Reviews voor Orderpicker (m/v) bij PostNL

66 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.452 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en gezellig
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch5 november 2019
Het was er erg gezellig met iedereen. Alleen met sommige bezorgers waren er af en toe problemen, maar dat is niet de schuld van Post NL of de leidinggevenden. Die gingen er namelijk erg goed mee om, als zo'n bezorger moeilijk deed of zich niet aan de regels hield. Verder was er goede communicatie en werd er goed gewerkt. Iedereen is erg aardig en behulpzaam.



Tot mijn spijt gingen er op het eind een aantal dingen fout in mijn privéleven, wat uiteindelijk leidde tot de beëindiging van onze samenwerking. Maar nu ik alles weer op de rails heb, ben ik weer klaar om aan de slag te gaan en hard te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
sorteerder (voormalige medewerker) –  Is verhuisd naar zuid holland28 oktober 2019
Goede sfeer als uitzendkracht tel je gewoon mee.word op de hoogte gehouden van openstaande vacatures.
Pluspunten
toeslagen
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
best leuk
sorteerder/trucker (voormalige medewerker) –  Den Bosch9 september 2019
Het werk zelf is prima , maar teamcoaches denken alleen maar aan HUN score en sollen dus teveel met personeel
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
in het algemeen was het flexibel werk
reachtruck chauffeur; orderpicker (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 juni 2019
ik had het naar mijn zin en vond de leidinggevende erg aangenaam om mee samen te werken. Het was leuk om op een bepaald tempo te werken en er was een flexibele werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein20 mei 2019
leuk werk leuke collegas leuk bedrijf goed salaris
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie ervaring
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk5 mei 2019
Leuke bedrijf met vele verschillende culturen . Een aanrader maar helaas niet verlengd
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
sorteermedewerker te Kolham (voormalige medewerker) –  Kolham4 mei 2019
leuk bedrijf fijne collega echt een bedrijf om te beginnen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer20 maart 2019
hard gewerkt van 5 tot 12 uur.
iedere dag weer van dinsdag tot zaterdag.
altijd goed gewerkt maar kreeg geen vaste aanstelling.
moest voor de 2de keer eruit voor een half jaar.
je krijgt 3 maanden uitkering en de andere 3 maanden moet je het zelf uitzoeken.
terwijl de andere mensen die minder werken en niet overwerken die krijgen een vaste aanstelling.
zeer slecht vind ik dit.
vandaar dat ik bij de post ook nooit meer wil werken.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Postverdeler/ assistent teamleider (voormalige medewerker) –  Zwolle11 februari 2019
5 jaar naar mijn zin gehad. Maar door dat de werktijden naar 5 uur smorgens ging. Vond ik het na 2 jaar om 4 uur opstaan genoeg .
Pluspunten
Niet
Minpunten
Sllechte werktijden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ict frans arabisch arab productie techniek magazijn export import
sorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 februari 2019
ict frans arabisch arab productie techniek magazijn export import
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2018
was wel leuk om daar te werken. en de collega's waren ok gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier gewerkt binnen bezorging bedrijfspost, normaal postbezorgen was niet prettig
Bedrijfspostchauffeur, sorteerder en opleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 maart 2018
Een aantal jaren naast mijn studie voor destijds TNT post bedrijfspost in de ochtend tussen 6-10uur bezorgd, 20u pw parttime.
Was destijds een leuk team en arbeidsvoorwaarde waren redelijk voor elkaar. Helaas veranderde alles bij reorganisatie en moesten bezorgers allemaal zeperd worden en onder veel minder goede arbeidsvoorwaarden werken.

Om af en toe uren te compenseren als ik door mijn studie niet aan mijn 20uur kwam deed ik dan op de zaterdag normale postbezorging.
Dit was zwaar werk, slecht ondersteunt(bijv. Hoe kringloop de post in de wijken waar ik bszorgen moet?) met als gevolgd dat het werk onnodig intensief was en er altijd overuren gemaakt moesten worden die niet betaald werden.
Over het algemeen waren collega’s opende werkvloer heel vriendelijk en werkten er bijna alleen leuke mensen bij post nl. Collega’s waten over het algemeen sociaal en behulpzaam naar elkaar toe.
Wat ik wel helemaal heb gemist binnen de bedrijfscultuur is de mogelijkheid door te groeien binnen de organisatie, ook haakt daar op in dat vaak mijn mening het bedrijf faalde om ervaren medewerkers (die duidelijk over de benodigde capaciteiten beschikten en het bedrijf van binnen naar buiten kende) te herkennen en selecteren om deze de mogelijkheid te geven door te groeien binnen de organisatie(en evt intern verder op te leiden).

In plaats daarvan kwamen er managers zo uit de schoolbanken rollen met het benodigde papiertje maar geen enkele ervaring of kennis van het bedrijf.
Dit zorgde soms voor rare situaties, en het kwam de werksfeer en de geleverde kwaliteit niet ten goede.
Pluspunten
Leuke collega’s, zelfstandig werken, veel buiten
Minpunten
(Tegenwoordig) slecht betaald, geen goede arbeidsvoorwaarden, en top down een slechte feeling met elkaar binnen de organisatie
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Post nl
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Opmeer9 januari 2018
Post nl was een goeie plek omte werken altijd werk en je bent altijd bezig aan het werk.
Pluspunten
Altijd bezig
Minpunten
Werktiiden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werksfeer en leuk team
Sorteerder (huidige medewerker) –  Alkmaar3 januari 2018
Als medewerker heb je altijd een bewogen avond aangezien er van alles kan gebeuren. dat maakt het werk leuk en je zit niet stil.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werk omgeving en dichtbij
sorteerder (voormalige medewerker) –  harderwijk3 november 2017
altijd een goede werksfeer geweest , totdat we hoorden dat het kantoor ging sluiten , en we naar een andere vestiging moesten gaan werken met heel ongunstige werktijden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gebouw om te werken met een goed gevulde kantine met niet al te duur eten.
Post sorteerder Nacht (voormalige medewerker) –  Rotterdam Zevenkamp23 oktober 2017
Werkte in de Nachtdienst als Pakket Sorteerder Internationaal.
Leuk werk leuke verdiensten in verband met de nachtelijke uren.
Lange uren staand is na een aantal maanden wel zwaar maar uite houden.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, leuke collegas
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Hengelo OV17 oktober 2017
Beste fysiek zwaar werk maar wel leuk en gezellig.elke dag op een ander lokatie werken
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Soms fysiek zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezigheids en mensencomunicatie
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht17 oktober 2017
Je werkt er in een gezellige sweer en moet wel beetje aanpoten. Je kan van vroeg tot laat werken dus ook geschikt voor te combineren met je studie.
Pluspunten
Gezelligheid en vertrouwen
Minpunten
Betalingen en de planningen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Sorteerder (huidige medewerker) –  Zwolle24 augustus 2017
Het is leuk om bij post nl te werken. Het is voor mij een groot leerbedrijf. Ik heb veel dingen kunnen leren hier.
Pluspunten
Vaak lekkers over de vloer vooral met feestdagen
Minpunten
Weinig aandacht voor uitzend krachten
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkplek
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein18 juli 2017
Ik werk bijna zes jaar in de nacht.Je moet van houden. leuk werk, sfeer was goed.
In die zes jaar heb ik heel veel kennis geleerd over het werk bij de postnl. Op 3 augustus 2017 is mij laatste werkdag bij Postnl.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.452 reviews
5288
4580
3416
2105
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie