PostNL Reviews

1.403 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.429 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Post voorbereider (voormalige medewerker) –  Enkhuizen19 december 2019
Leuke werkgever, maar geen vaste aanstelling. Na 2 jaar kan je vertrekken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb daar met plezier gewerkt uistekende bedrijf
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 december 2019
Bij PostNL krijg altijd andere routes dus voor mij was altijd nieuwe uitdaging dat vond ik heel spannend om te doen maar heb daar met plezier gewerkt omdat bij postnl mijn de tweede baan moet helaas stoppen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Bezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Oud-Beijerland16 december 2019
Om een uur of 11 kun je de post ophalen bij een depot in het dorp. Je vult de fietstassen en gaat op pad. De post wordt voorbereid op een locatie. Loopt het werk daar uit, dan wordt er niet op tijd geleverd. Je kunt dan niet op tijd beginnen. Dat kan een nadeel zijn als je bijvoorbeeld kinderen uit school moet halen.

Het werk is niet moeilijk, is daarom ook laag betaald. Het kan niet je hoofdinkomen zijn.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel individuele vrijheid
Scooter postbezorger (huidige medewerker) –  Peize16 december 2019
Het werk is heel fysiek en verlangt enige fitheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postnl
Pakketbezorger / Postnl Den Bosch (voormalige medewerker) –  Den Bosch16 december 2019
Morgens ga je eerst je pakketten in de bus klaarzetten waarna je naderhand zelfstandig op pad gaat om de mensen weer blij te mmaken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Postbezorger (huidige medewerker) –  Lochem11 december 2019
De collega's zijn hartelijk en proberen elkaar te helpen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te hoge werk druk, weinig échte in leer tijd
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 december 2019
Helaas na 3dagen al ontslagen waarvan de eerste werkdag al slecht verliep ondanks foute en langzamer te zijn staan ze niet open voor wajongers. En krijg je niet goed genoeg in leer tijd. Veel stress en te hoge werkdruk haast geen of te korte pauzes! Wel een gezellig team maar in mijn ogen veel te comercieel.
Pluspunten
Aardige mensen goed loon.
Minpunten
Slecht ingeleerd worden weinig pauzes veelste hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Postbezorger (huidige medewerker) –  Uden10 december 2019
het is heel interessant werk. het werkt samen met een team en zelfstandig.
Pluspunten
Fiets en mobiele internet vergoed
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met samenwerken en baki doen (pauze)
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Louire, Den Haag8 december 2019
Ik heb veel van het werkcultuur geleerd. met samenwerken, had ik goede contacten met plezier gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vastgeroeste bureaucratische organisatie (TGN)
Logistiek dagplanner (TGN) (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 december 2019
De controlroom tijdgebonden netwerk (TGN) is een afdeling met leuke collega's. Echter is deze organisatie zó bureaucratisch en heeft het zoveel lagen dat je niet weet wie je manager is en wat hij doet. Ook is er klaarblijkelijk per 4-6 medewerkers een teamleider nodig. Terwijl de dagelijkse aansturing via de floormanager gaat, wat de teamleiders gedeeltelijk overbodig maakt.

De teamleider (hoofdteamleider van TGN) die mij heeft aangenomen besloot mij te 'ontslaan', omdat hij in een discussie verwikkeld raakte waarbij mijn argumenten klaarblijkelijk sterker waren dan die van hem. Mensen ontslaan is zijn uitvlucht, leiderschapskwaliteiten 0%.
Uiteindelijk zelf besloten om op te stappen wegens meer ambitieuze toekomstplannen.
Tip: denk na of je voor een relatief laag salaris wilt werken tegenover steeds stressvoller werk (door bezuinigingen) met een teamleider die je onderdrukt en je uit frustratie ''probeert te 'ontslaan''.
Pluspunten
Leuke warme collega's op de vloer.
Minpunten
Bureaucratisch, stressvol door bezuiniging, onderbezetting, kantoor is erg saai, hiërarchisch doolhof, (hoofd)teamleider is incapabel
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive and fun workplace with ping pong table
Pakketsorteerder (huidige medewerker) –  Den Haag4 december 2019
A typical day at work is when I go to the postNL and start working at the XBS section where I have been working there for the last 3 months, Now the main function of my work is to splits all the post that we receive by countries and then we have to register every single into our system before we send it to export section. The hardest part of the job when we get overflowed with posts which we need to split and register within the same day!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Factrice à temps partiel (voormalige medewerker) –  Zaandam NL.3 december 2019
Suis prête a re-signer si il y avait une proposition d'emploi
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
*
Coordinator Services (huidige medewerker) –  Den Haag Centrum3 december 2019
een uitdagende baan met veel afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde, helaas door een krimpende bedrijf, wil ik graag mijn grenzen verder verkennen
Pluspunten
*
Minpunten
*
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
x
Postbezorger PostNL (huidige medewerker) –  Dronten3 december 2019
Redelijk goed om te werken indien je van het buitenleven houd.
Loon is echter minimum
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte bijbaan
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Utrecht3 december 2019
Ik vond het als mijn bijbaan de perfecte combinatie tussen werk en studeren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zoek verder, het is een drama!
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Katwijk29 november 2019
Toen ik aangenomen werd, was het echt leuk. Hoefde toen maar om 7:15 uur te beginnen tot ongeveer 11:00 uur. Er werden niet constant mensen weggestuurd en teams werden niet constant uit elkaar gehaald om de tekorten op te splitsen.

Tegenwoordig werk ik om 6:30 uur, maar heb vele collega’s die wel al om 5:00 of 5:30 uur beginnen. Terwijl je dezelfde tijd eindigt als toen met 7:15 uur. Misschien vind je dat niet erg, maar ze willen nu wéér het gaan vervroegen naar 4:00 uur.
De werkdruk is hoog, mensen zijn ongelukkig en het is gewoon slecht geregeld.

Maar PostNL heeft zoveel herorganisaties dat je het gewoon niet meer bijhoudt. De ene maand moet je het op deze manier doen en de andere maand zo en daarna weer op de oude manier.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een een leuke gezellige tijd met collega's
Secretarieelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad26 november 2019
Ik heb met plezier gewerkt bij de post, begin als datatypiste en in praktijk ingerold tot secretarieel medewerkster/waarnemend managementassistent. Het was een gezellig tijd met een lach en een traan, je leert mensenkennis, ik kan alleen maar koesteren, na 39 dienstjaren bij de post te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Sellingen23 november 2019
het leukste van de baan vond ik het actief zijn. fietsen door de wijken en overal de post in de bussen doen . baan is niet moeilijk alleen is de werkdruk erg hoog.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht22 november 2019
De werknemers waren hele fijne mensen, echter werkte je keihard en kreeg je weinig geld.
Het is een enorme top down structuur dus er wordt vrijwel niet geluisterd naar mensen die werkzaam zijn in de onderste lagen. Dit zorgt voor veel spanning op de werkvloer. De teamcoaches moeten alles oplossen en moeten soms wel aan 2 tot 3 teams tegelijk leiding geven.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Medewerker planbalie (voormalige medewerker) –  Hengelo OV21 november 2019
Gezellige collega's, leuke werkzaamheden, mindere werktijden
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.429 reviews
5282
4572
3410
2103
162

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur