POSG Reviews

Alle 18 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
POSG is een mobiliteitsbureau dat je helpt in een vast dienstverband op zoek te gaan naar een andere baan.
Projectmedewerker (huidige medewerker) –  Den Bosch9 februari 2019
Door middel van cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten kom je erachter wat je leuk vind, waar je krachten liggen, waar je energie van krijgt en welke kant je op gaat. Daarnaast word je bijgestaan door een coach en een bedrijfsadviseur die samen met jou het avontuur aangaat.
Pluspunten
Heerlijke lunches, altijd vers fruit, goede koffie, fijne collega's
Minpunten
Redelijk lange reistijd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding
Projectmedewerker (huidige medewerker) –  Den Bosch14 december 2018
Je wordt goed begeleid in het maken van je cv, jezelf goed presenteren en sollicitatiebrieven schrijven. Tevens krijg je uitleg om jezelf goed op LinkedIn profiel te profileren.
Pluspunten
aardige mensen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie ervaring
Professional (voormalige medewerker) –  Den Bosch14 september 2018
Een warm bad met veel vrijheid. Top sfeer in een prettig werkomgeving
Pluspunten
Eigen tijd indelen; heerlijke lunches en kofie
Minpunten
Je moet het echt alleen doen! Iets meer begeleiding is wenselijk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
PROJECTMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Den Bosch2 juni 2018
Je word in je waarde gelaten en er word met je gekeken wat er in je zit wat je aankan qua werk opleiding en zeker word er goed naar je geluisterd.
Pluspunten
gratis koffie en lunch op een cursusdag
Minpunten
soms ver reizen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek waar je ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen
Casemanager (voormalige medewerker) –  Den Bosch24 april 2018
Fijne werkplek waar je ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen, waar ruimte is opleidingen te volgen om eventueel andere richting uit te gaan. Goede sfeer en fijne cultuur.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf met veel persoonlijke aandacht
medewerker posg (huidige medewerker) –  den bosch29 maart 2018
Het bedrijf biedt voldoende persoonlijke aandacht.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele prettige werksfeer.
Medewerker (huidige medewerker) –  Den Bosch8 augustus 2017
Heel prettig zoals de mensen met elkaar omgaan. Wel professioneel maar respectvol en vriendelijk. Je voelt je er meteen wel thuis, bij wijze van spreken.
Pluspunten
Gratis fruit iedere dag en prima koffievoorziening.
Minpunten
De reisafstand voor mij persoonlijk is wat groot.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed van werk naar werk traject
Technisch medewerker (huidige medewerker) –  Oegstgeest27 maart 2017
Goede begeleiders in trajecten van werk naar werk. Veel inhoudelijke kennis en coaching aanwezig.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 december 2016
Hele fijne persoonlijke werkgever met een no-nonsense mentaliteit.
Pluspunten
Lunches
Minpunten
Lunches zijn te klein en geen kerstborrel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede ontwikkelmogelijkheden
Werkzoekende (huidige medewerker) –  Zwolle29 augustus 2016
Ik heb veel geleerd over mijn eigen drijfveren. Er wordt veel tijd aan individuele begeleiding en groepstraining besteed.
Pluspunten
Reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mobiliteitsdienstverband
Projectmedewerkster (huidige medewerker) –  Den Bosch25 april 2016
POSG is marktleider op het gebied van arbeidsmobiliteit en sparringspartner van de overheid en politiek. Samen met mijn persoonlijke loopbaancoach focus ik mij op het aanscherpen van mijn arbeidsprofiel, met als doel om mijn waarneembaarheid te vergroten.
Pluspunten
Goede begeleiding
Minpunten
x
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima begeleiding
Projectmedewerker/Facilitair (voormalige medewerker) –  Den Haag13 maart 2015
Je wordt bij POSG prima begeleidt, in je ontwikkeling en zoek tocht naar een baan.
Pluspunten
vriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede omgeving voor zelfreflectie
interim admin. medewerkster (voormalige medewerker) –  Hedel, GE2 oktober 2014
Goede werkgever/omgeving voor o.a.:
- het klaarstomen voor de arbeidsmarkt d.m.v. assessments, sollicitatietrainingen, netwerktrainingen etc.
Pluspunten
Als professional bepaal je zelf de lat (tijdbesteding).
Minpunten
Teleurgesteld in resultaat, POSG heeft doelstelling "professionals begeleiden naar werk" niet gerealiseerd, Aan het einde van het traject had ik meer inzet/initiatief verwacht vanuit POSG..
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een TOP-bedrijf om terecht te komen wanneer je je wilt heroriënteren op de werk cq loopbaan!
medewerker front-Office burgerzaken (voormalige medewerker) –  Hedel, GE24 augustus 2014
Een prettig bedrijf dat voorziet in voldoende mogelijkheden om je te heroriënteren op je werk/loopbaan. Goede begeleiding daarin!!
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik streef een prettige werkomgeving na, waarin ruimte is voor ideeën
Interimmanager HRM (huidige medewerker) –  Hedel21 maart 2014
Ik streef een prettige werkomgeving na, waarin ruimte is voor ideeën
en ontwikkeling. Op deze manier kan ik hands-on adviseren en managen. De resultaten die ik haal beïnvloeden het spanningsveld tussen management en medewerkers in organisaties in positieve zin, waardoor samenwerking, groei en ontwikkeling mogelijk wordt. Ik creëer draagvlak door flexibiliteit, durf en samenwerking.
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkgever voor resultaten!
KAM/MVO-adviseur met pre-pensioen (huidige medewerker) –  Hedel, GE1 januari 2014
Binnen een bepaald perspectief een werkgever die mij begeleid van werk naar werk uit een ambtenaren-omgeving waarbij kennis en hulpmiddelen wordt aangedragen. Voor mij in de praktijk betekende dit een groot vindt het zelf uit en doe het zelf- gehalte.
Pluspunten
Er kan vanuit huis gewerkt worden.
Minpunten
Je bent een object en maakt geen deel uit van de POSG-organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werkomgeving
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Hedel, GE12 juli 2013
POSG heeft mij veel mogelijkheden geboden en is een leerzame werkomgeving geweest om mezelf als secretaresse te ontplooien.
Pluspunten
4 werkdagen per week
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij POSG. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 18 reviews
56
410
32
20
10

Waarderingen per categorie

4,4Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over POSG gesorteerd op locatie