PostNL Reviews

1.423 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.453 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sterk afgeslankt. Er is helaas ontzettend veel bezuinigd op de kwaliteit en de werkomstandigheden. Jammer!
Postsorteerder en -bezorger (voormalige medewerker) –  Utrecht19 februari 2020
Helaas is het werk bij PostNL er na de vele reorganisaties niet bepaald beter op geworden. Voltijdbanen zijn veelal opgeheven. De kwaliteit heeft sterk te lijden gehad onder de vele reorganisaties en bezuinigingen. Ik vind het verder jammer dat de werksfeer in de loop der jaren sterk achteruit is gegaan. Mijns inziens was dit helemaal niet nodig geweest. Een gemiste kans derhalve!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Venray18 februari 2020
veel geleerd , over het management kan ik niks vertellen, niets moeilijks aan deze baan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige samenwerking
Bezorger (voormalige medewerker) –  Amstelveen17 februari 2020
ik heb een functie als bezorger geleerd. bijvoorbeeld hoe ga je pakketjes in de bus sorteren. en hoog moet zijn. dan hangt af tuurlijk hoe de bus groot of klein is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miejsce pracy w którym panuję swobodna atmosfera
pracownik magazynu (voormalige medewerker) –  Gemeente Zwolle17 februari 2020
Praca lekka, swobodna, wynagrodzenie wypłacane na czas, bardzo dobry kontakt z menadżerami, Ogólnie Polecam.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken en veel zwar dozen slouwen
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 februari 2020
veels te zwaar werk alleen maar sjouwen dozen van 40 kg ..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Opvoeren (voormalige medewerker) –  Elst11 februari 2020
Ik heb veel plezier gehad bij post nl via tempo team, fijne collega's en een goede leiding!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en vriendelijke collega's
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Emmeloord10 februari 2020
Het is een ideale bijbaan als je een makkelijk kans opzoek om buiten te lopen (jij werkt buiten hele middag). Maar, het kan ook een zwaar werk worden. Dus moet jij jouw lichamelijke situatie erg goed zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postsorteerders
Postvoorbereider (voormalige medewerker) –  Den Haag9 februari 2020
Leuk werk, helaas geen afwisselend werk. Je moet wel snel en accuraat werken
Pluspunten
Collega’s onderling helpen elkaar
Minpunten
Hoge werkdruk dus je moet onder druk en stress kunnen werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Haarlem8 februari 2020
Zou niemand aanraden om bij postnl te werken. Heb gehoord dat Sommige van Sandd ook niet bij Postnl willen werken, omdat ze het een rot bedrijf vinden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer,maar wel aanpoten.
Allround (huidige medewerker) –  Dordrecht6 februari 2020
Fijne werksfeer door leuke collega's, maar wel aanpoten als het gaat om op tijd alles mee te voeren etc..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed te doen als je geen problemen hebt met nachtdiensten werken
Planbaliemedewerker (huidige medewerker) –  Den Bosch5 februari 2020
Gezellige collega's. Soms heel druk maar over het algemeen relaxed. Nachtdiensten kunnen soms wel pittig zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post bezorgen
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Elst5 februari 2020
Je ziet je collega's weinig dus je werksfeer moet je halen uit het contact met de klanten onderweg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig werk
postbezorger (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)4 februari 2020
Zelfstandig werkzaam ,prettig werk en leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met oog voor personeel
Voorbereider en af en toe post per fiets wegbrengen (voormalige medewerker) –  Eindhoven2 februari 2020
Postverdeler Eindhoven. Goede werksfeer en oog voor de mens. Super leuke collegae van allerlei rangen en standen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk, minder fijn management
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Tilburg31 januari 2020
Het werken bij PostNL als postbezorger vond ik best fijn, alleen werd ik door het management niet fijn benaderd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb het erg naar mijn zin bij Post.nl
Postsorteerder (huidige medewerker) –  Terbregselaan28 januari 2020
Ik zou graag meer willen werken sommige diensten sluiten niet op elkaar aan.
Het nul uren contract geeft geen zekerheid.
Leuke collega's
Je kan na een opleiding op verschillende afdelingen werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente de trabajo
Front office (voormalige medewerker) –  Hilversum28 januari 2020
Bien, he estado encantada de trabajar en esta empresa
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Wateringen24 januari 2020
Ik vind deze baan prettig voor mij ik ben vrij geen gezeur lieve collega, 's.
Lekker buiten, maar het is voor iedereen persoonlijk ik werk 18 uur per week 2 wijken per dag. Voor het geld daar mag wel wat bij. Maar voor 50 en 60 plusses een heerlijk baantje.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Koog aan de Zaan22 januari 2020
gezellig met collegas veel fietsen hoef niet meer naar de sportschool ivm zwaarte tassen en pakketjes op de fiets maag niet met de auto bezorgt worden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onverantwoordelijkste baan ooit
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht21 januari 2020
Je werd helemaal alleen gelaten op PostNL Barendrecht, en alles werd maar van je verwacht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PostNL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.453 reviews
5288
4580
3416
2106
163

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur