Reviews voor PostNL in Amersfoort

36 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.350 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort10 augustus 2018
Heb er een paar maanden gewerkt heb alleen maar probleem gehad met salaris krijgen of het was te weinig of veel te laat veel overuren worden niet betaald
Ben blij dat ik er wegben
Pluspunten
Hard werken veel op de weg
Minpunten
Salaris word moeilijk uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bv
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort14 juli 2018
met plezier gewerkt. Helaas met teleurstelling weg door vriendjespolitiek.
Pluspunten
machtige bedrijf
Minpunten
vriendjes politiek
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderbetaald werk niet aan beginnen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort27 maart 2018
De normtijden voor de bezorgronde worden 2 maal per jaar naar beneden bijgesteld. De fietsvergoeding is net genoeg om een nieuwe band te betalen. Management is alleen met prestaties bezig en bezuinigen. Ook pakjes bezorgen met aanbellen hoort er tegenwoordig bij. Vakantie voor het volgende jaar moet je al in november opgeven. Zaterdag is een verplichte werkddag en maximaal 2 zaterdagen mag je verlof per jaar. Gewone postbezorgers krijgen geen zaterdag toeslag.
Pluspunten
buiten werken
Minpunten
onderbetaald werk
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pakker bezorging voor postNL
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort25 september 2017
Een aantal maanden pakketten bezorgd voor PostNL in de regio Amersfoort.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun work place with great colleagues
Postman (voormalige medewerker) –  Amersfoort25 juni 2017
PostNL is one of the largest Post delivery services in thr Netherlands. Being part of the company is like being part of a family. The team managers are friendly and understanding.
Pluspunten
Decide when you start as long as you're finished before 6pm, outside, walking is healthy
Minpunten
Outside with bad weather can be unfortunate
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk om te werken maar weinig uuren
brieven sortierder (voormalige medewerker) –  Amersfoort25 mei 2017
ik zal niet terug willen als post sortierder,zwaar werk met weinig compensatie
Pluspunten
gezelige team
Minpunten
pauze is 15 min.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel simpel werk
Postbezorger (voormalige medewerker) –  amersfoort7 mei 2017
Ik wilde graag meer werken maar die mogelijkheid bestaat daar niet
Pluspunten
geen
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden en te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werkomgeving en goede leiding
Sorteermedewerker (huidige medewerker) –  Amersfoort7 april 2017
Ik werk graag als sorteermedewerker door de gezelligheid en leuke werkomgeving plus dat de leiders staan altijd klaar om je te helpen en .
Pluspunten
Gratis eten en drinken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfekto
Sortowacz (voormalige medewerker) –  Amersfoort3 april 2017
Póki co najlepsze miejsce pracy z jakim mogłem się zetknąć, niesamowita atmosfera, ludzie tak samo, kraj dla ludzi, pozdrawiam.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige werkomgeving en leuke collega's
werkvoorbereider/postsordeerer (voormalige medewerker) –  Amersfoort19 maart 2017
Leuke uitdaging geweest, altijd goede werksfeer, en op donderdag heerlijk een stuk fruit. ik heb mij hier zeker de afgelopen 2 jaar heel erg thuis gevoeld. Helaas is het nu naar Nieuwegein vertrokken!
Pluspunten
Elke donderdag fruit
Minpunten
niet zo'n schone werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL is een stabiele werkgever waar het meeste tot in de puntjes is verzorgd.
Postbezorger (huidige medewerker) –  Amersfoort20 januari 2017
Het werk als postbezorger vergt soms een behoorlijke fysieke belasting. Het werk is puur solistisch hetgeen het ook een eenzaam beroep maakt. Door de afhankelijkheid van aanvoer van werk ben je voor enkele uurtjes werk soms een hele dag kwijt. Het soort dienstverlening en de leuke omgang en interactie met mijn collega's maakt het werk de moeite waard.
Pluspunten
vrijheid in het werk.
Minpunten
secundaire arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer altijd gezellig
logistiek medewerker (huidige medewerker) –  amersfoort21 oktober 2016
Van tijd tot tijd taart, koekjes of ijs. Dat hoort er allemaal bij!
Ik heb hier veel geleerd van de logistieke sector. Ook wat extra handelingen geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Bezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort6 september 2016
Ik heb gewerkt als bezorger en heb daar veel van geleerd onder andere klanten te woord staan, contacten opbouwen mijn collega's waren altijd tevreden over me en me opdracht gever zelf ook, het moeilijkste van de baan zelf is altijd op tijd komen want als je file onderweg heb probeer je altijd weer op tijd te komen of een andere weg te vinden. maar in de meeste gevallen ben ik altijd op tijd.

leukste aan het baan vond ik het auto rijden zelf het is rust gevend.
Pluspunten
Gratis ontbijt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
koerier (voormalige medewerker) –  Amersfoort19 mei 2016
al deze functies waren super .
ik heb veel geleerd .
behalve de functie verkoper ben ik bereid om alle beroepen te mogen verrichten .
ik ben er klaar voor alleen u nog .
Pluspunten
altijd lachen
Minpunten
werkgever die misbruik van je maak
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig buiten werken
Postbezorger (huidige medewerker) –  Amersfoort, UT24 januari 2016
Als collega's hebben we een goede band met elkaar. We staan voor elkaar klaar en proberen voor elkaar situaties op te vangen.
Ik ben postbezorger op de scooter, helaas kan ik nu niet meer bij collega's bijspringen.
Het moeilijkste aan deze baan is de sneeuw en kou.
Het leukste is het contact met de klanten en het buiten zijn.
Minpunten
Weinig financiele vergoeding voor hard werken
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne bedrijf met ontspannen werksfeer
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort, UT8 januari 2016
een prima bedrijf waar alles goed en gecoördineerd verloopt. ieder doet zn ding zonder dat je elkaar in de weg loopt.
zeer collegiale sfeer met mogelijkheden om veel nieuwe dingen te leren.
het is soms aanpoten maar het word zeker gewaardeerd.
Pluspunten
binnenwerk
Minpunten
0 uren contract via uitzendbureau.had er graag 40 uur vast gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Amersfoort-hoevelaken7 januari 2016
het was een leuk bedrijf om voor te werken ..gezellig sfeertje ..altijd
ff een gesprek voeren hoe de procedure verloopt ...werkdruk eerg hoog
Pluspunten
luisteren
Minpunten
hulp
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
postbezorgen
postbezorger (voormalige medewerker) –  amersfoort28 december 2015
heerlijk buitenwerken en kan zelf je werk bepalen.en vond t fijn dat ik werkkleding kreeg
Pluspunten
heerlijk buiten zijn en zelfstandig werken
Minpunten
niet bijleren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, meeste Pools Engels sprekend.
Medewerkster AGTS postsorteerder (huidige medewerker) –  Amersfoort22 december 2015
Leuke werkzaamheden, wel meestal hetzelfde maar dat vind ik wel prettig, vooral nu met de kerstperiode, nadeel is je hebt geen vast rooster, per dag krijg je een sms soms pas om vijf uur als je vrij bent, op reserve staat of vrij bent en het is altijd in de avond en nacht, je kan dus privé niet veel plannen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving veel verantwoordelijkheid platte organisatie
HR adviseur v (voormalige medewerker) –  Elst Amersfoort28 november 2015
Informele werksfeer collegialiteit oke voldoende eigen inbreng
hard werken maar goede sfeer
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
x
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.350 reviews
5270
4534
3397
293
156

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur