Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 42 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

7 salarissen doorgegeven
€ 2.123 per maand (bruto)
  • Meest gerapporteerd
€ 800
€ 6.200
15 salarissen doorgegeven
€ 4.109 per maand (bruto)
€ 800
€ 6.200
12 salarissen doorgegeven
€ 2.217 per maand (bruto)
€ 800
€ 6.200

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • Vervolg statusupdate driedaagse:
Je gaat als je op de driedaagse bent keihard aan de slag. Zo ga je bezig met AMOK-training, schieten, handhaving van lastige groepen en je gaat bezig met casuïstiek. Vandaag wat informatie over de casuïstiek.

Met de casuïstiek wordt er een levensecht scenario nagebootst. De 'meldkamer' (lees: docent) meldt het incident. Jij en je collega komen direct in actie. Je vraagt aan de 'meldkamer' de informatie die je nodig denkt te hebben tijdens de rit en jullie bespreken ondertussen de strategie. Dan komen jullie te plaatsen en gaan jullie handelen.

Casuïstiek wordt vaak met lotusacteurs getoetst, deze acteurs kunnen zelfs ziektebeelden vertonen of in een in een -niet van echt te onderscheiden- psychose raken. Oefenen gaat soms met acteurs maar meestal met collega-aspiranten. De casuïstiek sluit aan op de theorie die je hebt gehad, zodat je dit kunt leren toepassen in de praktijk. Er zijn verschillende oefenlocaties zoals een kroeg, postkantoor, pinautomaat, kruispunt, parkeerplaats en een woning. Wat wil jij weten over het onderdeel casuïstiek? #vraagmaarraak #politiedriedaagse #politieacademie #2bcontinued #insideinformation #kombijdepolitie #politiewerk #politiepraktijk
  • #Repost @politiepro247 
In vogelvlucht een overzicht van wat agenten meemaken tijdens hun dienst? Bekijk het jaaroverzicht van de collega's uit Rotterdam PRO 24/7. 
Wat wil jij graag willen zien van het politiewerk?

#pro247 #mooioverzicht #nicetoknow #laathetonsweten
  • Van harte gefeliciteerd @dwight_van met de winst van de publieksprijs Jonge ambtenaar van het jaar! Winnaar vanuit de 70 nominaties!  #trots #publieksprijs #jongeambtenaar2018 #kombijdepolitie #politiewerkismooiwerk
  • Vorige week hebben wij een beroep gedaan op jullie creativiteit en wij zijn verrast door jullie originele inzendingen. :) Van alle gedichten op Insta en FB hebben we één winnaar gekozen... And the winner is........ *tromgeroffel* 
Het gedicht dat is ingezonden door: Tony! (FB)

Bedankt allemaal voor de leuke reacties!
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Industrie-sector
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook