Reviews voor Bezorger (m/v) bij PostNL

58 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.352 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
management.
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Born15 november 2019
arogant, en respectloos.
naar personeel.
nooit meer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
personeel
bezorger (voormalige medewerker) –  Vries25 september 2019
postnl gaat erg slecht met hun personeel om. Ook slechte werk omstandigheden. Geen enkele waardering voor personeel.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Kolham30 augustus 2019
Het leukste van de baan is toch wel het klantcontact. Je komt bij verschillende culturen en bij verschillende mensen aan de deur.

Het moeilijkste aan de baan is toch wel het gedeelte waarin mensen lastig doen, op het oog met niet eens zijn van de levering/levertijd etc.

Een typische dag op het werk is gewoon lekker de pakketten rondbrengen in de volgorde die je kent, die je geleerd wordt en gewoon lekker zelf je ding doen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzelige werkomgeving
Zaterdagbezorger (voormalige medewerker) –  Nieuw-Vennep9 juli 2019
Parttime medewerker voor 6 a 8 uur.
Voor het bezorgen van post op de zaterdag
Pluspunten
Eigen baas
Minpunten
1 dag werken soms 3
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit prive tijd gehad
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Ridderkerk16 mei 2019
Het begon leuk met een leuke salaris, alleen nooit tijd gehad voor mijn priveleven. Elke dag 12 uurtjes of langer gewerkt, 6 dagen per week.
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL is een oke werkgever
pakketbezorger werkzaam geweest (voormalige medewerker) –  Gouda25 april 2019
Ik heb geleerd om met stress om te gaan want op 1 dag moest ik binnen 8 uur 200 pakketten rondbrengen. Reken maar uit hoeveel tijd je per pakket had!
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkervaring
Pakket Bezorger (voormalige medewerker) –  Ridderkerk18 februari 2019
ontslag genomen van wegen het feit dat ze alleen denken aan de pakketten en niet de veiligheid van de bezorger.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer met gezellige collega's
Pakket bezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 februari 2019
Werken bij PostNL heb ik als zeer leuk ervaren. De collega's gaan met een leuke en frisse manier met elkaar om, en wanneer je hulp nodig had werd dit aangeboden. Het management was erg toegankelijk en eerlijk. Helaas was dit werk te fysiek te zwaar voor mij, maar ik heb geen slecht woord over PostNL.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Holtum8 november 2018
leuke sfeer en leuke werkomgeving, goede collega's en helpen je goed op weg.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.,
pakket bezorger PostNL (huidige medewerker) –  Opmeer10 oktober 2018
Super bedrijf! heel menselijk en heel meegaand....
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collega's, werksfeer onder elkaar zeer goed, jammer dat postnl de mening van medewerkers niet erg serieus neemt.
Postnl bezorger op scooter (huidige medewerker) –  Haulerwijk6 september 2018
Veel vrijheid, maar je krijgt steeds minder tijd om je werk uit te voeren. Geen vrije dagen kunnen krijgen bijvoorbeeld een begravenis wordt enorm moeilijk overgedaan. De colega's zijn leuk, spontaan. Ook op de route die je rijd heb je contact met mensen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
je weet nooit waneer de te bezorgen post aankomt.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als pakketbezorger de hele zending af te leveren op postadressen
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Opmeer3 augustus 2018
Het afleveren van de pakketten vraagt om kennis van de locaties, straten en veiligheid.
Pluspunten
Het opbouwen van mensenkennis, omgevingskennis
Minpunten
Lange uren met lage inkomsten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk
pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Den Bosch28 juni 2018
hoe je met mensen moet praten over pakketbezorger en je ziet hoe de mensen zijn
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige maar fysiek zware job
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Zeeuws-Vlaanderen13 maart 2018
Als pakketbezorger maak je vaak lange fysiek zware dagen. Je komt veel met mensen in aanraking die bijna allemaal blij zijn omdat ze op het pakket wachten. De uitdaging ligt in het bezorgen binnen het gecommuniceerde tijdvak.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het bezorgen van pakketten in Oosterwolde op de zaterdag
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Oldeberkoop7 maart 2018
Op vrijdag ruil je de bus met de baas van het bedrijf. Zaterdagochtend ben je rond 7 uur in Leeuwarden bij het depot waar je een bakje koffie nuttigt en rond 20 over 7 naar de band gaat. Hier komen vanaf half 8 de pakketten vanaf die je een zoveel mogelijk op volgorde van je route in de bus neerlegt. Vervolgens ga je richting Oosterwolde en probeert alle pakketten kwijt te raken. Wanneer je klaar bent ga je weer richting Leeuwarden om de overgebleven pakketten in te leveren en de scanner in te leveren. Vervolgens heb je contact met de baas om de bus weer om te ruilen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk omgeving is zeer gezellig.
Chauffeur/bezorger (huidige medewerker) –  Enschede5 januari 2018
Ik mag graag werken bij post nl. Als chauffeur ben ik zeer te vreden over mijn werk.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, energiek en dynamisch bedrijf
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Drogeham23 oktober 2017
Pakketbezorgers hebben een leuke baan: zelfstandig werken en maakt vrijwel alleen maar blije en tevreden klanten mee door te bezorgen wat zij besteld hebben. Ondanks dat je een vaste route rijd, is het elke dag weer anders hoe je deze rijd en ben je constant aan het anticiperen.

Naast het leukste deel is het ook vereiste om een goede conditie te hebben. Als je deze baan leuk vind en het een poosje volhoud krijg je vanzelf een goede conditie. Je bent veel in beweging, stapt vaak in en uit de auto/bus en hebt soms te maken met zware en/of veel volume aan pakketten.

Verder is het belangrijk om een goede indeling te kunnen maken in de bus zodat je alle pakketten kunt vinden zonder de bus overhoop te halen. En tot slot moet je een beetje geografisch ingesteld zijn. Iedere dag heb je verschillende klanten en pakketten, geen dag is hetzelfde.

Kortom: deze baan kent veel positieven. Je krijgt er een goede conditie van, doet veel rijervaring op, je hebt voornamelijk tevreden mensen om je heen en je leert goed indelen.
Pluspunten
Zelfstandig werken, tevreden mensen, iedere dag is dynamisch en afwisselend
Minpunten
Drukste periodes juist in de maanden met slecht weer
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe baan voor iemand die gewoon wil werken en weinig er omheen wil.
PAKKETBEZORGER (huidige medewerker) –  Zwolle18 oktober 2017
Lekker simpel, duidelijk ritme en algeheel een fijne baan voor iemand die het leuk vindt om rond te rijden. je leert een gebied heel goed kennen en niet moeilijk.
Pluspunten
lekker veel rijden. informele sfeer.
Minpunten
Soms kan het een beetje chaotisch zijn
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pakker bezorging voor postNL
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort25 september 2017
Een aantal maanden pakketten bezorgd voor PostNL in de regio Amersfoort.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving productief
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Leeuwarden5 september 2017
opleiding postbezorger geleerd een bus ter beschikking voor de pakketten uit te rijden bedrijfskleding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.352 reviews
5270
4535
3397
293
157

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie