Politie Reviews

40 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 47 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en kan een leerzame werkomgeving zijn
Intake & Service medewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam11 april 2018
Als je in de organisatie past kan je een leuke werkomgeving hebben. Het mooiste aan de baan is dat je slachtoffers kan helpen.
Pluspunten
Je kunt mensen helpen
Minpunten
Zeer hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch bedrijf waar je veel vrijheid hebt om jouw manier van werken te ontplooien
allround (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbo8 maart 2018
mooie plek om de navolgende competenties te ontwikkelen.
communicatieve vaardigheden in woord en op schrift.
hoofdzaken en bijzaken scheiden.
knopen doorhakken.
regie pakken en houden.
Pluspunten
diversiteit in werkzaamheden
Minpunten
wisselende diensten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voluntair, een keer wat anders.
Volontair (EXO) (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 februari 2018
Werken bij de Politie, maar dan zonder opleiding (en salaris) ... voor mij was het een hele leuke ervaring. Toch je steentje bijdragen aan een betere maatschappij, de andere kant van de Politie zien, dan wat er in de media geschetst wordt ... heel leerzaam.

De Politie is een soort familie. Met een uitgebreid antecedenten onderzoek kom je moeilijk binnen, maar eenmaal binnen ben je wel 1 van hun. Tenminste ... dat was mijn ervaring. Ik was niet slechts een vrijwilliger ... ik was deel van het team wat mee ging naar BBQ en teambuilding activiteiten.

Vanwege de wetgeving mag je niet zo heel veel ... ook omdat men voorzichtig is met werk verdringing. Maar ze hebben wel veel leuke projecten in het kader van (diefstal)preventie.
Pluspunten
Goede vergoeding, deelname aan activiteiten
Minpunten
soms kortlopende projecten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Generalist thematisch rechercheur Milieu (voormalige medewerker) –  Breda6 januari 2018
Een solide doch logge onderneming midden in reorganisatieperikelen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische mensen werken hier.
Aspirant hoofdagent (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2017
Een van de moeilijkste beroepen die niet door iedereen gewaardeerd word, maar wel respect verdient.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gewoon een baan, een roeping!
Brigadier van politie (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 juli 2017
13 jaar met heel veel plezier, passie en inzet gewerkt! Tot er een nieuwe uitdaging in mijn leven kwam.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spannend werk
Agent niveau 3 (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 juni 2017
Veel diversiteit, leuke collegas en het is spannend.
Pluspunten
Werktijden goed
Minpunten
Druk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Korte tijd
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Curaçao25 april 2017
Ik heb niet lang hier gewerk
Maar was heel knteresant
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi werk voor mensen met een harde mentaliteit
Hoofdagent (voormalige medewerker) –  Oost nederland24 februari 2017
Mooi werk, alleen de heftigheid en opeenstapeling van meldingen kan teveel worden.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een fijne en correcte werkgever.
receptioniste/telefoniste meldkamer (voormalige medewerker) –  Assen27 januari 2017
Het was een hele prettige werksfeer met ontzettend aardige collega's, die ook erg hulpvaardig waren, als dat nodig was.
Pluspunten
flexibele werktijden.
Minpunten
Kan ik zo niet bedenken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Brigadier van Politie (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 januari 2017
Ik heb veel geleerd, het was een interessante tijd. Ik heb in de 9 jaren op diverse afdelingen en in verschillende functies mogen werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leuke en dienstverlenende baan
brigadier wijkagent (voormalige medewerker) –  Midden-Nederland21 december 2016
Na de huidige reorganisatie tot landelijke politie zeer onvriendelijk voor het personeel afstand is te groot geworden.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
divers en leerzaam
politie (voormalige medewerker) –  Hilversum23 november 2016
leuke collegas en
geen dag is het zelfde
werken op straat en op het bureau, is
heel afwissel
Pluspunten
heel divers
Minpunten
weinig salarais
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisseld
Allround medewerker politie (huidige medewerker) –  Roosendaal18 november 2016
Afwisselend,
samenwerken,
onregelmatig,
adrenaline
Hulp verlenen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel geleerd en altijd gezellig
Aspirant politie (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 april 2016
het was altijd spannend en je had altijd wat te doen.
je heb altijd goede collega's die altijd voor je klaar staan
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotische reorganisatie
Allround HR medewerker (huidige medewerker) –  Odijk25 april 2016
Weinig mensgericht, de organisatie is in zichzelf gekeerd, druk met veranderen ...
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met de collega's is leuk en motiverend. De reorganisatie is slopend.
allround politiemedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht, Zwolle27 januari 2016
Op dit moment zit de organisatie in onrustig vaarwater.
Het leukste is de afwisseling.
Moeilijk is het werk voor mij niet. Lastig is het omgaan met de spanning die de reorganisatie met zich mee brengt
Pluspunten
veel afwisseling
Minpunten
onzekerheid welke kant het op gaat
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onderling ene zeer goede werksfeer
tachtisch rechercheur (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH18 januari 2016
Iedere dag was anders. Altijd goed naar elkaar luisteren om in teamverband te kunnen werken. Elkaar aanvullen. Als er druk op de "ketel" staat door werken. Rust nemen op de momenten dat het werk het toelaat. Zeer fijne collega's. Er niet bijzijn op het moment als er wat belangrijks gebeurde.
De voldoening een zaak tot een goed einde te hebben gebracht.
Over directie, zou volgens mij beter zijn als men meer naar de mensen zou kijken en op kwaliteit zou letten ipv. kwantiteit.
Pluspunten
De zeer flexibele werktijden.
Minpunten
?
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Sloten, NH16 november 2015
Veel verschillende werkzaamheden en veel geleerd
Goede sfeer onder de collega's
Verschillende diensten draaien vond ik leuk
Pluspunten
veel geleerd
Minpunten
auto parkeren
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een kijkje in het werk arresrtantenverzorger
Arrestantenverzorger (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH5 oktober 2015
Voornamelijk werk ik in de avonddienst. Daar bestaan de babis werkzaamheden uit : de arrestanten voorzien van boeken en/of tijdschriften, laten luchten, warme maaltijd verstrekken. Tussen deze basis werkzaamheden halen we advocaten op die hun clienten komen bezoeken, verstrekken wij medicatie die arrestanten nodig hebben. Helpen we met het fouilleren van nieuwe arrestanten. Belangrijk is dat wij alles muteren in het systeem. Ik heb geleerd dat je niet niet te snel moet oordelen en mijn sociale vaardigheden zijn sterk verbeterd. Ook heb ik geleerd om stressbestendig te zijn en om zowel zelfstandig of in teamverband te werken. Verder heb ik via de Politie mijn BOA en BHV behaald. Collega's onder elkaar zijn over het algemeen hecht wij moeten op elkaar kunnen vertrouwen als er een calamiteit gebeurd. Het moeilijkste aan de baan is dat je veelal de negatieve dingen van de maatschappij ziet het positieve daar in is dan wel dat je in sommige situaties de personen kan helpen waar dit mogelijk is en daardoor de maatschappij weer iets te verbeteren. Het leukste van de baan is toch wel dat geen dag hetzelfde is en met alle rangen en standen van de maatschappij in aanrmerking komt. Zo praat je met iemand die boetes open heeft staan en zo praat je met iemand die verdacht word van een moord. Dit maakt het werk afwisselend en interessant.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Politie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 47 reviews
515
420
310
22
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Politie gesorteerd op locatie