PostNL Reviews

1.262 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima als bijbaantje
Expeditie medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam16 januari 2019
Als je gewoon een no-nonsense attitude hebt is dit een prima bijbaantje. Er zijn wel mensen die dit al 6000 jaar doen en soms lichtelijk geirriteerd zijn door de kleinste dingen. Maar het is nog altijd beter dan een levensmoe persoon die je gewoon negeert omdat die al 7000000 jaar hetzelfde boutje aandraait.

Mocht je het leuk vinden... als je wat langer werkt, sociaal bent en relatief koppie koppie, dan kun je hier best wat leidinggevende ervaring opdoen.
Pluspunten
Korte diensten
Minpunten
Winter is vaak buitenwerken en vrij druk met feestdagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze verwachten teveel van nieuwe werknemers in korte tijd
Postbezorger (huidige medewerker) –  Venlo13 januari 2019
Ze verwachten als je nieuw bent dat je het vrij snel binnen de tijd die hun geven het bezorgd hebt terwijl dat gewoon niet haalbaar is in zo'n korte tijd misschien wel over een tijdje en dan is t maar de vraag of je dan je overuren nog krijgt uitbetaald
Pluspunten
In de buitenlucht zijn
Minpunten
Ze verwachten te snel veel van je als je kort in dienst bent
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf ,maar hard werken
Postbode ass groepsleider Postbode Plus Planner (voormalige medewerker) –  Veenendaal / Arnhem10 januari 2019
Een fantastisch bedrijf om voor te werken ,en goede betaling.
Pluspunten
Alles goed geregeld
Minpunten
?
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Genemuiden9 januari 2019
leuke collegas in de werk omgeving van genemuiden en zwolle
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk omgeving
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Onstwedde28 december 2018
In contact met de mensen op straat.
Je bent even buiten.
Pluspunten
Goede werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Haag Loosduinen27 december 2018
goede werksfeer vaak onder druk werken maar dat is te doen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Koerier (huidige medewerker) –  Amsterdam23 december 2018
Leuke ervaring, gezellig en informeel. De connectie met de klanten was het leukst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig maar veel reorganistaties
Recruiter (voormalige medewerker) –  Brabant19 december 2018
Heel flexibel qua werktijden en thuiswerken. Goede doorgroeimogelijkheden.
De vele reorganisaties belemmeren de werksfeer wel helaas.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpel
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 december 2018
Je doet simpel werk wat makkelijk te leren valt, je kan doorgroeien als je door wilt. Alleen het inroosteren etc. en binnenkomen is beetje onoverzichtelijk. Maar is te begrijpen met zoveel medewerkers.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Onoverzichtelijk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn werk
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Oosterhout11 december 2018
je bent veel op jezelf, ik heb het altijd met plezier gedaan
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel zijn
sorteren en bezorgen (voormalige medewerker) –  Sittard9 december 2018
Ik heb lang gewerkt bij de post, me in al die jaren bereidwillig en flexibel opgesteld, alles aangepakt wat me gevraagd werd. Mijn werkgever hoorde van mij vrijwel nooit nee en kon altijd op me rekenen. Zowel collega´s als leidinggevenden waren dik tevreden over mijn werk en mijn inzet. Het zou fijn zijn geweest als 13 jaar inzet beloond waren geworden met een vast contract. Niet dus, dat is te veel gevraagd.
Werken bij PostNL is vaak gezellig met je collega´s. Er wordt van je verwacht dat je flexibel bent en dat je openstaat voor alle veranderingen die te pas en te onpas worden doorgevoerd.
Pluspunten
leuke collega´s, bij bezorgen een zekere vrijheid wat betreft aanvangstijd
Minpunten
dan heel veel, dan heel weinig; weinig/geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
We hebben een gezillige rustige werkvloer/werkplek
Mederwerker (huidige medewerker) –  Amsterdam Westpoort5 december 2018
Bij het bedrijf van het PostNL in Amsterdam Westpoort werk ik nog op dit moment als uitzendkracht. Het is een leuke rustige baan. Alleen wat ik jammer vindt en graag bij deze baan ook zie is dat je bij deze baan veel uren kan maken en bij de PostNL niet. Ben bereid om veel uren te werken.
Pluspunten
In de nacht heb je een speciale PostNL bus gergeld door het werk
Minpunten
Korte diensten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  LEIDSCHENDAM4 december 2018
Met elkaar samenwerken, onder begeleiding van kerstmuziek, om post zo snel en correct mogelijk te sorteren. Leuk werk, vooral als er een beetje afwisseling is.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard26 november 2018
Dit is een bedrijf waar je alleen voor oet gaan werken als je het geld niet echt nodig heb.
Men verwacht dat je als een robot werkt.
Op het moment dat ze denken dat je nog een tandje harder kan zullen ze je pushen toto het uiterste.
Contact met andere collega's wordt niet gewaardeerd. Pauzes zijn een lachertje.
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
atmosfera w pracy jest dobra aczkolwiek pensja jest nieadekwatna do rodzaju wykonywanej pracy
Sorter (huidige medewerker) –  Gemeente Venlo22 november 2018
Praca w firmie jest przyjemna niestety pensja zbyt niska
Minpunten
Niskie zarobki brak godzin podstawowych
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor huisvrouwen is het een perfecte baan
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Noordwijkerhout20 november 2018
Daar ik altijd full timer bent geweest is herken ik het bedrijf niet meer
Pluspunten
Vrijheid
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Postbezorger (huidige medewerker) –  Dronten19 november 2018
Het is een gezond beroep, omdat je veel in beweging bent en buiten, het is ook een sociaal beroep omdat je veel onder de mensen bent
Minpunten
te veel veranderingen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig werk.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Appingedam16 november 2018
Bij PostNL werken is het leukste wat ik tot nu toe gedaan heb. Alle aspecten van het werk passen bij mij, het is mijn ideale baan! Je hebt veel vrijheid binnen je baan en hebt veel contact met mensen, dus je moet ook erg sociaal kunnen zijn. Heb altijd plezier in m'n werk gehad en hoop binnenkort misschien full-time bij PostNL in Appingedam te kunnen gaan werken!
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werkplek
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum16 november 2018
Ik hebt vroeger bij de post gewekt met veel plezier
Pluspunten
Je leert heel veel
Minpunten
Ze moeten meer verse producten verkopen om te eeten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gevarieerde afdeling
Facilitair Coördinator (voormalige medewerker) –  Landelijk15 november 2018
Het ene moment ben je met verhuizers bezig het andere moment zit je te bespreken hoe de kosten van de schoonmaak gereduceerd kunnen worden. Een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden. Je voerde gesprekken met postbezorgers, postsorteerders en chauffeurs maar ook met het management, dat vraagt wel wat gesprekstechnieken en dat is een hele leuke uitdaging wat mij overigens goed afging.
Pluspunten
Heel gevarieerd met leuke projecten
Minpunten
De files naar locaties toe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur