Reviews voor PostNL in Leeuwarden

27 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.303 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lange wachtrijen
Inbound callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 januari 2019
Het zijn altijd lange wachtrijen.
De trainingen helpen ontzettend.
Pluspunten
Kantine boven
Minpunten
Lange wachtrijen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
word niet erg gewaarderd
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Leeuwarden23 september 2018
word niet erg gewaarderd moet altijd letten dat ik de gewerkte tijd krijg.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Call center medewerker (huidige medewerker) –  Leeuwarden15 augustus 2018
Op zoek naar meer uitdaging. Vaak het zelfde antwoord moeten geven.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
lange dagen, vaak de zelfde antwoorden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toppunt van een nummertje zijn
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden6 augustus 2018
Vacature staat vol leugens. Ongevraagd advies wordt niet gewaardeerd, want dat valt niet binnen je takenpakket. Je moet klanten helpen, punt uit. Adviezen naar boven toe komen komt negatief op je beoordeling terug.

Definitie van Empathie bij Cendris is tegen klant zeggen dat je het vervelend vindt, meer mag je niet zeggen. Dat is alles behalve empatisch.

Alle slechte verhalen over het werken in een callcenter komt door mede door een bedrijf als Cendris.

Cendris is een dochter van PostNL, maar werkt ook in opdracht van PostNL. Als er bij PostNL iets niet klopt, en je doet een verbetersuggestie, dan gaat dit ten koste van Cendris. Want als het probleem wordt verholpen, bellen er minder klanten en krijgt Cendris minder van PostNL. Dit is een hele ongezonde bedrijfsstructuur, en dit merk je in alles. Een verbetervoorstel zal daarom ook nooit de juiste personen in PostNL bereiken, daar zorgt Cendris wel voor.

Cijfers die je moet halen zijn gebaseerd op gemiddelde waardes waarbij ze waardes meegerekend hebben van medewerkers die niet de juiste gespreksmethodes gebruiken (en er vaak ook niet lang werken). Hierdoor zijn onhaalbare waardes onstaan waardoor veel stress ontstaat omdat niemand deze waardes halen kan met het toepassen van de correcte gespreksstructuur.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alleen maar
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief werk
Postbode (voormalige medewerker) –  Leeuwarden22 februari 2018
Gezellige werkomgeving veel binnen werk samen werken met collega's ,daarna indien mogelijk naar buiten om je werk af te maken.
Minpunten
Weet niet wat de dag je brengt, en hoe lang je moet werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden22 november 2017
Erg leuke collega's.
Veel weerstand aan de telefoon.
Beleid van Cendris is erg slecht.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving productief
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Leeuwarden5 september 2017
opleiding postbezorger geleerd een bus ter beschikking voor de pakketten uit te rijden bedrijfskleding
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wil je flexibiliteit en een gezellige werkomgeving? Dan zit je bij Post Nl goed!
Pakketsorteerder (voormalige medewerker) –  Leeuwarden28 augustus 2017
Gezellige werkomgeving met leuke collega´s. Afwisselende baan, ene keer administratief en de andere keer telefoondienst, weer een andere keer op zaal werken met de chauffeurs en hun pakketten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer maar daar is ook eigenlijk wel alles mee gezegd.
Webcare medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden23 april 2017
De afdeling waar ik werkte daar zaten zeer leuke en creatieve mensen maar voor de rest was PostNL (Cendris) als werkgever niet denderend. Slecht georganiseerd en je verdiend er weinig.
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
Slechte voorzieningen (oude computers, kapotte stoelen, niet verstelbare bureaus.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's. Veel gedoe over juiste betaling uren.
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Leeuwarden28 juni 2016
Goede begeleiding op de werkvloer. De collega's in Leeuwarden waren goud. De uren waren oké. Van 8 tot plm 11 uur.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Normale dagindeling bij PostNL
Teamleider/Planner (voormalige medewerker) –  Leeuwarden, FR10 december 2015
het begin van de dag begint met het aannemen van de ziekte meldingen en het herbezetten van de diensten. Daarna het werk verdelen en begeleiden en zo nodig bijsturen. Na afloop van de uitvoerende werkzaamheden is het tijd voor de administratie zoals urenverantwoording en ander administratieve werkzaamheden. Ook de planning voor de volgende dag word doorgenomen en eventueel aangepast. Dit gebeurt allemaal in overleg met de andere collega teamleiders.
Pluspunten
Veel vrijheid, verantwoording, werken met mensen
Minpunten
Tijdsdruk om in korte tijd een hoogwaardig post product neer te zetten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Postsorteerder, algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 november 2015
Wij hebben altijd goed samengewerkt met vrolijke collega's. We hebben elkaar goed geholpen.
Ik had goede collega's en een goede onderlinge verstandhouding. Als het nodig was hielpen we elkaar met het werk.

Ik vond het leuk dat ik veel verschillende taken had. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan. Iedereen was flexibel. Sommige taken waren ingewikkelder, maar omdat iedereen bereid was elkaar te helpen lukte het goed.

Ik heb hier geleerd hoe belangrijk en plezierig het is om goed samen te werken. Ik kon al snel en nauwkeurig werken en dat heb ik ook in deze baan toegepast.
Pluspunten
Alles ging in goed overleg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lekker op de fiets
Postbode (voormalige medewerker) –  Leeuwarden, FR20 november 2015
het werken in de buiten lucht en de mensen die in de buurt wonen is een goede werk omgeving
Pluspunten
zelfstandig werken
Minpunten
het weer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toch wel met plezier gewerkt
Besteller/chauffeur /operator (voormalige medewerker) –  leeuwarden16 november 2015
Piek en dal dagen.
Rustig te blijven in soms wel een hectisch bedrijf
Maken een mooi bedrijf kapot.
Prettig.
Vindt het moeilijkst concentratie op straat.
buitenleven.
Pluspunten
je hoeft nooit achter je geld aan
Minpunten
Dat ze het bedrijf steeds verder uitkleden zodat het werk steeds eentonigerwordt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plezierig werk
Chauffeur Postnl.nl (huidige medewerker) –  Leeuwarden, FR28 maart 2015
Ik begin 's morgens vroeg (6.30 uur) en vind het leuk om mijn collega's weer te zien. Ik krijg de routegegevens en vertrek dan in de auto. Na ongeveer 2 tot 3 uur ben ik klaar met de eerste route.
Dan even koffie pauze en verder met de volgende route. Om ca. 13.30 uur ben ik klaar en praat dan nog na met collega's om daarna naar huis te gaan.
Voordat ik chauffeur werd liep ik als postbode op straat en dat mis ik wel omdat je toen veel meer contact had met de mensen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas
Postbezorger (huidige medewerker) –  leeuwarden24 maart 2015
werk vind ik heerlijk om te doen en je blijft er vit en gezond bij.
Pluspunten
leuke werk omgeving
Minpunten
geen min punten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Callcentermedewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden17 februari 2015
Ik heb er 3 jaar met veel plezier gewerkt. De werkdruk is momenteel hoog omdat de klantenbeoordeling hoog in het vaandel staat. Dit houd in dat de klant beoordeelt of je goed genoeg bent of niet. Dit is minder leuk. De werksfeer is wel heel prettig met prettige collegas.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Backline medewerker rouw, services, e.d.
Administratief medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  leeuwarden16 februari 2015
Met veel plezier op de afdeling rouw gewerkt. Nabestaanden helpen in een moeilijke tijd en oplossingen zoeken op alles op tijd gereed te hebben.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Pakketchauffeur (huidige medewerker) –  Leeuwarden, FR27 oktober 2014
Ik werk al ruim 5 jaar met veel plezier bij PostNL.
Fijne collega's en werksfeer.

Als pakketchauffeur kom ik met veel mensen in contact.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster brood, kaas, vleeswaren
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden, FR4 april 2014
dit met veel plezier gedaan tijdens mijn schooltijd en nog twee jaar erbij gedaan tijdens mijn banen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.303 reviews
5264
4518
3385
289
147

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur