Politie Reviews

168 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 177 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
aspirant politie (huidige medewerker) –  Apeldoorn28 januari 2019
Bij de politie kom je binnen in een familiebedrijf.
Iedereen staat altijd voor jou klaar en niks is te gek.

Het is een fijn bedrijf om te werken als je op zoek bent naar een uitdaging en directe samenwerkingsverband.

Er zijn talloze doorgroeimogelijkheden die ervoor zorgen dat je altijd wel binnen het bedrijf een plek kan vinden die helemaal bij jou past.
Pluspunten
Iedereen is behulpzaam naar elkaar
Minpunten
Minder effectieve management
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig inzicht
Onderzoeker (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2019
In het kader van mijn stage heb ik hier weinig tijd doorgebracht
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Politie
Zeehaven politie (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 januari 2019
Voor werkende vrouwen is het soms lastig te combineren met kinderen. Vooral met de wisselende diensten. Verdiend wel redelijk goed. Doorstromen gaat niet bij elke tak even makkelijk !
Pluspunten
Veelzijdig werk
Minpunten
Lastig doorstromen, lastige werktijden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veelzijdige werkgever
Jurist (voormalige medewerker) –  Apeldoorn27 september 2018
overheid, veelzijdig, veel communicatie onderling.f
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leerzaam
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel1 september 2018
Lang geleden stage gelopen bij de Politie, hele leerzame periode en helpen je met alles waarnodig.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Beleidsmedewerker (voormalige medewerker) –  Venlo19 juli 2018
Zoals het rijk betaamt zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden hier ook prima. Nadeel: organisatie die lastig te bewegen is. Hierdoor komen niet snel functies vrij.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende baan met veel zelfstandigheid. Veel administratie; soms te bureaucratisch. Veel overlegvormen.
Wijkagent (huidige medewerker) –  Grave3 juni 2018
Context-gedreven allround politiewerk als wijkagent (bijna fulltime); Meldingen en incidenten afhandelen, div. overleg intern en met partners, administratie...
Veel afwisseling, vaak onvoorspelbaar. Wisselende werktijden, veel buiten. Hoge mate van collegialiteit binnen ons team.
Pluspunten
Afwisseling, zelfstandigheid. Werk nabij eigen woonomgeving.
Minpunten
Digitale afhandeling administratie. Asociale burgers, agressie.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk Team
Support Engineer (huidige medewerker) –  Zwolle31 mei 2018
Bij de politie ben ik werkzaam in een heel leuk team, met een leuke sfeer op de werkvloer.
Pluspunten
Goedkope lunches, leuke sfeer
Minpunten
eentonig, weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte baas
Agent (huidige medewerker) –  Flevoland17 mei 2018
Je word binnen gepraat met veel doorgroeimogelijkheden, puntje bij paaltje is er gewoon geen doorgroei mogelijk omdat er een teveel aan hogere rangen zijn. Personeel die zich als hondjes gedragen naar de leiding stromen wel door.
Pluspunten
Je moet het hebben van leuke collega's
Minpunten
Geen doorgroeikansen
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met spanning, voldoening, voldoende variatie etc.
Opsporingsambtenaar (voormalige medewerker) –  diverse onderdelen29 april 2018
Gewerkt als executief medewerker bureau Warmoesstraat,
Als rechercheur groep Ernstige Delicten,
Als rechercheur Zeden, bestrijding kinderporno,
Als buurtregisseur/wijkagent.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage gelopen en half jaar uitzendtbureau
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag23 april 2018
leuk gewerkt hoop waardering gekregen. Helaas niet aangenomen door gebrek aan buitenlandse achternaam
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 16Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en kan een leerzame werkomgeving zijn
Intake & Service medewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam11 april 2018
Als je in de organisatie past kan je een leuke werkomgeving hebben. Het mooiste aan de baan is dat je slachtoffers kan helpen.
Pluspunten
Je kunt mensen helpen
Minpunten
Zeer hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken in en voor een maatschappij die steeds harder word
rechercheur VVC (huidige medewerker) –  Almere22 maart 2018
Een sociale club mensen die samen strijden om de maatschappij zo veilig mogelijk te houden.
Pluspunten
een extra familie
Minpunten
vanuit de regering word nog meer flexibiliteit gewenst
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedegen en betrouwbare organisatie.
Teamchef B (voormalige medewerker) –  Boxtel16 maart 2018
Prima werkgever. Bedrijf onderhevig aan aantal opeenvolgende interne en landelijke reorganisaties. Politie onderhevig aan politieke besluitvorming budget en doelen.
Pluspunten
Opleidingsmogelijkheden
Minpunten
verslechtering arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch bedrijf waar je veel vrijheid hebt om jouw manier van werken te ontplooien
allround (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbo8 maart 2018
mooie plek om de navolgende competenties te ontwikkelen.
communicatieve vaardigheden in woord en op schrift.
hoofdzaken en bijzaken scheiden.
knopen doorhakken.
regie pakken en houden.
Pluspunten
diversiteit in werkzaamheden
Minpunten
wisselende diensten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en fijne werkgever
Politieagent (voormalige medewerker) –  Eindhoven27 februari 2018
Het is een leuke afwisselende baan met leuke collega's.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
s nachts werken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voluntair, een keer wat anders.
Volontair (EXO) (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 februari 2018
Werken bij de Politie, maar dan zonder opleiding (en salaris) ... voor mij was het een hele leuke ervaring. Toch je steentje bijdragen aan een betere maatschappij, de andere kant van de Politie zien, dan wat er in de media geschetst wordt ... heel leerzaam.

De Politie is een soort familie. Met een uitgebreid antecedenten onderzoek kom je moeilijk binnen, maar eenmaal binnen ben je wel 1 van hun. Tenminste ... dat was mijn ervaring. Ik was niet slechts een vrijwilliger ... ik was deel van het team wat mee ging naar BBQ en teambuilding activiteiten.

Vanwege de wetgeving mag je niet zo heel veel ... ook omdat men voorzichtig is met werk verdringing. Maar ze hebben wel veel leuke projecten in het kader van (diefstal)preventie.
Pluspunten
Goede vergoeding, deelname aan activiteiten
Minpunten
soms kortlopende projecten
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Generalist thematisch rechercheur Milieu (voormalige medewerker) –  Breda6 januari 2018
Een solide doch logge onderneming midden in reorganisatieperikelen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk
Hoofdagent (voormalige medewerker) –  Scheveningen4 januari 2018
Bij de politie weet je niet wat de dag gaat brengen, dit brengt elke dag een nieuwe uitdaging met zich mee.
Pluspunten
Geen dag hetzelfde
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Al 30 jaar werkzaam dat zegt genoeg
Recherche assistent (huidige medewerker) –  Purmerend28 december 2017
Op het moment sinds juni dit jaar werkzaam als recherche assistent op de basis recherche Purmerend.
Een plek waar ik bewust voor gekozen heb om weer eens een andere kant van de politie werkzaamheden te bekijken.
Pluspunten
Vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Politie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 177 reviews
552
480
336
27
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur