Video afspelen via YouTube-knop

Politie Reviews

175 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 184 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Politie heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Gezellig
Aspirant (huidige medewerker) –  Veghel16 juli 2012
Je begint om 08:00 met je werkdag. Omstreeks 8:30 krijg je een briefing met wat er allemaal gedaan zou kunnen worden en hier speel je dan op in. Ik heb geleerd om goed contact te maken met de mens, omtegaan met druk,stress en tegenslagen. De collega's staan altijd gereed om je te helpen met verschillende dingen, mits je laat zien dat je echt iets wilt leren. Het moeilijkste van de baan is voornamelijk dat je alles wat je doet op papier moet zetten. Dit moet op een zodanige manier worden gedaan dat alles klopt, anders heb je niets aan het bewijs. Het leukste van de baan is dat het heel afwisselend is en je werkzaamheden naar jou aanpast.
Pluspunten
gezellige werksfeer, je kan veel zelfstandig aan het werk. hechte band met collega's
Minpunten
geen minpunten ondervonden tot nu toe.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet relevant
Senior intelligence, rechercheur. (huidige medewerker) –  Amsterdam19 april 2019
In het begin een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden. Een baan waar je in de waan van de dag leeft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Politiewerk is het mooiste werk wat er is.
Officier van Dienst, Hulpofficier van Politie (voormalige medewerker) –  Noord- Oost Gelderland17 april 2019
Vele jaren met veel voldoening bij de politie gewerkt. Vanaf 2000 als operationeel leidinggevende.
De laatste twee jaar gewerkt als interim manager te Utrecht, afdeling Salarisadministratie en het Personeelsloket.
Pluspunten
Staat met beide benen midden in het leven.
Minpunten
Te weinig mensen voor te veel werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf dat gevarieerd werkaanbod heeft
Rechercheur (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 maart 2019
Ondanks het gevarieerde werkaanbod is het niet makkelijk om van afdeling te wisselen. Doorgroeimogelijkheden zijn iets beter geworden maar nog teveel van directe leidinggevende afhankelijk
Pluspunten
Vast rooster
Minpunten
Intern doorgroeien moeizaam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend
Medewerker Vertrekregeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 maart 2019
afwisselnde werkzaamheden. iedere dag is anders
aparte sfeer die je wel moet liggen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij de overheid
Forensisch generalist (voormalige medewerker) –  IJmuiden9 maart 2019
Top organisatie, waar je met trots aan het werk kan voor de overheid
Pluspunten
Loon
Minpunten
Zware werkomstandigheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je leert het vak kennen
Stage (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 maart 2019
Ik vind dat dit een leuke stageperiode was en ik er veel had geleerd
Pluspunten
Hard werken
Minpunten
je kan niet alles doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdig werk, veel uitdaging, prettige en felxibele werkgever.
Rechercheur (voormalige medewerker) –  Midden-Nederland7 maart 2019
Altijd met veel plezier gewerkt bij de Politie! Maar het is tijd voor iets nieuws.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie organisatie
Generalist (huidige medewerker) –  Amsterdam22 februari 2019
Mooie organisatie, helaas door bezuinigingen is de werkdruk niet gezond meer. Tevens worden alle 'leuke' aspecten van en omtrent het werk weg bezuinigd en is de bureaucratie steeds belangrijker aan het worden. De menselijkheid is aan het minderen en dat is merkbaar in alle lagen van de organisatie
Pluspunten
Mooi werk, veel betekenen voor maatschappij
Minpunten
Bureaucratie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
aspirant politie (huidige medewerker) –  Apeldoorn28 januari 2019
Bij de politie kom je binnen in een familiebedrijf.
Iedereen staat altijd voor jou klaar en niks is te gek.

Het is een fijn bedrijf om te werken als je op zoek bent naar een uitdaging en directe samenwerkingsverband.

Er zijn talloze doorgroeimogelijkheden die ervoor zorgen dat je altijd wel binnen het bedrijf een plek kan vinden die helemaal bij jou past.
Pluspunten
Iedereen is behulpzaam naar elkaar
Minpunten
Minder effectieve management
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig inzicht
Onderzoeker (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2019
In het kader van mijn stage heb ik hier weinig tijd doorgebracht
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Politie
Zeehaven politie (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 januari 2019
Voor werkende vrouwen is het soms lastig te combineren met kinderen. Vooral met de wisselende diensten. Verdiend wel redelijk goed. Doorstromen gaat niet bij elke tak even makkelijk !
Pluspunten
Veelzijdig werk
Minpunten
Lastig doorstromen, lastige werktijden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veelzijdige werkgever
Jurist (voormalige medewerker) –  Apeldoorn27 september 2018
overheid, veelzijdig, veel communicatie onderling.f
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leerzaam
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel1 september 2018
Lang geleden stage gelopen bij de Politie, hele leerzame periode en helpen je met alles waarnodig.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Beleidsmedewerker (voormalige medewerker) –  Venlo19 juli 2018
Zoals het rijk betaamt zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden hier ook prima. Nadeel: organisatie die lastig te bewegen is. Hierdoor komen niet snel functies vrij.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende baan met veel zelfstandigheid. Veel administratie; soms te bureaucratisch. Veel overlegvormen.
Wijkagent (huidige medewerker) –  Grave3 juni 2018
Context-gedreven allround politiewerk als wijkagent (bijna fulltime); Meldingen en incidenten afhandelen, div. overleg intern en met partners, administratie...
Veel afwisseling, vaak onvoorspelbaar. Wisselende werktijden, veel buiten. Hoge mate van collegialiteit binnen ons team.
Pluspunten
Afwisseling, zelfstandigheid. Werk nabij eigen woonomgeving.
Minpunten
Digitale afhandeling administratie. Asociale burgers, agressie.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk Team
Support Engineer (huidige medewerker) –  Zwolle31 mei 2018
Bij de politie ben ik werkzaam in een heel leuk team, met een leuke sfeer op de werkvloer.
Pluspunten
Goedkope lunches, leuke sfeer
Minpunten
eentonig, weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte baas
Agent (huidige medewerker) –  Flevoland17 mei 2018
Je word binnen gepraat met veel doorgroeimogelijkheden, puntje bij paaltje is er gewoon geen doorgroei mogelijk omdat er een teveel aan hogere rangen zijn. Personeel die zich als hondjes gedragen naar de leiding stromen wel door.
Pluspunten
Je moet het hebben van leuke collega's
Minpunten
Geen doorgroeikansen
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met spanning, voldoening, voldoende variatie etc.
Opsporingsambtenaar (voormalige medewerker) –  diverse onderdelen29 april 2018
Gewerkt als executief medewerker bureau Warmoesstraat,
Als rechercheur groep Ernstige Delicten,
Als rechercheur Zeden, bestrijding kinderporno,
Als buurtregisseur/wijkagent.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 22Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage gelopen en half jaar uitzendtbureau
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag23 april 2018
leuk gewerkt hoop waardering gekregen. Helaas niet aangenomen door gebrek aan buitenlandse achternaam
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 20Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en kan een leerzame werkomgeving zijn
Intake & Service medewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam11 april 2018
Als je in de organisatie past kan je een leuke werkomgeving hebben. Het mooiste aan de baan is dat je slachtoffers kan helpen.
Pluspunten
Je kunt mensen helpen
Minpunten
Zeer hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Politie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 184 reviews
554
484
337
27
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur