PostNL Reviews

1.205 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.220 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Postbezorger (huidige medewerker) –  Dronten19 november 2018
Het is een gezond beroep, omdat je veel in beweging bent en buiten, het is ook een sociaal beroep omdat je veel onder de mensen bent
Minpunten
te veel veranderingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig werk.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Appingedam16 november 2018
Bij PostNL werken is het leukste wat ik tot nu toe gedaan heb. Alle aspecten van het werk passen bij mij, het is mijn ideale baan! Je hebt veel vrijheid binnen je baan en hebt veel contact met mensen, dus je moet ook erg sociaal kunnen zijn. Heb altijd plezier in m'n werk gehad en hoop binnenkort misschien full-time bij PostNL in Appingedam te kunnen gaan werken!
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werkplek
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum16 november 2018
Ik hebt vroeger bij de post gewekt met veel plezier
Pluspunten
Je leert heel veel
Minpunten
Ze moeten meer verse producten verkopen om te eeten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gevarieerde afdeling
Facilitair Coördinator (voormalige medewerker) –  Landelijk15 november 2018
Het ene moment ben je met verhuizers bezig het andere moment zit je te bespreken hoe de kosten van de schoonmaak gereduceerd kunnen worden. Een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden. Je voerde gesprekken met postbezorgers, postsorteerders en chauffeurs maar ook met het management, dat vraagt wel wat gesprekstechnieken en dat is een hele leuke uitdaging wat mij overigens goed afging.
Pluspunten
Heel gevarieerd met leuke projecten
Minpunten
De files naar locaties toe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer stresvolle werkomgeving
Postbode/chauffeur (voormalige medewerker) –  Venlo15 november 2018
De cultuur bij postnl is alleen maar dat je uit je eigen vertrekt, ze willen van vast personeel af.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Holtum8 november 2018
leuke sfeer en leuke werkomgeving, goede collega's en helpen je goed op weg.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede baan voor tijdelijk
Postbezorger/Depothouder (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten7 november 2018
Werk is wel leuk, je werkt alleen, collega's zie je alleen bij het ophalen van de post.
Vervelend vond ik dat soms de post veel te laat op het depot gebracht werd zodat je soms een uur liep te niksen wat niet doorbetaald werd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring met PostNL
postbode (voormalige medewerker) –  Oosterhout31 oktober 2018
Functie omschrijving:
In mijn tijd bij de post ben ik altijd werkzaam geweest als postbode. Zowel op kantoor als op straat. Uiteindelijk heb ik binnen het kantoor in Oosterhout, zo’n beetje alle taken wel een keer uitgevoerd. Van het opleiden van nieuwe werknemers, tot en met de functie postverdeler, het sorteren van de post bij de postbussen, de ritten naar de postdepots, de expeditie in de avond, enzovoorts.

Geleerde skills, tijdens mijn postperiode:
• Planning / indelen tijd.
• Accuraat werken.
• Communicatie met collega’s en leidinggevende.
• Initiatief tonen.
• Flexibel omgaan met werkdruk en werkbezetting.
• Problem solving.
Pluspunten
Zelf in te delen tijden
Minpunten
RSI gevoelig, gezien je heel veel dezelfde handelingen verricht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen kantoorbaan met relatief veel vrijheid.
Chauffer (voormalige medewerker) –  Groningen30 oktober 2018
Een actieve buitenbaan met veel sociaal contact. Je moet tegen een spatje regen kunnen, maar daar krijg je keurig op tijd je salaris + tot 4 dagen reiskostenvergoeding voor terug.
Pluspunten
Vrijheid in werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorging is leuk werk
Post en pakket bezorger/chauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 oktober 2018
Voor iemand die graag in beweging is kan ik dit aanraden
Pluspunten
Veel buiten bezig. Klantcontacten.
Minpunten
Ook als het regent
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve werkgever
(Lead) Auditor (voormalige medewerker) –  Landelijk25 oktober 2018
PostNL is altijd voor mij een positieve werkgever geweest. Ik heb er met veel plezier 41,5 jaar gewerkt. Helaas betekende het, als gevolg van een van de vele landelijke reorganisatie het einde van mij bij PostNL. Het bedrijf heeft een goed sociaal plan opgesteld voor vetrekkende medewerkers.
PostNL stond in mijn werkzame periode bekent om zijn sociale gedrag richting haar medewerkers. Niet voor niets werd het een familiebedrijf genoemd.

Helaas heeft ook PostNL te maken gehad met een enorme daling van het postverkeer waardoor reorganisaties niet uit konden blijven.
Pluspunten
Sociaal bedrijf met een goed sociaal plan
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk is wel te doen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Sneek22 oktober 2018
Het is wel leuk werk omdat je bijna de hele middag buiten bent
Pluspunten
Naar de wc en kunnen eten en drinken onderweg
Minpunten
Zware fietstassen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke wergever
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Groningen22 oktober 2018
leuk bedrijf om te werken wanneer je een bijbaan zoekt naast je studie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en Leerzaam
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 oktober 2018
Postadministratie internnat en aangetekende post.
Pluspunten
Veel training on the job
Minpunten
soms te ambtelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Postbezorger/voorsorteerder (voormalige medewerker) –  Appingedam18 oktober 2018
Het is leuk om voor een paar maanden hier te werken,niet voor langer
Pluspunten
korte werkdagen
Minpunten
veel fietsen met zware fietstassen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun workplace
Werehouse employee (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven11 oktober 2018
i working in sorteren i learn so many things about how load good to container and cars and i learned logistic in practice this job give me so many expirience
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.,
pakket bezorger PostNL (huidige medewerker) –  Opmeer10 oktober 2018
Super bedrijf! heel menselijk en heel meegaand....
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed achtendertig jaar gewekt
Expediteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 oktober 2018
Goed ook kans gekregen voor een opleiding toen ik in dienst kwam later was niet meer nodig wegens postcode
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je leert heel veel in een hele korte tijd
Postbezorger auto (voormalige medewerker) –  Venlo8 oktober 2018
Werken bij PostNL is een hele goede keus geweest omdat je bij PostNL heel veel leert in een hele korte tijd daarbij krijg je ok te maken met heel veel nieuwe mensnen en leer omgaan met verschillende situaties en een van de belangerijkste situaties is de situates die zich voor kunnen doen met het klantencontact
Pluspunten
goed salaris, goede werksfeer, leuke colega's
Minpunten
geen automaat als busje
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2018
was wel leuk om daar te werken. en de collega's waren ok gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.220 reviews
5247
4494
3361
278
140

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur