Reviews voor Postbode bij PostNL

63 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega´s
Postbode (voormalige medewerker) –  Maarssen18 juli 2018
Heb met plezier met mijn collega´s gewerkt bij post nl
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Postbode (voormalige medewerker) –  Ede27 mei 2018
Veel variatie in werkzaamheden en lekker werken in de buitenlucht.
Pluspunten
salaris
Minpunten
op de zaterdag werken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bijbaan voor 16 jarige
Postbode (huidige medewerker) –  Hilversum17 april 2018
Ik werk wekelijks op Zaterdag 1 wijk welke 3 uur hoort te duren. Eerste paar keren zat ik daar nog flink overheen (en verwachtte ook niet dat dat zou zakken), wat niet pluis is omdat ze al hadden aangegeven streng op de werktijden te letten. Tegenwoordig werk ik keurig de wijk af in 3 uur met een gemiddelde hoeveelheid post.

Naast post moeten postbodes ook brievenbuspakjes afleveren. Deze moeten worden gescand met je telefoon d.m.v. de Mijn Werk app van Postnl als je die aflevert, maar ze zijn nu bezig om iedereen een scandevice te geven waardoor je je telefoon niet meer nodig hebt. Op Zaterdag (en soms op Donderdag) moeten er ook folders bezorgd worden. Dit is prima te doen zolang het niet 2 verschillende folders zijn, want dan is het moeilijk om voor 1 stukje loop genoeg mee te nemen.

Loon is ook prima; ik verdien nu 5,30 p/u + een maandelijkse toeslag van 8. Flink meer dan bij de AH e.d. dus voor iemand van mijn leeftijd. Als je eens meer wilt werken (in de vakantie/tijdens een studiedag) dan moedigen ze dat erg aan, en kan jij weer wat extra geld verdienen.

Naast de tijdsdoel wordt er weinig druk gezet op de postbezorgers; er is geen vaste starttijd (gewoon ervoor zorgen dat je voor donker alles heb bezorgd) en muziek luisteren tijdens het lopen mag gewoon.

Collega's zijn over het algemeen erg behulpzaam en helpen je graag uit als je ergens niet uitkomt. De baas en regiomanager zijn heel vriendelijk. Fijne werksfeer dus ook.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn bijbaantje. Als het lekker weer is is het heerlijk om buiten te lopen en hier en daar
  meer... een praatje te maken met een voorbijganger. Maar als het regent (of waait!) dan kan het wel eens pittig zijn.  minder
Pluspunten
Prima loon, veel flexibiliteit, swag PostNL outfit
Minpunten
Met slecht weer is het wel eens lastig, met veel post moet je vaak terug naar het depot wat tijd kost
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaan in de zomer
Postbode (voormalige medewerker) –  Eindhoven30 maart 2018
Een geweldige bijbaan in de zomer maanden, je mag je eigen tijden indelen en bent altijd lekker buiten aan het werk.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
postbode
Postbode (voormalige medewerker) –  Doetinchem10 maart 2018
in de begin jaren erg veel plezier gehad, laatste jaren niet meer, slechte werkgever
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief werk
Postbode (voormalige medewerker) –  Leeuwarden22 februari 2018
Gezellige werkomgeving veel binnen werk samen werken met collega's ,daarna indien mogelijk naar buiten om je werk af te maken.
Minpunten
Weet niet wat de dag je brengt, en hoe lang je moet werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk werk
Postbode (huidige medewerker) –  Raalte9 oktober 2017
Fijn werk, leuke collega's, een duidelijke teamleider, kortom ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!
Pluspunten
Zelf tijd indelen wanneer je gaat beginnen met lopen of rijden.
Minpunten
Als het regent of glad is buiten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker buiten werken met leuke collega's
Postbode (voormalige medewerker) –  Arnhem26 april 2017
Mijn tijd bij PostNL heb ik goed ervaren. Het werk was zwaar maar wel goed te doen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weer of geen weer, er op uit.
Postbode (voormalige medewerker) –  Spijkenisse13 april 2017
Fijn werk om te doen, maar toen de tijd over het algemeen slechte planning en organisatie.
Pluspunten
Mooi weer
Minpunten
Slecht weer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Precies wat het is het bezorgen van post.
Postbode (voormalige medewerker) –  Wesepe15 februari 2017
Het is gewoon wat je zou verwachten van een Postbode. Je brengt elke dag tussen de 12 en 5 de post rond. Niets meer niets minder. Ik heb de straten beter leren kennen in het dorp meer heb ik hier eigenlijk niet van geleerd.
Pluspunten
Het is makkelijk werk kan niet veel op fout gaan.
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een gezellig bedrijf en je mag veel zelfdoen
Postbode (voormalige medewerker) –  Veghel15 februari 2017
Als je van zelfstandig werk houd is de post nl geschikt, het heeft zijn problemen maar dit word vaak extreem goed en snel opgelost!
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
scooterberzorger
Postbode (voormalige medewerker) –  Gemonde16 januari 2017
Ik vond het super leuk met de post nl werken als scooterbezorger.
Enigste vervelende was dat het koud was in de Wintertijd .
Pluspunten
alles was optijd
Minpunten
geen eten van het bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke flexibele bijbaan, in de buitenlucht.
Postbode (voormalige medewerker) –  Oudenbosch10 januari 2017
Een leuke flexibele bijbaan, in de buitenlucht. Met veel contact met mensen, als vaste postbode wordt je al snel, een vertrouwd aanspreekpunt in de buurt. Geen dag is hetzelfde.
Minpunten
Geen fulltime baan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toe aan nieuwe uitdaging
Postbode (huidige medewerker) –  Purmerend11 december 2016
Ik heb hier jaren goed gewerkt. Naast mijn studies was dit de ideale bijbaan aangezien ik flexibel ingezet kon worden. Nu ik mijn studies definitief afgerond heb, mis ik de uitdaging en wil ik mij graag blijven ontwikkelen. Voor een full time baan had ik naast mijn studie geen tijd. Sinds ik afgelopen zomer afgestudeerd ben, ben ik op zoek naar een full time baan.
Bij het post bezorgen heb ik veel geleerd, o.a. mij flexibel op te stellen omdat ik overal ingezet kon worden. Met alle weersomstandigheden buiten werken, heeft mij ook een goede dosis doorzettingsvermogen gegeven.
Pluspunten
Perfect voor naast studie
Minpunten
parttime, geen bier op werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen info
Postbode (huidige medewerker) –  Roosendaal26 oktober 2016
ik heb hier 30 jaar gewerkt met plezier
directie goed
leuke collega s
veranderingen
contact met klanten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelf je tijd indelen
Postbode (huidige medewerker) –  Roden17 oktober 2016
Je bepaalt zelf hoe laat je begint als de post maar uiterlijk 18.00 uur is bezorgd.
Pluspunten
Eigen tijd indelen
Minpunten
Weinig mogelijkheden tot persoonlijke groei
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke baan
Postbode (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 september 2016
Elke dag vroeg beginnen om de verzamelde post in goede banen te leiden waarbij ik geleerd heb om accuraat te werken
De directie heeft mij altijd gewaardeerd als prettige werknemer.
Ik heb altijd zeer fijn gewerkt met mijn collega's.
Het was moeilijk om de wijken op tijd af te krijgen doordat de auto's op gezette tijden moesten gaan rijden .(stressvol)
ik heb altijd erg leuk gewerkt bij POSTNL, het leukste was machineoperator
Pluspunten
voorheen was dat klaar naar huis
Minpunten
behoorlijk stressvol
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Postbode (huidige medewerker) –  Groningen11 augustus 2016
Werk nu in Groningen,straks naar Assen,toch jammer,wil graag dichter bij huis werken.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Vroeg op
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
routinewerk in de eerste uren, daarna met gewaardeerde collega's het voorbereidende werk doen en daarna zelf een wijk gaan lopen
Postbode (huidige medewerker) –  Amstelveen17 februari 2016
PostNl en zijn voorgangers zijn altijd een goede werkgever geweest,
als het gaat om beloning, secundaire arbeidsvoorwaarden, begeleiding naar ander werk (tegenwoordig zeer actueel) om maar wat te noemen. Maar uiteraard heeft er de afgelopen jaren wel meer een "verzakelijking" de kop op gestoken, waardoor het laat ik maar zeggen minder "gezellig" is geworden
Pluspunten
goed sociaal plan
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf geweest
Postbode (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 december 2015
40 jaar heerlijk gewerkt, helaas geen werk meer voor mij, was gezellig en vrij beroep
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
geen werk meer voor mij, te duur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie