Medewerkers van Postillion Hotels Nederland aan het woord

Wij vroegen aan onze medewerkers wat ze van werken bij Postillion Hotels Nederland vinden. Word jij hier ook enthousiast van? Wij zijn opzoek naar betrokken collega's die vooruit willen! Ben jij op zoek naar een carrière met mogelijkheden om je te ontwikkelen? Postillion Hotels Nederland zoekt betrokken collega’s die ons helpen om elke dag de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Groei jij met ons mee? Bekijk dan onze laatste vacatures.

Postillion Medewerker App

Postillion Hotels Nederland biedt medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Om deze ontwikkeling te ondersteunen heeft Postillion Hotels Nederland haar eigen Postillion Medewerker App ontwikkeld. Deze app vormt een platform dat ondersteuning bied aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Eén multifunctioneel device waarin alles over werken, leren en ontwikkelen bij Postillion centraal staat (en nog veel meer)!

Reviews

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 4 reviews
50
44
30
20
10
Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,8
Bedrijfscultuur
4,3

Over Postillion Hotel

Wij zijn een Nederlandse hotelketen welke bestaat uit 8 locaties, 6 hotels en 2 Convention Centres. De hotels zijn gevestigd in Arnhem, Deventer, Dordrecht, Haren, Amersfoort en Bunnik. De Convention Centres liggen midden in het zakelijke hart van Rotterdam en Amsterdam. Met ons overall concept ‘Meet Work Stay’, een innovatief concept waarbinnen vergaderen, – meer... 

  • Je uit de naad werken wordt nu leuk. Link in bio.
  • Teamwork is belangrijk, maar zonder eigen mening geen team! #MeetingMantra
  • Een werkplek met alles erop, eraan, eronder en erover. Link in bio.
  • Samen blazen we al (ja, ál) jou klanten omver. Er wordt nog jaren over gepraat. Link in bio.
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Bunnik
Medewerkers
201 tot 500
Branche
Links
Postillion Hotel website
Postillion Hotel op Instagram

Twitter

Facebook