Reviews voor PostNL in Utrecht

58 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.452 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte bijbaan
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Utrecht3 december 2019
Ik vond het als mijn bijbaan de perfecte combinatie tussen werk en studeren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht22 november 2019
De werknemers waren hele fijne mensen, echter werkte je keihard en kreeg je weinig geld.
Het is een enorme top down structuur dus er wordt vrijwel niet geluisterd naar mensen die werkzaam zijn in de onderste lagen. Dit zorgt voor veel spanning op de werkvloer. De teamcoaches moeten alles oplossen en moeten soms wel aan 2 tot 3 teams tegelijk leiding geven.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Asistente Teamleader
Asistent Teamleader (huidige medewerker) –  Utrecht19 april 2019
Excelente Experiencia, Excelente empresa. importante proceso de logistica.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht21 oktober 2018
leuke baan met afwisslend werk en leuke collega's . goede samenwerking met de werk druk en het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk goed
Voorbereider (huidige medewerker) –  Utrecht1 oktober 2018
Mijn ervaring met Post NL is redelijk goed. Geen klachten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreemde cultuur maar heel prettige collega's
Postvoorbereider postbussen nacht (voormalige medewerker) –  Utrecht4 september 2018
Werkte daar in de nachtdienst.

Mensen die daar al heel lang werkten waren erg ontevreden over hoe er met de mensen afspraken werden gemaakt en hoe ze behandeld werden.

Eigenlijk had je weinig te vertellen, werd er niet serieus naar klachten geluisterd al doet het management/HR dat wel vermoeden maar op de werkvloer werkt het heel anders.

Bijna nooit contractverlenging en vaak aan de verkeerde mensen. Op een of andere manier wordt eerlijkheid en kritiek niet gewaardeerd.

Verder prima gewerkt met een hele leuke groep collega's meer dan 1,5 jaar maar omdat de werkdruk steeds hoger werd met steeds minder mensen en ik overdag ook nog een baan heb, heb ik besloten om ontslag te nemen.
Pluspunten
leuke collega/s
Minpunten
je wordt niet serieus genomen, je bent een nummer en de werkdruk is erg hoog
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel druk in de werksfeef
Koerier (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)19 augustus 2017
Veel ervaring opgedaan en vond het niet leuk werken bij Postnl
Veel druk op je en gejaagd!!
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiculturele werksfeer
Inpakker handmatig (voormalige medewerker) –  Utrecht15 augustus 2017
Met plezier mijn werk altijd uitgevoerd. Het algehele luisteren naar de werknemer door managers mag wel wat beter.
Pluspunten
Gratis koffie en thee e.d.
Minpunten
Geen waardering uitspreken van leidinggevenden naar de werknemers toe.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf vol in de reorganisatie
Senior Account Delivery Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht11 juli 2017
40 jaar lang een prima werkgever geweest en vanwege consolidatie commerciële onderdelen overcompleet geraakt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vrijheid in een gezellige werkomgeving
postbezorger (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)10 juli 2017
Je bent zelfstandig. Werkt in jouw eigen tempo. De collega's ontmoet je op straat en op het depot. Mensen spreken je aan tijdens het werk en dat is erg leuk.
Het kan zwaar zijn maar gelukkig zijn er hulpmiddel voor.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, maar prettige collega's
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)14 mei 2017
Ik heb in de kerstvakantie via Young Capital bij PostNL gewerkt
de werkplaats was vrij luid, vanwege de sorteermachines, en de werkzaamheden waren wat eentonig. er waren echter meerdere verschillende dingen die je kon doen (achter de band staan/met de hand sorteren/stempelen) zodat het niet helemaal ging vervelen.

Het leukste waren echter de collega's, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Gratis koffie/thee
Minpunten
soms iets te eentonig
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Customer Delivery Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht3 mei 2017
Leuke collega's en leuk werk. Helaas is de printwereld krimpende business
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Krimpende business
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn gewerkt
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Utrecht22 februari 2017
Ik heb erg fijn gewerkt bij Post-NL. De tijden zijn fijn, ik kon voor mijn studie nog even wat bijverdienen. De radio stond aan, dus dat helpt altijd. Het maakt de werksfeer gezellig.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Over Post.NL
Magazijnmedewerker/assistant teamleider (voormalige medewerker) –  Utrecht10 februari 2017
Post.NL het is goed bedrijf maar nu ik zoek nieuwe werk.Ik werkte op laden/lossen en ook op interntransport.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
individueel soms een leuke ontmoeting, algeheel veel eenlingen
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht4 februari 2017
werk viel op zich wel mee maar als individu veel eenlingen , kans op verder ontwikkelen was niet mogelijk, en veel rouleren wardoor je de kans mist een proces in zijn geheel mee te kunnen maken en van te leren!
Pluspunten
op tijd klaar
Minpunten
geen vaste plek teveel rouleren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postsorteerder
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht6 januari 2017
Je sorteert post 3 tot 5 dagen in de week 's ochtends vroeg.
Je werkt snel en efficiënt en het liefst binnen 3 uur klaar met sorteren en volgorde leggen voor de postbode.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postsorteren
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)6 januari 2017
Je sorteert post 3 tot 5 keer per week 's ochtends vroeg.
Je zit vast aan een tijdslimiet, waarbij snel een efficiënt moet werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkverleden
Postbode en Chauffeur (Bestelbus) (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)27 september 2016
Ik heb 40 jaar bij PostNl gewerkt (voormalig PTT Post).
De laatste jaren vond ik het minder plezierig omdat door dalende postvolumes mijn werk als vaste medewerker ging verdwijnen.
Mijn werk als postbode is overgenomen door vutters, gepensioneerden, huismoeders en studenten.
Ik zag dat de kwaliteit steeds verder naar beneden ging. Deze mensen hebben geen binding met het bedrijf zoals oude postbodes dat wel hebben. Voor hun is het maar een bijverdienste. Voor ons was het onze boterham. Jammer maar het is niet anders.
Pluspunten
Goed salaris en gezellige collega's en buiten veel vrijheid
Minpunten
Werkdruk en werken volgens vaste richtlijnen, eigen invulling mag niet meer. Deeltijd
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaring
Administratieve medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht28 mei 2016
Dat was tijdens mijn stage en vakantiewerk. 80% was boven de 50 en deden allemaal administratieve werk. Ik was eerst bang dat er racisten tussen zaten omdat in mijn ervaringen voornamelijk oudere het moeilijk hebben met een multiculturele Nederland. Maar gelukkig was iedereen daar top, en het was echt een top tijd. Ik zal het voor geen andere stageplek hebben willen inruilen.
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
Reorganisatie waardoor je zag dat mensen zich zorgen gingen maken. Ik had met ze te doen, gezien ze werkloos zouden raken en hun niet de jongste meer waren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Catering is opgeheven en als je in ploegen werk is dit wel prettig
Floormanager (huidige medewerker) –  Utrecht2 mei 2016
Prettige werkomgeving en collega's, alleen werkzaamheden moeten met verouderde machines gedaan worden wat storingsgevoelig is maar ook een uitdaging om het werkaanbod op tijd met het team te verwerken.
Pluspunten
salarisbetaling punctueel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.452 reviews
5288
4580
3416
2105
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur