PostNL Reviews

1.177 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.191 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
Customer Service Representative (huidige medewerker) –  Hoofddorp10 september 2018
Dit bedrijf heeft een kantoor in Hoofddorp welke zal samenvoegen met het kantoor in Den Haag. Er staat dus een grote verhuizing op de planning. Je moet dus wel bereid zijn mee te verhuizen als je gesolliciteerd naar een functie bij dit bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, laag salaris
postbesteller (huidige medewerker) –  Zwolle10 september 2018
Leuk werk, laag salaris. Doorgroeimogelijkheden zijn laag.
Pluspunten
De vrijheid tijdens het werken
Minpunten
Laag Salaris en slecht weer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review PostNL
Postbezorger (huidige medewerker) –  Groenlo7 september 2018
Ik werk hier al tijdelijke tussenstop naar een betere baan en dat blijft het voor mij ook.
Je moet heel hard werken voor heel weinig geld en er zijn geen doorgroeimogelijkheden.
Door het geboden aantal uren kun je dit ook enkel als bijbaan doen.
Pluspunten
Flexibiiteit
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collega's, werksfeer onder elkaar zeer goed, jammer dat postnl de mening van medewerkers niet erg serieus neemt.
Postnl bezorger op scooter (huidige medewerker) –  Haulerwijk6 september 2018
Veel vrijheid, maar je krijgt steeds minder tijd om je werk uit te voeren. Geen vrije dagen kunnen krijgen bijvoorbeeld een begravenis wordt enorm moeilijk overgedaan. De colega's zijn leuk, spontaan. Ook op de route die je rijd heb je contact met mensen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
je weet nooit waneer de te bezorgen post aankomt.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreemde cultuur maar heel prettige collega's
Postvoorbereider postbussen nacht (voormalige medewerker) –  Utrecht4 september 2018
Werkte daar in de nachtdienst.

Mensen die daar al heel lang werkten waren erg ontevreden over hoe er met de mensen afspraken werden gemaakt en hoe ze behandeld werden.

Eigenlijk had je weinig te vertellen, werd er niet serieus naar klachten geluisterd al doet het management/HR dat wel vermoeden maar op de werkvloer werkt het heel anders.

Bijna nooit contractverlenging en vaak aan de verkeerde mensen. Op een of andere manier wordt eerlijkheid en kritiek niet gewaardeerd.

Verder prima gewerkt met een hele leuke groep collega's meer dan 1,5 jaar maar omdat de werkdruk steeds hoger werd met steeds minder mensen en ik overdag ook nog een baan heb, heb ik besloten om ontslag te nemen.
Pluspunten
leuke collega/s
Minpunten
je wordt niet serieus genomen, je bent een nummer en de werkdruk is erg hoog
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi buitenwerk
Postbezorger (huidige medewerker) –  Sneek2 september 2018
Leuke buitenbaan

Beetje eigen baas over je werktijden

Wel fysiek zwaar werk
Pluspunten
Beetje eigen baas over werktijden
Minpunten
Fysiek zwaar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer fijne collega's
Post bezorger (huidige medewerker) –  Winterswijk31 augustus 2018
Post NL is een ontzettend goed bedrijf om voor te werken!

Ze denken met je mee in verschillende situaties.

Ook de vrijheid die dit werk met zich meebrengt ervaar ik als zeer positief!
Pluspunten
Veel vrijheid naast het werk
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heerlijke buitenbaan
Postbezorger (huidige medewerker) –  Leeuwarden30 augustus 2018
met collegas op depot is gezellig en in de buitenlucht werken is heerlijk en de klanten kennen jou als hun gezicht.
fijne baan.
maar door bezuinigingen sfeer management en bedrijfscultuur niet erg over te spreken
Pluspunten
lekker buiten
Minpunten
veel veranderingen door bezuinigingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ideaal te combineren met studie of gezin. werk in de ochtenduren
Postvoorbereider (huidige medewerker) –  Arnhem30 augustus 2018
Het is geen uitdagend werk maar leuk om te combineren met een studie of iemand die een paar uurtjes in de ochtend wil werken.
Er is wel werkdruk omdat de post voor een bepaalde tijd voorbereid moet zijn voor de postbode.
je moet nauwkeurig kunnen werken omdat de post op volgorde wordt gelegd.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen mening
Koerier (voormalige medewerker) –  Zeewolde24 augustus 2018
goede baan alleen jammer van de collega's

werkdruk ligt redelijk hoog
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigen verantwoordelijkheid, contact met de mensen
Postbezorger (huidige medewerker) –  Tiel23 augustus 2018
Mogelijkheid om zelf je tijd in te delen. Veel contact met mensen.
Pluspunten
Dag kun je redelijk zelf indelen
Minpunten
Wordt steeds zwaarder door meer pakjes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Call center medewerker (huidige medewerker) –  Leeuwarden15 augustus 2018
Op zoek naar meer uitdaging. Vaak het zelfde antwoord moeten geven.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
lange dagen, vaak de zelfde antwoorden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 augustus 2018
Het was een leerzaame periode, ik heb met verschillende afdelingen meegekeken, leuke en behulpzaame collega's.
Pluspunten
leuk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Koerier/bezorger (voormalige medewerker) –  Amersfoort10 augustus 2018
Heb er een paar maanden gewerkt heb alleen maar probleem gehad met salaris krijgen of het was te weinig of veel te laat veel overuren worden niet betaald
Ben blij dat ik er wegben
Pluspunten
Hard werken veel op de weg
Minpunten
Salaris word moeilijk uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Roosendaal9 augustus 2018
fijne werkomgeving en de bewoners zijn ook erg leuk, elke dag is een andere dag die nooit het zelfde is
Pluspunten
afwisselend werk
Minpunten
bij slecht weer gaat het werk door en daardoor vallen er weleens ongelukken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk sfeer en collega’s
post sorteren en pakketten bezorgen (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 augustus 2018
Ik heb gewerk bij post nl scip ,en leuke tijd gehad (het verwerken van melkpoeder en het laden en lossen van pakketten ..
Pluspunten
Sport activiteiten en
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toppunt van een nummertje zijn
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden6 augustus 2018
Vacature staat vol leugens. Ongevraagd advies wordt niet gewaardeerd, want dat valt niet binnen je takenpakket. Je moet klanten helpen, punt uit. Adviezen naar boven toe komen komt negatief op je beoordeling terug.

Definitie van Empathie bij Cendris is tegen klant zeggen dat je het vervelend vindt, meer mag je niet zeggen. Dat is alles behalve empatisch.

Alle slechte verhalen over het werken in een callcenter komt door mede door een bedrijf als Cendris.

Cendris is een dochter van PostNL, maar werkt ook in opdracht van PostNL. Als er bij PostNL iets niet klopt, en je doet een verbetersuggestie, dan gaat dit ten koste van Cendris. Want als het probleem wordt verholpen, bellen er minder klanten en krijgt Cendris minder van PostNL. Dit is een hele ongezonde bedrijfsstructuur, en dit merk je in alles. Een verbetervoorstel zal daarom ook nooit de juiste personen in PostNL bereiken, daar zorgt Cendris wel voor.

Cijfers die je moet halen zijn gebaseerd op gemiddelde waardes waarbij ze waardes meegerekend hebben van medewerkers die niet de juiste gespreksmethodes gebruiken (en er vaak ook niet lang werken). Hierdoor zijn onhaalbare waardes onstaan waardoor veel stress ontstaat omdat niemand deze waardes halen kan met het toepassen van de correcte gespreksstructuur.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alleen maar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als pakketbezorger de hele zending af te leveren op postadressen
Pakketbezorger (huidige medewerker) –  Opmeer3 augustus 2018
Het afleveren van de pakketten vraagt om kennis van de locaties, straten en veiligheid.
Pluspunten
Het opbouwen van mensenkennis, omgevingskennis
Minpunten
Lange uren met lage inkomsten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed om met PostNL te werken
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom31 juli 2018
Het werk is tussen 11.00 en 17.00 uur vanaf dinsdag tot zaterdag.
i k heb over de postbezorger system hier in Nederlands geleerd.
Aardig en vriendelijke mamagement.
fietsen onder de regen and in de warm met gewicht is een betje moeilijk maar het leukeste is dat soms kan je je dients vroger klaar maken.
Pluspunten
mensen ontmoeten
Minpunten
Moet werken in de warmte en onder regen op fiets
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Tele account manager (voormalige medewerker) –  Breda25 juli 2018
Het betreft een typische kantoor baan bij een sales functie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.191 reviews
5237
4488
3351
275
140

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur