PostNL Reviews

1.290 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.312 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Kolham30 augustus 2019
Het leukste van de baan is toch wel het klantcontact. Je komt bij verschillende culturen en bij verschillende mensen aan de deur.

Het moeilijkste aan de baan is toch wel het gedeelte waarin mensen lastig doen, op het oog met niet eens zijn van de levering/levertijd etc.

Een typische dag op het werk is gewoon lekker de pakketten rondbrengen in de volgorde die je kent, die je geleerd wordt en gewoon lekker zelf je ding doen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve
Pakketen brengen (huidige medewerker) –  Elst29 augustus 2019
Het is fijn om aleen op pad te zijn om de pakketten te bezorgen, maar het bezorgen van de pakketen was teveel van het goeden
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk als tussenbaan
Werkvoorbereider (huidige medewerker) –  Arnhem21 augustus 2019
als bijbaan leuk te combineren, zondar dat je na hoeft te denken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zakelijke onderneming
Medewerker Crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Groningen19 augustus 2019
zakelijke onderneming met weinig aandacht voor het personeel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorger
Postbezorger (huidige medewerker) –  Clinge15 augustus 2019
Zou het niemand aanbieden dit werk .het is dat ik geen rijbewijs heb anders had ik een andere baan
Pluspunten
Lekker buiten geen baas rond je
Minpunten
Je verdient er heel weinig
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf dat zeker op de centen let en heel vaak veranderingen binnen het bedrijf doorvoert.
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 augustus 2019
Het ligt helemaal aan je teamcoach hoe je dag eruit gaat zien.
Er zijn veel veranderingen binnen het bedrijf, bezuinigingen zijn vanaf hogere hand belangrijker dan de werknemer.
Als je van buiten werken en extreme weersveranderingen houdt en het kunt verkroppen dat het bedrijf continu veranderingen invoert is het een prima baan.
Als je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel hebt, want je bent verantwoordelijk voor andermans post, alleen dan ben je geschikt!
Je hebt heel veel vrijheid, je baas loopt niet over je schouders mee te kijken, je kan post bezorgen wanneer jij wil, mits het vóór 17:00 bezorgd is.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buiten, Zelfstandig, maar vaak (te) weinig tijd voor postrondes, en weinig hulp van leidinggevenden
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Leiderdorp4 augustus 2019
Door weer en wind, weinig uren, nooit bedrijfskleding gekregen
Pluspunten
Zelfstandig, Buiten
Minpunten
(te) weinig tijd voor postrondes
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Incapabele leidinggevenden
Pakketsorteerder (voormalige medewerker) –  Apeldoorn2 augustus 2019
Doe jezelf dit werk niet aan. Mensonterende werkomstandigheden. De leidinggevenden zijn net een stelletje verveelde kleuters.
Pluspunten
N.v.t
Minpunten
Deze baan
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf, collegiaal
Postbezorger PostNL (huidige medewerker) –  Duiven1 augustus 2019
Goed bedrijf om voor te werken. Flexibele werktijden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente de trabajo
Empleado (voormalige medewerker) –  Holanda31 juli 2019
Buena valoración y buen ambiente de trabajo, todo correcto.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen plezierige werkomgeving
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Deventer30 juli 2019
Voor de mensen die sorteren is het daar slecht werken.
Werkdruk is hoog.
De teamleiders zijn onaardig (sommigen).
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s bij het ontvangen van de post op het depot
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Arnhem16 juli 2019
Het is een leuke parttime baan, altijd buiten en onder de mensen.
Pluspunten
Zelf je tijden indelen, tot op een bepaalde hoogte
Minpunten
Door weer en wind
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard16 juli 2019
Je werkt zelf standing in je eigen wijk. Tijdens post bezorgen moeten we ook sorteren en pakketjes af geven
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Te wijnig uren voor je wijk. En te veel handelingen te gelijk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk kis leuk maar de baas niet was iet leuk ..
koerier bezorger (voormalige medewerker) –  Hengelo OV16 juli 2019
vondt een leuk werk maar betaalde zo slecht !! en de baas was niet vertrouwen ..
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkomgeving
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Katwijk aan den Rijn12 juli 2019
Stoffig, vieze sorteerkasten, veel te warm, met timer klokken of je wel snel genoeg sorteert, 15 min pauze waarvan 5 min. lopen naar de "kantine" en in de rij staan bij koffieapp Communicatie naar personeel agressief, dus je gaat mee met de volgende beslissingen en je hebt 2 keuzes: a) je werkt mee en houdt je mond of b) je rot op.

De onzekere toekomst en van a naar b naar c verhuizen van de werklocatie en de manier waar ze vooral met het personeel dat daar al hun hele leven werkt mee omgaan is voor mij de reden om er zsm weg te gaan.
Verder vond ik mijn team top, maar de kans dat die uit elkaar werd gehaald was ook vaak aanwezig.
Pluspunten
vroeg thuis 's morgens
Minpunten
vroeg opstaan, geen sociaal leven
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzelige werkomgeving
Zaterdagbezorger (voormalige medewerker) –  Nieuw-Vennep9 juli 2019
Parttime medewerker voor 6 a 8 uur.
Voor het bezorgen van post op de zaterdag
Pluspunten
Eigen baas
Minpunten
1 dag werken soms 3
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote Firma op gebied van Poststukken en pakketten
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum3 juli 2019
PostNL is een groot bedrijf waar een beginner goed aan de slag gaan. Dit geldt niet voor mensen die werkervaring hebben ivm lage loon. Het baan is heel makkelijk uit te voeren, maar je wordt niet uitbetaald voor het werk wat je doet in het depot.
Pluspunten
Goede starters bedrijf
Minpunten
Geen loon wanneer je in het depot bezig bent!
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
momenteel zeer chaotisch ivm reorganisaties
Voorbereider (voormalige medewerker) –  Arnhem2 juli 2019
Bijna 2 jaar met plezier gewerkt bij PostNl. Helaas neemt postnl geen mensen (meer) in vaste dienst. Ondanks alle hectiek en vele reorganisaties in een relatief korte periode, heb ik er met veel plezier gewerkt.
Pluspunten
vroege werktijden
Minpunten
geen mogelijkheden vaste aanstelling
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zware baan met leuke collega's
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Born1 juli 2019
Je moet halverwege de dag beginnen, je kunt er geen andere dingen bij combineren, moet warme kleding aan ook als t 30 graden is en het werd slecht betaald.
Pluspunten
lekker bezig in de buitenlucht
Minpunten
nooit vroeg beginnen altijd maar wachten hoe laat de post geleverd wordt
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not very organized
Courier/Delivery Driver (voormalige medewerker) –  Leiden24 juni 2019
PostNL wasn't very organized. The paychech was lower than the average and they were deaf to their workers feedback. I would recommend this position only to part time student.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.312 reviews
5265
4520
3390
289
148

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur