Reviews voor Productiemedewerker (m/v) bij PostNL

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.453 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerde tyfuszooi
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 januari 2020
Stelletje ongeregelde tyfuszooi wat het is, niemand weet van elkaar wat ie doet en ook maar het lichtste weerwoord is voor hen al reden je te ontslaan, niet per direct natuurlijk, wel aan het einde van je dienst pas, want anders hebben ze al helemaal een probleem.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 januari 2019
ik heb een heel leuke tijd gehad bij dit bedrijf en leuke collegas
Pluspunten
minder stress werk
Minpunten
lange reistijd met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk en op zijn tijd een gezellig werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle31 mei 2018
Ik heb met plezier gewerkt bij PostNL maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Leuke collega's maar van de leiding heb ik op zijn tijd wel meer verwacht. ik vind niet dat je als leidinggevende alleen een taak als leiding geven hebt maar ook de omgang met je werknemers is heel belangrijk. Dat mag naar mijn idee wel vele malen beter.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Post NL
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle28 mei 2018
Ardige collega's en een fijne sfeer op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
productiemedewerkers (voormalige medewerker) –  Hengelo OV21 februari 2018
Ik vond leuk te doen jammer dat is afgelopen maar helaas??
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel11 januari 2018
gewoon top .
was leuk op werk niet te zwaar ook niet te licht en had leuke collegas.
als ik vragen had kon ik ook altijd terecht bij een van de teamleiders.
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Allrounder
Productiemedewerker/Operator (voormalige medewerker) –  Hengelo OV14 september 2017
Dit werk was op oproepbasis maar, ik mocht best vaak terug komen wat ik wel fijn vond. Het werk is elke dag hetzelfde maar, ik werd vaak op andere stations geplaatst en moest dan ook verschillend werk verrichten. ik hou wel van afwisseling
Pluspunten
Op tijd klaar
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2017
Bij Postnl was ik verantwoordelijk voor de antwoord stukken die naar de ziekenhuizen gaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne tijd, jammerlijk genoeg seizoenswerk
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch10 mei 2017
Het was een fijne tijd.
Natuurlijk zijn er altijd wat mindere dingen.
Het enige dat mij af en toe niet zo beviel was de negativiteit van sommige mensen, helaas is dat onvermijdelijk bij grote bedrijven.
Gelukkig was die groep niet groot en kan ik zeggen dat het jammer was dat dit werk tijdelijk c.q. seizoenswerk is.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Soms weinig te doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed georganiseerde werkomgeving
admistratief- en produktiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein daarvoor Utrecht3 april 2017
Voor mij een zeer afwisselende baan met produktie- en administratieve taken. Aangename werktijden in deeltijd. Gezellige collega's. Helaas bij een reorganisatie puur als administratiemedewerker beoordeeld en daardoor overcompleet verklaard.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Haren9 maart 2017
Leuke baan, goede sfeer
Veel buitenwerk, duidelijke afspraken
Pluspunten
Zie boven
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te hoge werkdruk
Operator/Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden15 september 2016
Enorme werkdruk. Daarom gekozen voor vervroegd pensioen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam, veel geleerd.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juni 2016
Ik heb veel geleerd van de oude medewerkers, ondanks dat er spanning heerste. Oude medewerkers kregen vervroegd pensioen. Toch hebben ze de kennis overgedragen.
Pluspunten
Interessant en leerzaam bedrijf.
Minpunten
Spanning onder medewerkers ook management.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL Productiemedewerker
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle2 mei 2016
De werksfeer was erg goed op de werkvloer.
Ik heb nu enig inzicht gekregen hoe het er bij een distributiecentrum aan toe gaat.
Het moeilijkste van de baan was de soms grote ladingen post die je moest scheiden.
Het leukste van de baan waren de collega's waar je mee kon praten onder het werken.
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Te weinig werktijd
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Allround productiemedewerker (huidige medewerker) –  Den Bosch10 februari 2016
Een typische productiebedrijf waar veelal gewerkt wordt in een prettige werksfeer. Er is een diversiteit van collega's wat het eentonig een stuk gemoedelijker maakt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
duidelijk omschreven taken en regels
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle26 augustus 2015
voor aanvang gezellig koffie drinken met collega's
als je aan het laden of lossen bent heb je redelijk de vrijheid om pauze te nemen wanneer mogelijk is.Anders moet je je aan de gestelde tijden houden.
Wat heb ik geleerd eigenlijk niets nieuws.
Mijn collega's waren heel gezellig en spontaan.
Wat was het moeilijkste de eentonigheid bij het opvoeren en sorteren van de pakketten en de zwaarte van sommige pakketten.
Het leukste van de baan de leuke collega's en het contact met de chauffeurs als je aan het laden of lossen bent.
Pluspunten
duidelijkheid
Minpunten
weinig afwisseling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post nl
productiemedewerker post nl extra@home (voormalige medewerker) –  Amersfoort, UT23 mei 2015
het werk is prima te doen,,alleen het leiderschap is 3 x niks bij post nl extra at home
Pluspunten
werk
Minpunten
bestuur
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en een gezellige werksfeer!
Productiemedewerkster/ Post sorteren (voormalige medewerker) –  Nieuwegein, UT1 september 2014
Ik heb hier in de December periode gewerkt. Ik heb genoten om hier te mogen werken en vond dat we goed konden doorwerken. De sfeer met mijn collega's vond ik gezellig.
Pluspunten
leuke collega's.
Minpunten
vervoer 's nachts.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede band onderhouden tussen werkgever en werknemers.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB19 december 2013
Pakketten op de band uit de karren stapelen. De meeste collega's hielden rekening met vrouwen en schoten mij meteen te hulp als er een pakket te zwaar was.

Ik heb geleerd om met andere mensen om te gaan. Ik werkte samen met mensen die voor de weenergroep werkten. Zij kunnen af en toe nogal klagen. Om heel eerlijk te zijn, zijn dat type mensen die ik niet kan uitstaan. uiteindelijk heb ik geleerd om ook diegene in hun waarde te laten.

De contacten met de leidinggevende waren goed onderhouden. Ik vond het een erg prettige werksfeer.

Het moeilijkste van deze baan was toch wel de samenwerking met collega's. Dat komt doordat sommige mensen iets psychisch en andere iets lichamelijks hebben waardoor ze via de Weenergroep werken. Hierdoor weet je niet goed wat je kan verwachten. Het kan namelijk zo zijn dat iemand je plotseling uitscheld.

Het leukste vond ik de werksfeer. Ik voelde me erg op mijn gemak en ging nooit met tegenzin naar het werk.
Pluspunten
hele leuke collega's, fijne werksfeer, goede werkomgeving, goede beveilingingspoortjes.
Minpunten
lichamelijk zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij Postnl tijdens de decembermaand
Productiemedewerkster decembermaand (voormalige medewerker) –  Nieuwegein2 december 2013
Ik vind het een leuke ervaring om een kijkje te mogen nemen bij Postnl achter de schermen. Er komt meer bij kijken dan je zo zou denken en het is interessant om te zien hoe die grote hoeveelheden met grote snelheid verwerkt worden. Onderling tussen de collega's hangt een gezellige sfeer en er wordt hard (samen) gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.453 reviews
5288
4580
3416
2106
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie