PostNL Reviews

1.403 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.429 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Middelmatige bijbaan met weinig contact/communicatie met je collega
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Almere21 november 2019
Laag inkomen ook wanneer je werkt als student om bij te verdienen voor je studie, weinig sociale contacten, en weinig mogelijkheden om door te groeien in het vak, kan ik deze baan enkel aanraden wanneer je nog heel jong bent en nog niet te veel kosten moet dragen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer tijdens drukke periode
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein21 november 2019
Typische dag tijdens de kerstperiode was relaxed. je komt aan en gaat rustig aan het werk. Je kreeg een taak toegewezen en ging naar de betreffende locatie in het pand. Daar werd vervolgens de post gesorteerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede baan voor mensen die even in beweging willen komen
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 november 2019
Door een voortdurende drang naar reorganisatie om de kosten in de hand te kunnen houden is postbezorging wat ingewikkeld geworden en het management werkt niet vanuit de bezorging maar van boven af.
Leuk is het in beweging zijn en contacten hebben met je klanten in de straat
Pluspunten
buiten zijn in beweging en sociale contacten
Minpunten
de eeuwige drang tot reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Administratief medewerkster en Post- medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch20 november 2019
Om er te werken als tussendoor is het goed. Willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpel werk, dood spoor voor een loopbaan
Bezorger (huidige medewerker) –  Doetinchem20 november 2019
Wachten tot post is aangeleverd op depot, dan eerst sorteren op de juiste volgorde (meteen de foutieve post apart houden). Groot nadeel is dat pas donderdagavond rooster voor de volgende week bekend wordt, zodat je weinig echt kan plannen. Bezwaar maken kan wel, maar heeft meestal geen nut.
Sociale contacten opbouwen - als je een vaste wijk hebt - is 't leukste. Verder geen (echte) ontwikkelmogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig bedrijf om te werken
Expeditiemedewerker (voormalige medewerker) –  Harderwijk19 november 2019
PostNL heb ik als een geweldige tijd ervaren.
Gezellige collega's, steeds andere chauffeurs op het terrein
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
management.
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Born15 november 2019
arogant, en respectloos.
naar personeel.
nooit meer.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan te raden
Postbezorger (huidige medewerker) –  Rotterdam14 november 2019
Ik moet continu achter aan zitten dat gewerkte uren ook betaald worden. Het is namelijk nooit voorspelbaar hoe lang het duurt en de hiervoor door Postnl ingeplande tijd is structureel te weinig. Bijvoorbeeld 35 minuten werktijd voor een bezorgwijk waar het al 30 minuten duurde om naar de werklocatie te komen. Soms zoals vandaag ben ik ineens helemaal niet ingedeeld.
Pluspunten
Vrije tijdsindeling
Minpunten
Het is vaak meer werk en duurd langer dan je denkt
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  breda14 november 2019
het werken bij post nl is druk en stressvol en soms wel lastig.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede bedrijf
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Helmond11 november 2019
Werk is met hoge tempo maar jij hebt goede collega’s, salaris altijd op tijd, collectiviteit korting op jou zorgverzekering, korting op dagjes uit. Goede kerstpakket en traktatie.
Pluspunten
Salaris op tijd
Minpunten
Te hoge werktempo, elke jaar worden de afstanden groter en krijg jij hetzelfde voor betaald.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb hier de slechtste tijd van m'n hele leven gehad. Ik raad dit niemand aan
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Dalfsen8 november 2019
Dit is de slechtste bijbaan die ik ooit heb gehad. Ik werd zwaar onderbetaald en moest langer doorwerken, terwijl ik daarvoor niet betaald kreeg.
Pluspunten
N.v.t.
Minpunten
Langer doorwerken maar niet uitbetaald krijgen en zwaar onderbetaald werk
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gaan werken
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein6 november 2019
Als uitzendkracht doen ze maar met wat zij maar willen.
Na 2 dagen kon ik weer gaan omdat ik niet snel genoeg was.
Nu weet ik waarom er post blijft staan .
Ze sturen iedereen weg die volgens hun niet snel genoeg zijn.
Mag hetvuetsje minder zijn als je 61 bent
Pluspunten
Gezellige collega's op de werkvloer
Minpunten
Leidinggevenden hebben geen enkel gevoel
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardeloos
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Zwolle6 november 2019
zitten je een beetje op te jagen, en als je maar even tegensputtert lig je er uit, zonde van je tijd
Pluspunten
geen
Minpunten
waardelozen werktijden, waardeloos betaald etc etc
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en gezellig
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch5 november 2019
Het was er erg gezellig met iedereen. Alleen met sommige bezorgers waren er af en toe problemen, maar dat is niet de schuld van Post NL of de leidinggevenden. Die gingen er namelijk erg goed mee om, als zo'n bezorger moeilijk deed of zich niet aan de regels hield. Verder was er goede communicatie en werd er goed gewerkt. Iedereen is erg aardig en behulpzaam.



Tot mijn spijt gingen er op het eind een aantal dingen fout in mijn privéleven, wat uiteindelijk leidde tot de beëindiging van onze samenwerking. Maar nu ik alles weer op de rails heb, ben ik weer klaar om aan de slag te gaan en hard te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en collega's
Postbezorgster (voormalige medewerker) –  Bodegraven4 november 2019
Ik heb 10 jaar met veel plezier bij Post Nl gewerkt om het werk leuk was en de collega's ook, alleen het salaris mocht wel iets beter.
Pluspunten
Lekker aktief bezig in de buitenlucht
Minpunten
salaris te laag
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tis fijn werken bij postnl
postbezorger (huidige medewerker) –  Friesland2 november 2019
Tis goed werk als je van buiten werken houdt en tis fijn als bij baan om snel wat bij te verdienen als er fouten zijn word dat niet kwalijk genomen en snel opgelost zijn ook vriendelijk naar hun werknemers
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Postbode/chauffeur (voormalige medewerker) –  Regio breda1 november 2019
Fijn en goed bedrijf om te werken,heb het er 48 jaarvolgehouden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig
Wordt goed opgeleid (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch1 november 2019
Was echt super zou er graag weer gaan werken als ik het moest aan raden zou ik dat zeer zeker doen de sfeer is echt super en je krijgt leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
sorteerder (voormalige medewerker) –  Is verhuisd naar zuid holland28 oktober 2019
Goede sfeer als uitzendkracht tel je gewoon mee.word op de hoogte gehouden van openstaande vacatures.
Pluspunten
toeslagen
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post en heel veel pakketjes
Postbezorgende (huidige medewerker) –  Sluiskil27 oktober 2019
Dit werk doe ik graag,je bent altijd in de buitenlucht,dus goed voor je gezondheid,
Zelfstandig werken is ook bij dit werk erg leuk.en je komt altijd wel iemand tegen waar je"'een praatje"mee kunt maken.
Pluspunten
je kunt er een baan bij doen
Minpunten
elke zaterdag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.429 reviews
5282
4572
3410
2103
162

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur