PostNL Reviews

Alle 1.429 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onverantwoordelijkste baan ooit
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht21 januari 2020
Je werd helemaal alleen gelaten op PostNL Barendrecht, en alles werd maar van je verwacht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerde tyfuszooi
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 januari 2020
Stelletje ongeregelde tyfuszooi wat het is, niemand weet van elkaar wat ie doet en ook maar het lichtste weerwoord is voor hen al reden je te ontslaan, niet per direct natuurlijk, wel aan het einde van je dienst pas, want anders hebben ze al helemaal een probleem.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige onderlinge sfeer
data entry medewerker, decemberheld (voormalige medewerker) –  Den Bosch14 januari 2020
Het werk was erg afwisselend. Er werd wel van je verwacht dat je op een bepaald tempo werkte. Ze stelde het niet op prijs als je steeds aan het kletsen was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenwerk goed
YOUNG (voormalige medewerker) –  Den Bosch13 januari 2020
Ik vond het goed alles werk met team
Ik vond ook goed samenwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
??
Chauffeur livreur (voormalige medewerker) –  Anvers (ville)11 januari 2020
Je vois pas ce que vous voulez que je vous raconte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Post bezorgen
Postbezorger PostNL (huidige medewerker) –  Schinveld11 januari 2020
Je kunt zelfstandig werken en je werkt hoofdzakelijk alleen wat ik wel prettig vind.
Via telefoon onderhoud je kontakt met teamleider als er iets is.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet daadkrachtig
planbaliemedewerker (huidige medewerker) –  Born10 januari 2020
Mensen worden niet of nauwelijks op hun werkkwaliteit aangesproken.
Beleid om geen contracten te geven
Niet milieu bewust
Werkomgeving is erg vuil
Pluspunten
Leuk werk, leuke collega's
Minpunten
Men spreekt elkaar niet aan op misfunctioneren of luieren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Post-productie (voormalige medewerker) –  Roosendaal9 januari 2020
Het is hard werken, maar het geeft elke keer weer voldoening als alle post is gesorteerd en kan worden bezorgd op tijd.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Nieuwegein8 januari 2020
Het werk bestaat uit de scheiding en selectie van correspondentie, door een interessant en dynamisch werkmedium, dat helpt bij mentale overleg.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niks bijzonders
Verkoopmedewerker, productiewerker (huidige medewerker) –  Zwolle5 januari 2020
Ik heb der niet zo lang gewerkt. Ik had wel leuke collega’s
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vrij beroep maar zwaar werk
pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Groningen3 januari 2020
vrij beroep maar zwaar werk, is nog veel te verbeteren binnen PostNL
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever en leuk werk.
Postbezorger (huidige medewerker) –  Leeuwarden2 januari 2020
Een leuke parttime baan bij die over het algemeen goed te combineren is met andere bezigheden zoals werk of studie.
Veel in de buitenlucht, zelfstandig en flexibel.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postnl
Postbezorger (huidige medewerker) –  Venlo2 januari 2020
Leuk werk, maar verdient niks natuurlijk. Fijne collega's maar dat is gedeelde smart.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken voor weinig geld
sorteerder (voormalige medewerker) –  Kolham2 januari 2020
zou ik niet aanbevelen
hard werken voor weinig geld
hoog tempo
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
inmejorable de perfeccionar
Contrato temporal (voormalige medewerker) –  holanda2 januari 2020
una empresa legal con muchisima coordinacion y muy agradecida
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Bezorgster (voormalige medewerker) –  Hoogeveen1 januari 2020
Aardige collega's, er wordt goed naar de wensen van de werknemers geluisterd, eigen tijd indelen.

Slecht betaald, personeelstekort waardoor er extra gewerkt moet worden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving niet gezellig.
Medewerker werkplaats (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 januari 2020
Post nl gaf mij weinig tijd om me
het werk eigen te maken
Teamleider was niet prettig
om mee samen te werken.
Het sorteren heb ik 5 dagen gedaan
om wat om handen te doen na mijn pensioen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Chauffeur (huidige medewerker) –  Nieuwegein26 december 2019
Leuk bedrijf mooi materieel werk volgens rooster dag/nacht roulatie
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel slecht
Dataentry medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost24 december 2019
dictatuur cultuur binnen de organisatie. slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Postbezorger (huidige medewerker) –  Schiedam-West21 december 2019
is zelfstandig werken, is echt leuk werk voor mij omdat ik graag buiten werk, is een werk dat je doet en nog steeds tijd hebt voor iets anders.
Pluspunten
10
Minpunten
2
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.429 reviews
5282
4572
3410
2103
162

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur