Reviews voor PostNL in Zwolle

53 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.352 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardeloos
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Zwolle6 november 2019
zitten je een beetje op te jagen, en als je maar even tegensputtert lig je er uit, zonde van je tijd
Pluspunten
geen
Minpunten
waardelozen werktijden, waardeloos betaald etc etc
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Postverdeler/ assistent teamleider (voormalige medewerker) –  Zwolle11 februari 2019
5 jaar naar mijn zin gehad. Maar door dat de werktijden naar 5 uur smorgens ging. Vond ik het na 2 jaar om 4 uur opstaan genoeg .
Pluspunten
Niet
Minpunten
Sllechte werktijden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Postcordeerder (huidige medewerker) –  Zwolle17 januari 2019
Gezellige collega's, je word snel ingewerkt. Pauze is wel erg kort.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, laag salaris
postbesteller (huidige medewerker) –  Zwolle10 september 2018
Leuk werk, laag salaris. Doorgroeimogelijkheden zijn laag.
Pluspunten
De vrijheid tijdens het werken
Minpunten
Laag Salaris en slecht weer
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk en op zijn tijd een gezellig werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle31 mei 2018
Ik heb met plezier gewerkt bij PostNL maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Leuke collega's maar van de leiding heb ik op zijn tijd wel meer verwacht. ik vind niet dat je als leidinggevende alleen een taak als leiding geven hebt maar ook de omgang met je werknemers is heel belangrijk. Dat mag naar mijn idee wel vele malen beter.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Post NL
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle28 mei 2018
Ardige collega's en een fijne sfeer op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Extreem hoge werkdruk en geen tijd voor lunchpauze
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zwolle15 november 2017
Extreem hoge werkdruk en geen tijd voor lunchpauze. Dagen van 10 uur zijn normaal. Alles draait om productie. Geen koffie op de werkvloer, uitsluitend in kantine. Chauffeurs moeten werken met ondeugdelijke materialen zoals loodzware steekwagens ipv lichte aluminium karren en met slecht werkende scanners. Management heeft weinig tot geen oog voor het personeel. De werkplanning gebeurt centraal in Utrecht en houdt geen rekening met bezorging in de buitengebieden of 's avonds in het donker als huisnummers niet zichtbaar zijn. In december worden uitzendkrachten ingezet die in januari weer gedumpt worden.
Pluspunten
Vriendelijke collega's
Minpunten
Extreem hoge werkdruk en geen tijd voor lunchpauze. Dagen van 10 uur zijn normaal.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe baan voor iemand die gewoon wil werken en weinig er omheen wil.
PAKKETBEZORGER (huidige medewerker) –  Zwolle18 oktober 2017
Lekker simpel, duidelijk ritme en algeheel een fijne baan voor iemand die het leuk vindt om rond te rijden. je leert een gebied heel goed kennen en niet moeilijk.
Pluspunten
lekker veel rijden. informele sfeer.
Minpunten
Soms kan het een beetje chaotisch zijn
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samen werken
postsorteerde (voormalige medewerker) –  Zwolle11 oktober 2017
gezellige collega's en goede sfeer vriendelijkheid helpen door elkaar....
Pluspunten
koffie
Minpunten
geen koffie op het werk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vrijheis
Postbezorger (huidige medewerker) –  Zwolle14 september 2017
je bent zelfstandig hebt vrijheid en werkt in de buitenlucht
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
de weersomstandigheden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onaardig
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Zwolle11 september 2017
Ik vond het heerlijk om te bezorgen.
Veel vrijheid en een mooie route.
Helaas waren de collega's onaardig en keken ze gauw op je neer.
Afspraken die ik niet had gemaakt werden gedaan alsof ze wel waren afgesproken. Dit bracht veel stress mee en zorgde voor een zeer niet prettige werksfeer. Helaas heb ik hier afstand van moeten nemen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
het bedrijf mist structuur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Sorteerder (huidige medewerker) –  Zwolle24 augustus 2017
Het is leuk om bij post nl te werken. Het is voor mij een groot leerbedrijf. Ik heb veel dingen kunnen leren hier.
Pluspunten
Vaak lekkers over de vloer vooral met feestdagen
Minpunten
Weinig aandacht voor uitzend krachten
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerlijk, betrouwbaar, hard werkend loyaal eerlijk
Koerier/Chauffeur (huidige medewerker) –  Zwolle14 augustus 2017
Ik ben een harde werker en bereidt om te leren, graag zou ik baan willen vinden waar ik gewaardeerd wordt en dat geldt natuurlijk ook anders om verder ben ik flexibel maar het liefste begin ik vroeg met werken zodat het als er overgewerkt moet worden dat kan
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Zwolle10 augustus 2017
Veel vrijheid in deze baan. veel afwisseling. Uitstekend management.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De team staat open voor je
Post sorteren (voormalige medewerker) –  Zwolle28 juni 2017
Bij Post NL heb ik door Randstad Uitzendbureau gewerkt (niet rechtstreeks dus). Ik moet zeggen dat de team van Randstad altijd open en klaar voor mij stonden. Het was geen enkele probleem om mij naar andere afdeling te schakkelen toen ik tennis elleboog kreeg. En waren echt dankbaar wanneer ik extra uren en op kort termijn kon werken. Ik heb alleen maar positieve herinneringen over mijn werkgever.
Pluspunten
KerstPakketten voor alle medewerkers (ook voor tijdelijke medewerkers!)
Minpunten
weinig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, hoge werkdruk
medewerker sorteesystemen (voormalige medewerker) –  Zwolle17 mei 2017
Door veranderingen in het bedrijf hoge werkdruk de laatste jaren
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Geen kantine
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  zwolle24 februari 2017
Heb een leuke tijd gehad bij PostNL.
De werkdruk is hoog en de sfeer veranderd.
Pluspunten
Gezellige collegas
Minpunten
De werkdruk werd hoog
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Deze bijbaan was nodig als aanvulling op het inkomen uit de eigen zaak.
medewerker intern transport (voormalige medewerker) –  Zwolle7 februari 2017
Het betrof steeds nachtdiensten, de tijd waarin het bedrijf op volle toeren draait. Het was telkens weer een uitdaging om als team de deadlines te halen. Het teamgevoel was sterk. Ik kijk terug op een goede tijd met fijne collega's. Minpuntje was dat de gespreksonderwerpen tijdens de pauzes vaak niet verder gingen dan voetbal en auto's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne groep mensen om mee te werken
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Zwolle13 januari 2017
postnl werkt met veel uitzendkrachten wat ik wel erg jammer vind goede werknemers verdienen naar mijn mening een contract
Pluspunten
goede samenwerking
Minpunten
behoorlijk zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
postsorteren (voormalige medewerker) –  Zwolle20 oktober 2016
altijd met plezier gewerkt met leuke collega's
was gewoon gezellig plek
Pluspunten
soep 10 cents
Minpunten
geen eigen muziek gebruiken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.352 reviews
5270
4535
3397
293
157

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur