PostNL

Werken bij PostNL

Wij zijn PostNL en we bezorgen bijzondere momenten. We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn. Dat bereiken we door het onze klanten makkelijk te maken. Door te blijven verrassen met slimme ideeën. En door samen, met tienduizenden collega’s, elke dag opnieuw een topprestatie te leveren.

Productie bij PostNL

Als pakket- of postbezorger sta jij midden in de samenleving en ben jij het aanspreekpunt van onze klanten. Daarnaast heb je ook functies achter de schermen. Als productiemedewerker bij PostNL zorg je er samen met je collega’s voor dat onze klanten hun post en pakketten veilig, snel en gemakkelijk kunnen verzenden en ontvangen. Jij staat achter de schermen klaar en zet je in om het productieproces soepel te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan een baan als zorgvuldige sorteerder of voorbereider of handige techneut op één van onze locaties.

Professional bij PostNL

Je kent ons wellicht van de bezorger op straat. Maar we doen inmiddels veel meer dan dat. De digitalisering en wereldwijde groei van e-commerce bieden jou binnen PostNL vele kansen en mogelijkheden. Want we willen het elke dag een beetje beter doen. En daar hebben we jou voor nodig. Jouw oplossingen, innovaties en slimme plannen hebben impact op het functioneren van veel bedrijven en consumenten.

Over PostNL

We bezorgen dagelijks zo'n 800.000 pakketten en 7 miljoen brieven. De e-commerce groeit fors en daarbij de pakkettenstroom ook. Gelukkig wordt de bezorging steeds voorspelbaarder en betrouwbaarder. En bovendien duurzamer. Zo wekken we een fors deel van de energie zelf op met zonnepanelen. We bouwen steeds duurzamere sorteercentra en we rijden steeds – meer... 

  • PostNL photo: Productie medewerker
  • PostNL photo: Professionals op het hoofdkantoor
  • PostNL photo: Traineeship bij PostNL
  • PostNL photo: Professionals
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
PostNL Holding BV Prinses Beatrixlaan 23 2595 AK Den Haag
Omzet
1 tot 5 miljard (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
LinkedIn
Instagram
Pinterest
PostNL website

Twitter

Facebook