Reviews voor Postbezorger (m/v) bij PostNL

585 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.452 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Venray18 februari 2020
veel geleerd , over het management kan ik niks vertellen, niets moeilijks aan deze baan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en vriendelijke collega's
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Emmeloord10 februari 2020
Het is een ideale bijbaan als je een makkelijk kans opzoek om buiten te lopen (jij werkt buiten hele middag). Maar, het kan ook een zwaar werk worden. Dus moet jij jouw lichamelijke situatie erg goed zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postsorteerders
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Den Haag9 februari 2020
Leuk werk, helaas geen afwisselend werk. Je moet wel snel en accuraat werken
Pluspunten
Collega’s onderling helpen elkaar
Minpunten
Hoge werkdruk dus je moet onder druk en stress kunnen werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Haarlem8 februari 2020
Zou niemand aanraden om bij postnl te werken. Heb gehoord dat Sommige van Sandd ook niet bij Postnl willen werken, omdat ze het een rot bedrijf vinden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post bezorgen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Elst5 februari 2020
Je ziet je collega's weinig dus je werksfeer moet je halen uit het contact met de klanten onderweg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig werk
postbezorger (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)4 februari 2020
Zelfstandig werkzaam ,prettig werk en leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk, minder fijn management
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Tilburg31 januari 2020
Het werken bij PostNL als postbezorger vond ik best fijn, alleen werd ik door het management niet fijn benaderd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Wateringen24 januari 2020
Ik vind deze baan prettig voor mij ik ben vrij geen gezeur lieve collega, 's.
Lekker buiten, maar het is voor iedereen persoonlijk ik werk 18 uur per week 2 wijken per dag. Voor het geld daar mag wel wat bij. Maar voor 50 en 60 plusses een heerlijk baantje.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Koog aan de Zaan22 januari 2020
gezellig met collegas veel fietsen hoef niet meer naar de sportschool ivm zwaarte tassen en pakketjes op de fiets maag niet met de auto bezorgt worden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eigen tijd indelen
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Grijpskerk14 januari 2020
als postbezorger kun en mag je je eigen itjd indelen, als je maar voor 18.00 klaar bent. dit is ideaal als je schoolgaande kinderen hebt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Post bezorgen
Postbezorger PostNL (huidige medewerker) –  Schinveld11 januari 2020
Je kunt zelfstandig werken en je werkt hoofdzakelijk alleen wat ik wel prettig vind.
Via telefoon onderhoud je kontakt met teamleider als er iets is.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Nieuwegein8 januari 2020
Het werk bestaat uit de scheiding en selectie van correspondentie, door een interessant en dynamisch werkmedium, dat helpt bij mentale overleg.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever en leuk werk.
Postbezorger (huidige medewerker) –  Leeuwarden2 januari 2020
Een leuke parttime baan bij die over het algemeen goed te combineren is met andere bezigheden zoals werk of studie.
Veel in de buitenlucht, zelfstandig en flexibel.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postnl
Postbezorger (huidige medewerker) –  Venlo2 januari 2020
Leuk werk, maar verdient niks natuurlijk. Fijne collega's maar dat is gedeelde smart.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Postbezorger (huidige medewerker) –  Schiedam-West21 december 2019
is zelfstandig werken, is echt leuk werk voor mij omdat ik graag buiten werk, is een werk dat je doet en nog steeds tijd hebt voor iets anders.
Pluspunten
10
Minpunten
2
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie werk
Postbode (huidige medewerker) –  Tilburg19 december 2019
Helaas een bedrijf die zo anti personeel is geworden dat er een te grote doorstroming is van personeel, de mensen komen en gaan in een tijdsbestek van paar maanden , het grootste gedeelte weer weg of op zoek naar een andere baan .
Geen fijne werksfeer , er wordt alleen gekeken naar cijfertjes , niet naar mensen .
Onpersoonlijk bedrijf .
Helaas .....
Pluspunten
Werktijden
Minpunten
Hedendaagse uurloon, werkdruk, constante veranderingen, managment .
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel individuele vrijheid
Scooter postbezorger (huidige medewerker) –  Peize16 december 2019
Het werk is heel fysiek en verlangt enige fitheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Postbezorger (huidige medewerker) –  Lochem11 december 2019
De collega's zijn hartelijk en proberen elkaar te helpen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Postbezorger (huidige medewerker) –  Uden10 december 2019
het is heel interessant werk. het werkt samen met een team en zelfstandig.
Pluspunten
Fiets en mobiele internet vergoed
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met samenwerken en baki doen (pauze)
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Louire, Den Haag8 december 2019
Ik heb veel van het werkcultuur geleerd. met samenwerken, had ik goede contacten met plezier gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.452 reviews
5288
4580
3416
2105
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie