Reviews voor Chauffeur (m/v) bij PostNL

85 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
koerie
Koerier (huidige medewerker) –  Elst1 mei 2019
als koerier zijnde ben je hele dag zelf bezig in je busje en deel je pakketjes uit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voldoende
Koerier (voormalige medewerker) –  Almere24 maart 2019
Is een goed beginnend bedrijf voor koeriers en chaffeurs
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 maart 2019
soms maak je wel lange werk uren tijdens drukke periode
Pluspunten
flexible
Minpunten
harde werken en lange uren soms
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  Holtum4 februari 2019
papieren pakken

bus inladen

hoe je bus in moet laden

en de wegen in sittard


jan bakker


bedrijf is zo wel oke. maar sommige mensen die er werken
Pluspunten
de bus
Minpunten
sommige personeel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Genemuiden9 januari 2019
leuke collegas in de werk omgeving van genemuiden en zwolle
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Koerier (huidige medewerker) –  Amsterdam23 december 2018
Leuke ervaring, gezellig en informeel. De connectie met de klanten was het leukst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer stresvolle werkomgeving
Postbode/chauffeur (voormalige medewerker) –  Venlo15 november 2018
De cultuur bij postnl is alleen maar dat je uit je eigen vertrekt, ze willen van vast personeel af.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen mening
Koerier (voormalige medewerker) –  Zeewolde24 augustus 2018
goede baan alleen jammer van de collega's

werkdruk ligt redelijk hoog
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort10 augustus 2018
Heb er een paar maanden gewerkt heb alleen maar probleem gehad met salaris krijgen of het was te weinig of veel te laat veel overuren worden niet betaald
Ben blij dat ik er wegben
Pluspunten
Hard werken veel op de weg
Minpunten
Salaris word moeilijk uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Koerier auto (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 juli 2018
Goede werkgever en alleen geen doorgroeimogelijkheden helaas
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden en geen vast contact
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en interessant werk met veel verantwoordelijkheid
Chauffeur Tijdgebonden netwerk (huidige medewerker) –  Rotterdam18 juni 2018
Het is leuk werk om te doen en bijna geheel zelfstandig
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
weinig contact
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Chauffeur 2 (voormalige medewerker) –  Ede13 juni 2018
Zeer leuk werk goede contacten met collega`s alleen jammer dat je er na 23 maanden voor een half jaar uit moet.
Pluspunten
zelfstandig
Minpunten
geen toekomst
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post nl
autobedrijf chauffeur autobedrijf (huidige medewerker) –  Breda25 januari 2018
fantastische werksfeer , goede teamleiders , begrijpen het vak , staan je bij waan neer nodig .
door weer en wind zorgen dat alles veilig en op tijd aankomt.
doorzetting vermogen en het mooiste klant contact.
Pluspunten
positief sta klaar voor anderen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Koerier
Koerier/Chauffeur (huidige medewerker) –  Helmond3 december 2017
leuk Bedrijf / leuke collega’s / leuk dat je veel mensen leert kennen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review PostNL
Koerier/bezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam18 november 2017
De werkdag begint om 9:30u, afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de pakketten eindigt de werkdag tussen 20:00u en 23:00u.

- Om 9:30u worden de pakketten zorgvuldig op adres gestapeld in de bus. Vanuit de loods vertrek ik naar de wijk, om de pakketten te leveren aan particulieren en bedrijven.

*Belangrijkste wat ik heb geleerd is structuur aan brengen aan het begin van de dag zodat een werkdag soepel verloopt.

* Moeilijkste van de baan is dat ik nooit weet hoeveel pakketten ik moet leveren. Hierdoor weet ik niet hoe laat ik thuis ben.

* Leukste van de baan is dat zelfstandig te werk kan gaan en ik de verantwoordelijkheid heb over mijn bus en de pakketten
Pluspunten
eigen tijd indelen
Minpunten
niet wetend hoe laat de dag eindigt.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Extreem hoge werkdruk en geen tijd voor lunchpauze
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zwolle15 november 2017
Extreem hoge werkdruk en geen tijd voor lunchpauze. Dagen van 10 uur zijn normaal. Alles draait om productie. Geen koffie op de werkvloer, uitsluitend in kantine. Chauffeurs moeten werken met ondeugdelijke materialen zoals loodzware steekwagens ipv lichte aluminium karren en met slecht werkende scanners. Management heeft weinig tot geen oog voor het personeel. De werkplanning gebeurt centraal in Utrecht en houdt geen rekening met bezorging in de buitengebieden of 's avonds in het donker als huisnummers niet zichtbaar zijn. In december worden uitzendkrachten ingezet die in januari weer gedumpt worden.
Pluspunten
Vriendelijke collega's
Minpunten
Extreem hoge werkdruk en geen tijd voor lunchpauze. Dagen van 10 uur zijn normaal.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiale colega's, goede werksfeer
chauffeur pakketdienst (voormalige medewerker) –  Arnhem1 november 2017
Prettig om te werken. Goede collega's. Gezellig. Gratis koffie .
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Postbode/chauffeur (voormalige medewerker) –  Tiel20 september 2017
Altijd met veel plezier gewerkt. Fijne sfeer en je voelt je gewardeerd.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onaardig
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Zwolle11 september 2017
Ik vond het heerlijk om te bezorgen.
Veel vrijheid en een mooie route.
Helaas waren de collega's onaardig en keken ze gauw op je neer.
Afspraken die ik niet had gemaakt werden gedaan alsof ze wel waren afgesproken. Dit bracht veel stress mee en zorgde voor een zeer niet prettige werksfeer. Helaas heb ik hier afstand van moeten nemen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
het bedrijf mist structuur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een baan waar geen eer is te behalen
Postbode/chauffeur (voormalige medewerker) –  IJmuiden11 september 2017
een vroeger hele goede baan is afgegleden naar een zeer slechte baan een sterfhuisconstructie
Pluspunten
veel werk
Minpunten
slechte managers
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie