Reviews voor PostNL in Hoofddorp

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
Customer Service Representative (huidige medewerker) –  Hoofddorp10 september 2018
Dit bedrijf heeft een kantoor in Hoofddorp welke zal samenvoegen met het kantoor in Den Haag. Er staat dus een grote verhuizing op de planning. Je moet dus wel bereid zijn mee te verhuizen als je gesolliciteerd naar een functie bij dit bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele organisatie, prettige collegae
Product Owner (voormalige medewerker) –  Hoofddorp12 april 2018
Moderne IT regie organisatie met professioneel beheer en ontwikkeling van IT. Prettige collega's en goede werksfeer. Veel van geleerd. Vrij hoog verloop vanwege lastige doorgroeimogelijkheden en veel wisselingen bij het management.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende E-commerce omgeving
Productmanger (voormalige medewerker) –  Hoofddorp26 februari 2018
Als productmanager was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van producten (bezorgopties) voor de Belgische markt. Hierin kreeg ik de vrijheid om samen met mijn projectteams keuzes te maken. Ook de manier van werken stond helemaal vrij.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post nl
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Hoofddorp18 juli 2017
fijne baan je bent op jezelf aangewezen daar hou ik wel van
en het was goed te combineren met me voetbal
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Supply Chain Manager (huidige medewerker) –  Hoofddorp17 juli 2017
Goede eerlijke werkgever met interessant portfolio aan businessonderdelen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving en heerlijke lunchplek.
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp1 mei 2017
Prima gewerkt daar. Vriendelijke collega's. Goede werksfeer. Nieuw skills geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
postbezorger bij postnl
PostNL postbezorger (huidige medewerker) –  Hoofddorp8 april 2016
leuk en leerzaam bedrijf met leuke collega's en iedere dag is anders
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima ontvangen
PMO-er bij PostNL Pakketten te Hoofddorp (huidige medewerker) –  Hoofddorp22 maart 2016
alhoewel ik maar een tijdelijke kracht ben binnen PostNL, word ik behandeld/benaderd als "een van hen" dit geeft mij (als tijdelijke kracht) een goed gevoel
Pluspunten
prima werksfeer
Minpunten
parkeermogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heerlijke werkomgeving,en lekker in de buitenlucht
Postbezorger (huidige medewerker) –  Hoofddorp, NH3 oktober 2015
het bezorgen van de post is een belangrijke taak,
ik heb op zich weer alle wijken leren kennen
geen dag is het zelfde.
met collega's heb ik vrijwel geen contact, alleen op het depot als we de post komen halen en daarna weer zelfstandig aan het werk.
het leukste van post bezorgen is dat je contact heb met bewoners van de wijken en altijd even een praatje maken met bekende , mensen zeggen je vriendelijk gedag.
Pluspunten
gratis fiesttassen flex tijden.
Minpunten
geen fiest van de zaak
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdag
Coordinator Subcontracting (huidige medewerker) –  Hoofddorp, NH3 juni 2015
Aan het begin van de dag weet je nooit wat er deze dag te wachten staat. Het kan een rustige, maar ook zeker een hele drukke dag zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn collega's waren wél leuk
Customer Service Representative (voormalige medewerker) –  Hoofddorp9 februari 2015
Weer zo'n bedrijf waar je je 2 jaar voor uit de naad werkt, je klanten super blij met je zijn maar waarvan je baas na 2 jaar flexwerken denkt dat het wel genoeg is geweest voordat je teveel gaat kosten en je uiteindelijk toch maar weer een nummertje was dat te vervangen is...
Pluspunten
8 uur per dag een dak boven je hoofd
Minpunten
Dat waren er meer dan 100
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige administratie waar ook hard gewerkt wordt
Medewerker Crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Hoofddorp12 mei 2013
Ik ben binnengehaald om het huidige factuurverwerkingssysteem te upgraden en heb dit mij dus ook eigen gemaakt.
Sinds de upgrade fungeer ik als Functioneel Beheerder en ben ik voor overige computerproblemen ook de vraagbaak van de afdeling.

Ik ben na de upgrade ook ingestroomd tot volwaardig medewerker crediteurenadministratie.

Tevens zijn de collega's erg leuk en de sfeer op de afdeling is zeer positief en maakt dat je naar je werk wilt gaan.
Pluspunten
flexibele werktijden als je je wekelijkse uren maar maakt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie en sorteerbedrijf dat ISO Certificaat heeft
Teamleider-Pbz (huidige medewerker) –  Hoofddorp21 mei 2012
Een Bedrijf dat reorganiseert van een grote logge organisatie.

Naar een partime organisatie.Die graag verder wil met deeltijdwerkers.

wat met vallen en opstaan gaat.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.282 reviews
5262
4515
3375
285
145

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur