PostNL Reviews

1.262 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.276 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ideaal voor huismoeders
Postbezorger (huidige medewerker) –  Susteren20 mei 2019
wij hebben een goed samenwerkend team dat voor elkaar klaar staat
je kunt zelf je tijd bepalen hoe laat je start als je maar voor 17:00 klaar bent
Pluspunten
zelf je tijd kunnen indelen maar wel voor 17:00 klaar zijn
Minpunten
de post loopt sterk terug waardoor je moeilijker aan je contracturen komt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein20 mei 2019
leuk werk leuke collegas leuk bedrijf goed salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit prive tijd gehad
Pakketbezorger (voormalige medewerker) –  Ridderkerk16 mei 2019
Het begon leuk met een leuke salaris, alleen nooit tijd gehad voor mijn priveleven. Elke dag 12 uurtjes of langer gewerkt, 6 dagen per week.
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie ervaring
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk5 mei 2019
Leuke bedrijf met vele verschillende culturen . Een aanrader maar helaas niet verlengd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
sorteermedewerker te Kolham (voormalige medewerker) –  Kolham4 mei 2019
leuk bedrijf fijne collega echt een bedrijf om te beginnen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was wel leuk
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Tilburg3 mei 2019
heb daar met plezier gewerkt tot ik ziek werd en het werk toen niet meer kon doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
koerie
Koerier (huidige medewerker) –  Elst1 mei 2019
als koerier zijnde ben je hele dag zelf bezig in je busje en deel je pakketjes uit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PostNL is een oke werkgever
pakketbezorger werkzaam geweest (voormalige medewerker) –  Gouda25 april 2019
Ik heb geleerd om met stress om te gaan want op 1 dag moest ik binnen 8 uur 200 pakketten rondbrengen. Reken maar uit hoeveel tijd je per pakket had!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Asistente Teamleader
Asistent Teamleader (huidige medewerker) –  Utrecht19 april 2019
Excelente Experiencia, Excelente empresa. importante proceso de logistica.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorgen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Meteren19 april 2019
Je doet je taak en wordt gewaardeerd door collega's en de ontvangers van de post. Naast je salaris heb je ook vakantiegeld, doorbetaling bij ziekte etc.
Pluspunten
Part-time
Minpunten
Vervelende tijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland16 april 2019
Slecht management, liegen en bedriegen. Manipulatieve en oneerlijke teamleider. Onhaalbare looptijden. Geen communicatie. Alleen mogelijk om 12 of 13uur te beginnen tot 17u, onhandige werktijden: nergens mee te combineren.
Pluspunten
Buiten werken, alleen werken
Minpunten
Alles: Laag loon voor zwaar werk met allerlei extra taken
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai sfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 april 2019
Je moet echt snel werken. Saai en niet vrindelijk mensen. Je moet goed contoleeren je uren.(altijd foto maken van de presentie listen).
Pluspunten
werk zonder diplomas
Minpunten
laag loon, druk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
creatief team wat onder hoge prestaties goed wist te presteren
procesmanager (voormalige medewerker) –  Halfweg9 april 2019
een zeer veranderende organisatie die constant onder de druk van extreme groei opereerde.
Pluspunten
collega's
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werken
Planbalie (voormalige medewerker) –  Den Bosch6 april 2019
vrindelijk mensen, leuk baan gehad, elk dag iets anders
Pluspunten
koffie, chocomel gratis
Minpunten
weiniger uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel in beweging
Postbezorger (huidige medewerker) –  Haarlem29 maart 2019
Makkelijk werk, alleen door veel veranderingen, heb ik er geen plezier meer in
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voldoende
Koerier (voormalige medewerker) –  Almere24 maart 2019
Is een goed beginnend bedrijf voor koeriers en chaffeurs
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communicatie
Postbezorger (huidige medewerker) –  Nederland22 maart 2019
Communicatie is slecht bij PostNL.
Je krijgt bijv. Geen brief als er een personeelsvergadering is.
Pluspunten
Buiten je werk doen
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer20 maart 2019
hard gewerkt van 5 tot 12 uur.
iedere dag weer van dinsdag tot zaterdag.
altijd goed gewerkt maar kreeg geen vaste aanstelling.
moest voor de 2de keer eruit voor een half jaar.
je krijgt 3 maanden uitkering en de andere 3 maanden moet je het zelf uitzoeken.
terwijl de andere mensen die minder werken en niet overwerken die krijgen een vaste aanstelling.
zeer slecht vind ik dit.
vandaar dat ik bij de post ook nooit meer wil werken.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 maart 2019
soms maak je wel lange werk uren tijdens drukke periode
Pluspunten
flexible
Minpunten
harde werken en lange uren soms
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zakelijk
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Deventer11 maart 2019
heel commercieel, geen uitleg, geen ondersteuning, trage veranderingen in routewijzigingen
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.276 reviews
5260
4513
3375
284
144

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur