Reviews voor postbode bij PostNL

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig
postbode (voormalige medewerker) –  Middelburg30 mei 2019
Heel leuk werk, maar bruto uurloon te laag. Ik kan er geen rekeningen mee betalen. Jammer dus naar een andere baan gezocht.
Pluspunten
in contact met mensen
Minpunten
lage bruto uurloon!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring met PostNL
postbode (voormalige medewerker) –  Oosterhout31 oktober 2018
Functie omschrijving:
In mijn tijd bij de post ben ik altijd werkzaam geweest als postbode. Zowel op kantoor als op straat. Uiteindelijk heb ik binnen het kantoor in Oosterhout, zo’n beetje alle taken wel een keer uitgevoerd. Van het opleiden van nieuwe werknemers, tot en met de functie postverdeler, het sorteren van de post bij de postbussen, de ritten naar de postdepots, de expeditie in de avond, enzovoorts.

Geleerde skills, tijdens mijn postperiode:
• Planning / indelen tijd.
• Accuraat werken.
• Communicatie met collega’s en leidinggevende.
• Initiatief tonen.
• Flexibel omgaan met werkdruk en werkbezetting.
• Problem solving.
Pluspunten
Zelf in te delen tijden
Minpunten
RSI gevoelig, gezien je heel veel dezelfde handelingen verricht
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer, zeer flexibel en actief.
postbode (huidige medewerker) –  Alblasserdam10 april 2016
Een leuke baan met leuke collega`s. Lekker actief buiten werken.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
doorgroeimogelijkheden zijn gering
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
postbode (huidige medewerker) –  Breda6 maart 2016
genoeg leuk werk.
Eerst kijken wat je moet doen.
Dan beoordelen, hoe je die dag het beste kan gaan werken.
Vervolgens alle benodigdheden ophalen.
Auto controleren, en dan aan de slag gaan.
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
leiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als de werknemer vind ik post.nl als een goede bedrijf om te voor werken.
postbode (huidige medewerker) –  Leerdam, ZH8 september 2014
Als postbode ik heb een flexible werktijd, dus tussen 11-17 de post moet klaar zijn en naar de klanten gebracht.
Elke dag brengt nieuwe situaties en omstandigheiden waarvoor ik vind het belangrijk altijd een optimaal oplossing te vinden.
Directie vanpost.nl is altijd op hun hoogte om alle belangrijke informatie naar ons te brengen en zamenwerken. Dus ik vind het als een heel goede teamwerk.
Het moeilijkste van de baan vind ik post bezorgen in herfst en winter als het is slechte weer buiten met regen, wind en sneeuw. Maar naar 2 jaaren van werken ben ik al daar gewend toe.
Het leukste van de baan vind ik altijd in bewegen zijn. De klanten blij en tevreden houden. Eerlijk gesproken ik hou echt van mijn werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vele jaren met veel plezier gewerkt
postbode (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH31 augustus 2014
Ik heb ruim 40 jaar met veel plezier bij dit bedrijf gewerkt
Het viel niet altijd mee om 's morgens zo vroeg te beginnen
vooral in de wintermaanden niet maar als je eenmaal op het werk was hing er meestal wel een goede sfeer in de groep
Altijd eerst even een bakkie koffie en wat bijpraten voor we het aan het werk gingen..Eerst het voorbereiden en dan de uitvoering op
straat in de zomer maanden een genot en in de wintermaanden een stuk minder
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een prachtig bedrijf
postbode (voormalige medewerker) –  Gorinchem, ZH6 juni 2014
Vroeg op, Ik heb een goed werk tempo.
Ik heb veel werkzaam heden in het werk zelf aangeleerd
De Directie stond onder grote druk, en dat sloeg over op de werk vloer.
De doorsnee collega was goed.
Er was geen tijd om een goed werk afteleveren
Als je ging bestellen buiten was het heerlijk
Pluspunten
het werk was een prima baan
Minpunten
het deed mijn zeer dat het bedrijf zo achteruit ging
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve hard werkende dag
postbode (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI12 februari 2014
kerstpost drukte
laden en lossen vrachtwagens
ok
hardwerkende mensen
winterweer
in het zonnetje buiten postbestellen
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
in de regen post bezorgen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
postbode (voormalige medewerker) –  maastricht11 februari 2014
Post rondbrengen.
Post sorteren.
Pakjes rondbrengen.
Iedere dag in de buitenlucht wat heerlijk was in die tijd.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alleen werken lijkt leuker dan het is, als postbode werk je alleen. maar niks voor mij.
postbode (voormalige medewerker) –  roosendaal5 februari 2014
Je werkt gemiddeld 3 uur per dag van dinsdag tot en met vrijdag, dus er blijft genoeg vrij tijd over. verder vond ik het een uitzichtloos baantje .
Pluspunten
veel vrije tijd, je kan je eigen uren inplannen
Minpunten
de post weegt ongelooflijk zwaar op sommige dagen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postnl was een goede leuke werkgever, waar lekker werd doorgewerkt en de sfeer elke dag top was.
postbode (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH5 februari 2014
Bij Postnl heb je voldoende afwisseling qua werk. De ene dag ben je de pakjes aan het sorteren, de andere dag ben je wijken van postbezorgers aan het voorbereiden. Ook de wijken die je zelf moet lopen verschillen heel vaak.
Overwerken is ook vaak geen probleem, en ook extra dagen kunnen gewerkt worden als hier voldoende post voor is.

Verder is het fijn om bij Postnl te werken omdat de sfeer altijd top is,
lekker in de buitenlucht, goed cao en duidelijke regels.
Pluspunten
Buiten werken
Minpunten
In de winter soms heel koud.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de vrijheid bij post nl is het mooiste als postbode
postbode (huidige medewerker) –  zevenaar15 november 2012
je werkt zowel binnen als buiten en dat is prettig zolang het niet regent,binnen heb je met je collega,s te maken ,buiten ben je op jezelf aan gewezen,,en de vrijheid die je dan hebt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goed en van ouds her een dienstverlenend bedrijf
postbode (huidige medewerker) –  Dieren10 september 2012
alle dagen weer bakken vol post die je gezamelijk met je collega's voorbereid om goed en op het juiste adres bezorgd te worden en in weer en wind alle seizoenen en telkens weer dagelijks de leuke reacties van de geadresseerder te ontvangen.
Pluspunten
veel vrijheid tijdens het werk
Minpunten
slechte weersomstandigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
we hebben een depo waar we post weghalen niet echt collegiaal geen koffie in pauze
postbode (huidige medewerker) –  assen20 juli 2012
ik heb geleerd doorzetten gemotiveerd ben ik altijd collegas zijn gezellig maar zie je niet vaak moeilijkste van de baan je moet elke dag zorgen dat je doorzet leukste van de baan dat is je leert mensen en de wijk kennen de meeste mensen vinden een praatje wel fijn
maar daar ben ik niet voor aan genomen merk dat ik niet op de juiste plek werk. denk dat ik in de thuis zorg beter op mijn plek ben doe alles op de fiets en kan huizen schoonmaken en praatje maken
Pluspunten
als de post weg is dan ben je vrij
Minpunten
vies weer en elke dag sport net te iets te
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.282 reviews
5262
4515
3375
285
145

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie