Reviews voor Chauffeur (m/v) bij PostNL

71 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.452 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  breda14 november 2019
het werken bij post nl is druk en stressvol en soms wel lastig.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
chauffeur bestelauto (huidige medewerker) –  Ede15 oktober 2019
3 maanden ervaring opgedaan in Ede met halen en brengen van post in klepwagen. Was zeer goed bevallen. Omgang met fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel en zelfstandig
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 oktober 2019
Flexibel en zelfstandig werk. Met een redelijk hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewerkt als bezorger
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 september 2019
leuke bedrijf om te werken, leuke sfeer, alleen weinig verdienste
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk kis leuk maar de baas niet was iet leuk ..
koerier bezorger (voormalige medewerker) –  Hengelo OV16 juli 2019
vondt een leuk werk maar betaalde zo slecht !! en de baas was niet vertrouwen ..
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werfsfeer
Chauffeur/ Prosesbegleider (voormalige medewerker) –  Goes20 mei 2019
Altijd weer in voor een andere uitdaging maar helaas dat er die regel nog is dat je er 6mnd uit moet. Nu had ik een leuke baan moet je eruit
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
vervelende regel dat je verplicht bent een half jaar eruit te moeten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
koerie
Koerier (huidige medewerker) –  Elst1 mei 2019
als koerier zijnde ben je hele dag zelf bezig in je busje en deel je pakketjes uit.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voldoende
Koerier (voormalige medewerker) –  Almere24 maart 2019
Is een goed beginnend bedrijf voor koeriers en chaffeurs
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 maart 2019
soms maak je wel lange werk uren tijdens drukke periode
Pluspunten
flexible
Minpunten
harde werken en lange uren soms
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  Holtum4 februari 2019
papieren pakken

bus inladen

hoe je bus in moet laden

en de wegen in sittard


jan bakker


bedrijf is zo wel oke. maar sommige mensen die er werken
Pluspunten
de bus
Minpunten
sommige personeel
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Genemuiden9 januari 2019
leuke collegas in de werk omgeving van genemuiden en zwolle
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Koerier (huidige medewerker) –  Amsterdam23 december 2018
Leuke ervaring, gezellig en informeel. De connectie met de klanten was het leukst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen mening
Koerier (voormalige medewerker) –  Zeewolde24 augustus 2018
goede baan alleen jammer van de collega's

werkdruk ligt redelijk hoog
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort10 augustus 2018
Heb er een paar maanden gewerkt heb alleen maar probleem gehad met salaris krijgen of het was te weinig of veel te laat veel overuren worden niet betaald
Ben blij dat ik er wegben
Pluspunten
Hard werken veel op de weg
Minpunten
Salaris word moeilijk uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Koerier auto (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 juli 2018
Goede werkgever en alleen geen doorgroeimogelijkheden helaas
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden en geen vast contact
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en interessant werk met veel verantwoordelijkheid
Chauffeur Tijdgebonden netwerk (huidige medewerker) –  Rotterdam18 juni 2018
Het is leuk werk om te doen en bijna geheel zelfstandig
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
weinig contact
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Chauffeur 2 (voormalige medewerker) –  Ede13 juni 2018
Zeer leuk werk goede contacten met collega`s alleen jammer dat je er na 23 maanden voor een half jaar uit moet.
Pluspunten
zelfstandig
Minpunten
geen toekomst
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post nl
autobedrijf chauffeur autobedrijf (huidige medewerker) –  Breda25 januari 2018
fantastische werksfeer , goede teamleiders , begrijpen het vak , staan je bij waan neer nodig .
door weer en wind zorgen dat alles veilig en op tijd aankomt.
doorzetting vermogen en het mooiste klant contact.
Pluspunten
positief sta klaar voor anderen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Koerier
Koerier/Chauffeur (huidige medewerker) –  Helmond3 december 2017
leuk Bedrijf / leuke collega’s / leuk dat je veel mensen leert kennen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review PostNL
Koerier/bezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam18 november 2017
De werkdag begint om 9:30u, afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de pakketten eindigt de werkdag tussen 20:00u en 23:00u.

- Om 9:30u worden de pakketten zorgvuldig op adres gestapeld in de bus. Vanuit de loods vertrek ik naar de wijk, om de pakketten te leveren aan particulieren en bedrijven.

*Belangrijkste wat ik heb geleerd is structuur aan brengen aan het begin van de dag zodat een werkdag soepel verloopt.

* Moeilijkste van de baan is dat ik nooit weet hoeveel pakketten ik moet leveren. Hierdoor weet ik niet hoe laat ik thuis ben.

* Leukste van de baan is dat zelfstandig te werk kan gaan en ik de verantwoordelijkheid heb over mijn bus en de pakketten
Pluspunten
eigen tijd indelen
Minpunten
niet wetend hoe laat de dag eindigt.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.452 reviews
5288
4580
3416
2105
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie