Reviews voor PostNL in Den Bosch

55 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.352 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig
Wordt goed opgeleid (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch1 november 2019
Was echt super zou er graag weer gaan werken als ik het moest aan raden zou ik dat zeer zeker doen de sfeer is echt super en je krijgt leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
best leuk
sorteerder/trucker (voormalige medewerker) –  Den Bosch9 september 2019
Het werk zelf is prima , maar teamcoaches denken alleen maar aan HUN score en sollen dus teveel met personeel
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werken
Planbalie (voormalige medewerker) –  Den Bosch6 april 2019
vrindelijk mensen, leuk baan gehad, elk dag iets anders
Pluspunten
koffie, chocomel gratis
Minpunten
weiniger uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk
pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Den Bosch28 juni 2018
hoe je met mensen moet praten over pakketbezorger en je ziet hoe de mensen zijn
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving/ incompetent management
Coördinator uitvoering (voormalige medewerker) –  Den Bosch4 januari 2018
Een gezellige werkomgeving met een variërende samenstelling van enthousiaste medewerkers per locatie. Helaas geleidt door onkundige mensen. Daarmee het type schoolvoorbeeld van mismanagement en vriendjespolitiek, met als gevolg een catastrofe van reorganisaties en verloop van kennis.
Pluspunten
Goed loon. Werkmogelijkheden voor starters en ouderen.
Minpunten
Geen vaste arbeidscontracten.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Den Bosch30 november 2017
Prima bijbaan waar weinig mogelijk tot doorgroei in zit.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te kort gewerkt om een goede review te geven
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Bosch24 augustus 2017
Ik heb er maar een paar maanden gewerkt en ben van die 3 maanden maar 5x ingepland. Dit was te weinig voor mij. Het werk was ook te zwaar omdat ik zwanger was.
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met geweldige kansen als je in de Randstad
Controller (voormalige medewerker) –  Den Bosch19 juni 2017
Mooi bedrijf met vele mogelijkheden als je in de Randstad woont. Je komt met vele facetten van het bedrijfsleven in aanmerking en krijgt veel vrijheid bij het uitoefenen van je functie
Pluspunten
Veel vrijheid bij uitvoeren functie
Minpunten
Veel reorganisaties, alles wordt gecentraliseerd
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Reorganisatie na reorganisatie
machineoperator (voormalige medewerker) –  Den Bosch24 mei 2017
Door de vele reorganisaties is een werkplek erg onzeker.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne tijd, jammerlijk genoeg seizoenswerk
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch10 mei 2017
Het was een fijne tijd.
Natuurlijk zijn er altijd wat mindere dingen.
Het enige dat mij af en toe niet zo beviel was de negativiteit van sommige mensen, helaas is dat onvermijdelijk bij grote bedrijven.
Gelukkig was die groep niet groot en kan ik zeggen dat het jammer was dat dit werk tijdelijk c.q. seizoenswerk is.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Soms weinig te doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden
Controller (voormalige medewerker) –  Den Bosch4 april 2017
Een mooie loopbaan gehad, nadat het bedrijf me met studiefaciliteiten heeft geholpen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf
Kwaliteitsadviseur (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch2 maart 2017
Bedrijf waar je tot voor kort je ei kwijt kon. Nu helaas niet meer. De waardering die ik heb aangegeven gaat over de periode die ik bij PostNl heb gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Bosch16 februari 2017
Goede productie kunnen draaien en toch gezellig met met elkaar overweg kunnen. Jammer alleen dat ik er via het uitzendbureau zat.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was wel een leuke bijbaan, verdiende wel lekker
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Bosch31 januari 2017
Was wel een leuke bijbaan, verdiende wel lekker. Was wel gezellige werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opzich te doen
sorteerder (voormalige medewerker) –  Den Bosch27 januari 2017
Opzich wel leuk, wat oudere collega's en rotwerktijden en belabberde communicatie met uitzendbureau Manpower
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
slechte communicatie van Manpower
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer productieve ervaring gehad (100.000 poststukken per dag verwerkt!
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Den Bosch12 januari 2017
Mijn leukste werkervaring en referenties en complimenten wat ik heb gekregen! Mijn baas noemde mij chef en zij altijd: jij bent er ook altijd of het nu 's-ochtends is of 's-avonds of in de nachten of overdag. Leuke reacties ook van de chef die vaak tegen mij gezegd heeft dat ik een topprestatie geleverd had! Helaas door het terugdringen van de post en dat ik werkte voor uitzendbureau Olympia en later voor uitzendbureau Manpower verviel de werkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel onrustig bedrijf door de vele reorganisaties.
Verkeersregistratie (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 december 2016
Medewerkers weten niet waar ze aan toe zijn wat de toekomst betreft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
Voorbereider (voormalige medewerker) –  Den Bosch4 november 2016
In voorbereiding voortaan veel productie. Door tijdslimiet dat de post klaar moet staan voor vervoer naar depots veel tijdsdruk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaalde baan met een mindere sfeer
Medewerker Collectie (huidige medewerker) –  Den Bosch17 oktober 2016
Soms wat stressvol werk, mede door de leidinggevenden die zich teveel stressen terwijl het werk gewoon goed gaat. Het salaris is, voor een student als ik, zeer goed te noemen. De werkomstandigheden verschillen per seizoen, omdat we vooral buiten werken.

Wat ik hier geleerd heb:
- Leiderschap tonen
- Discipline
- Zorgvuldigheid
- Consistentie
- Teamwork
Pluspunten
Zeer goed salaris
Minpunten
Stressvolle leidinggevenden en slechte planning van voorzieningen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice
sorter (voormalige medewerker) –  denbosch9 augustus 2016
On a normal day, the warehouse would be working at a natural fast pace. I learnt about teamwork and getting along with co-workers.
The hardest part of the job was keeping up the stamina as carrying loads would become very tiring after a while.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.352 reviews
5270
4535
3397
293
157

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur