Reviews voor PostNL in Utrecht

54 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.331 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Asistente Teamleader
Asistent Teamleader (huidige medewerker) –  Utrecht19 april 2019
Excelente Experiencia, Excelente empresa. importante proceso de logistica.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreemde cultuur maar heel prettige collega's
Postvoorbereider postbussen nacht (voormalige medewerker) –  Utrecht4 september 2018
Werkte daar in de nachtdienst.

Mensen die daar al heel lang werkten waren erg ontevreden over hoe er met de mensen afspraken werden gemaakt en hoe ze behandeld werden.

Eigenlijk had je weinig te vertellen, werd er niet serieus naar klachten geluisterd al doet het management/HR dat wel vermoeden maar op de werkvloer werkt het heel anders.

Bijna nooit contractverlenging en vaak aan de verkeerde mensen. Op een of andere manier wordt eerlijkheid en kritiek niet gewaardeerd.

Verder prima gewerkt met een hele leuke groep collega's meer dan 1,5 jaar maar omdat de werkdruk steeds hoger werd met steeds minder mensen en ik overdag ook nog een baan heb, heb ik besloten om ontslag te nemen.
Pluspunten
leuke collega/s
Minpunten
je wordt niet serieus genomen, je bent een nummer en de werkdruk is erg hoog
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel druk in de werksfeef
Koerier (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)19 augustus 2017
Veel ervaring opgedaan en vond het niet leuk werken bij Postnl
Veel druk op je en gejaagd!!
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiculturele werksfeer
Inpakker handmatig (voormalige medewerker) –  Utrecht15 augustus 2017
Met plezier mijn werk altijd uitgevoerd. Het algehele luisteren naar de werknemer door managers mag wel wat beter.
Pluspunten
Gratis koffie en thee e.d.
Minpunten
Geen waardering uitspreken van leidinggevenden naar de werknemers toe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf vol in de reorganisatie
Senior Account Delivery Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht11 juli 2017
40 jaar lang een prima werkgever geweest en vanwege consolidatie commerciële onderdelen overcompleet geraakt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vrijheid in een gezellige werkomgeving
postbezorger (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)10 juli 2017
Je bent zelfstandig. Werkt in jouw eigen tempo. De collega's ontmoet je op straat en op het depot. Mensen spreken je aan tijdens het werk en dat is erg leuk.
Het kan zwaar zijn maar gelukkig zijn er hulpmiddel voor.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, maar prettige collega's
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)14 mei 2017
Ik heb in de kerstvakantie via Young Capital bij PostNL gewerkt
de werkplaats was vrij luid, vanwege de sorteermachines, en de werkzaamheden waren wat eentonig. er waren echter meerdere verschillende dingen die je kon doen (achter de band staan/met de hand sorteren/stempelen) zodat het niet helemaal ging vervelen.

Het leukste waren echter de collega's, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Gratis koffie/thee
Minpunten
soms iets te eentonig
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Customer Delivery Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht3 mei 2017
Leuke collega's en leuk werk. Helaas is de printwereld krimpende business
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Krimpende business
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn gewerkt
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Utrecht22 februari 2017
Ik heb erg fijn gewerkt bij Post-NL. De tijden zijn fijn, ik kon voor mijn studie nog even wat bijverdienen. De radio stond aan, dus dat helpt altijd. Het maakt de werksfeer gezellig.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Over Post.NL
Magazijnmedewerker/assistant teamleider (voormalige medewerker) –  Utrecht10 februari 2017
Post.NL het is goed bedrijf maar nu ik zoek nieuwe werk.Ik werkte op laden/lossen en ook op interntransport.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
individueel soms een leuke ontmoeting, algeheel veel eenlingen
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht4 februari 2017
werk viel op zich wel mee maar als individu veel eenlingen , kans op verder ontwikkelen was niet mogelijk, en veel rouleren wardoor je de kans mist een proces in zijn geheel mee te kunnen maken en van te leren!
Pluspunten
op tijd klaar
Minpunten
geen vaste plek teveel rouleren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postsorteerder
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht6 januari 2017
Je sorteert post 3 tot 5 dagen in de week 's ochtends vroeg.
Je werkt snel en efficiënt en het liefst binnen 3 uur klaar met sorteren en volgorde leggen voor de postbode.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postsorteren
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)6 januari 2017
Je sorteert post 3 tot 5 keer per week 's ochtends vroeg.
Je zit vast aan een tijdslimiet, waarbij snel een efficiënt moet werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkverleden
Postbode en Chauffeur (Bestelbus) (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)27 september 2016
Ik heb 40 jaar bij PostNl gewerkt (voormalig PTT Post).
De laatste jaren vond ik het minder plezierig omdat door dalende postvolumes mijn werk als vaste medewerker ging verdwijnen.
Mijn werk als postbode is overgenomen door vutters, gepensioneerden, huismoeders en studenten.
Ik zag dat de kwaliteit steeds verder naar beneden ging. Deze mensen hebben geen binding met het bedrijf zoals oude postbodes dat wel hebben. Voor hun is het maar een bijverdienste. Voor ons was het onze boterham. Jammer maar het is niet anders.
Pluspunten
Goed salaris en gezellige collega's en buiten veel vrijheid
Minpunten
Werkdruk en werken volgens vaste richtlijnen, eigen invulling mag niet meer. Deeltijd
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaring
Administratieve medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht28 mei 2016
Dat was tijdens mijn stage en vakantiewerk. 80% was boven de 50 en deden allemaal administratieve werk. Ik was eerst bang dat er racisten tussen zaten omdat in mijn ervaringen voornamelijk oudere het moeilijk hebben met een multiculturele Nederland. Maar gelukkig was iedereen daar top, en het was echt een top tijd. Ik zal het voor geen andere stageplek hebben willen inruilen.
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
Reorganisatie waardoor je zag dat mensen zich zorgen gingen maken. Ik had met ze te doen, gezien ze werkloos zouden raken en hun niet de jongste meer waren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Catering is opgeheven en als je in ploegen werk is dit wel prettig
Floormanager (huidige medewerker) –  Utrecht2 mei 2016
Prettige werkomgeving en collega's, alleen werkzaamheden moeten met verouderde machines gedaan worden wat storingsgevoelig is maar ook een uitdaging om het werkaanbod op tijd met het team te verwerken.
Pluspunten
salarisbetaling punctueel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkervaring op gedaan
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)11 april 2016
Het was voor mij een nieuwe uitdaging maar ontzettend leerzaam en veel van deze baan opgedaan. Het was jammer alleen maar een project dus het stopte vroegtijdig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met voldoende mogelijkheden
Secretaresse Personeelszaken (voormalige medewerker) –  Utrecht7 april 2016
PostNL is altijd een prettiger werkgever voor mij geweest. Voldoende mogelijkheden om van functie te veranderen, om aanvullende opleiding te volgen, en deze ook om te zetten in zinvolle mogelijkheden in het werk.
Pluspunten
Voldoende mogelijkheden om verder te komen in het bedrijf.
Minpunten
Helaas door reorganisatie niet meer mogelijk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Coördinator Huis-aan-Huis Support Utrecht (voormalige medewerker) –  Utrecht14 maart 2016
Prima werkgever.
Goede arbeidsvoorwaarden
Altijd heel prettig gewerkt als leidinggevende
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
weinig
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk om mee te maken
pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT1 februari 2016
dit heb ik maar voor 2 dagen gedaan omdat de zzp-ers pakketbezorging in staking gingen.

typische werkdag was hier: je krijgt een nummer van welk karretje je mag halen met pakketten die neem je mee(daarvoor heb je al je auto sleutels gekregen voor het busje)
je neemt de pakketjes mee en zet de bus klaar. je krijgt een lijst met welke straten je eerst moet pakken dus je moet ze ook in een logische volgorde gaan sorteren in de bus.
zodra je alles hebt ingepakt ga je met je bus pakketten bezorgen.

Ik heb 2 collega's gehad en het was met allebei super gezellig!

het moeilijkste is dat je soms echt de weg moet zoeken en je hebt soms erg zware pakketjes.

het leukste aan deze baan is dat je overal komt en met allerlei mensen in contact bent. wat ik ook fijn vind is dat je erg vrij bent.
Pluspunten
zelfstandig en leuke collega's
Minpunten
zware pakketten en soms weg echt moeten zoeken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.331 reviews
5266
4528
3394
292
151

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur