PostNL

Reviews voor PostNL in Nieuwegein

45 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.430 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Chauffeur (huidige medewerker) –  Nieuwegein26 december 2019
Leuk bedrijf mooi materieel werk volgens rooster dag/nacht roulatie
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer tijdens drukke periode
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein21 november 2019
Typische dag tijdens de kerstperiode was relaxed. je komt aan en gaat rustig aan het werk. Je kreeg een taak toegewezen en ging naar de betreffende locatie in het pand. Daar werd vervolgens de post gesorteerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gaan werken
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein6 november 2019
Als uitzendkracht doen ze maar met wat zij maar willen.
Na 2 dagen kon ik weer gaan omdat ik niet snel genoeg was.
Nu weet ik waarom er post blijft staan .
Ze sturen iedereen weg die volgens hun niet snel genoeg zijn.
Mag hetvuetsje minder zijn als je 61 bent
Pluspunten
Gezellige collega's op de werkvloer
Minpunten
Leidinggevenden hebben geen enkel gevoel
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig om in het kerst post team te werken
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein26 oktober 2019
Prima samen werking met dit bedrijf alleen is het heel eentonig maar voor een korte tijd prima te doen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein20 mei 2019
leuk werk leuke collegas leuk bedrijf goed salaris
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpel
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 december 2018
Je doet simpel werk wat makkelijk te leren valt, je kan doorgroeien als je door wilt. Alleen het inroosteren etc. en binnenkomen is beetje onoverzichtelijk. Maar is te begrijpen met zoveel medewerkers.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Onoverzichtelijk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf stabiel en betrouwbaar.
Allround Technicus (voormalige medewerker) –  Nieuwegein8 juni 2018
Bij deze bedrijf kun je vooral bij technische dienst goed en zelfstandig
werken je krijg goede begeleiding en cursussen , je hebt ook een goed sfeer binnen het bedrijf.
Pluspunten
BETROUWBAAR BEDRIJF.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Langdurig een positieve werkervaring opgedaan
Teamleider Logistiek (voormalige medewerker) –  Nieuwegein5 april 2018
Postnl is een bedrijf volop in veranderring. Gedurende mijn carrier heb ik voldoende tot veel mogelijkheden ervaren om te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiewerk onder een gezellige sfeer
Medew Productie Sorteren Bundels (voormalige medewerker) –  Nieuwegein26 maart 2018
Het werk is prima uitvoerbaar. Er zijn alleen zeer beperkte mogelijkheden om door te groeien.

Het tijdelijke contract kon niet meer verlengt worden en dan kan je gewoon vertrekken.
Pluspunten
werken met mensen in een groep
Minpunten
eentonig, werk in een krimpende markt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijdelijk
Productiemederwerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein5 maart 2018
Verwerken van de post in de postboxen, en alle andere werkzaamheden er om heen wat leuk werk was om te doen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en leuke werkomgeving
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Nieuwegein13 februari 2018
Het is veelal werken met verstand op nul en dat is best een verademing. Tijd is tijd. Het werk varieert doordat je op verschillende werkplekken kunt werken. Het kan rustig werk zijn en soms is het juist fysiek lekker bezig zijn (lopen, staan).
De sfeer is over het algemeen leuk en je leert er vele mensen kennen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Post sorteren en bezorgen
postsorteerder en postbezorger (voormalige medewerker) –  Nieuwegein en Utrecht1 februari 2018
Een typische dag zag er zo uit: van 8 uur 's ochtends tot ongeveer 11 uur begon ik met sorteren in het sorteercentrum eerst in Nieuwegein en later in Utrecht. De rest van de dag was je bezig met het wegbrengen ervan.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable environnement
Trieur / poste bode/ livreur (voormalige medewerker) –  Nieuwegen/ nederland26 oktober 2017
Très bonne entreprise car chaque fois il avait de formation de deux jours Chaque fois qu il avait une nouvelle machine
Pluspunten
Une douche chaude après le travail
Minpunten
Pas d excuse pour 1 retard de 5 minutes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkplek
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein18 juli 2017
Ik werk bijna zes jaar in de nacht.Je moet van houden. leuk werk, sfeer was goed.
In die zes jaar heb ik heel veel kennis geleerd over het werk bij de postnl. Op 3 augustus 2017 is mij laatste werkdag bij Postnl.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk
postbode / sorteerder (huidige medewerker) –  Nieuwegein4 mei 2017
Het is er leuk werken en de collega's zijn super gezellig en vriendenlijk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed georganiseerde werkomgeving
admistratief- en produktiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein daarvoor Utrecht3 april 2017
Voor mij een zeer afwisselende baan met produktie- en administratieve taken. Aangename werktijden in deeltijd. Gezellige collega's. Helaas bij een reorganisatie puur als administratiemedewerker beoordeeld en daardoor overcompleet verklaard.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig jong bedrijf met leuke mensen en goede werksfeer
afvoer (voormalige medewerker) –  Nieuwegein19 februari 2017
Een leuk en gezellig bedrijf met lieve mensen en een jong team waardoor er veel begrip is voor je prive situatie of wat dan ook.
Pluspunten
avond werk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie ontwikkelingsmogelijkheden
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein17 januari 2017
fijne sfeer, goed salaris,doorgroeimogelijkheden.
moet wel onder druk kunnen werken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf in reorganisatie
Manager (voormalige medewerker) –  Nieuwegein5 september 2016
Door meerdere reorganisaties sfeer volkomen weg. Te veel komt op te weinig schouders neer.
Pluspunten
salaris
Minpunten
sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn
Sorteren (huidige medewerker) –  Nieuwegein24 juli 2016
Het is als je tegen druk kunt een hele fijne werkgever maar je moet er wel wat voor doen, je krijgt het niet voor niets.
Pluspunten
Werk en sfeer
Minpunten
De druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.430 reviews
5282
4572
3411
2103
162

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur