Reviews voor Administratief Medewerker (m/v) bij PostNL

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.303 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rommelige omgeving, geen mogelijkheid tot groei
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 juli 2017
Matige communicatie richting uitzendkrachten, weinig mogelijkheid tot groei en de uren waren nogal afwisselend.

Onverklaarbare loonsverlaging bij aanbieding vast contract.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige functie
Administratief medewerkster/ balie medewerkster (voormalige medewerker) –  Uden13 april 2017
Afwisselende en veelzijdige functie binnen een grote organisatie.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNl is een prima bedrijf
Medewerker administratie (voormalige medewerker) –  Den Haag, Amsterdam2 februari 2017
Ik heb 41 jaar met veel plezier bij PostNL gewerkt.
Altijd met prettige collega's. Meestal in een goede werkomgeving. Voor een goed salaris en een eerlijke CAO.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een veelzijdig bedrijf
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 augustus 2016
Een goede samenwerking met collega's die gezamenlijk de schouders er onder zetten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
administratief medewerker data- Ptt (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 juni 2016
hard werken.
Leuke collega`s.
Rijk bedrijf.
Veelzijdig.
Goed bereikbaar.
Pluspunten
genoeg uren
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkervaring op gedaan
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)11 april 2016
Het was voor mij een nieuwe uitdaging maar ontzettend leerzaam en veel van deze baan opgedaan. Het was jammer alleen maar een project dus het stopte vroegtijdig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve baan.
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Leidschendam, ZH21 september 2015
Mijn baan bij PostNL was in de nachturen, ik stond op de afdeling waarbij alle binnenkomende post/brieven op postcode moesten worden gesorteerd. Dat deed ik 3 dagen in de week 5 uur per dag.
Pluspunten
alleen maar nachtdienst
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
38 jaar met plezier gewerkt
Administratief medewerker/Bedrijfsondersteuner (voormalige medewerker) –  Middelburg, ZE24 augustus 2015
38 jaar met pllezier gewerkt van postbode tot bedrijfsondersteuner heb vele taken mogen uitvoeren het was een leuke ervaring ,veel mensen leren kennen binnen en buiten PostNL.
Er waren ook wel minder leuke tijden als je bv een anderr functie kreeg werd je door enkele collega's als de vijand gezien omdat je meer met het management van doen had dit draaide later wel weer bij als ze zagen dat ik voor hun er ook altijd was.
Als er eens iets niet helemaal in orde was of niet op tijd was ook was het niet direct mijn schuld moest ik me wel verantwoorden dat was wel een vervelend.
Pluspunten
Veel vrijheid in doen en laten als het resultaat het zelfde was
Minpunten
Geen minpunten alleen de stress van de komende ontslagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Medewerker administratie (voormalige medewerker) –  Den Bosch8 januari 2015
Altijd een mooi en goed bedrijf geweest, de laatste jaren meerdere reorganisaties ondergaan wat vaak niet ten goede komt voor de werknemers maar waren wel nodig om de concurrentie aan te kunnen gaan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaamheden
Administratief medewerkster (uitzendbasis) (voormalige medewerker) –  Den Haag6 oktober 2014
Stichting Personeelsvoorzieningen PostNL

Administratief medewerkster (uitzendbasis)
- algemene administratieve werkzaamheden
- invoeren en wijzigen deelnemers evenement
- beantwoorden vragen PostNL deelnemers evenement
- mailings opmaken/samenvoegen in Word en verzenden
- indelen deelnemers op de activiteiten
- aanspreekpunt op evenement
- draaiboek opmaken/aanpassen na evaluatie
- sportkleding uitzoeken en verzenden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster brood, kaas, vleeswaren
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden, FR4 april 2014
dit met veel plezier gedaan tijdens mijn schooltijd en nog twee jaar erbij gedaan tijdens mijn banen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
over post nl
Medewerker Business - Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT8 februari 2014
mijn dag begon om drie uur.
heb heel veel geleerd .
weinig mee te maken gehad .
super leuke tijden gehad
was niet moeilijk heb met heel veel plezier gewerkt .
alles eigenlijk ben nooit met tegenzin na me werk gegaan .
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving met fijne collega's en goede ontwikkelingsmogelijkheden
Administratief medewerkster recruitment (voormalige medewerker) –  Zwolle19 november 2013
Een prettig bedrijf om voor te werken. Ik heb mijzelf er kunnen ontwikkelen tot een breed administratief onderlegd werknemer. Zoals in ieder bedrijf zijn er collega's waar je beter mee kunt werken, maar over het algemeen is iedereen bereid om een goed product neer te zetten. Elke dag met plezier naar je werk is wat ik daar over het algemeen heb ervaren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Administratief medewerkster/Productiemedewerkster (huidige medewerker) –  Groningen, GR27 september 2013
Als er een postzegel uitkomt is het druk op de afdeling. Afwisselend werk, dat is wat het elke dag uitdagend maakt. Altijd gezellige collega's gehad wat erg belangrijk is voor een goede werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werkgever
Administratief Medewerker (huidige medewerker) –  Houten, UT9 september 2013
PostNL is een werkgever die veel doorgroei mogelijkheden biedt. Leuk en constant afwisselende collega's. Er heerst wel een politiek correct sfeertje onder de leidinggevenden en dat kan soms als storend worden ervaren
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en efficiente omgeving met mogelijkheid tot creatieve inbreng
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht4 augustus 2013
Het werken bij de PostNL backoffice in Utrecht werd gekenmerkt door een niet al te strikte omgeving, waardoor mensen veel vrijheid hadden voor gezelligheid. Het werk zelf was gevarieerd, maar wel grotendeels achter de computer. Ik heb hier geleerd om met SAP te werken en om inbreng te geven tijdens werkoverleg. Mijn directe leidinggevende deed veel om mensen efficient te laten werken.
Pluspunten
Gezellige, niet al te strikte omgeving
Minpunten
Middenin reorganisatie toen ik daar zat. Zorgde voor veel spanning.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige administratie waar ook hard gewerkt wordt
Medewerker Crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Hoofddorp12 mei 2013
Ik ben binnengehaald om het huidige factuurverwerkingssysteem te upgraden en heb dit mij dus ook eigen gemaakt.
Sinds de upgrade fungeer ik als Functioneel Beheerder en ben ik voor overige computerproblemen ook de vraagbaak van de afdeling.

Ik ben na de upgrade ook ingestroomd tot volwaardig medewerker crediteurenadministratie.

Tevens zijn de collega's erg leuk en de sfeer op de afdeling is zeer positief en maakt dat je naar je werk wilt gaan.
Pluspunten
flexibele werktijden als je je wekelijkse uren maar maakt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb het er altijd met plezier gewerkt
administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Den Bosch23 januari 2013
Ben hier begonnen met bakken splitsen en treinen (postbakken uistsorten)
Na 2 jaar kreeg ik een administratieve baan er werd een nieuw afdeling gemaakt deze heb ik dus mee opgestart
Kreeg leuke directe collega's
Was een afwisselende baan
Pluspunten
kerst tijd heel druk maar super gezellig
Minpunten
er heel veel mensen overcompleet werden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer en gemotiveerde collega's
Crediteuren administrateur (voormalige medewerker) –  Den Haag24 augustus 2012
Werkzaam geweest als crediteurenadministrateur in een team van fijne collega's.

Ik heb hier mijn kennis en kunde goed kunnen gebruiken en heb hier nieuwe kennis opgedaan.
Pluspunten
gemotiveerde mensen met vakkkennis
Minpunten
een onzekere toekomst voor mensen met een tijdelijk contract
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.303 reviews
5264
4518
3385
289
147

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over PostNL gesorteerd op locatie