Reviews voor PostNL in Breda

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.458 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Postbode/chauffeur (voormalige medewerker) –  Regio breda1 november 2019
Fijn en goed bedrijf om te werken,heb het er 48 jaarvolgehouden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk in overvloed
postbezorgster (huidige medewerker) –  Breda23 oktober 2019
vaak zwaar werk
te weinig personeel.
te weinig betaald worden.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verpeste sfeer Unit 6 door pestende persoon die werk moet verdelen
Werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Breda, Unit 631 januari 2019
Helaas gaat er door hoofd van de afdeling verkeerd met informatie van de personeelsleden omgegaan. Degene die is aangesteld om alles in goede banen te lijden pest mensen op de werkvloer en die wordt dan ook nog de handen boven het hoofd gehouden
Minpunten
Vuile werkomgeving, met personeelsgesprekken wordt verkeerd omgegaan
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Tele account manager (voormalige medewerker) –  Breda25 juli 2018
Het betreft een typische kantoor baan bij een sales functie.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fysiek zwaar, redelijke vergoeding
postbezorger (voormalige medewerker) –  Breda29 maart 2018
Fysiek zwaar werk en de verdiensten mogen beter, je moet in- en uitklokken en je werk binnen een bepaalde tijd af hebben. Geen doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
lekker buiten (mits het slecht weer is)
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
haalt bij een depot post op en gaat dan de straat op
postbezorger (huidige medewerker) –  Breda22 februari 2018
Het werk doe je alleen. De weersomstandigheden zijn niet altijd prettig maar daar kan je op kleden. Je bent wel vrij hoe je werk indeelt als je alles maar op tijd bezorgt
Pluspunten
Hebben soms een versnappering liggen
Minpunten
soms is het heel veel en soms heel weinig werk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet te ingewikkeld en gezellig werk maar slechte werkgever.
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Breda21 februari 2018
Bij PostNl moet je voorbereid zijn op hoge werkdruk, maar 1 betaalde pauze van 10 minuten, ongeacht het aantal uren wat je draait, grote onzekerheid omdat je geen vast contract krijgt en er constant wijzigingen doorgevoerd worden waardoor er nog minder mensen nodig zijn.

Ik had persoonlijk een directe meerdere die erg a-sociaal, neerbuigend en bot was en daar werd door de teamleider niets aan gedaan.

Als je dan voor je recht op komt wordt je contract niet verlengd, dus niemand durft verder iets te zeggen.

Je mag niet ziek zijn en ben je niet snel genoeg dan kun je het wel vergeten. Geen hulp, geen advies, geen waarschuwing, je ligt er gelijk uit. (tenminste.. in mijn geval). Alles draait om de productie en als mens stel je daar niets voor.

Maar de collega's zijn leuk en het werk niet moeilijk en het is er vaak heel gezellig. Je moet alleen van je meerderen niets verwachten.
Pluspunten
Veel vrije tijd, gezellige collega's, niet te moeilijk werk
Minpunten
Hoge werkdruk, slecht management, geen baangarantie
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post nl
autobedrijf chauffeur autobedrijf (huidige medewerker) –  Breda25 januari 2018
fantastische werksfeer , goede teamleiders , begrijpen het vak , staan je bij waan neer nodig .
door weer en wind zorgen dat alles veilig en op tijd aankomt.
doorzetting vermogen en het mooiste klant contact.
Pluspunten
positief sta klaar voor anderen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukke leuke gezellige werkomgeving
postbode / machine operator van 1996 (voormalige medewerker) –  breda/roosendaal30 december 2017
was een mooi bedrijf maar door internet en diverse reorganisaties was de uitdaging voor mij weg.
het leuke van de baan was het contact met de mensen op straat.
het moeilijkste was de begintijd ( 4 uur beginnen )
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
aanvangstijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Bezorger (voormalige medewerker) –  Breda17 juli 2017
Gezellig. Leuk sfeer. Aardige collega's. Multi cultureel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Behoorlijk hierarchisch bedrijf
Design Studio Customer service (voormalige medewerker) –  Breda10 april 2017
Het is een leuk bedrijf om voor te werken. Het is alleen zonde dat men niet in staat is goed te kunnen innoveren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn PostNL tijd well spend
Allround projectmedewerker (huidige medewerker) –  Breda7 december 2016
PostNL is een kleine organisatie binnen een grote organisatie. Naast targets is gezelligheid een belangrijk onderdeel van de dag. Ik heb het hier zeker naar mijn zin gehad, maar nu is het tijd voor iets anders. Fysiek en sociaal contact met mensen.
Pluspunten
Sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed & gezellig team , na het werken in de pauze gezzelig kletsen & dan weer aan de slag
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Breda23 september 2016
het was n goede ervaring om in n magazijn / postssorteer omgeving te werken je bent steeds in beweging & leert dan zo ook snel & nauwkeuriger te werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
postbode (huidige medewerker) –  Breda6 maart 2016
genoeg leuk werk.
Eerst kijken wat je moet doen.
Dan beoordelen, hoe je die dag het beste kan gaan werken.
Vervolgens alle benodigdheden ophalen.
Auto controleren, en dan aan de slag gaan.
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
leiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aan Sales projecten geen gebrek bij PostNL
Junior Account Manager (huidige medewerker) –  Breda, NB7 januari 2016
De afgelopen jaren heb ik uitgebreide kennis opgedaan en diverse Sales functies vervuld bij PostNL.
Mijn kerntaken waren onderandere: groepen coachen, waaronder leiding geven aan medewerkers en hen op de werkvloer coachen om het optimale uit het klantcontact te halen van klachten tot verkoop vanuit een breed scala producten en ook het binnenhalen van nieuwe contracten wat ik voornamelijk deed door telefonische acquisitie en klantbezoeken. Zodra een prospect klant was geworden werd ik de Account Manager en onderhield ik de zakelijke relaties. Ik ben gewend om met targets te werken. Vorig jaar heb ik drie onderscheidingen gehad van drie verschillende Sales Managers, aangezien ik meerdere teams heb ondersteund naast mijn huidige functie. Mijn target heb ik twee keer overstegen,alleen uit koude acquisitie, en daarom heb ik het afgelopen jaar afgesloten met een zeer goed als eindbeoordeling. Via een BOP traject bij PostNL heb ik een buitendienst training gevolgd, deze heb ik goed afgerond en een onbepaald contract gekregen.
Pluspunten
diversiteit van taken
Minpunten
doorstroming (post is een krimpende markt)
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bezorger (voormalige medewerker) –  Breda, NB5 januari 2016
Leuke baan,

Lekker bij post NL gewerkt.

Geen verdere op of aanmerkingen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezonde werkomgeving vanwege het vele lopen en fietsen
postbezorger (voormalige medewerker) –  Breda, NB21 juli 2015
ik begin met de voordelen van het werk als postbezorger.
Het is heel prettig dat je buiten werkt en in principe je eigen baas bent binnen het kader van de regels. Ik ben hier echt gehard in het zelf indelen van mijn tijd omdat ik me niet hoefde te melden en gecontroleerd werd, alhoewel het echt moeilijk was om bij slecht weer jezelf op te pakken en naar buiten te gaan.
maar zeker een prettige baan als je toe kunt met een minimum salaris.
Pluspunten
vrijheid en veel beweging
Minpunten
je moet door weer en wind
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerking
postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Breda, NB7 juli 2015
samen met mijn team alles op tijd klaar hebben, goed gevoel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
postvoorbereider (huidige medewerker) –  Breda20 mei 2015
PostNL is een gezellig bedrijf om voor te werken. Er zijn duidelijke richtlijnen en je weet precies wat je moet doen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fysiek zwaar, wel in buitenlucht, slecht betaald.
postbezorger (huidige medewerker) –  Breda14 april 2015
Een moeilijke baan is het niet, alert moet je wel blijven, zorgen dat de juiste post op het juiste adres binnen komt en je werkt altijd zelfstandig. Veel valt er niet te leren, het vergt doorzettingsvermogen en je moet fysiek sterk zijn. Over het algemeen heb je leuke collega's die je soms ziet. Je werkt meestal 's middags omdat de post nog gesorteerd word in de ochtenduren.
Pluspunten
werken in de buitenlucht, als je daar van houd.
Minpunten
hard werken voor weinig geld.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.458 reviews
5288
4582
3417
2108
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur