Reviews voor PostNL in Heerenveen

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwrken
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Heerenveen26 mei 2016
ja het werk was mooi leuk vroeg opstaan enn ik werkte met goeie andere collega dus je leerd hoe je moet gefocus blijven dat je maak geen fouten het moeilijkste van het werk is omgeving bij omgeving zetten bijv ; de jong straat en kievit straat postcode bjij postcode dus ik vond het wwel een chille baan het leukste is bezorgen
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post sorteren voor de postbezorgers, erg leuk om te doen!
postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Heerenveen18 januari 2016
heb er altijd graag gewerkt! als je goed met het alfabet bent, is het een prima baan voor je. leuke collega's ...goed te doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer prettig
Voorbereider (huidige medewerker) –  Heerenveen, FR15 januari 2016
Alles wordt tot de minuut uitbetaald. Verder de structuur van de planning kan voornamelijk in de vakanties beter. Moeilijk werk is het verder niet en je krijgt +- €10,00 bruto per uur.
Pluspunten
Gratis koffie, thee, soep, chocolademelk.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard doorwerken met drukte geen pauze
Post Voorbereider (huidige medewerker) –  Heerenveen6 januari 2016
Absoluut niet leuk om te werken, menselijkheid was er niet. Moet er wel bij vertellen dat er in die tijd toen ik er werkte de ene na de andere ontslagen werd vanwege reorganisatie.
Pluspunten
geen
Minpunten
vele
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomschrijving PostNL
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Heerenveen, FR30 november 2015
mijn dag begint rond 12 uur met werken, ik haal de post op met een aantal collega's bij het depot waar de tassen met gesorteerde en op adres liggende post wordt gebracht.
vanuit daar ga ik met de fiets de post bezorgen.
ik neem altijd alle post en eventuele huis aan huis mee.
voor ik begin maak ik nog even een praatje met mijn collega's.
als ik klaar ben met mijn werk ga ik gelijk door naar huis.
Pluspunten
zomers lekekr bruin worden tijdens het werken
Minpunten
werken in slecht weer, regen, sneeuw, wind.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
soms eenzaam maar met mooi weer kom je veel mensen tegen die een praatje willen maken
Postbezorger (huidige medewerker) –  Heerenveen, FR20 augustus 2015
Postbezorgen op de brommer is leuk om te doen.
je kan je eigen tijd invullen als de post maar bezorgd wordt en voor een bepaalde tijd.
soms is het ook wel saai wanneer het slecht weer is en je dus niemand tegen komt.
Of als je verkleumt en nat thuis komt. Je moet door weer en wind.
Maar als je dan weer thuis komt dan kan je voldaan nadenken over dat alle post weer netjes is bezorgd
Pluspunten
je eigen tijd invullen als de post maar voor een bepaalde tijd is bezorgd
Minpunten
je werkt altijd alleen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Voorbereider (voormalige medewerker) –  Heerenveen21 juli 2015
heb hier altijd met veel plezier gewerkt. De collega's waren prettig om mee samen te werken.
Pluspunten
combineren met kinderen
Minpunten
weinig uren per week
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
postbezorger
postbezorgster (voormalige medewerker) –  Heerenveen, FR10 mei 2015
op de fiets de post rondbrengen

sociaal met de mensen om gaan

weinig contact met collega's omdat je alleen werkt

fietsen in de sneeuw en dan de post zo goed mogelijk bezorgen

genieten van de natuur onder het fietsen
Pluspunten
goede sportschool
Minpunten
dat je in weer en wind moest werken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega,s
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Heerenveen, FR26 november 2014
het leukste van deze baan het omgaan met gezellige collega.s
Pluspunten
omgaan met gezellige collega, s
Minpunten
vroeg beginnen, weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
postbezorger (voormalige medewerker) –  Heerenveen4 maart 2014
post ophalen op depot en daarna rondbrengen
niet veel geleerd
goede directie
leuke aan de baan: leuke collega's en werktijden
moeilijke aan de baan: je moet door weer en wind
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot gebouw met weinig gezelligheid
postbode allround (huidige medewerker) –  Heerenveen, FR19 februari 2014
Ik begin om 7.30 uur met de post in de daarvoor verschillende straten vakjes te gooien .Daarna begin je met de post samenvoegen . wat betekend dat de post die machinaal gesorteert is samen voegen op nummer en straat in je wijk.
Als alle wijken ik heb er 5 klaar zijn ga ik naar huis en start dan met bestellen van mijn wijk'
leuk contact met de klanten in je bestelling.
minder leuk in regen en wind te bestellen.
de snelheid waarop je moet sorteren is volgens de norm niet haalbaar.
Pluspunten
in bestelling vrij en ontspannend
Minpunten
geen toekomstvooruitzichten
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.282 reviews
5262
4515
3375
285
145

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur