PostNL

Reviews voor PostNL in Rotterdam

68 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.430 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerde tyfuszooi
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 januari 2020
Stelletje ongeregelde tyfuszooi wat het is, niemand weet van elkaar wat ie doet en ook maar het lichtste weerwoord is voor hen al reden je te ontslaan, niet per direct natuurlijk, wel aan het einde van je dienst pas, want anders hebben ze al helemaal een probleem.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving niet gezellig.
Medewerker werkplaats (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 januari 2020
Post nl gaf mij weinig tijd om me
het werk eigen te maken
Teamleider was niet prettig
om mee samen te werken.
Het sorteren heb ik 5 dagen gedaan
om wat om handen te doen na mijn pensioen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan te raden
Postbezorger (huidige medewerker) –  Rotterdam14 november 2019
Ik moet continu achter aan zitten dat gewerkte uren ook betaald worden. Het is namelijk nooit voorspelbaar hoe lang het duurt en de hiervoor door Postnl ingeplande tijd is structureel te weinig. Bijvoorbeeld 35 minuten werktijd voor een bezorgwijk waar het al 30 minuten duurde om naar de werklocatie te komen. Soms zoals vandaag ben ik ineens helemaal niet ingedeeld.
Pluspunten
Vrije tijdsindeling
Minpunten
Het is vaak meer werk en duurd langer dan je denkt
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewerkt als bezorger
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 september 2019
leuke bedrijf om te werken, leuke sfeer, alleen weinig verdienste
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote Firma op gebied van Poststukken en pakketten
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum3 juli 2019
PostNL is een groot bedrijf waar een beginner goed aan de slag gaan. Dit geldt niet voor mensen die werkervaring hebben ivm lage loon. Het baan is heel makkelijk uit te voeren, maar je wordt niet uitbetaald voor het werk wat je doet in het depot.
Pluspunten
Goede starters bedrijf
Minpunten
Geen loon wanneer je in het depot bezig bent!
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
in het algemeen was het flexibel werk
reachtruck chauffeur; orderpicker (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 juni 2019
ik had het naar mijn zin en vond de leidinggevende erg aangenaam om mee samen te werken. Het was leuk om op een bepaald tempo te werken en er was een flexibele werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Werkomgeving
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 mei 2019
wij hebben een goed samenwerkend team dat voor elkaar klaar staat
je kunt zelf je tijd bepalen hoe laat je start als je maar voor 17:00 klaar bent
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai sfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 april 2019
Je moet echt snel werken. Saai en niet vrindelijk mensen. Je moet goed contoleeren je uren.(altijd foto maken van de presentie listen).
Pluspunten
werk zonder diplomas
Minpunten
laag loon, druk
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima als bijbaantje
Expeditie medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam16 januari 2019
Als je gewoon een no-nonsense attitude hebt is dit een prima bijbaantje. Er zijn wel mensen die dit al 6000 jaar doen en soms lichtelijk geirriteerd zijn door de kleinste dingen. Maar het is nog altijd beter dan een levensmoe persoon die je gewoon negeert omdat die al 7000000 jaar hetzelfde boutje aandraait.

Mocht je het leuk vinden... als je wat langer werkt, sociaal bent en relatief koppie koppie, dan kun je hier best wat leidinggevende ervaring opdoen.
Pluspunten
Korte diensten
Minpunten
Winter is vaak buitenwerken en vrij druk met feestdagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werkplek
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum16 november 2018
Ik hebt vroeger bij de post gewekt met veel plezier
Pluspunten
Je leert heel veel
Minpunten
Ze moeten meer verse producten verkopen om te eeten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post sorteren
Post sorteren en handcoderen (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 november 2018
simpel en makkelijk werk. redelijk betaald werk, weinig problemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorging is leuk werk
Post en pakket bezorger/chauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 oktober 2018
Voor iemand die graag in beweging is kan ik dit aanraden
Pluspunten
Veel buiten bezig. Klantcontacten.
Minpunten
Ook als het regent
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed achtendertig jaar gewekt
Expediteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 oktober 2018
Goed ook kans gekregen voor een opleiding toen ik in dienst kwam later was niet meer nodig wegens postcode
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2018
was wel leuk om daar te werken. en de collega's waren ok gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische toekomst
Chauffeur bakwagen en trailer sinds 2011 (huidige medewerker) –  Rotterdam24 september 2018
Een typische dag op het werk, is niet weten waar je vandaag naar toe gaat maar wel weten dat je eigen inbreng wordt gewaardeerd.
Het verplaatsen van goederen van A naar B is je taak en daarbij maak je soms veel uren en veel kilometers. Soms gaat de dag ontspannen voorbij en soms is het een saaie dag. Je moet zelf er het beste van maken.

De communicatie met de planning is goed, uitstekend zelfs.
Kortom waarom zou je hier niet willen blijven werken
Pluspunten
gemoedelijke sfeer
Minpunten
eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige maar stressvolle werkomgeving alles is aan tijd gebonden
voorbereider en postbezorgen (huidige medewerker) –  Rotterdam19 september 2018
vroeg beginnen ,te vroeg ,ik lees heel snel is belangrijk met post, het heeft niet echt moeilijke kanten een ieder zou het kunnen. er is alleen weinig tijd om te pauzeren.
Pluspunten
gratis koffie, en hety buiten werken is wel fijn behalve bij slecht weer
Minpunten
alles moet op tijd af in een korte tijd in een tijdsbestek van 4*a 5uur
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 augustus 2018
Het was een leerzaame periode, ik heb met verschillende afdelingen meegekeken, leuke en behulpzaame collega's.
Pluspunten
leuk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Koerier auto (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 juli 2018
Goede werkgever en alleen geen doorgroeimogelijkheden helaas
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden en geen vast contact
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en interessant werk met veel verantwoordelijkheid
Chauffeur Tijdgebonden netwerk (huidige medewerker) –  Rotterdam18 juni 2018
Het is leuk werk om te doen en bijna geheel zelfstandig
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
weinig contact
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Rotterdam10 mei 2018
het is vroeg opstaan om op 6 uur te beginnen en het is secuur werk maar het geeft voldoening als je werk op tijd klaar is .
We werken goed samen om alles op tijd af te krijgen en iedereen helpt elkaar daarbij.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.430 reviews
5282
4572
3411
2103
162

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur