PostNL Reviews

1.262 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving verschillend per afdeling
Lader/losser (voormalige medewerker) –  Hengelo OV5 maart 2019
doordeweeks was het drukker dan in het weekend waardoor je soms veel moest doen en geen pauze had. je had ook rustige dagen waardoor je uren niks te doen had. Ik heb daar niks geleerd want laden en lossen kan iedereen die fysiek in orde is. Ik werd ook wel eens ingepland bij de planbalie en daar was een gezellige werkomgeving. Daar moest ik de pakketten scannen en inpakken. Na mijn ervaring was dat het leukste wat ik heb gedaan maar dat kwam ook door de werksfeer. Ik heb wel eens moeten bezorgen als inval en ik ken de routes niet dus dan was dat voor mij het moeilijkste.
Pluspunten
gratis thee/koffie
Minpunten
onregelmatige werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Postbezorger (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn25 februari 2019
Rustig leuk baantje, zonder doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
rustig werk
Minpunten
tijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving op een leuke locatie
TrafficManager (huidige medewerker) –  Den Haag22 februari 2019
Bij PostNL heerst een open cultuur waar iedereen gelijk wordt behandeld. De voorwaarden zijn prima, echter de doorgroeimogelijkheden zijn niet facntastisch.
Pluspunten
Nieuwe werken; je werkt waar en wanneer jij wilt
Minpunten
Niet veel doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige bedrijf
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Hengelo OV22 februari 2019
Een typische dag op het werk altijd leuk en gezellig, je leert heel veel in verschillende taken.
Pluspunten
Gratis koffie/fruit
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Postbezorger (huidige medewerker) –  Zuidwolde21 februari 2019
Voor een parttime baan prima werkgever. Er komt helaas steeds minder post waardoor er steeds nieuwe maatregelen worden genomen.
Pluspunten
Vrije werktijden tussen 10 en 17 uur
Minpunten
Steeds nieuwe maatregelen vanwege mindef post
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verantwoordelijke baan in de buitenlucht
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Valkenswaard21 februari 2019
Een typische dag begint met een fietstocht naar het depot om de postzakken op te halen. De dag eindigt pas als alle poststukken in de juist brievenbus liggen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Post voorbereider en bezorger (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam20 februari 2019
Werken bij PostNL was een studenten baan.
Het werk was zeer repetitief. Gelukkig had ik top collega's waarmee je altijd een goede tijd had.

Als je met leuke mensen wilt werken en tijdens werk wilt nadenken over wat je in je essay gaat schrijven, dan is dit een topbaan voor je.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Fysiek zwaar en vroege ochtenden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkervaring
Pakket Bezorger (voormalige medewerker) –  Ridderkerk18 februari 2019
ontslag genomen van wegen het feit dat ze alleen denken aan de pakketten en niet de veiligheid van de bezorger.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorger
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Tolbert15 februari 2019
Vakantiebaan, post bezorgd. Positieve ervaring. Geleerd om zelfstandig te werken.
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk in de buitenlucht
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Milsbeek13 februari 2019
Eigen tijd en pauze indelen heerlijk in de buitenlucht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote ruimte met veel collega's
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Enschede12 februari 2019
Op tijd zorgen dat je de post goed en zorgvuldig hebt voorbereid voor de postbezorgers. We hebben een fijn team en collega's die bereid zijn elkaar te helpen waar nodig. Het werk is niet moeilijk maar moet zorgvuldig en snel gebeuren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer met gezellige collega's
Pakket bezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 februari 2019
Werken bij PostNL heb ik als zeer leuk ervaren. De collega's gaan met een leuke en frisse manier met elkaar om, en wanneer je hulp nodig had werd dit aangeboden. Het management was erg toegankelijk en eerlijk. Helaas was dit werk te fysiek te zwaar voor mij, maar ik heb geen slecht woord over PostNL.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Postverdeler/ assistent teamleider (voormalige medewerker) –  Zwolle11 februari 2019
5 jaar naar mijn zin gehad. Maar door dat de werktijden naar 5 uur smorgens ging. Vond ik het na 2 jaar om 4 uur opstaan genoeg .
Pluspunten
Niet
Minpunten
Sllechte werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  Holtum4 februari 2019
papieren pakken

bus inladen

hoe je bus in moet laden

en de wegen in sittard


jan bakker


bedrijf is zo wel oke. maar sommige mensen die er werken
Pluspunten
de bus
Minpunten
sommige personeel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ict frans arabisch arab productie techniek magazijn export import
sorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 februari 2019
ict frans arabisch arab productie techniek magazijn export import
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verpeste sfeer Unit 6 door pestende persoon die werk moet verdelen
Werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Breda, Unit 631 januari 2019
Helaas gaat er door hoofd van de afdeling verkeerd met informatie van de personeelsleden omgegaan. Degene die is aangesteld om alles in goede banen te lijden pest mensen op de werkvloer en die wordt dan ook nog de handen boven het hoofd gehouden
Minpunten
Vuile werkomgeving, met personeelsgesprekken wordt verkeerd omgegaan
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker zelf bepalen wanneer je de post bezorgt dus veel vrijheid
Postbezorger (huidige medewerker) –  Opheusden28 januari 2019
Ben redelijk tevreden over Postnl maar wil graag meer werken en dat kan niet bij Postnl dus daarom zoek ik een nieuwe uitdaging
Pluspunten
Veel vrijheid wanneer je bezorgt
Minpunten
Door weer en wind
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 januari 2019
ik heb een heel leuke tijd gehad bij dit bedrijf en leuke collegas
Pluspunten
minder stress werk
Minpunten
lange reistijd met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lange wachtrijen
Inbound callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 januari 2019
Het zijn altijd lange wachtrijen.
De trainingen helpen ontzettend.
Pluspunten
Kantine boven
Minpunten
Lange wachtrijen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Postcordeerder (huidige medewerker) –  Zwolle17 januari 2019
Gezellige collega's, je word snel ingewerkt. Pauze is wel erg kort.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur