Reviews voor Postsorteerder (m/v) bij PostNL

88 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige bedrijf
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Hengelo OV22 februari 2019
Een typische dag op het werk altijd leuk en gezellig, je leert heel veel in verschillende taken.
Pluspunten
Gratis koffie/fruit
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Haag Loosduinen27 december 2018
goede werksfeer vaak onder druk werken maar dat is te doen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpel
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 december 2018
Je doet simpel werk wat makkelijk te leren valt, je kan doorgroeien als je door wilt. Alleen het inroosteren etc. en binnenkomen is beetje onoverzichtelijk. Maar is te begrijpen met zoveel medewerkers.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Onoverzichtelijk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  LEIDSCHENDAM4 december 2018
Met elkaar samenwerken, onder begeleiding van kerstmuziek, om post zo snel en correct mogelijk te sorteren. Leuk werk, vooral als er een beetje afwisseling is.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werkplek
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum16 november 2018
Ik hebt vroeger bij de post gewekt met veel plezier
Pluspunten
Je leert heel veel
Minpunten
Ze moeten meer verse producten verkopen om te eeten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en Leerzaam
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 oktober 2018
Postadministratie internnat en aangetekende post.
Pluspunten
Veel training on the job
Minpunten
soms te ambtelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 augustus 2018
Het was een leerzaame periode, ik heb met verschillende afdelingen meegekeken, leuke en behulpzaame collega's.
Pluspunten
leuk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laagdrempelig en goed gecompenseerd werk
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Enkhuizen27 maart 2018
Het werk is makkelijk en eentonig. De collega's waren aardig en het waren een paar uurtjes waar goed voor werd betaald
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet slim
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Goes18 maart 2018
Als ZZP’er is dit een ideale bijbaan om er wat bij te verdienen. Je werkt tot max 12.00 uur (als het heel druk is 13.00 of 14.00 uur, maar daartoe kunnen ze je niet verplichten want je contract is maar voor 9 uren per week) En het vergt, voor mij in elk geval, niet zoveel.

Maar wat ik niet begrijp is dat ze hele goede ervaren mensen na 3 contracten of 23 maanden laten gaan (geven ze ook eerlijk aan als je aangenomen wordt) Daardoor moeten ze iedere keer weer nieuwe mensen inwerken en krijg je geen mensen die binding hebben met PostNL. Plus je krijgt veel fouten wat zwaar irritant is voor de postbezorgers/postbodes. Ook postbezorgers (andere CAO(Why?)) ,die een vast contract hebben als postbezorger en die ook postsorteerders zijn moeten er 6 maanden uit. Die mensen hebben al binding met PostNL. Geef ze dan desnoods een vast contract voor 3 uren per week. Hoeveel risico loop je dan als bedrijf. Sterker nog geef de goede sorteerders een vast contract van 3 uren per week. Dan creeer je meer vastigheid en meer zekerheid voor je personeel. Denk maar aan een hypotheek of lening. Hebben ze nu geen recht op omdat er geen perspectie- of intentieverklaring wordt afgegeven door PostNL.

Wat ik ook niet begrijp is dat een postbezorger die door weer en wind met zwarte fietstassen (of scooter) de post moet bezorgen minder per uur betaalt krijgt dan een postsorteerder die binnen zit te werken.
Pluspunten
Veel tijd over voor ander werk of privé, verstand op nul dus relaxt werk
Minpunten
Lage loon, geen vast contracten
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en leuke werkomgeving
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Nieuwegein13 februari 2018
Het is veelal werken met verstand op nul en dat is best een verademing. Tijd is tijd. Het werk varieert doordat je op verschillende werkplekken kunt werken. Het kan rustig werk zijn en soms is het juist fysiek lekker bezig zijn (lopen, staan).
De sfeer is over het algemeen leuk en je leert er vele mensen kennen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk geeft geen voldoening/eentonig/hoge werkdruk/targetgericht ipv werknemers
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Venlo25 december 2017
grote werkdruk/fysiek belastend
eentonig/
lang en eentonig /alleen met codes fysiek en belastend voor je concentratie/
brengt veel stress waardoor het de werksfeer aantast
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve bijbaan voor vroege vogels
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Hoogeveen14 november 2017
Je begint om 7:30 (als je kan en er is plek om 6:00) en je hebt meestal een vaste sorteerkast waarin je op tempo de post van plm. 5 postcodes gaat sorteren (of gedeelten ervan). Hier ben je 2 tot 3 (max. 4) uur mee bezig. Het is niet moeilijk, er werken veel vrouwen en het is goed te combineren met andere werkzaamheden.
Pluspunten
Best leuk werk, vroeg vrij
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving leuke collega s.
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 oktober 2017
Fijn bedrijf om voor te werken. Gezellige collega s.
Sommige afdelingen zwaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wil je flexibiliteit en een gezellige werkomgeving? Dan zit je bij Post Nl goed!
Pakketsorteerder (voormalige medewerker) –  Leeuwarden28 augustus 2017
Gezellige werkomgeving met leuke collega´s. Afwisselende baan, ene keer administratief en de andere keer telefoondienst, weer een andere keer op zaal werken met de chauffeurs en hun pakketten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te kort gewerkt om een goede review te geven
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Bosch24 augustus 2017
Ik heb er maar een paar maanden gewerkt en ben van die 3 maanden maar 5x ingepland. Dit was te weinig voor mij. Het werk was ook te zwaar omdat ik zwanger was.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Leidschendam5 juli 2017
Er is een leuke sfeer en aardige teamleiders. Je doet je werk en je wordt geaccepteerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, maar prettige collega's
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)14 mei 2017
Ik heb in de kerstvakantie via Young Capital bij PostNL gewerkt
de werkplaats was vrij luid, vanwege de sorteermachines, en de werkzaamheden waren wat eentonig. er waren echter meerdere verschillende dingen die je kon doen (achter de band staan/met de hand sorteren/stempelen) zodat het niet helemaal ging vervelen.

Het leukste waren echter de collega's, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Gratis koffie/thee
Minpunten
soms iets te eentonig
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer met collega's, bedrijf zelf niet zo best voor zijn personeel
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Dordrecht6 april 2017
Post NL heeft geen respect voor haar personeel. Ze proberen alle oudere werknemers op slinkse wijze eruit te werken. Je moet steeds meer taken doen die je niet wilt of je wordt niet meer ingepland. Nadat ik over wilde stappen van bezorging naar sortering, werd mijn contract omgezet in een tijdelijk contract. Daarna ben ik telkens na 3 contracten weer tijdelijk eruit gegaan, om daarna weer terug te komen. Op het laatst mocht ik terugkomen voor 4 uur in de week. Dat heb ik niet gedaan. Hoewel ik het heel gezellig had op mijn werk, en altijd klaar heb gestaan voor het bedrijf, was dit toch wel echt niet leuk.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
steeds meer regels
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Heerenveen30 maart 2017
Erg leuke tijd gehad bij Postnl, leuke collega's, altijd overal goed bij betrokken
Pluspunten
Personeel wordt overal goed bij betrokken
Minpunten
Geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postsorteerder en Logistiek Medewerker
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 maart 2017
Eerst werd ik voor de kerstperiode aangenomen, maar omdat ik goed werkte mocht ik langer blijven als postsorteerder. Daarna heb ik bij de Internationale Pakkettendienst van PostNL gewerkt. Zwaar werk, maar ik kwam er goed uit de voeten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie