Reviews voor PostNL in Amsterdam

64 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.352 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 maart 2019
soms maak je wel lange werk uren tijdens drukke periode
Pluspunten
flexible
Minpunten
harde werken en lange uren soms
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ict frans arabisch arab productie techniek magazijn export import
sorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 februari 2019
ict frans arabisch arab productie techniek magazijn export import
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 januari 2019
ik heb een heel leuke tijd gehad bij dit bedrijf en leuke collegas
Pluspunten
minder stress werk
Minpunten
lange reistijd met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Koerier (huidige medewerker) –  Amsterdam23 december 2018
Leuke ervaring, gezellig en informeel. De connectie met de klanten was het leukst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en Leerzaam
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 oktober 2018
Postadministratie internnat en aangetekende post.
Pluspunten
Veel training on the job
Minpunten
soms te ambtelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk sfeer en collega’s
post sorteren en pakketten bezorgen (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 augustus 2018
Ik heb gewerk bij post nl scip ,en leuke tijd gehad (het verwerken van melkpoeder en het laden en lossen van pakketten ..
Pluspunten
Sport activiteiten en
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 juni 2018
het werken met mensen maar ook om in team verband samen dingen tot een goed einde te brengen.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier gewerkt binnen bezorging bedrijfspost, normaal postbezorgen was niet prettig
Bedrijfspostchauffeur, sorteerder en opleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 maart 2018
Een aantal jaren naast mijn studie voor destijds TNT post bedrijfspost in de ochtend tussen 6-10uur bezorgd, 20u pw parttime.
Was destijds een leuk team en arbeidsvoorwaarde waren redelijk voor elkaar. Helaas veranderde alles bij reorganisatie en moesten bezorgers allemaal zeperd worden en onder veel minder goede arbeidsvoorwaarden werken.

Om af en toe uren te compenseren als ik door mijn studie niet aan mijn 20uur kwam deed ik dan op de zaterdag normale postbezorging.
Dit was zwaar werk, slecht ondersteunt(bijv. Hoe kringloop de post in de wijken waar ik bszorgen moet?) met als gevolgd dat het werk onnodig intensief was en er altijd overuren gemaakt moesten worden die niet betaald werden.
Over het algemeen waren collega’s opende werkvloer heel vriendelijk en werkten er bijna alleen leuke mensen bij post nl. Collega’s waten over het algemeen sociaal en behulpzaam naar elkaar toe.
Wat ik wel helemaal heb gemist binnen de bedrijfscultuur is de mogelijkheid door te groeien binnen de organisatie, ook haakt daar op in dat vaak mijn mening het bedrijf faalde om ervaren medewerkers (die duidelijk over de benodigde capaciteiten beschikten en het bedrijf van binnen naar buiten kende) te herkennen en selecteren om deze de mogelijkheid te geven door te groeien binnen de organisatie(en evt intern verder op te leiden).

In plaats daarvan kwamen er managers zo uit de schoolbanken rollen met het benodigde papiertje maar geen enkele ervaring of kennis van het bedrijf.
Dit zorgde soms voor rare situaties, en het kwam de werksfeer en de geleverde kwaliteit niet ten goede.
Pluspunten
Leuke collega’s, zelfstandig werken, veel buiten
Minpunten
(Tegenwoordig) slecht betaald, geen goede arbeidsvoorwaarden, en top down een slechte feeling met elkaar binnen de organisatie
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eğlenceli deneyim
Koerier (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 januari 2018
Değişik müşteriler değişik koşullar sürekli yeni deneyimler
Pluspunten
Sürekli yeni yerler yeni müşteriler
Minpunten
Çalışma saatleri
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie werk
SMK post sortering (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 december 2017
Niet veel geleerd, was enkel hard werken , eentonig werk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review PostNL
Koerier/bezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam18 november 2017
De werkdag begint om 9:30u, afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de pakketten eindigt de werkdag tussen 20:00u en 23:00u.

- Om 9:30u worden de pakketten zorgvuldig op adres gestapeld in de bus. Vanuit de loods vertrek ik naar de wijk, om de pakketten te leveren aan particulieren en bedrijven.

*Belangrijkste wat ik heb geleerd is structuur aan brengen aan het begin van de dag zodat een werkdag soepel verloopt.

* Moeilijkste van de baan is dat ik nooit weet hoeveel pakketten ik moet leveren. Hierdoor weet ik niet hoe laat ik thuis ben.

* Leukste van de baan is dat zelfstandig te werk kan gaan en ik de verantwoordelijkheid heb over mijn bus en de pakketten
Pluspunten
eigen tijd indelen
Minpunten
niet wetend hoe laat de dag eindigt.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving in teamverband
Zaterdagmedewerker/postbode (huidige medewerker) –  Amsterdam26 september 2017
Het werk is fysiek zwaar, aangezien je best veel post moet tillen/ ingooien en dus lange tijden zit op een stoel of voor een kast staat.
Er wordt wel geleerd om klantvriendelijk, werkgericht en nauwkeurig te werk te gaan. Verder heb je in de meeste teams gezellige en leuke collega's die het werk minder zwaar en zeer leuk maken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexible
Postbezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam22 september 2017
A good company to work for with flexible working hours which suited my needs at the time
Pluspunten
Flexible working hours
Minpunten
Salary
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2017
Bij Postnl was ik verantwoordelijk voor de antwoord stukken die naar de ziekenhuizen gaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Medewerker beheer&ondersteuning (huidige medewerker) –  Amsterdam11 april 2017
Positieve ervaringen. Goede werksfeer en veilige werkomgeving
Pluspunten
prettige werkomgeving
Minpunten
inkrimpend bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postsorteerder en Logistiek Medewerker
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 maart 2017
Eerst werd ik voor de kerstperiode aangenomen, maar omdat ik goed werkte mocht ik langer blijven als postsorteerder. Daarna heb ik bij de Internationale Pakkettendienst van PostNL gewerkt. Zwaar werk, maar ik kwam er goed uit de voeten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdaging
Postbezorger / Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2017
Buitenwerken is een interessante uitdaging geweest.

Om mijn buurt beter te leren kennen en het Nederlandse weer aan te kunnen, koos ik voor dit werk.

Ik heb hele leuke collega's gehad, heel veel geleerd over hoe de post werkt en de verandering dat de internet met zich meebrengt.

Het leukste is de sfeer met de collega's en dat ik kon leren hoe de postcodes werken.

Het moeilijkste is dat het zwaar werk is, het is slecht voor je rug.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, productieve werk omgeving
Magzijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 februari 2017
Voor sommige zwaar werk, ligt aan de plaats waar je staat. Iedereen wordt door de leiding gewaardeerd. Helaas was er door het werk aanbod niet voor alle uitzendkrachten voldoende werk.
Pluspunten
gratis koffie en goede collegas
Minpunten
Eentonig en onvoldoende werk, hierdoor veel wisselende uitzendkrachten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke kantine
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 februari 2017
niks bijzonders geleerd dan behalve jou norm met aantallen behalen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk met weinig waardering
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 januari 2017
Er wordt wel van de mensen verwacht dat ze zich uit de naad werken, maar er staat weinig tot niks tegenover.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.352 reviews
5270
4535
3397
293
157

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur