Reviews voor Operator (m/v) bij PostNL

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.301 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kreeg steeds meer uren terwijl ik zou afbouwen
Route operator (voormalige medewerker) –  Eindhoven4 mei 2018
Uiteindelijk was ik dubbel zoveel aan het werk dan de afspraak was.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed geregeld bedrijf
Operator (voormalige medewerker) –  Ridderkerk25 januari 2018
goed geregelde bedrijf en een leuke sfeer tussen de collega's, ik vond het erg fijn om daar gewerkt te hebben.
Pluspunten
gehele bedrijf was erg goed geregeld
Minpunten
geen idee.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Operator (voormalige medewerker) –  Deventer17 juli 2017
Ik heb er fijn gewerkt en voor de uren die je daar werkt krijg je redelijk betaalt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedienen hsm machine
HSM operator (voormalige medewerker) –  Den Haag28 februari 2016
Zware baan, met leuke collega's. Verantwoordelijkheid over een machine en zorgen dat die goed en snel zijn werk doet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Operator (voormalige medewerker) –  heerlen13 oktober 2015
Ik heb altijd met veel plezier bij Post NL gewerkt,gezellige sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf is alleen nog maar bezig met reorganiseren.
Post voorbereider en operator (huidige medewerker) –  Venlo, LI14 mei 2015
Lopen teveel mensen rond die leiding geven, en niet operatief zijn. Allemaal medewerkers achter de schermen. Is tenslotte wel een productie bedrijf. Contracten worden alleen maar kleiner en verlengd voor 3 x. Je zult als bedrijf nooit een binding creëren. Totaal geen gevoel bij medewerkers om in de toekomst financieel iets op te bouwen . Gezinssituaties en alleenstaanden hebben bij dit bedrijf geen financiële zekerheid en kunnen geen fatsoenlijk sociaal leven opbouwen.
Pluspunten
collega's
Minpunten
Totaal geen binding en het spook van de reorganisatie heeft de overhand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bed uit springen voor een nachtelijke werkdag
Operator (huidige medewerker) –  Deventer, OV6 februari 2015
's Nachts werken kan ook gezellig zijn, dat heeft mijn deeltijd baan bij PostNL wel bewezen. Elke dag is het weer een uitdaging om de post op tijd klaar te krijgen. Echter ben ik me ervan bewust wel stressbestendig te zijn en me niet meer gek te laten maken door de snelheid of traagheid van anderen. Ik werk voor mezelf en ben met mijn eigen werk bezig.

Niet met alle collega's kan ik het even goed vinden. Daar het eigenlijk werkzaamheden zijn wat men persoonlijk dient te doen, maken we er toch een feestje van wanneer het werk het toelaat.
Pluspunten
Eigen verantwoordelijkheid
Minpunten
In de gaten gehouden worden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega s
Print-operator (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT6 mei 2014
het vervaardigen van documenten op de printer
leren omgaan met printers van canon/oce
fijne collega s om mee te werken
het moeilijkste om ineens in 3-ploegen te werken
redelijk afwisselend werk
Pluspunten
meer vrije tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Besteller, voorsorteerder, operator, mentor (voormalige medewerker) –  Almelo Besteller, voorsorteerder, operator, mentor29 april 2014
vroeger prima werkgever voor volletijd medewerkers.
nu alleen nog maar voor deeltijdwerkers
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Allround Print Operator (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH6 december 2013
Klantdata wordt omgezet in digitale en/of fysieke productie van o.a facturen, (salaris)overzichten en polissen. Verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en tijdigheid van de versturen produkten, daarbij het
controleren van de Printstromen naar bijv. positionering
en kwaliteit van de layout. Het zelfstandig storingen verhelpen en/of melding van maken.
Administratieve afhandeling van de orders
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Massaproductie bedrijf
Zaterdag operator (huidige medewerker) –  Maarssen21 oktober 2013
Het is tegenwoordig een massaproductie bedrijf die geen waarde geeft aan personeel. Er word betaald via een norm, werk je langer, dan werk je in eigen tijd.

Doorgroeien is zo goed als onmogelijk, want alle "hogere" functies worden van buiten gehaald en alle nieuwe worden opgeleid met "het budget" in gedachten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.301 reviews
5264
4518
3383
289
147

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie