Reviews voor PostNL in Rotterdam

61 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.314 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
in het algemeen was het flexibel werk
reachtruck chauffeur; orderpicker (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 juni 2019
ik had het naar mijn zin en vond de leidinggevende erg aangenaam om mee samen te werken. Het was leuk om op een bepaald tempo te werken en er was een flexibele werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Werkomgeving
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 mei 2019
wij hebben een goed samenwerkend team dat voor elkaar klaar staat
je kunt zelf je tijd bepalen hoe laat je start als je maar voor 17:00 klaar bent
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai sfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 april 2019
Je moet echt snel werken. Saai en niet vrindelijk mensen. Je moet goed contoleeren je uren.(altijd foto maken van de presentie listen).
Pluspunten
werk zonder diplomas
Minpunten
laag loon, druk
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima als bijbaantje
Expeditie medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam16 januari 2019
Als je gewoon een no-nonsense attitude hebt is dit een prima bijbaantje. Er zijn wel mensen die dit al 6000 jaar doen en soms lichtelijk geirriteerd zijn door de kleinste dingen. Maar het is nog altijd beter dan een levensmoe persoon die je gewoon negeert omdat die al 7000000 jaar hetzelfde boutje aandraait.

Mocht je het leuk vinden... als je wat langer werkt, sociaal bent en relatief koppie koppie, dan kun je hier best wat leidinggevende ervaring opdoen.
Pluspunten
Korte diensten
Minpunten
Winter is vaak buitenwerken en vrij druk met feestdagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werkplek
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum16 november 2018
Ik hebt vroeger bij de post gewekt met veel plezier
Pluspunten
Je leert heel veel
Minpunten
Ze moeten meer verse producten verkopen om te eeten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorging is leuk werk
Post en pakket bezorger/chauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 oktober 2018
Voor iemand die graag in beweging is kan ik dit aanraden
Pluspunten
Veel buiten bezig. Klantcontacten.
Minpunten
Ook als het regent
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed achtendertig jaar gewekt
Expediteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 oktober 2018
Goed ook kans gekregen voor een opleiding toen ik in dienst kwam later was niet meer nodig wegens postcode
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2018
was wel leuk om daar te werken. en de collega's waren ok gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige maar stressvolle werkomgeving alles is aan tijd gebonden
voorbereider en postbezorgen (huidige medewerker) –  Rotterdam19 september 2018
vroeg beginnen ,te vroeg ,ik lees heel snel is belangrijk met post, het heeft niet echt moeilijke kanten een ieder zou het kunnen. er is alleen weinig tijd om te pauzeren.
Pluspunten
gratis koffie, en hety buiten werken is wel fijn behalve bij slecht weer
Minpunten
alles moet op tijd af in een korte tijd in een tijdsbestek van 4*a 5uur
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 augustus 2018
Het was een leerzaame periode, ik heb met verschillende afdelingen meegekeken, leuke en behulpzaame collega's.
Pluspunten
leuk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Koerier auto (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 juli 2018
Goede werkgever en alleen geen doorgroeimogelijkheden helaas
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden en geen vast contact
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en interessant werk met veel verantwoordelijkheid
Chauffeur Tijdgebonden netwerk (huidige medewerker) –  Rotterdam18 juni 2018
Het is leuk werk om te doen en bijna geheel zelfstandig
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
weinig contact
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Rotterdam10 mei 2018
het is vroeg opstaan om op 6 uur te beginnen en het is secuur werk maar het geeft voldoening als je werk op tijd klaar is .
We werken goed samen om alles op tijd af te krijgen en iedereen helpt elkaar daarbij.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste werkgever die ik ooit heb gehad!
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 december 2017
Ik had het na 1 week al gezien bij Postnl! Slechtste werkgever die ik ooit gehad heb. Dit was in Rotterdam.

Ik werd aangenomen voor 12 uur per week en die uren zouden verdeeld worden over vijf dagen. In de praktijk had ik al meer dan 13 uur in twee dagen gemaakt. Er is een groot personeelstekort en uitval wegens ziekte waardoor je steeds wijken extra loopt. Ook met de wijken waar ik voor ingedeeld was (zonder de extra wijken dus) zou ik per week meer uren maken dan was afgesproken.

Ik zou een eigen wijk krijgen, maar deze bleek niet beschikbaar. Er was ook geen zicht op een wijk, waardoor ik voorlopig als vliegende keep zou worden ingezet. Dan ben je dus steeds bezig een wijk te leren kennen wat extra tijd kost.

Je kunt je eigen tijd indelen waardoor je tijd hebt om je kinderen van school te halen en voor je hond te zorgen. Klopt ook niet, door het extra werk loop je gewoon van begintijd (10.30 uur) tot een uur of 16.00, 17.00, zelfs een keer tot 18.00 uur! Er zat één dag bij dat we van 09.00 uur tot 18.00 bezig waren. Eten en drinken tijdens het werk. Er valt dus niks in te delen.

Je krijgt niet alle gewerkte uren betaald. Als je begint om 10.30 uur en op het depot helpt met uitladen en verdelen van de binnenzakken is dat voor eigen rekening. Ook het heen en weer fietsen tussen je wijken zijn voor eigen rekening evenals de zakken op je fiets bevestigen e.d. Postnl heeft een app die je looproute bijhoud. Je start deze op het moment dat je van het depot vertrekt en stopt deze bij het laatste adres waar je de post bezorgd. Alleen deze uren worden betaald!

Je moet zelf voor
  meer... een fiets zorgen en een telefoon met android of ios. Is één van deze twee kapot heb je pech. Er is geen vervanging op het depot aanwezig. De vergoeding voor reparatie fiets en internet gebruik is minimaal en dekt de kosten als je een beetje pech hebt niet! Afhankelijk van het aantal reparaties en de grootte hiervan.

Je moet een VOG aanvragen en deze komt voor eigen rekening. Dit terwijl Postnl dit van je eist!

Je krijgt heel weinig betaald! Net iets boven het minimum. Ik kreeg 9,46 uur bruto en ben volwassen. Dit terwijl het werk heel zwaar is, zeker op de piekdagen, met slecht weer en als je extra folders hebt.

Er zijn geen voorzieningen op het depot aanwezig zoals een koffieapparaat e.d. Bij ons was enkel een toilet zonder verlichting aanwezig.

Collega's zie je heel kort even op het depot of onderweg en meer niet. Mensen onderweg kun je niet mee praten want daar is geen tijd voor. Voor elke wijk die je loopt staat een tijd die de app bijhoud. Meer uren die je maakt moet je aangeven in diezelfde app met opgaaf van reden en dan wordt bepaald of je daar recht op hebt of niet. Voor het sociale aspect hoef je hier dus ook niet te werken!
  minder
Pluspunten
Geen
Minpunten
Genoeg
Was deze review waardevol?Ja 49Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Rotterdam24 november 2017
fijne collega's goede werksfeer het leukste van de baan was alles op tijd klaar te hebben
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gebouw om te werken met een goed gevulde kantine met niet al te duur eten.
Post sorteerder Nacht (voormalige medewerker) –  Rotterdam Zevenkamp23 oktober 2017
Werkte in de Nachtdienst als Pakket Sorteerder Internationaal.
Leuk werk leuke verdiensten in verband met de nachtelijke uren.
Lange uren staand is na een aantal maanden wel zwaar maar uite houden.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving leuke collega s.
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 oktober 2017
Fijn bedrijf om voor te werken. Gezellige collega s.
Sommige afdelingen zwaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prezierig altijd gewerkt
Postbezorger- en voorbereider (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 september 2017
altijd met plezier gewerkt
met collegaas- ook samen daarmee gewerkt
nooit met tegenzin vroeg begonnen om 04,30 uur op sorteercentrum
en ook niet .s middag nog een bezorgwijk wegtebrengen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
procesoperator op een sorteermachine (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 juli 2017
40 jaar gewerkt bij de post op verschillende werkvelden, zoals intern transport.
Pluspunten
prettige werkplekken
Minpunten
werken op onregelmatige tijden (dag, avond en nachtdiensten)
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht werkomgeving
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juli 2017
geen leuk bedrijf geen waardering voor de collega's die altijd voor hun klaar stonden als er een probleem op gelost moest worden
Pluspunten
geen
Minpunten
geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.314 reviews
5265
4521
3390
289
149

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur