Reviews voor PostNL in Deventer

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.285 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer20 maart 2019
hard gewerkt van 5 tot 12 uur.
iedere dag weer van dinsdag tot zaterdag.
altijd goed gewerkt maar kreeg geen vaste aanstelling.
moest voor de 2de keer eruit voor een half jaar.
je krijgt 3 maanden uitkering en de andere 3 maanden moet je het zelf uitzoeken.
terwijl de andere mensen die minder werken en niet overwerken die krijgen een vaste aanstelling.
zeer slecht vind ik dit.
vandaar dat ik bij de post ook nooit meer wil werken.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open en fijn bedrijf om voor te werken
Teamleider Bezorgen (fulltime) (huidige medewerker) –  Deventer20 oktober 2017
's ochtend denken dat t n saaie dag wordt en dan gebeurd er weer van alles; iedere dag is anders

Mensenkennis

Teveel

Aandacht voor de mens

Je weet nooit hoe laat je klaar bent

Je werkt met totaal verschillende mensen
Pluspunten
Auto van de zaak, top collega's en aandacht voor diversiteit
Minpunten
Structurele reorganisaties door de krimpende postmarkt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Operator (voormalige medewerker) –  Deventer17 juli 2017
Ik heb er fijn gewerkt en voor de uren die je daar werkt krijg je redelijk betaalt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een slechte organisatie
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Deventer10 juli 2017
voor de aantal uren die je krijgt in de week ligt de werkdruk te hoog bij de postvoorbereiding, vaak moet je wachten alvorens je kunt beginnen met het zetten van je post.

mijn ervaring is dat er geen tot slechte communicatie is vanuit je unitmanager.

geen functioneringsgesprekken

het zetten van de post is geestdodend werk, heb het nu twee jaar gedaan en mijn tweede contract loopt nu af. blij toe :)

geen doorgroeimogelijkheden omdat je maar 2 contracten mag werken en dan weer voor een half jaar eruit moet. dus het merendeel van de personen heeft geen affiniteit met PostNL, waardoor ze altijd mensen zoeken.
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met een mercedes sprinter naar klanten rijden
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Deventer17 februari 2017
Ik had mijn vaste route waar ik langs de klanten ging, om de post op te halen. Ik vond het fijn om op de weg te zijn, en zelf verantwoordelijk te zijn voor het op tijd bij de klanten zijn.
Het moeilijkste aan de baan was dat het verkeer soms tegen zit en je dan een oplossing moet vinden om toch op tijd bij de klanten te komen. Bij PostNL is er een fijn team dat ik ook al kende van mijn tijd als coördinator daar.
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
Ik ben heel snel door mijn 3 contracten gegaan waardoor ik er maar één jaar totaal kon werken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorgster
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Deventer12 februari 2017
Vanuit een Wajong uitkering dacht ik wat uurtjes erbij te kunnen gaan werken. Drie dagen ingewerkt, 4e dag deed ik het alleen.

Als je lichamelijke klachten hebt: niet aan beginnen!
Als je niet tegen hoge werkdruk kan: niet doen!
Je werkt onder tijdsdruk en wordt gecontroleerd. Krijgt een app op je telefoon en drukt op start als je begint.
Pluspunten
Gezellig, buitenwerk, leuke collega's.
Minpunten
75 kg mee op je fiets, je fiets heeft er enorm onder te lijden, mijn fiets is mijn eerste werkdag kapot gegaan, je werkt onder tijdsdruk, je wordt gecontroleerd, geen tijd om met buurtbewoners te praten, je krijgt fietsvergoeding van €7, - per maand of 1x in de drie maanden.
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en prettige collega's
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Deventer4 januari 2017
Prettige werksfeer, geen druk en er word goed met personeel omgegaan
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
postsorteerder (voormalige medewerker) –  Deventer9 november 2016
slecht soms goed. denken niet in oplossingen. en schrijven de helft van je gewerkte uren niet eens op.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon oke
Koerier (huidige medewerker) –  Deventer12 mei 2016
heb hier met plezier gewerkt, lekker druk leuke collega's, jammer dat het op hield.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel veel collega's
pakketten bezorger (voormalige medewerker) –  Deventer17 maart 2016
Bakwagen inladen op volgorde en de route zo snel/veilig mogelijk rijden
Pluspunten
buiten werken
Minpunten
te veel stops
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewaardeerd
Parttime postbezorger (huidige medewerker) –  deventer10 oktober 2015
gezellige en verantwoordelijke baan,heerlijk in de buitenlucht
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk verdiendend bijbaantje
postbezorger (huidige medewerker) –  Deventer, OV29 september 2015
Ik ga na het depot en kijk op het bord welke wijk ik moet doen en die post tas neem ik mee.
Ik heb erg leuke collega's en een leuke behulpzame baas.

Het minst leukste is dat als het slecht weer is je ook moet werken.
Het leukste is dat je zelf kunt beslissen wanneer je begint zolang het maar voor 6 uur rond is.

Ik heb geleerd dat je altijd moet controleren of alles goed gesorteerd zit.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
ook met slecht weer moet je werken.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bed uit springen voor een nachtelijke werkdag
Operator (huidige medewerker) –  Deventer, OV6 februari 2015
's Nachts werken kan ook gezellig zijn, dat heeft mijn deeltijd baan bij PostNL wel bewezen. Elke dag is het weer een uitdaging om de post op tijd klaar te krijgen. Echter ben ik me ervan bewust wel stressbestendig te zijn en me niet meer gek te laten maken door de snelheid of traagheid van anderen. Ik werk voor mezelf en ben met mijn eigen werk bezig.

Niet met alle collega's kan ik het even goed vinden. Daar het eigenlijk werkzaamheden zijn wat men persoonlijk dient te doen, maken we er toch een feestje van wanneer het werk het toelaat.
Pluspunten
Eigen verantwoordelijkheid
Minpunten
In de gaten gehouden worden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd een goede werkgever geweest
Postbode/ Postbusmedewerker (huidige medewerker) –  Lochem/Rijssen/Vorden/Zutphen/Deventer30 december 2014
.Altijd met veel plezier gewerkt, samen met mijn aardige collega's veel post bij de mensen gebracht zowel met de fiets als met de auto.
In de regen en in de zon .
Pluspunten
goed salaris, leuke collega's
Minpunten
werk steeds verder werd "uitgemolken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en leuke collega's
Post bezorger (voormalige medewerker) –  Deventer, OV8 september 2014
PostNL is een fijne werkgever met een duidelijke werkomstandigheden. Ik heb er met veel plezier gewerkt en veel leuke collega's gehad.
Pluspunten
Fijne voorzieningen
Minpunten
strakke tijdsregels
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's, ontspannen werksfeer
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Deventer, OV25 mei 2014
je ziet veel mensen elke werkdag, mensen zijn je dankbaar en het werk is lekker in de buitenlucht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, afwisselend, super collega's
Postnl postbode (voormalige medewerker) –  Deventer, OV1 februari 2014
Post sorteren, bestellingen klaarmaken en wegbrengen, contact met klanten, samenwerking met collega's was zeer goed en leuk.
Het beleid is de laatste jaren erg veranderd. Erg streng en de leiding kijkt je op de vingers wat erg vervelend is.
Pluspunten
Werken in de buitenlucht, geen controle van de leidinggevenden
Minpunten
Zeer ongezellige kantine/behuizing, geen leuke leiding
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiewerk op basis van een soort stukloon
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Deventer28 januari 2014
Bij Postnl is het de gewoonte om de tijd die je krijgt om je werk te doen enorm krap is ingeschat. Heb je niet genoeg aan de berekende tijd is het heel normaal dat je dan in je eigen tijd doorgaat.
Ik vind het helemaal niet erg om er wat eigen tijd in te stoppen, maar als de berekende tijd 1,5 uur is en ik ben 2,5 uur bezig vind ik dit toch minder prettig.
Verder is de communicatie over veranderingen van bepaalde regels maar matig.
Pluspunten
Het is een van de weinige bedrijven die het niets uitmaakt hoe oud je bent.
Minpunten
Het werken in eigen tijd gaat na verloop van tijd tegenstaan
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eentonig werk
voorbereider (voormalige medewerker) –  Deventer2 december 2013
ik werk hier nog niet heel lang maar ik kan wel zeggen dat dit werk niet aan mij besteed is. ik hou van afwisseling en dat is dit niet. de collegas zijn gezellig en altijd in voor een praatje.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.285 reviews
5262
4515
3377
286
145

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur