Politie Reviews

161 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 170 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk Team
Support Engineer (huidige medewerker) –  Zwolle31 mei 2018
Bij de politie ben ik werkzaam in een heel leuk team, met een leuke sfeer op de werkvloer.
Pluspunten
Goedkope lunches, leuke sfeer
Minpunten
eentonig, weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte baas
Agent (huidige medewerker) –  Flevoland17 mei 2018
Je word binnen gepraat met veel doorgroeimogelijkheden, puntje bij paaltje is er gewoon geen doorgroei mogelijk omdat er een teveel aan hogere rangen zijn. Personeel die zich als hondjes gedragen naar de leiding stromen wel door.
Pluspunten
Je moet het hebben van leuke collega's
Minpunten
Geen doorgroeikansen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met spanning, voldoening, voldoende variatie etc.
Opsporingsambtenaar (voormalige medewerker) –  diverse onderdelen29 april 2018
Gewerkt als executief medewerker bureau Warmoesstraat,
Als rechercheur groep Ernstige Delicten,
Als rechercheur Zeden, bestrijding kinderporno,
Als buurtregisseur/wijkagent.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage gelopen en half jaar uitzendtbureau
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag23 april 2018
leuk gewerkt hoop waardering gekregen. Helaas niet aangenomen door gebrek aan buitenlandse achternaam
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en kan een leerzame werkomgeving zijn
Intake & Service medewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam11 april 2018
Als je in de organisatie past kan je een leuke werkomgeving hebben. Het mooiste aan de baan is dat je slachtoffers kan helpen.
Pluspunten
Je kunt mensen helpen
Minpunten
Zeer hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken in en voor een maatschappij die steeds harder word
rechercheur VVC (huidige medewerker) –  Almere22 maart 2018
Een sociale club mensen die samen strijden om de maatschappij zo veilig mogelijk te houden.
Pluspunten
een extra familie
Minpunten
vanuit de regering word nog meer flexibiliteit gewenst
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedegen en betrouwbare organisatie.
Teamchef B (voormalige medewerker) –  Boxtel16 maart 2018
Prima werkgever. Bedrijf onderhevig aan aantal opeenvolgende interne en landelijke reorganisaties. Politie onderhevig aan politieke besluitvorming budget en doelen.
Pluspunten
Opleidingsmogelijkheden
Minpunten
verslechtering arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch bedrijf waar je veel vrijheid hebt om jouw manier van werken te ontplooien
allround (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbo8 maart 2018
mooie plek om de navolgende competenties te ontwikkelen.
communicatieve vaardigheden in woord en op schrift.
hoofdzaken en bijzaken scheiden.
knopen doorhakken.
regie pakken en houden.
Pluspunten
diversiteit in werkzaamheden
Minpunten
wisselende diensten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en fijne werkgever
Politieagent (voormalige medewerker) –  Eindhoven27 februari 2018
Het is een leuke afwisselende baan met leuke collega's.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
s nachts werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voluntair, een keer wat anders.
Volontair (EXO) (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 februari 2018
Werken bij de Politie, maar dan zonder opleiding (en salaris) ... voor mij was het een hele leuke ervaring. Toch je steentje bijdragen aan een betere maatschappij, de andere kant van de Politie zien, dan wat er in de media geschetst wordt ... heel leerzaam.

De Politie is een soort familie. Met een uitgebreid antecedenten onderzoek kom je moeilijk binnen, maar eenmaal binnen ben je wel 1 van hun. Tenminste ... dat was mijn ervaring. Ik was niet slechts een vrijwilliger ... ik was deel van het team wat mee ging naar BBQ en teambuilding activiteiten.

Vanwege de wetgeving mag je niet zo heel veel ... ook omdat men voorzichtig is met werk verdringing. Maar ze hebben wel veel leuke projecten in het kader van (diefstal)preventie.
Pluspunten
Goede vergoeding, deelname aan activiteiten
Minpunten
soms kortlopende projecten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Generalist thematisch rechercheur Milieu (voormalige medewerker) –  Breda6 januari 2018
Een solide doch logge onderneming midden in reorganisatieperikelen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk
Hoofdagent (voormalige medewerker) –  Scheveningen4 januari 2018
Bij de politie weet je niet wat de dag gaat brengen, dit brengt elke dag een nieuwe uitdaging met zich mee.
Pluspunten
Geen dag hetzelfde
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Al 30 jaar werkzaam dat zegt genoeg
Recherche assistent (huidige medewerker) –  Purmerend28 december 2017
Op het moment sinds juni dit jaar werkzaam als recherche assistent op de basis recherche Purmerend.
Een plek waar ik bewust voor gekozen heb om weer eens een andere kant van de politie werkzaamheden te bekijken.
Pluspunten
Vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel Veel met plezier gewerkt
Calle centre medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag Scheveningen30 november 2017
Ontzettende leuke baan waar heel veel gebeurt. prettige werksfeer
Pluspunten
Goed werkbaar
Minpunten
Comminucatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Facilitair medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag18 november 2017
de politie is een grote organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Schietbaanbeheerder (huidige medewerker) –  Den Haag18 november 2017
de politie is een grote goed georganiseerde organisatie.
als werknemer kan je je tevreden stellen met zo'n grote werkgever.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top!
Directie secretaresse (voormalige medewerker) –  Woensdrecht2 oktober 2017
Jammer dat ik weg moest, was erg leuk en gezellig om daar te werken, fijne werkzaamheden. Je werd gezien, en was geen nummer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stresvol werken en weinig rust.
Meldkamer (voormalige medewerker) –  Eindhoven en Veldhoven11 september 2017
Mijn ervaringen met de meldkamer zijn niet zo positief .
Pluspunten
overheid
Minpunten
werk milieu
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig met collega's doorgroeien onmogelijk
Brigadier (huidige medewerker) –  Hoogvliet11 september 2017
Collega's en werk is leuk, maar helaas is het doorgroeien moeilijk of niet mogelijk! Werkdruk is hoog!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische mensen werken hier.
Aspirant hoofdagent (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2017
Een van de moeilijkste beroepen die niet door iedereen gewaardeerd word, maar wel respect verdient.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 11Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Politie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 170 reviews
552
476
333
27
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur