Video afspelen via YouTube-knop

Politie Reviews

188 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 197 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Politie heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Gezellig
Aspirant (huidige medewerker) –  Veghel16 juli 2012
Je begint om 08:00 met je werkdag. Omstreeks 8:30 krijg je een briefing met wat er allemaal gedaan zou kunnen worden en hier speel je dan op in. Ik heb geleerd om goed contact te maken met de mens, omtegaan met druk,stress en tegenslagen. De collega's staan altijd gereed om je te helpen met verschillende dingen, mits je laat zien dat je echt iets wilt leren. Het moeilijkste van de baan is voornamelijk dat je alles wat je doet op papier moet zetten. Dit moet op een zodanige manier worden gedaan dat alles klopt, anders heb je niets aan het bewijs. Het leukste van de baan is dat het heel afwisselend is en je werkzaamheden naar jou aanpast.
Pluspunten
gezellige werksfeer, je kan veel zelfstandig aan het werk. hechte band met collega's
Minpunten
geen minpunten ondervonden tot nu toe.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Haat/Liefde
Hoofdagent (huidige medewerker) –  Nederland15 januari 2020
Werken bij de politie is prachtig. Werken vóór de politie niet altijd. De organisatie is log, stug, en de leidinggevenden zeker niet altijd éven capabel. Een hoop randzaken waar je werkzaamheden mee verricht moeten worden zijn ondermaats of slecht geregeld. Toch zou ik dit werk niet gauw inruilen. De collegialiteit, de dankbaarheid, en de kick maken (bijna) alles goed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Politie intake en service medewerker
Intake & Service Medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag7 januari 2020
Leuke organisatie, waarbij je veel leert en waarbij collega's erg behulpzaam zijn. Flex tijden, je kan zelf voor een gedeelte je werktijden bepalen.
Pluspunten
Flex tijden
Minpunten
Vaste tijden met pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving waar je veel mensenkennis opdoet.
Onderhoud wagenpark en gebouwen. (voormalige medewerker) –  Eindhoven26 december 2019
Je wordt in zo'n bedrijf als mens behandeld en serieus genomen.
Het is mij in die 37 jaar heel goed bevallen en kijk altijd terug naar wat al die tijd hebben meegemaakt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer
Brigadier (voormalige medewerker) –  Den Bosch25 december 2019
Afwisselend werk, goede sfeer en redelijke doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
N.v.t.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag25 november 2019
Ik vond het heel bijzonder, maar dat is alweer lang geleden. Het zal in de loop van jaren best veranderd zijn. Ik werkte daar in het tijdperk van de guldens. Maar erg leuk gevonden zal zo weer teruggaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagend, spannend, werken aan rechtvaardigheid
Tactisch coordinator Regionale Recherche (voormalige medewerker) –  IJsselland22 november 2019
Erg leerzaam.
Stelt hoge eisen aan sociale vaardigheden en capaciteiten.
Zonder incasseringsvermogen op gebied van werkdruk, emotie, agressie en schokkende ervaringen, is het werken bij de politie niet verstandig.
Pluspunten
Overuren
Minpunten
Onvoldoende link tussen werkvloer en managment
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nee
Rechercheur (huidige medewerker) –  Almere4 november 2019
hard werken voor redelijk salaris. slechte leiding.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ons kent ons sfeer
Front office medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn3 november 2019
Veel reuring bij de Politie zowel positief als ook negatief. Goede werkgever voor degene die goed in zijn schoenen staat
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Huisvesting/facility (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)15 oktober 2019
Interne opleidings mogelijkheden
Super goede arbeidsomstandigheden.
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer is niet leuk!!
Agent (voormalige medewerker) –  Maastricht10 oktober 2019
Vooral bij service center politie maastricht zijn behalve sfeer ook collega’s zijn echt niet leuk!!
Ze verlagen burgers en ze behandelen je als een kind omdat zij zich wat menen.
En het grappige, meeste zijn niet eens ambtenaren.
Hele negatieve sfeer hangt daar rond!
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's en mooie uitdagingen
arrestantentaken (huidige medewerker) –  Venlo1 oktober 2019
Sinds vorig jaar september ben ik werkzaam bij het politiebureau in Venlo als arrestantenverzorger in het cellencomplex, en wat heb ik een leuke baan gekregen deze baan overstijgt al mijn verwachtingen! Er is een leuk team van collega's en er zijn mooie uitdagingen, zo zijn er geregeld ibt opleidingen en is er ook een mogelijkheid om intern aanvullende taken te kunnen verrichten. In deze functie is communiceren een sleutelwoord zo kunnen de werkzaamheden bestaan uit deskdienst en cellengang werkzaamheden. Als er een deskdienst gedraaid wordt dan ben je een manusje van alles zo regel je het telefoonverkeer je maakt afspraken met de verbalisanten als er een verhoor gaat plaatsvinden, verder hou je een agenda bij met afspraken betreffende advocaat bezoeken, ook ben je het aanspreekpunt voor als er calamiteiten plaatsvinden. Als je belast ben met gangwerk dan is het belangrijk om een goede verstandshouding op te bouwen met de arrestant, het werk wel zo prettig om op respectvolle manier met elkaar om te gaan. Mijn grote uitdaging is om een psychotisch ernstig verwarde luidruchtige persoon rustig te krijgen en meestal lukt me dat ook wel! In mijn directe omgeving krijg ik vaak de opmerking dat ze het knap vinden dat ik zo met de verdachten om ga, mijn opmerking is dan altijd het betreft een verdachte dus geen veroordeelde! En ik hou mijn mening over die verdachte graag voor me.. De rechter mag zijn mening over de situatie uitspreken en beoordelen ik ga daar niet over!

Als je een leuke afwisselende baan zoekt is arrestantenverzorger/ arrestantentaken zeker een aanrader!!
  meer...
Ik ben ontzettend trots en voel me vereerd om bij deze mooie organisatie te mogen werken...
  minder
Pluspunten
mogelijkheden om leerzame opleidingen te kunnen volgen!
Minpunten
nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie met veel mogelijkheden
Teamchef (voormalige medewerker) –  Politieacademie29 september 2019
Prima werkgever die veel ontwikkelingsmogelijkheden biedt.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job
Hoofdagent (huidige medewerker) –  Limburg30 augustus 2019
Goede werkgever, goede arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving
Capaciteitsplanner (huidige medewerker) –  Nijmegen4 juni 2019
2018 stond Politie als 3e beste werkgever van Nederland
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet relevant
Senior intelligence, rechercheur. (huidige medewerker) –  Amsterdam19 april 2019
In het begin een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden. Een baan waar je in de waan van de dag leeft.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 14Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Politiewerk is het mooiste werk wat er is.
Officier van Dienst, Hulpofficier van Politie (voormalige medewerker) –  Noord- Oost Gelderland17 april 2019
Vele jaren met veel voldoening bij de politie gewerkt. Vanaf 2000 als operationeel leidinggevende.
De laatste twee jaar gewerkt als interim manager te Utrecht, afdeling Salarisadministratie en het Personeelsloket.
Pluspunten
Staat met beide benen midden in het leven.
Minpunten
Te weinig mensen voor te veel werk.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf dat gevarieerd werkaanbod heeft
Rechercheur (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 maart 2019
Ondanks het gevarieerde werkaanbod is het niet makkelijk om van afdeling te wisselen. Doorgroeimogelijkheden zijn iets beter geworden maar nog teveel van directe leidinggevende afhankelijk
Pluspunten
Vast rooster
Minpunten
Intern doorgroeien moeizaam
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend
Medewerker Vertrekregeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 maart 2019
afwisselnde werkzaamheden. iedere dag is anders
aparte sfeer die je wel moet liggen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij de overheid
Forensisch generalist (voormalige medewerker) –  IJmuiden9 maart 2019
Top organisatie, waar je met trots aan het werk kan voor de overheid
Pluspunten
Loon
Minpunten
Zware werkomstandigheden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je leert het vak kennen
Stage (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 maart 2019
Ik vind dat dit een leuke stageperiode was en ik er veel had geleerd
Pluspunten
Hard werken
Minpunten
je kan niet alles doen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Politie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 197 reviews
559
489
339
28
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur