Reviews voor PostNL in Hengelo OV

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving verschillend per afdeling
Lader/losser (voormalige medewerker) –  Hengelo OV5 maart 2019
doordeweeks was het drukker dan in het weekend waardoor je soms veel moest doen en geen pauze had. je had ook rustige dagen waardoor je uren niks te doen had. Ik heb daar niks geleerd want laden en lossen kan iedereen die fysiek in orde is. Ik werd ook wel eens ingepland bij de planbalie en daar was een gezellige werkomgeving. Daar moest ik de pakketten scannen en inpakken. Na mijn ervaring was dat het leukste wat ik heb gedaan maar dat kwam ook door de werksfeer. Ik heb wel eens moeten bezorgen als inval en ik ken de routes niet dus dan was dat voor mij het moeilijkste.
Pluspunten
gratis thee/koffie
Minpunten
onregelmatige werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werk omstandig heden
laden lossen (voormalige medewerker) –  Hengelo OV8 april 2018
ik heb met veel plezier bij post.nl gewerkt heel goed bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
productiemedewerkers (voormalige medewerker) –  Hengelo OV21 februari 2018
Ik vond leuk te doen jammer dat is afgelopen maar helaas??
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, leuke collegas
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Hengelo OV17 oktober 2017
Beste fysiek zwaar werk maar wel leuk en gezellig.elke dag op een ander lokatie werken
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Soms fysiek zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische maar productieve werkomgeving
postmedewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV27 september 2017
Ik heb hier met een heel divers en leuk team mogen werken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Allrounder
Productiemedewerker/Operator (voormalige medewerker) –  Hengelo OV14 september 2017
Dit werk was op oproepbasis maar, ik mocht best vaak terug komen wat ik wel fijn vond. Het werk is elke dag hetzelfde maar, ik werd vaak op andere stations geplaatst en moest dan ook verschillend werk verrichten. ik hou wel van afwisseling
Pluspunten
Op tijd klaar
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Koerier/Chauffeur (voormalige medewerker) –  Hengelo OV12 februari 2017
mooie werktijden
managers zijn altijd te bereiken
zeer leuke collega;s
het moeilijkste is dat je niet altijd een vaste route rijd
op je zelf zijn en een soort van eigen baas
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoe ik het werken ervaar bij Post.nl
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Hengelo OV2 december 2015
Het werken op zich is wel leuk als je van fysiek en seriematig werken houdt.
(Indien functie Pakketten sorteren)

Bij aanvang (je bent verplicht 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn )wordt het aantal van de dag besproken en eventuele verbeterpunten,ook van de dag ervoor.

Personeel wordt gecontroleerd op fouten tijdens werkzaamheden,die worden ook kenbaar gemaakt aan het desbetreffende personeelslid.
Ze hanteren een richtlijn van het aantal fouten die iemand mag maken.Tijdens je werk is het niet toegestaan om zomaar naar het toilet te gaan dit moet in overleg met een leidinggevende.Uiteraard heeft dit ook te maken met het proces dat niet mag worden gehinderd.Ze houden je continu in de gaten.Er is niks wat de leidinggevenden daar ontgaat en alles is planmatig.
De leidinggevenden voorzien elkaar dan ook via zo,n oortje van informatie.

Er werken bij Post.nl in Hengelo (ov) heel veel mensen vanuit de SWB (re-integratietrajecten in het kader van de Wet Werk en Bijstanden)

Tevens zijn er ook uitzendkrachten werkzaam op oproepbasis vanuit een zogenaamd pool systeem.

Wat mij ook heel erg opvalt is dat er veel doorstroom is van personeel en mensen er niet lang blijven.Dit zou kunnen liggen aan dat dit voor veel mensen is een een tijdelijke tussenstop met uitzicht naar een betere baan met meer zekerheid en tevens zou het ook kunnen liggen aan de arbeidsomstandigheden die volgens mij nog wel eens te wensen overlaat.Er mag dan ook wel wat meer rekening worden gehouden met het personeel en niet alleen de cijfertjes!

Het bedrijf is hermetisch afgesloten.
Bij binnenkomst
  meer... krijg je een pas en die verschaft toegang aan alleen de binnenkant van het gebouw.
De buitenkant van het gebouw is alleen te openen door leidinggevenden.
Tevens wordt het personeel streng gecontroleerd d.m.v. securityscanner,tassencontroles en door cameratoezicht aanwezig in heel het pand.
Mobiele telefoons zijn dan ook niet toegestaan onder werktijd.

De parkeervoorzieningen zijn een regelrechte ramp bij dit depot.
Mensen die niet in vaste dienst zijn bij Post.nl moeten hun auto,s parkeren op een hobbelig braakliggend open terrein weliswaar naast het pand van Post.nl, maar op haast een halve km afstand van de personeelsingang,tevens is dit terrein is niet beveiligd.
Niet echt een prettig idee vooral in het donker.
Als je pech hebt en het regenachtig weer is moet je je auto,zodra je je een weg hebt gebaand door de vele diepe gaten op het terrein in de modder parkeren.
  minder
Pluspunten
Het enige wat ik kan bedenken zijn de collega, s en het werk op zich
Minpunten
Roken tevens door leidinggevenden bij de personeelsingang
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Post/pakket bezorger (huidige medewerker) –  Hengelo OV, OV9 augustus 2015
Leuke collega's. Je werkt voornamelijk alleen maar bent als team verantwoordelijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed leuk werk
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Hengelo OV, OV28 juli 2015
de tijden om te werken was goed
post sorteren
was goed prettige samenwerking
fijne collega s goed samen gewerkt
dat je wel moet staan om je werk te doen dit ivm klachten rug en heup
de omgeving was wel prettig om te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Hengelo OV, OV26 december 2014
Leuke collega's, en werktijden die goed te combineren zijn met een andere part-time baan.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een geweldige baan het werk was heel flexibel .
Opvoerder (huidige medewerker) –  Hengelo OV, OV17 november 2014
ondanks dat ik vrouwelijk ben werd ik goed op gevangen in de team ik werkte als opvoerder lossen van vrachtwagens storing oplossen.
de moeilijkste was in de begin om de karretjes bij te houden tijdens vullen omdat alles snel moest gaan maar daarna ging het als een speer .Directie was helemaal top ik had geen probleem met hun.verder vindt ik heel jammer dat die contract niet is verlengt maar ik heb 1 jaar lang met plezier gewerkt.
Pluspunten
n.v.t
Minpunten
n.v.t
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer
leidinggevende postsortering (voormalige medewerker) –  Hengelo OV, OV23 september 2014
erg streng op beveiliging maar met een goede accommodatie
de directie leiding zit er goed op
de collega's zijn open en vriendelijk
het overzicht behouden
de verschillende aspecten van het leiding geven
Pluspunten
goede organnisatie
Minpunten
vele beveiliging
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en goede werksfeer
Plan balie medewerkster (voormalige medewerker) –  Hengelo11 november 2012
- Aangetekende pakketten sorteren en scannen;

- Namen van chauffeurs controleren in Medea;

- Aangetekende pakkettten en scanners aan chauffeurs geven;

- Bij terugkomst de routelijst afhandelen;

- Rembourskaarten + geld tellen van de chauffeur;

- Geld verwerken in de kasopmaak;

- Einde van de dag kasgeld bij elkaar optellen en verwerken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stoffige werkomgeving
Sorteermedewerker (huidige medewerker) –  Hengelo4 oktober 2012
uitstekend te doen alleen te weinig uren en alleen in de avond uren voor mensen met een relatie minder intressant
Pluspunten
aardig personeel
Minpunten
arbeidsuren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.282 reviews
5262
4515
3375
285
145

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur