Reviews voor PostNL in Venlo

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.351 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze verwachten teveel van nieuwe werknemers in korte tijd
Postbezorger (huidige medewerker) –  Venlo13 januari 2019
Ze verwachten als je nieuw bent dat je het vrij snel binnen de tijd die hun geven het bezorgd hebt terwijl dat gewoon niet haalbaar is in zo'n korte tijd misschien wel over een tijdje en dan is t maar de vraag of je dan je overuren nog krijgt uitbetaald
Pluspunten
In de buitenlucht zijn
Minpunten
Ze verwachten te snel veel van je als je kort in dienst bent
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer stresvolle werkomgeving
Postbode/chauffeur (voormalige medewerker) –  Venlo15 november 2018
De cultuur bij postnl is alleen maar dat je uit je eigen vertrekt, ze willen van vast personeel af.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werken als postbezorger
Postbezorger (huidige medewerker) –  Venlo30 januari 2018
Betaald krijgen voor je beweging. Fijn werk. contact met de mensen in je wijk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk geeft geen voldoening/eentonig/hoge werkdruk/targetgericht ipv werknemers
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Venlo25 december 2017
grote werkdruk/fysiek belastend
eentonig/
lang en eentonig /alleen met codes fysiek en belastend voor je concentratie/
brengt veel stress waardoor het de werksfeer aantast
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf is alleen nog maar bezig met reorganiseren.
Post voorbereider en operator (huidige medewerker) –  Venlo, LI14 mei 2015
Lopen teveel mensen rond die leiding geven, en niet operatief zijn. Allemaal medewerkers achter de schermen. Is tenslotte wel een productie bedrijf. Contracten worden alleen maar kleiner en verlengd voor 3 x. Je zult als bedrijf nooit een binding creëren. Totaal geen gevoel bij medewerkers om in de toekomst financieel iets op te bouwen . Gezinssituaties en alleenstaanden hebben bij dit bedrijf geen financiële zekerheid en kunnen geen fatsoenlijk sociaal leven opbouwen.
Pluspunten
collega's
Minpunten
Totaal geen binding en het spook van de reorganisatie heeft de overhand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving met fijne collega's en goed te behappen werkzaamheden.
Postbode fietsbestelling, voorbereiding (voormalige medewerker) –  Venlo4 maart 2015
Prettige werkomgeving met fijne collega's. Na enkele uren voorbereidende werkzaamheden achter de instraatkast, drie kwartier pauze en dan de straat op voor de bezorging van de post. Zo kom je afwisselend binnen en buiten te werken, wat lichamelijk wel prettig is.
Het beleid bij PostNL met alle reorganisaties is wat chaotisch, waardoor de bedrijfsleiding van de vestiging waar ik werkte niet altijd lekker in zijn vel zat. Hier speelt de factor mee dat PostNL geen staatsbedrijf meer is. Het is een productiebedrijf geworden waar tijd en geld meer prioriteit hebben gekregen. Dit zet druk op bedrijfsleiding en medewerkers.
Op een drukke dag is het aanpoten om het voorbereidende werk op tijd gedaan te krijgen, zodat postbezorgers met de post de straat op kunnen. De voorbereidingstijden staan aan de krappe kant, maar met enkele maanden ervaring redt je de voorbereidingstijden wel. Bovendien zijn collega's zelden te beroerd om een handje mee te helpen waar dat nodig is.
's winters op straat is het hopen dat er geen sneeuw en ijs ligt. Daarentegen is het 's zomers een heerlijke baan.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was goed, nu slecht
Postbode (voormalige medewerker) –  Venlo2 oktober 2013
Was een prima werkgever, maar is de laatste jaren organisatorisch afgegleden tot een bedenkelijk niveau
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bestelwijken voorbereiden
Postbode (voormalige medewerker) –  Venlo3 juni 2013
Sorteren en verwerken van post, Post bestellen per fiets of auto,
Verwerken aangetekende stukken en strafporten.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende baan, omgang met mensen.
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Venlo9 november 2012
De dag begint met het laden van de auto, waarna ik vertrek met een aantal pakketten, en deze netjes bezorg bij de klant.Het leukste van mijn baan is het contact met mensen, de vrijheid op de weg, en de verantwoording om secuur om te gaan met andermans eigendom.In 2002 chauffeur geweest bij distributie van euro munten.Organiseren van feestjes voor het personeel, en attentie kaarten sturen bij verjaardag of andere omstandigheden.Korte tijd gerechtelijke brieven bezorgd en paspoorten naar gemeente kantoren gebracht, dit werk werd echter uitbesteed aan subcontracters.
Pluspunten
goede verdiensten en vast contract.
Minpunten
geen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collega's, werk
Postbode (voormalige medewerker) –  venlo19 juli 2012
Gezellige collega's, prima werk, goed te combineren met werk/prive. Goed omgaan met klanten/mensen.
Snel en afwisselend kunnen werken.
Pluspunten
gezellige collega's, fijn werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.351 reviews
5270
4534
3397
293
157

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur