Maak er politiewerk van

Politiewerk is er in vele soorten. Op straat als agent werk je dicht op het nieuws en midden in de maatschappij. Als rechercheur haal je de onderste steen boven in verborgen criminele netwerken. Achter de schermen zorg je ervoor dat de politieorganisatie draait als een geoliede machine.

Je werkt altijd binnen een gedreven en professioneel team. Dus als jij je talenten, je kennis van verschillende culturen, je expertise, je scherpte en je moed wilt inzetten voor de veiligheid, dan weet je wat je moet doen. Maak er politiewerk van.

'Dit is waar we het voor doen'

Een hennepplantage oprollen, zicht houden op radicaliserende jongeren, kinderen in een incestzaak opvangen: specialer werk is er eigenlijk niet. We zijn daar waar het gebeurt, de straat is ons werkgebied en je bent er voor iedereen; voor rijk en arm, voor homo en hetero, voor autochtoon en allochtoon, voor gezinnen en voor ouderen. Je bent daar waar jouw hulp nodig is en je staat er nooit alleen voor.

Achter de schermen

Op straat of achter de schermen; elke collega draagt bij aan het politiewerk. De bedrijfsvoering ondersteunt het operationele politiewerk 24 uur per dag. Dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de ICT-infrastructuur. Ook op het gebied van informatiemanagement, financiën, facilitaire zaken en communicatie zorgen gedreven medewerkers dat politiecollega’s op straat hun werk goed kunnen doen.

Samen zorgen we ervoor dat de samenleving leefbaar blijft.

Reviews

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 173 reviews
552
478
334
27
12
Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,8

Salarissen

9 salarissen doorgegeven
€ 2.333 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.200
€ 6.700
8 salarissen doorgegeven
€ 4.649 per maand
€ 1.200
€ 6.700
30 salarissen doorgegeven
€ 3.462 per maand
€ 1.200
€ 6.700

Over Politie

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog
 – meer... 

  • Op de politieopleiding leer je theorie en praktijk en leer je dit te combineren. Linda van @politie_apeldoorn neemt jullie mee! #politieopleiding #maakerpolitiewerkvan
  • De politie werkt steeds aan de veiligheid in de buurt. Toch zul je niet altijd zien wat een wijkagent als Ilse (Alphen aan den Rijn) eigenlijk doet. ‘Het oplossen van strafbare feiten of het aantal aanhoudingen is meetbaar. Maar wat je allemaal voorkomt, is niet aan te tonen.’ #voorkomenisbeterdangenezen #maakerpolitiewerkvan Wil je de hele video zien? Check dan YouTube en zoek op ‘wijkagent Ilse’.
  • Vandaag is de fitheidstest in het nieuws. Deze test krijg je in het 2e jaar van de politieopleiding. Vóórdat je kunt starten bij de Politieacademie moet je in de selectieprocedure laten zien dat jij een goede basisconditie hebt 💪. Voor deze sporttest kun je goed trainen met de app PolitieConditie! Het filmpje van de sporttest vind je op ons YouTube kanaal.  #maakerpolitiewerkvan #politieconditie
  • Danny Makkelie is politieagent én scheidsrechter. ‘Fluiten is mijn passie. Maar politieagent word je vanuit je hart, omdat je iets wilt betekenen voor de maatschappij – ik zou het voor geen goud willen missen.’ Lees het hele interview met Danny Makkelie op: https://www.kombijdepolitie.nl/Paginas/agentenscheidsrechter.aspx (link in bio) 
#bedanktscheids #weekvandescheidsrechter #kombijdepolitie
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
Politie website
Politie op Instagram
Vacaturealert

Twitter

Facebook