Reviews voor Postsorteerder (m/v) bij PostNL

93 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.352 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gaan werken
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein6 november 2019
Als uitzendkracht doen ze maar met wat zij maar willen.
Na 2 dagen kon ik weer gaan omdat ik niet snel genoeg was.
Nu weet ik waarom er post blijft staan .
Ze sturen iedereen weg die volgens hun niet snel genoeg zijn.
Mag hetvuetsje minder zijn als je 61 bent
Pluspunten
Gezellige collega's op de werkvloer
Minpunten
Leidinggevenden hebben geen enkel gevoel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardeloos
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Zwolle6 november 2019
zitten je een beetje op te jagen, en als je maar even tegensputtert lig je er uit, zonde van je tijd
Pluspunten
geen
Minpunten
waardelozen werktijden, waardeloos betaald etc etc
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Zwolle15 september 2019
ik vond het leuk om te werken vooral de mensen om je heen om mee te werken is leuk. het is wel flink aanpakken en doorzetten.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Incapabele leidinggevenden
Pakketsorteerder (voormalige medewerker) –  Apeldoorn2 augustus 2019
Doe jezelf dit werk niet aan. Mensonterende werkomstandigheden. De leidinggevenden zijn net een stelletje verveelde kleuters.
Pluspunten
N.v.t
Minpunten
Deze baan
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai sfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 april 2019
Je moet echt snel werken. Saai en niet vrindelijk mensen. Je moet goed contoleeren je uren.(altijd foto maken van de presentie listen).
Pluspunten
werk zonder diplomas
Minpunten
laag loon, druk
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige bedrijf
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Hengelo OV22 februari 2019
Een typische dag op het werk altijd leuk en gezellig, je leert heel veel in verschillende taken.
Pluspunten
Gratis koffie/fruit
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Haag Loosduinen27 december 2018
goede werksfeer vaak onder druk werken maar dat is te doen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpel
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 december 2018
Je doet simpel werk wat makkelijk te leren valt, je kan doorgroeien als je door wilt. Alleen het inroosteren etc. en binnenkomen is beetje onoverzichtelijk. Maar is te begrijpen met zoveel medewerkers.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Onoverzichtelijk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  LEIDSCHENDAM4 december 2018
Met elkaar samenwerken, onder begeleiding van kerstmuziek, om post zo snel en correct mogelijk te sorteren. Leuk werk, vooral als er een beetje afwisseling is.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werkplek
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum16 november 2018
Ik hebt vroeger bij de post gewekt met veel plezier
Pluspunten
Je leert heel veel
Minpunten
Ze moeten meer verse producten verkopen om te eeten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en Leerzaam
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 oktober 2018
Postadministratie internnat en aangetekende post.
Pluspunten
Veel training on the job
Minpunten
soms te ambtelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 augustus 2018
Het was een leerzaame periode, ik heb met verschillende afdelingen meegekeken, leuke en behulpzaame collega's.
Pluspunten
leuk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laagdrempelig en goed gecompenseerd werk
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Enkhuizen27 maart 2018
Het werk is makkelijk en eentonig. De collega's waren aardig en het waren een paar uurtjes waar goed voor werd betaald
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet slim
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Goes18 maart 2018
Als ZZP’er is dit een ideale bijbaan om er wat bij te verdienen. Je werkt tot max 12.00 uur (als het heel druk is 13.00 of 14.00 uur, maar daartoe kunnen ze je niet verplichten want je contract is maar voor 9 uren per week) En het vergt, voor mij in elk geval, niet zoveel.

Maar wat ik niet begrijp is dat ze hele goede ervaren mensen na 3 contracten of 23 maanden laten gaan (geven ze ook eerlijk aan als je aangenomen wordt) Daardoor moeten ze iedere keer weer nieuwe mensen inwerken en krijg je geen mensen die binding hebben met PostNL. Plus je krijgt veel fouten wat zwaar irritant is voor de postbezorgers/postbodes. Ook postbezorgers (andere CAO(Why?)) ,die een vast contract hebben als postbezorger en die ook postsorteerders zijn moeten er 6 maanden uit. Die mensen hebben al binding met PostNL. Geef ze dan desnoods een vast contract voor 3 uren per week. Hoeveel risico loop je dan als bedrijf. Sterker nog geef de goede sorteerders een vast contract van 3 uren per week. Dan creeer je meer vastigheid en meer zekerheid voor je personeel. Denk maar aan een hypotheek of lening. Hebben ze nu geen recht op omdat er geen perspectie- of intentieverklaring wordt afgegeven door PostNL.

Wat ik ook niet begrijp is dat een postbezorger die door weer en wind met zwarte fietstassen (of scooter) de post moet bezorgen minder per uur betaalt krijgt dan een postsorteerder die binnen zit te werken.
Pluspunten
Veel tijd over voor ander werk of privé, verstand op nul dus relaxt werk
Minpunten
Lage loon, geen vast contracten
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en leuke werkomgeving
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Nieuwegein13 februari 2018
Het is veelal werken met verstand op nul en dat is best een verademing. Tijd is tijd. Het werk varieert doordat je op verschillende werkplekken kunt werken. Het kan rustig werk zijn en soms is het juist fysiek lekker bezig zijn (lopen, staan).
De sfeer is over het algemeen leuk en je leert er vele mensen kennen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk geeft geen voldoening/eentonig/hoge werkdruk/targetgericht ipv werknemers
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Venlo25 december 2017
grote werkdruk/fysiek belastend
eentonig/
lang en eentonig /alleen met codes fysiek en belastend voor je concentratie/
brengt veel stress waardoor het de werksfeer aantast
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve bijbaan voor vroege vogels
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Hoogeveen14 november 2017
Je begint om 7:30 (als je kan en er is plek om 6:00) en je hebt meestal een vaste sorteerkast waarin je op tempo de post van plm. 5 postcodes gaat sorteren (of gedeelten ervan). Hier ben je 2 tot 3 (max. 4) uur mee bezig. Het is niet moeilijk, er werken veel vrouwen en het is goed te combineren met andere werkzaamheden.
Pluspunten
Best leuk werk, vroeg vrij
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving leuke collega s.
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 oktober 2017
Fijn bedrijf om voor te werken. Gezellige collega s.
Sommige afdelingen zwaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wil je flexibiliteit en een gezellige werkomgeving? Dan zit je bij Post Nl goed!
Pakketsorteerder (voormalige medewerker) –  Leeuwarden28 augustus 2017
Gezellige werkomgeving met leuke collega´s. Afwisselende baan, ene keer administratief en de andere keer telefoondienst, weer een andere keer op zaal werken met de chauffeurs en hun pakketten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te kort gewerkt om een goede review te geven
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Bosch24 augustus 2017
Ik heb er maar een paar maanden gewerkt en ben van die 3 maanden maar 5x ingepland. Dit was te weinig voor mij. Het werk was ook te zwaar omdat ik zwanger was.
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.352 reviews
5270
4535
3397
293
157

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie