PostNL Reviews

1.351 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.370 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Postbezorger (huidige medewerker) –  Lochem11 december 2019
De collega's zijn hartelijk en proberen elkaar te helpen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Postbezorger (huidige medewerker) –  Uden10 december 2019
het is heel interessant werk. het werkt samen met een team en zelfstandig.
Pluspunten
Fiets en mobiele internet vergoed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met samenwerken en baki doen (pauze)
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Louire, Den Haag8 december 2019
Ik heb veel van het werkcultuur geleerd. met samenwerken, had ik goede contacten met plezier gemaakt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vastgeroeste bureaucratische organisatie (TGN)
Logistiek dagplanner (TGN) (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 december 2019
De controlroom tijdgebonden netwerk (TGN) is een afdeling met leuke collega's. Echter is deze organisatie zó bureaucratisch en heeft het zoveel lagen dat je niet weet wie je manager is en wat hij doet. Ook is er klaarblijkelijk per 4-6 medewerkers een teamleider nodig. Terwijl de dagelijkse aansturing via de floormanager gaat, wat de teamleiders gedeeltelijk overbodig maakt.

De teamleider (hoofdteamleider van TGN) die mij heeft aangenomen besloot mij te 'ontslaan', omdat hij in een discussie verwikkeld raakte waarbij mijn argumenten klaarblijkelijk sterker waren dan die van hem. Mensen ontslaan is zijn uitvlucht, leiderschapskwaliteiten 0%.
Uiteindelijk zelf besloten om op te stappen wegens meer ambitieuze toekomstplannen.
Tip: denk na of je voor een relatief laag salaris wilt werken tegenover steeds stressvoller werk (door bezuinigingen) met een teamleider die je onderdrukt en je uit frustratie ''probeert te 'ontslaan''.
Pluspunten
Leuke warme collega's op de vloer.
Minpunten
Bureaucratisch, stressvol door bezuiniging, onderbezetting, kantoor is erg saai, hiërarchisch doolhof, (hoofd)teamleider is incapabel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive and fun workplace with ping pong table
Pakketsorteerder (huidige medewerker) –  Den Haag4 december 2019
A typical day at work is when I go to the postNL and start working at the XBS section where I have been working there for the last 3 months, Now the main function of my work is to splits all the post that we receive by countries and then we have to register every single into our system before we send it to export section. The hardest part of the job when we get overflowed with posts which we need to split and register within the same day!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Factrice à temps partiel (voormalige medewerker) –  Zaandam NL.3 december 2019
Suis prête a re-signer si il y avait une proposition d'emploi
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
x
Postbezorger PostNL (huidige medewerker) –  Dronten3 december 2019
Redelijk goed om te werken indien je van het buitenleven houd.
Loon is echter minimum
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte bijbaan
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Utrecht3 december 2019
Ik vond het als mijn bijbaan de perfecte combinatie tussen werk en studeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zoek verder, het is een drama!
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Katwijk29 november 2019
Toen ik aangenomen werd, was het echt leuk. Hoefde toen maar om 7:15 uur te beginnen tot ongeveer 11:00 uur. Er werden niet constant mensen weggestuurd en teams werden niet constant uit elkaar gehaald om de tekorten op te splitsen.

Tegenwoordig werk ik om 6:30 uur, maar heb vele collega’s die wel al om 5:00 of 5:30 uur beginnen. Terwijl je dezelfde tijd eindigt als toen met 7:15 uur. Misschien vind je dat niet erg, maar ze willen nu wéér het gaan vervroegen naar 4:00 uur.
De werkdruk is hoog, mensen zijn ongelukkig en het is gewoon slecht geregeld.

Maar PostNL heeft zoveel herorganisaties dat je het gewoon niet meer bijhoudt. De ene maand moet je het op deze manier doen en de andere maand zo en daarna weer op de oude manier.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een een leuke gezellige tijd met collega's
Secretarieelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad26 november 2019
Ik heb met plezier gewerkt bij de post, begin als datatypiste en in praktijk ingerold tot secretarieel medewerkster/waarnemend managementassistent. Het was een gezellig tijd met een lach en een traan, je leert mensenkennis, ik kan alleen maar koesteren, na 39 dienstjaren bij de post te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Sellingen23 november 2019
het leukste van de baan vond ik het actief zijn. fietsen door de wijken en overal de post in de bussen doen . baan is niet moeilijk alleen is de werkdruk erg hoog.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht22 november 2019
De werknemers waren hele fijne mensen, echter werkte je keihard en kreeg je weinig geld.
Het is een enorme top down structuur dus er wordt vrijwel niet geluisterd naar mensen die werkzaam zijn in de onderste lagen. Dit zorgt voor veel spanning op de werkvloer. De teamcoaches moeten alles oplossen en moeten soms wel aan 2 tot 3 teams tegelijk leiding geven.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Middelmatige bijbaan met weinig contact/communicatie met je collega
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Almere21 november 2019
Laag inkomen ook wanneer je werkt als student om bij te verdienen voor je studie, weinig sociale contacten, en weinig mogelijkheden om door te groeien in het vak, kan ik deze baan enkel aanraden wanneer je nog heel jong bent en nog niet te veel kosten moet dragen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer tijdens drukke periode
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein21 november 2019
Typische dag tijdens de kerstperiode was relaxed. je komt aan en gaat rustig aan het werk. Je kreeg een taak toegewezen en ging naar de betreffende locatie in het pand. Daar werd vervolgens de post gesorteerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede baan voor mensen die even in beweging willen komen
Postbezorger PostNL (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 november 2019
Door een voortdurende drang naar reorganisatie om de kosten in de hand te kunnen houden is postbezorging wat ingewikkeld geworden en het management werkt niet vanuit de bezorging maar van boven af.
Leuk is het in beweging zijn en contacten hebben met je klanten in de straat
Pluspunten
buiten zijn in beweging en sociale contacten
Minpunten
de eeuwige drang tot reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Administratief medewerkster en Post- medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch20 november 2019
Om er te werken als tussendoor is het goed. Willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpel werk, dood spoor voor een loopbaan
Bezorger (huidige medewerker) –  Doetinchem20 november 2019
Wachten tot post is aangeleverd op depot, dan eerst sorteren op de juiste volgorde (meteen de foutieve post apart houden). Groot nadeel is dat pas donderdagavond rooster voor de volgende week bekend wordt, zodat je weinig echt kan plannen. Bezwaar maken kan wel, maar heeft meestal geen nut.
Sociale contacten opbouwen - als je een vaste wijk hebt - is 't leukste. Verder geen (echte) ontwikkelmogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig bedrijf om te werken
Expeditiemedewerker (voormalige medewerker) –  Harderwijk19 november 2019
PostNL heb ik als een geweldige tijd ervaren.
Gezellige collega's, steeds andere chauffeurs op het terrein
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
management.
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Born15 november 2019
arogant, en respectloos.
naar personeel.
nooit meer.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan te raden
Postbezorger (huidige medewerker) –  Rotterdam14 november 2019
Ik moet continu achter aan zitten dat gewerkte uren ook betaald worden. Het is namelijk nooit voorspelbaar hoe lang het duurt en de hiervoor door Postnl ingeplande tijd is structureel te weinig. Bijvoorbeeld 35 minuten werktijd voor een bezorgwijk waar het al 30 minuten duurde om naar de werklocatie te komen. Soms zoals vandaag ben ik ineens helemaal niet ingedeeld.
Pluspunten
Vrije tijdsindeling
Minpunten
Het is vaak meer werk en duurd langer dan je denkt
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.370 reviews
5273
4542
3401
295
159

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur