Reviews voor PostNL in Den Haag

70 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Portfolio Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag25 september 2018
Ik heb werken bij PostNL altijd als zeer prettig ervaren. Ze biedt goede arbeidsvoorwaarden en het is prima mogelijk om de balans tussen werk en privé te behouden. Doorgroeien is goed mogelijk en aangezien het bedrijf zo groot is, switchen mensen gemakkelijk van het ene onderdeel naar het andere. Doordat het zo’n groot bedrijf is, is het wel lastig om veranderingen door te voeren. Er is sprake van een een politieke arena en er zijn veel mensen nog van de oude stempel. Deze bedrijfscultuur is soms wel lastig en kan zorgen voor discussies. Daar moet je mee om kunnen gaan.

Helaas is de markt (post) zeer hard krimpende en volgde reorganisatie op reorganisatie. Daarom is het mijn keuze geweest om tijdens een reorganisatie niet te solliciteren en verder te kijken. Uiteindelijk heb ik er 9 jaar gewerkt en vond ik het tijd om ergens anders mijn bijdrage te gaan leveren.
Pluspunten
arbeidsvoorwaarden, vrijheid en flexibiliteit
Minpunten
Politieke arena, krimpende markt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkgever
Consultant Salesforce (voormalige medewerker) –  Den Haag17 juli 2018
Uitstekende balans tussen werk en privé. Je kan ondernemen als je zelf de kansen pakt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve en moderne omgeving met veel kansen en doorgroeimogelijkheden
manager (voormalige medewerker) –  Den Haag1 juli 2018
Veel uitdagingen om middels één strategie een bedrijf te managen dat te maken heeft met zowel een neerwaarts brievenbedrijf als een opwaarts pakkettenbedrijf.
Pluspunten
Goede werk- privé-balans
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interesant bedrijf
Dienst Specialist IT Service Desk (huidige medewerker) –  Den Haag3 juni 2018
In deze tijd van veranderingen moet ook PostNL de buikriem aantrekken. Dit gaat niet zonder slag of stoot.
De veranderingen en innovaties zijn nodig. Dit komt niet altijd ten goede van de kwaliteit die geleverd moet worden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL is een goede werkgever met een goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.
Auditor (voormalige medewerker) –  Den Haag23 mei 2018
Bij PostNL heerst een goede balans tussen werk en privé.
Als auditor heb ik altijd de gelegenheid gehad om een eigen invulling te geven aan de ingeplande werkzaamheden.
De bedrijfscultuur is de laatste jaren sterk veranderd van autoritair en bureaucratisch naar een cultuur van samenwerking en openstaan voor de ideeën van anderen.
Ik veel geleerd in de diverse functie die ik binnen PostNL in 32 jaar heb mogen vervullen. Hierdoor ben ik uitgegroeid tot een zelfverzekerd persoon, iets wat ik 20 jaar geleden niet had kunnen bedenken.
Pluspunten
Eigen vrijheid van invulling van je werkzaamheden
Minpunten
Ontslag/overcompleet door krimpende postmarkt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg fijn bedrijf
Senior Controller (huidige medewerker) –  Den Haag21 mei 2018
Fijn bedrijf om voor te werken. Veel aandacht voor de mensen en veel carrieremogelijkheden. Informele organisatie die continu in beweging is.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer, concrete opdracht met veel vrijheid tot eigen tijdsindeling
Implementatiemanager Pakket- en briefautomaat (voormalige medewerker) –  Den Haag3 mei 2018
Dynamische werkomgeving in zeer concurrerende industrie.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Aanname medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag4 maart 2018
Goed bedrijf door slecht beleid van de regering in problemen gekomen..

Teveel concurrentie en daardoor minder post.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Den Haag15 februari 2018
Super leuke collega's. Veel gezelligheid voordat je gaat werken en in de pauzes.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf waar je van veel mensen kunt leren
Applicatie Consultant (voormalige medewerker) –  Breda en Den Haag29 augustus 2017
Veel geleerd en ben doorgegroeid van klantenservice naar een hoofdkantoor functie, ik heb daar geleerd om de brug te slaan tussen de business en IT. Ik heb daar mooie projecten mogen realiseren, zoals Knowledge modules implementatie bij diverse bedrijfsonderdelen.
Veel leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn gewerkt
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag28 augustus 2017
Ik heb diverse jaren bij PostNL gewerkt in verschillende functies bij verschillende afdelingen. En nu weer toe aan een nieuwe uitdaging!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed georganiseerde werkgever
Sr. Account Manager (huidige medewerker) –  Den Haag23 april 2017
Binnen PostNL heb ik gemerkt dat je als werknemer gewaardeerd wordt voor je inzet en de ruimte krijgt en gestimuleerd wordt jezelf te ontwikkelen.Er is geen 9 tot 5 mentaliteit en bent vrij het invullen van je werkzaamheden en werktijden, terwijl er wel duidelijke communicatie en grip met je manager is op gestelde bedrijfs- en persoonlijke doelen.
Er wordt duidelijk van bovenaf een strategische koers bepaald en dat kan ook zonder meer personele consequenties hebben. Uiteindelijk is ook de aandeelhouder bepalend in wat doelstellingen worden, hetgeen soms niet reëel is.
In mijn ogen wordt de persoonlijke carrière bij management boven het bedrijfsbelang of klantbelang gesteld, hetgeen ik betreur.
Pluspunten
flexwerken, goede secundaire voorzieningen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Teamleider Productie (voormalige medewerker) –  Den Haag13 februari 2017
Geweldig omgeving om te werken , gezellig personeel . Helpt jongeren hun werk enthousiasme goed op te bouwen , brengt o.a perspectief tot leven binnen een organisatie .
PostNL biedt in December maand altijd de mogelijkheid dat oude werknemers kunnen komen meedraaien met het process .
Pluspunten
Gratis parkeren
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNl is een prima bedrijf
Medewerker administratie (voormalige medewerker) –  Den Haag, Amsterdam2 februari 2017
Ik heb 41 jaar met veel plezier bij PostNL gewerkt.
Altijd met prettige collega's. Meestal in een goede werkomgeving. Voor een goed salaris en een eerlijke CAO.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vanwege een krimpende postmarkt een zeer dynamisch bedrijf
Senior Controller (voormalige medewerker) –  Den haag28 januari 2017
goede organisatie als je houd van verandering. De organisatie is namelijk continue bezig met het uitvoeren van reorganisatie plannen.
Pluspunten
fijne collegas
Minpunten
sobere secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima baan
Postbezorger (huidige medewerker) –  Den Haag22 januari 2017
Soms onhandig geregeld ivm werktijden, wijken, maar over het algemeen goed
Pluspunten
Eigen tijden bepalen, veel vrijheid
Minpunten
Geen toilet, weinig hulp met de fiets
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemeen
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Den Haag20 januari 2017
lichamelijk werk .vriendelijke mensen en collega
koerier zijn niet heel moeilijk, maar als het weer niet goed is dan worde het beetje moeilijk. het contact met mensen is het leukste
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima company
Financial Controller (voormalige medewerker) –  Den Haag12 januari 2017
Betrokken, toegankelijk, breed qua functies kortom een bedrijf wat gedurende lange tijd zal blijven boeien
Pluspunten
Goede loopbaan ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, matige leiding
medewerker Facikity Desk (voormalige medewerker) –  Den Haag11 januari 2017
PostNL is een goede werkgever met relatief goede salarissen.
Door dalende postvolume genoodzaakt de broekriem aan te halen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiemedewerker
Medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag19 december 2016
Sorteren pakketten in bedrijf
Samenwerken met collega's
2 of 3 leidinggevenden op de werkvloer
Fysiek werk
Je bent bezig en hoeft niet veel te lopen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur