Reviews voor PostNL in Arnhem

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.348 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
buen ambiente de trabajo
logistica (voormalige medewerker) –  arnhem holanda17 oktober 2019
aunque es un trabajo duro y físico ,no se hace muy difícil gracias a la cooperación entre trabajadores y el buen ambiente . tambien se aprende muchos idiomas y a ver como es la vida en otros paises gracias al ambiente multicultural que ofrece holanda y post nl
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s bij het ontvangen van de post op het depot
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Arnhem16 juli 2019
Het is een leuke parttime baan, altijd buiten en onder de mensen.
Pluspunten
Zelf je tijden indelen, tot op een bepaalde hoogte
Minpunten
Door weer en wind
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
momenteel zeer chaotisch ivm reorganisaties
Voorbereider (voormalige medewerker) –  Arnhem2 juli 2019
Bijna 2 jaar met plezier gewerkt bij PostNl. Helaas neemt postnl geen mensen (meer) in vaste dienst. Ondanks alle hectiek en vele reorganisaties in een relatief korte periode, heb ik er met veel plezier gewerkt.
Pluspunten
vroege werktijden
Minpunten
geen mogelijkheden vaste aanstelling
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf ,maar hard werken
Postbode ass groepsleider Postbode Plus Planner (voormalige medewerker) –  Veenendaal / Arnhem10 januari 2019
Een fantastisch bedrijf om voor te werken ,en goede betaling.
Pluspunten
Alles goed geregeld
Minpunten
?
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ideaal te combineren met studie of gezin. werk in de ochtenduren
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Arnhem30 augustus 2018
Het is geen uitdagend werk maar leuk om te combineren met een studie of iemand die een paar uurtjes in de ochtend wil werken.
Er is wel werkdruk omdat de post voor een bepaalde tijd voorbereid moet zijn voor de postbode.
je moet nauwkeurig kunnen werken omdat de post op volgorde wordt gelegd.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een postbedrijf met afnemende omzet
HR Adviseur (voormalige medewerker) –  Arnhem10 juli 2018
Een leuke werkgever, zorgt voor dynamiek. hiërarchische bedrijfscultuur. informeel, schouders eronder.
Voldoende ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing.
Volop en altijd in een reorganisatie wat zorgt voor onrust, en ontevredenheid onder het personeel. Vanuit HRM de uitdaging om dit te managen en medewerkers toch aan te zetten tot het behalen van de doelstellingen.
Pluspunten
flexibele werkgever
Minpunten
reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiale colega's, goede werksfeer
chauffeur pakketdienst (voormalige medewerker) –  Arnhem1 november 2017
Prettig om te werken. Goede collega's. Gezellig. Gratis koffie .
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker buiten werken met leuke collega's
Postbode (voormalige medewerker) –  Arnhem26 april 2017
Mijn tijd bij PostNL heb ik goed ervaren. Het werk was zwaar maar wel goed te doen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
voorbereider (huidige medewerker) –  Arnhem14 november 2016
ik heb het heel erg naar mijn zin bij postnl.
ik heb in de afgelopen jaar veel geleerd over voorbereiding van het post. ik kan met alle collega's goed opschieten. alleen de werkdruk is wat hoog maar je moet stressbestendig zijn en dat ben ik. als je precies weet wat je moet doen heb je een leuke baan.
Pluspunten
gratis fruit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Arnhem25 juli 2016
Goed bedrijgf betaal goed goede werksfeer redelijke afvloeings regeling
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving voor parttimers.
Medewerker binnen. (huidige medewerker) –  Arnhem, GE8 juni 2015
Dit bedrijf is zeer leuk voor parttimers. Goed betaalde baan en leuke extra's bij de PV. Mensen onderling gaat vaak goed geen ontwikkelingsmogelijkheden.
Pluspunten
Gratis koffie.
Minpunten
Chaotisch bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige bedrijf
Chauffeur (huidige medewerker) –  Arnhem, GE12 mei 2015
ga helaas weg ivm lage salaris.

het is erg drukke werk wat ik deed was een allround chauffeur door hele Nederland door.

wil graag iets vast met mooie salaris
Pluspunten
rustige tijden
Minpunten
slechte leiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was altijd gezelig onder mekaar
postbezorger (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE21 maart 2015
ik werk graag in team verband ik vindt het gezelig om met mensen een praatje te kunnen maken
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is prettig werken maar door reorganisatie moeten we ander werk gaan zoeken
breng post rond in buiten gebieden in de postauto (huidige medewerker) –  arnhem4 december 2014
het is prettig werken bij postnl.maar door reorganisatie moeten we ander werk gaan zoeken wat ik erg jammer vind,maar ga liever van werk naar werk.
Pluspunten
alles goed geregeld
Minpunten
eigenlijk geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE25 maart 2014
Zelfstandig werken in teamverband communicatie is informeel maar zeer goed.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk in de Buitenlucht
Postbezorger (huidige medewerker) –  Arnhem, GE16 oktober 2013
Het werk is leuk, maar soms ook zwaar. Het fijne is dat het veel zelf is in te delen en daardoor goed is te combineren met school of gezin.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever, maar weinig doorgroei mogelijkheden.
postbesteller/voorbereiding wijken (voormalige medewerker) –  Arnhem5 september 2013
EEn leuke, productieve baan,zowel zelfstandig als in teamverband.
Communicatie liet nog al eens te wensen over.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL is een leuke werkomgeving
Data-Typiste (huidige medewerker) –  Arnhem, GE10 augustus 2013
PostNL is een leuke werkomgeving met fijne collega`s waar tijdsdruk belangrijk is en geleerd heb daar goed mee om te kunnen gaan en het werk altijd leuk blijft
Pluspunten
alles is bespreekbaar
Minpunten
dat het bedrijf sluit in december 2013
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over PostNL

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.348 reviews
5270
4534
3396
293
155

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur