PostNL Reviews

1.432 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.462 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL is een prettig en goed geregeld bedrijf om voor te werken
Information Security & Privacy Coördinator (huidige medewerker) –  Den Haag26 april 2019
Binnen PostNL word op alle niveaus heel hard gewerkt om de dalende fysieke post om te zetten naar digitale communicatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL is een oke werkgever
pakketbezorger werkzaam geweest (voormalige medewerker) –  Gouda25 april 2019
Ik heb geleerd om met stress om te gaan want op 1 dag moest ik binnen 8 uur 200 pakketten rondbrengen. Reken maar uit hoeveel tijd je per pakket had!
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Asistente Teamleader
Asistent Teamleader (huidige medewerker) –  Utrecht19 april 2019
Excelente Experiencia, Excelente empresa. importante proceso de logistica.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorgen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Meteren19 april 2019
Je doet je taak en wordt gewaardeerd door collega's en de ontvangers van de post. Naast je salaris heb je ook vakantiegeld, doorbetaling bij ziekte etc.
Pluspunten
Part-time
Minpunten
Vervelende tijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 14Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland16 april 2019
Slecht management, liegen en bedriegen. Manipulatieve en oneerlijke teamleider. Onhaalbare looptijden. Geen communicatie. Alleen mogelijk om 12 of 13uur te beginnen tot 17u, onhandige werktijden: nergens mee te combineren.
Pluspunten
Buiten werken, alleen werken
Minpunten
Alles: Laag loon voor zwaar werk met allerlei extra taken
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai sfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 april 2019
Je moet echt snel werken. Saai en niet vrindelijk mensen. Je moet goed contoleeren je uren.(altijd foto maken van de presentie listen).
Pluspunten
werk zonder diplomas
Minpunten
laag loon, druk
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
creatief team wat onder hoge prestaties goed wist te presteren
procesmanager (voormalige medewerker) –  Halfweg9 april 2019
een zeer veranderende organisatie die constant onder de druk van extreme groei opereerde.
Pluspunten
collega's
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werken
Planbalie (voormalige medewerker) –  Den Bosch6 april 2019
vrindelijk mensen, leuk baan gehad, elk dag iets anders
Pluspunten
koffie, chocomel gratis
Minpunten
weiniger uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel in beweging
Postbezorger (huidige medewerker) –  Haarlem29 maart 2019
Makkelijk werk, alleen door veel veranderingen, heb ik er geen plezier meer in
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voldoende
Koerier (voormalige medewerker) –  Almere24 maart 2019
Is een goed beginnend bedrijf voor koeriers en chaffeurs
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communicatie
Postbezorger (huidige medewerker) –  Nederland22 maart 2019
Communicatie is slecht bij PostNL.
Je krijgt bijv. Geen brief als er een personeelsvergadering is.
Pluspunten
Buiten je werk doen
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer20 maart 2019
hard gewerkt van 5 tot 12 uur.
iedere dag weer van dinsdag tot zaterdag.
altijd goed gewerkt maar kreeg geen vaste aanstelling.
moest voor de 2de keer eruit voor een half jaar.
je krijgt 3 maanden uitkering en de andere 3 maanden moet je het zelf uitzoeken.
terwijl de andere mensen die minder werken en niet overwerken die krijgen een vaste aanstelling.
zeer slecht vind ik dit.
vandaar dat ik bij de post ook nooit meer wil werken.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post nl
Medewerker (voormalige medewerker) –  packing picking sortering12 maart 2019
i was like work ! but was probles in privat life what make me lose this jobb!
But jobb was really good and for me enaf money per week
collegs friendly!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 maart 2019
soms maak je wel lange werk uren tijdens drukke periode
Pluspunten
flexible
Minpunten
harde werken en lange uren soms
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zakelijk
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Deventer11 maart 2019
heel commercieel, geen uitleg, geen ondersteuning, trage veranderingen in routewijzigingen
Was deze review waardevol?Ja 17NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving verschillend per afdeling
Lader/losser (voormalige medewerker) –  Hengelo OV5 maart 2019
doordeweeks was het drukker dan in het weekend waardoor je soms veel moest doen en geen pauze had. je had ook rustige dagen waardoor je uren niks te doen had. Ik heb daar niks geleerd want laden en lossen kan iedereen die fysiek in orde is. Ik werd ook wel eens ingepland bij de planbalie en daar was een gezellige werkomgeving. Daar moest ik de pakketten scannen en inpakken. Na mijn ervaring was dat het leukste wat ik heb gedaan maar dat kwam ook door de werksfeer. Ik heb wel eens moeten bezorgen als inval en ik ken de routes niet dus dan was dat voor mij het moeilijkste.
Pluspunten
gratis thee/koffie
Minpunten
onregelmatige werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Postbezorger (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn25 februari 2019
Rustig leuk baantje, zonder doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
rustig werk
Minpunten
tijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving op een leuke locatie
TrafficManager (huidige medewerker) –  Den Haag22 februari 2019
Bij PostNL heerst een open cultuur waar iedereen gelijk wordt behandeld. De voorwaarden zijn prima, echter de doorgroeimogelijkheden zijn niet facntastisch.
Pluspunten
Nieuwe werken; je werkt waar en wanneer jij wilt
Minpunten
Niet veel doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige bedrijf
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Hengelo OV22 februari 2019
Een typische dag op het werk altijd leuk en gezellig, je leert heel veel in verschillende taken.
Pluspunten
Gratis koffie/fruit
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Postbezorger (huidige medewerker) –  Zuidwolde21 februari 2019
Voor een parttime baan prima werkgever. Er komt helaas steeds minder post waardoor er steeds nieuwe maatregelen worden genomen.
Pluspunten
Vrije werktijden tussen 10 en 17 uur
Minpunten
Steeds nieuwe maatregelen vanwege mindef post
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.462 reviews
5288
4583
3419
2109
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur