Reviews voor PostNL in Tilburg

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezorgen van post en pakketjes
Postbezorgster (voormalige medewerker) –  Tilburg6 juli 2017
Het werk was leuk, maar te eentonig. Omdat je nooit wist hoe laat je klaar was, kwam het privé af en toe een beetje in de knoop.
Pluspunten
Je kwam onder de mensen
Minpunten
Onregelmatige werktijden en zeer zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verantwoordelijke baan in een krimpende markt
Coördinator Uitvoering (voormalige medewerker) –  Tilburg21 april 2017
Hele afwisselende baan waar elk moment een knelpunt kon ontstaan wat gladgestreken moest worden. Geleerd hoe je goed moet multi-tasken. Veel afwisselend contact met chauffeurs/klanten/collega's. Hoewel de postmarkt aan het inkrimpen is zagen we dat er voldoende groei is in de pakketdiensten. Daarop inspelen en futureproof maken van PostNL was de uitdaging.
Pluspunten
afwisselend en uitdagend werk
Minpunten
geen zicht op doorgroei
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Tilburg30 januari 2017
En bedrijf waar ik me thuis voelde en ook hartelijk ontvangen werd. Iedereen is collegiaal en de werksfeer is top!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onrustig werksfeer
teamleider bezorgen (voormalige medewerker) –  Tilburg30 juni 2016
zoals 30 jaar gelden nu nog steeds hetzelfde onrustige beeld op de werk vloer en in het leiderschap
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Chauffeur en Coördinator Uitvoering (voormalige medewerker) –  Tilburg10 september 2015
Er wordt als werknemer goed gezorgd. Je bevindingen worden in over weging genomen.
Pluspunten
Goed
Minpunten
Slecht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief bedrijf
Postbode (voormalige medewerker) –  Tilburg en omstreken8 juli 2014
s, morgens om 6 uur beginnen met de voorsortering voor andere collega's zo dat zij om half acht ook aan het werk kunnen. en dan zelf je werkzaamheden doen die je opgedragen krijgt zoals. aangetekende inschrijven , klachten afhandeling ,mee helpen waar hulp nodig is wijken in elkaar zetten en wegbrengen.
de directie heeft naar mijn mening te weinig visie op dit moment wegens de vele reorganisaties.
wel werken er vele goede collega's
het moeilijkste van deze baan is dat je constant op met letten bv .mensen die verhuist zijn, of er genoeg betaald is en op het juiste adres bestellen.
het leuke is dat je veel buiten bent
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
geen drinken op de werkplek
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig en veel vrijheid
Koerier (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB4 juni 2014
Van smorgens tot savonds auto rijden op een route die je dagelijks afrijd. Leuke mensen waar ik aangetekende post ging bezorgen. Het leukste vond ik altijd dat oudere mensen waar ik post aan bezorgde dat die altijd een bakje koffie aan boden met een koekje erbij.
Pluspunten
Auto van de zaak
Minpunten
afstand en salaris
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke verantwoordelijke baan
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  tilburg9 mei 2014
Hard werken leuke collega's
veel variatie en zeker leuk werk
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig buiten werken
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Tilburg, NB21 januari 2014
gezellig gewandeld en gefietst
eigen baas zorg gewoon dat het werk correct gedaan word
Pluspunten
altijd in de buitenlucht
Minpunten
als er sneeuw ligt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Business point medewerkster (huidige medewerker) –  Tilburg en Oisterwijk11 augustus 2013
Op tijd je bed uit om te werken met gezellige collega's.
Er werd van ons een grote zelfstandigheid verlangd want onze manager had diverse filialen om bij te houden en was dus erg weinig aanwezig.
Het leukste was de omgang met de klanten.
Het minst leuke was het sjouwen met pakketten van soms wel 30kg.
Pluspunten
Gezellige kerstperiodes
Minpunten
Lichamelijk dikwijls zwaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.282 reviews
5262
4515
3375
285
145

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur