Reviews voor Postbezorger (m/v) bij PostNL

397 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ideaal voor huismoeders
Postbezorger (huidige medewerker) –  Susteren20 mei 2019
wij hebben een goed samenwerkend team dat voor elkaar klaar staat
je kunt zelf je tijd bepalen hoe laat je start als je maar voor 17:00 klaar bent
Pluspunten
zelf je tijd kunnen indelen maar wel voor 17:00 klaar zijn
Minpunten
de post loopt sterk terug waardoor je moeilijker aan je contracturen komt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorgen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Meteren19 april 2019
Je doet je taak en wordt gewaardeerd door collega's en de ontvangers van de post. Naast je salaris heb je ook vakantiegeld, doorbetaling bij ziekte etc.
Pluspunten
Part-time
Minpunten
Vervelende tijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland16 april 2019
Slecht management, liegen en bedriegen. Manipulatieve en oneerlijke teamleider. Onhaalbare looptijden. Geen communicatie. Alleen mogelijk om 12 of 13uur te beginnen tot 17u, onhandige werktijden: nergens mee te combineren.
Pluspunten
Buiten werken, alleen werken
Minpunten
Alles: Laag loon voor zwaar werk met allerlei extra taken
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel in beweging
Postbezorger (huidige medewerker) –  Haarlem29 maart 2019
Makkelijk werk, alleen door veel veranderingen, heb ik er geen plezier meer in
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communicatie
Postbezorger (huidige medewerker) –  Nederland22 maart 2019
Communicatie is slecht bij PostNL.
Je krijgt bijv. Geen brief als er een personeelsvergadering is.
Pluspunten
Buiten je werk doen
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zakelijk
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Deventer11 maart 2019
heel commercieel, geen uitleg, geen ondersteuning, trage veranderingen in routewijzigingen
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Postbezorger (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn25 februari 2019
Rustig leuk baantje, zonder doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
rustig werk
Minpunten
tijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Postbezorger (huidige medewerker) –  Zuidwolde21 februari 2019
Voor een parttime baan prima werkgever. Er komt helaas steeds minder post waardoor er steeds nieuwe maatregelen worden genomen.
Pluspunten
Vrije werktijden tussen 10 en 17 uur
Minpunten
Steeds nieuwe maatregelen vanwege mindef post
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verantwoordelijke baan in de buitenlucht
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Valkenswaard21 februari 2019
Een typische dag begint met een fietstocht naar het depot om de postzakken op te halen. De dag eindigt pas als alle poststukken in de juist brievenbus liggen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorger
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Tolbert15 februari 2019
Vakantiebaan, post bezorgd. Positieve ervaring. Geleerd om zelfstandig te werken.
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk in de buitenlucht
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Milsbeek13 februari 2019
Eigen tijd en pauze indelen heerlijk in de buitenlucht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote ruimte met veel collega's
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Enschede12 februari 2019
Op tijd zorgen dat je de post goed en zorgvuldig hebt voorbereid voor de postbezorgers. We hebben een fijn team en collega's die bereid zijn elkaar te helpen waar nodig. Het werk is niet moeilijk maar moet zorgvuldig en snel gebeuren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker zelf bepalen wanneer je de post bezorgt dus veel vrijheid
Postbezorger (huidige medewerker) –  Opheusden28 januari 2019
Ben redelijk tevreden over Postnl maar wil graag meer werken en dat kan niet bij Postnl dus daarom zoek ik een nieuwe uitdaging
Pluspunten
Veel vrijheid wanneer je bezorgt
Minpunten
Door weer en wind
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze verwachten teveel van nieuwe werknemers in korte tijd
Postbezorger (huidige medewerker) –  Venlo13 januari 2019
Ze verwachten als je nieuw bent dat je het vrij snel binnen de tijd die hun geven het bezorgd hebt terwijl dat gewoon niet haalbaar is in zo'n korte tijd misschien wel over een tijdje en dan is t maar de vraag of je dan je overuren nog krijgt uitbetaald
Pluspunten
In de buitenlucht zijn
Minpunten
Ze verwachten te snel veel van je als je kort in dienst bent
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk omgeving
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Onstwedde28 december 2018
In contact met de mensen op straat.
Je bent even buiten.
Pluspunten
Goede werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn werk
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Oosterhout11 december 2018
je bent veel op jezelf, ik heb het altijd met plezier gedaan
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard26 november 2018
Dit is een bedrijf waar je alleen voor oet gaan werken als je het geld niet echt nodig heb.
Men verwacht dat je als een robot werkt.
Op het moment dat ze denken dat je nog een tandje harder kan zullen ze je pushen toto het uiterste.
Contact met andere collega's wordt niet gewaardeerd. Pauzes zijn een lachertje.
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor huisvrouwen is het een perfecte baan
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Noordwijkerhout20 november 2018
Daar ik altijd full timer bent geweest is herken ik het bedrijf niet meer
Pluspunten
Vrijheid
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Postbezorger (huidige medewerker) –  Dronten19 november 2018
Het is een gezond beroep, omdat je veel in beweging bent en buiten, het is ook een sociaal beroep omdat je veel onder de mensen bent
Minpunten
te veel veranderingen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig werk.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Appingedam16 november 2018
Bij PostNL werken is het leukste wat ik tot nu toe gedaan heb. Alle aspecten van het werk passen bij mij, het is mijn ideale baan! Je hebt veel vrijheid binnen je baan en hebt veel contact met mensen, dus je moet ook erg sociaal kunnen zijn. Heb altijd plezier in m'n werk gehad en hoop binnenkort misschien full-time bij PostNL in Appingedam te kunnen gaan werken!
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie