Reviews voor PostNL in Eindhoven

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.457 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met oog voor personeel
Voorbereider en af en toe post per fiets wegbrengen (voormalige medewerker) –  Eindhoven2 februari 2020
Postverdeler Eindhoven. Goede werksfeer en oog voor de mens. Super leuke collegae van allerlei rangen en standen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede baan voor mensen die even in beweging willen komen
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 november 2019
Door een voortdurende drang naar reorganisatie om de kosten in de hand te kunnen houden is postbezorging wat ingewikkeld geworden en het management werkt niet vanuit de bezorging maar van boven af.
Leuk is het in beweging zijn en contacten hebben met je klanten in de straat
Pluspunten
buiten zijn in beweging en sociale contacten
Minpunten
de eeuwige drang tot reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke productieve werkomgeving waar in verschillende teams wordt gewerkt
Postbezorgster en postvoorbereidster (huidige medewerker) –  Eindhoven15 oktober 2019
leuke veelzijdige werkomgeving welke, helaas door reorganisatie gaat verhuizen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf dat zeker op de centen let en heel vaak veranderingen binnen het bedrijf doorvoert.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 augustus 2019
Het ligt helemaal aan je teamcoach hoe je dag eruit gaat zien.
Er zijn veel veranderingen binnen het bedrijf, bezuinigingen zijn vanaf hogere hand belangrijker dan de werknemer.
Als je van buiten werken en extreme weersveranderingen houdt en het kunt verkroppen dat het bedrijf continu veranderingen invoert is het een prima baan.
Als je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel hebt, want je bent verantwoordelijk voor andermans post, alleen dan ben je geschikt!
Je hebt heel veel vrijheid, je baas loopt niet over je schouders mee te kijken, je kan post bezorgen wanneer jij wil, mits het vóór 17:00 bezorgd is.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer met gezellige collega's
Pakket bezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 februari 2019
Werken bij PostNL heb ik als zeer leuk ervaren. De collega's gaan met een leuke en frisse manier met elkaar om, en wanneer je hulp nodig had werd dit aangeboden. Het management was erg toegankelijk en eerlijk. Helaas was dit werk te fysiek te zwaar voor mij, maar ik heb geen slecht woord over PostNL.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kreeg steeds meer uren terwijl ik zou afbouwen
Route operator (voormalige medewerker) –  Eindhoven4 mei 2018
Uiteindelijk was ik dubbel zoveel aan het werk dan de afspraak was.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaan in de zomer
Postbode (voormalige medewerker) –  Eindhoven30 maart 2018
Een geweldige bijbaan in de zomer maanden, je mag je eigen tijden indelen en bent altijd lekker buiten aan het werk.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever om vakantiewerk bij te doen
Postmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 november 2017
Fijne, zelfstandige baan waarbij je de ruimte geboden wordt om je tijden flexibel in te delen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rommelige omgeving, geen mogelijkheid tot groei
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 juli 2017
Matige communicatie richting uitzendkrachten, weinig mogelijkheid tot groei en de uren waren nogal afwisselend.

Onverklaarbare loonsverlaging bij aanbieding vast contract.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Medewerker Beheer & Ondersteuning (huidige medewerker) –  Eindhoven17 oktober 2016
Mooi bedrijf om voor te werken.
Maar..........na een lange post-periode toe aan een nieuwe uitdaging.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waarin jezelf een eigen weg kan zoeken
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven25 februari 2016
Bedrijf met veel werknemers, eigen verantwoording voor de post die je meeneemt, dus er is niets te vertellen over in het bedrijf werken.
Wel een leuke baan als je graag op jezelf werkt.
Pluspunten
Eigen tijd indeling
Minpunten
Onoverzichtelijke tijden dat je de post op kan halen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geef hier geen mening over
Postbezorger (huidige medewerker) –  Eindhoven12 januari 2016
Sta steeds op tijd klaar en werk zeer nauwkeurig mijn postbestelling af. Zelfstandig werk en weinig contact met collega's.
Klanten zijn zeer dankbaar als ik hen erop attent maakt dat hun sleutel op de deur steekt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Postbezorger, omgeving (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB23 oktober 2015
Gezondheid met fietsen.
Leuke collegas.
Mooi omgeving.
.
.
.
Pluspunten
Buiten werk
Minpunten
Weer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Adviseur Werving & Selectie (voormalige medewerker) –  Eindhoven20 april 2015
Goed bedrijf, waar helaas flink ingekrompen moest worden in personeelsbestand
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke Bijbaan!
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB8 juli 2014
het leven van een postsorteerder bij de Post Nl. ik heb ruim 2 jaar mogen werken als postsorteerder bij de Post Nl en eerlijk is eerlijk ik heb echt een toffe tijd achter de rug. Om kwart over 6 beginnen met werken tot hooguit 10 uur en een heerlijk salaris om mee rond te komen als student zijnde. Mij collega´s waren super gezellig de directie was gezellig. het was gewoon een super goed team. je werkte met zijn 2e aan een tafel en je kreeg constant nieuwe post aangeschoven van onze verkeersleider. je pakte dan een zak van de container ging op zoek naar het orderformulier. vervolgens volgde je instructies op en splitste je post zoals het werd gevraagd op het orderformulier.
Pluspunten
Goede sfeer
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bezorgen
Postvoorbereider en bezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 februari 2014
sorteren en bezorgen van post, gezellige collega's, lekker buiten bezorgen....
Pluspunten
......
Minpunten
regenpak wel nodig
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tevreden
helftruchaufeur (voormalige medewerker) –  eindhoven15 januari 2013
Hefftruk geleerd en waren wel goede collegas,het moeilijkste is moest ik snachts werken en het leukste is hefftruck rijden
Pluspunten
helftruck vergoed
Minpunten
niet veel werk uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.457 reviews
5288
4582
3417
2107
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur