Reviews voor PostNL in Enschede

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.348 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk omgeving is zeer gezellig.
Chauffeur/bezorger (huidige medewerker) –  Enschede5 januari 2018
Ik mag graag werken bij post nl. Als chauffeur ben ik zeer te vreden over mijn werk.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, informele werkomgeving
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Enschede14 maart 2017
Het is een productieve werkomgeving. Met een informele werksfeer.
Erg interessant om te zien hoe de post verwerkt wordt.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Postvoorbereider en interim chauffeur (huidige medewerker) –  Enschede9 januari 2017
Ik ben bij toeval bij PostNl beland als chauffeur postbesteller voor het buitengebied in de Oost Achterhoek. Hoewel er onrust is door een continue stroom van sluitingen van filialen en integratie van de medewerkers in de resterende PostNl vestigingen, ervaar ik het bedrijf als een positieve omgeving met prettige medewerkers in alle geledingen. Na mijn hectische ondernemersleven, dat eigenlijk nooit echt rust gaf, heeft het werk bij PostNl mij dat wel gegeven.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
postvoorbereider (huidige medewerker) –  Enschede26 mei 2016
De werksfeer in mijn team is erg fijn.
Er worden bijvoorbeeld feestjes georganiseerd met kerst of oud en nieuw. Met Sinterklaas worden er chocoladeletters uitgedeeld e.d.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel buiten
Postbezorgster (huidige medewerker) –  enschede2 maart 2016
je bent de hele dag buiten aan het lopen en fietsen.
mensen die buiten zijn willen meestal wel even een praatje met je houden. als we wachten tot de auto komt om de post te brengen staan we meestal met collega's te praten.
maar tijdens het werken ben je alleen en heb je niemand om tegen te praten
Pluspunten
eigentijd
Minpunten
door weer en wind
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij post nl
Zaterdagbezorger (voormalige medewerker) –  Enschede, OV1 februari 2016
je moest soms hard werken. je had veel post en als je de wijk niet kent dan doe je er al een uur langer over. ik had niet zulke leuke collega's maar daar praatte je ook bijna niet mee. ik in ieder geval niet.
ik heb geleerd dat je soms echt moet zoeken en je mond moet opentrekken. ik had een paar leuke collega's maar die zag ik bijna nooit.
het moeilijkste was dat alles soms zo door elkaar lag dat ik er gek van werd. het leukste weet ik eigenlijk niet.
Pluspunten
eigen tempo
Minpunten
veel folders
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Postbode/Postsorteerder (huidige medewerker) –  Enschede, OV18 juni 2015
Hoge werkdruk, alles moet binnen een bepaalde tijd af. Verder gezellige werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig want je kwam altijd wel andere mensen tegen
post rond brengen (voormalige medewerker) –  enschede28 april 2015
rond 11 uur kan je de post ophalen meestal 2 zakken met post
die neem je dan mee in de fietstassen en dan kan je ongeveer kwart over 11 gaan rond brengen
het rond brengen is wel lastig want je kreeg maar voor 3 uur betaalt en de tijd die je na de 3 uur mee bezig bent krijg je niks voor betaal
en je bent altijd alleen want je hebt je eigen wijk waar je moet rond brengen je zag wel is een paar mensen als je de post komt ophalen
Pluspunten
je kan opzich wel je eigen tempo aan nemen
Minpunten
als het regent moet je gewoon rond brengen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele leuke baan met veel contacten
Postbode (voormalige medewerker) –  Enschede, OV3 juni 2014
Post sorteren, postbussen,pakjes en Postbestellen met of zonder auto.

Met heel veel verschillende mensen omgaan,luisterend oor te zijn naar klanten toe.

Goed directie die wist wat ze wilden.

Vooral de vernieuwingen die in een sneltreinvaart werd doorgevoerd.

Leuke contacten met collega's en klanten.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
veranderingen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Postbezorgster (voormalige medewerker) –  Enschede5 maart 2013
Juiste grootte van 'n wijk, prettige looproute.
Leuke collega's.
Bij slecht weer dan vooral bij sneeuw en ijzel, moeilijker
bezorgen.
Buiten werken, eigen wijk, tijd zelf beetje in te delen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.348 reviews
5270
4534
3396
293
155

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur