• Problem solving.
Pluspunten
Zelf in te delen tijden
Minpunten
RSI gevoelig, gezien je heel veel dezelfde handelingen verricht
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen kantoorbaan met relatief veel vrijheid.
Chauffer (voormalige medewerker) –  Groningen30 oktober 2018
Een actieve buitenbaan met veel sociaal contact. Je moet tegen een spatje regen kunnen, maar daar krijg je keurig op tijd je salaris + tot 4 dagen reiskostenvergoeding voor terug.
Pluspunten
Vrijheid in werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorging is leuk werk
Post en pakket bezorger/chauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 oktober 2018
Voor iemand die graag in beweging is kan ik dit aanraden
Pluspunten
Veel buiten bezig. Klantcontacten.
Minpunten
Ook als het regent
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve werkgever
(Lead) Auditor (voormalige medewerker) –  Landelijk25 oktober 2018
PostNL is altijd voor mij een positieve werkgever geweest. Ik heb er met veel plezier 41,5 jaar gewerkt. Helaas betekende het, als gevolg van een van de vele landelijke reorganisatie het einde van mij bij PostNL. Het bedrijf heeft een goed sociaal plan opgesteld voor vetrekkende medewerkers.
PostNL stond in mijn werkzame periode bekent om zijn sociale gedrag richting haar medewerkers. Niet voor niets werd het een familiebedrijf genoemd.

Helaas heeft ook PostNL te maken gehad met een enorme daling van het postverkeer waardoor reorganisaties niet uit konden blijven.
Pluspunten
Sociaal bedrijf met een goed sociaal plan
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk is wel te doen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Sneek22 oktober 2018
Het is wel leuk werk omdat je bijna de hele middag buiten bent
Pluspunten
Naar de wc en kunnen eten en drinken onderweg
Minpunten
Zware fietstassen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke wergever
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Groningen22 oktober 2018
leuk bedrijf om te werken wanneer je een bijbaan zoekt naast je studie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en Leerzaam
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 oktober 2018
Postadministratie internnat en aangetekende post.
Pluspunten
Veel training on the job
Minpunten
soms te ambtelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Postbezorger/voorsorteerder (voormalige medewerker) –  Appingedam18 oktober 2018
Het is leuk om voor een paar maanden hier te werken,niet voor langer
Pluspunten
korte werkdagen
Minpunten
veel fietsen met zware fietstassen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun workplace
Werehouse employee (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven11 oktober 2018
i working in sorteren i learn so many things about how load good to container and cars and i learned logistic in practice this job give me so many expirience
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.,
pakket bezorger PostNL (huidige medewerker) –  Opmeer10 oktober 2018
Super bedrijf! heel menselijk en heel meegaand....
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed achtendertig jaar gewekt
Expediteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 oktober 2018
Goed ook kans gekregen voor een opleiding toen ik in dienst kwam later was niet meer nodig wegens postcode
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je leert heel veel in een hele korte tijd
Postbezorger auto (voormalige medewerker) –  Venlo8 oktober 2018
Werken bij PostNL is een hele goede keus geweest omdat je bij PostNL heel veel leert in een hele korte tijd daarbij krijg je ok te maken met heel veel nieuwe mensnen en leer omgaan met verschillende situaties en een van de belangerijkste situaties is de situates die zich voor kunnen doen met het klantencontact
Pluspunten
goed salaris, goede werksfeer, leuke colega's
Minpunten
geen automaat als busje
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2018
was wel leuk om daar te werken. en de collega's waren ok gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk goed
Voorbereider (huidige medewerker) –  Utrecht1 oktober 2018
Mijn ervaring met Post NL is redelijk goed. Geen klachten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken in een opencultuur
debiteurenbeheer/bedrijfsbureau (huidig) (huidige medewerker) –  Groningen27 september 2018
werkvloer is open opgezet, waardoor je last zou kunnen hebben van de omringende collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Helaas
Postbezorgster (voormalige medewerker) –  Almelo26 september 2018
Geen doorrgoeimogelijkheden, weinig waardering, teveel post onverwachts, slechte hulpmiddelen, laag salaris, te weinig personeel, te weinig recht op verlof, kortom.......
Pluspunten
Lekker buiten, vast loopje, dus vast contact met klanten
Minpunten
Zware pakketjes, huis aan huis onverwachts meer dan verwacht( geen aankondiging vantevoren), post laat op depot door verhuizing naar Deventer, slechte sortering
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Portfolio Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag25 september 2018
Ik heb werken bij PostNL altijd als zeer prettig ervaren. Ze biedt goede arbeidsvoorwaarden en het is prima mogelijk om de balans tussen werk en privé te behouden. Doorgroeien is goed mogelijk en aangezien het bedrijf zo groot is, switchen mensen gemakkelijk van het ene onderdeel naar het andere. Doordat het zo’n groot bedrijf is, is het wel lastig om veranderingen door te voeren. Er is sprake van een een politieke arena en er zijn veel mensen nog van de oude stempel. Deze bedrijfscultuur is soms wel lastig en kan zorgen voor discussies. Daar moet je mee om kunnen gaan.

Helaas is de markt (post) zeer hard krimpende en volgde reorganisatie op reorganisatie. Daarom is het mijn keuze geweest om tijdens een reorganisatie niet te solliciteren en verder te kijken. Uiteindelijk heb ik er 9 jaar gewerkt en vond ik het tijd om ergens anders mijn bijdrage te gaan leveren.
Pluspunten
arbeidsvoorwaarden, vrijheid en flexibiliteit
Minpunten
Politieke arena, krimpende markt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur